shadow
December 2nd, 2012, 21:54
با سلام به دوستان
تصمیم به راه اندازی سایت پربازدید دارم
سایت تبلیغاتی و کاملا تحت تمامی مجوز های مربوطه است
-
ی چند تا سوال دارم
چند هفته پیش از سرویس دهنده ای که میخواستم خرید کنم اطمینان کامل حاصل کردم بعد از 2 ماه بررسی ریزه هاستینگ ها
تصمیم بر این شده بود که ی هاست از شرکت هاست دی ال با آنتی دی داس ، آنتی شلر ، بک آپ و لایت اسپید + 1 آی پی به قیمت ماهیانه 27 هزار تومن اجاره کنم
و خیالم از اینکه سایتم آپتایمه راحت باشه
حالا بعد از 3 ماه برنامه نویسی یهو خبر رسید که هاست دی ال دیگه سرویس نمیده
---
میخواستم ببینم شما چه پیشنهادی دارید برای سایت بنده ، چون میخوام کار فوق العاده حساب شده و اصولی باشه
-تحت هیچ شرایط توان پرداخت سرور اختصاصی رو ندارم
-تخصص حرفه ای مدیریت سرور رو ندارم
---
حالا با این شرایط و چیزایی که خواستم پیشنهاد میکنید همچنان دنبال ی هاست لینوکس حرفه ای باشم یا ی وی پی اس؟
---
برای ران کردن یک سایت با سرعت لود بالا و حداقل هزینه ، غیر از هزینه وی پی اس چه هزینه های دیگه ای باید بپردازم ؟
و عیر از کلوکسو کنترل پنل ای هست که فقط برای یک سایت رایگان باشه ؟؟ مثلا دایرکت ادمین یا سی پنل
فقط یک سایت
تصمیم به راه اندازی سایت پربازدید دارم
سایت تبلیغاتی و کاملا تحت تمامی مجوز های مربوطه است
-
ی چند تا سوال دارم
چند هفته پیش از سرویس دهنده ای که میخواستم خرید کنم اطمینان کامل حاصل کردم بعد از 2 ماه بررسی ریزه هاستینگ ها
تصمیم بر این شده بود که ی هاست از شرکت هاست دی ال با آنتی دی داس ، آنتی شلر ، بک آپ و لایت اسپید + 1 آی پی به قیمت ماهیانه 27 هزار تومن اجاره کنم
و خیالم از اینکه سایتم آپتایمه راحت باشه
حالا بعد از 3 ماه برنامه نویسی یهو خبر رسید که هاست دی ال دیگه سرویس نمیده
---
میخواستم ببینم شما چه پیشنهادی دارید برای سایت بنده ، چون میخوام کار فوق العاده حساب شده و اصولی باشه
-تحت هیچ شرایط توان پرداخت سرور اختصاصی رو ندارم
-تخصص حرفه ای مدیریت سرور رو ندارم
---
حالا با این شرایط و چیزایی که خواستم پیشنهاد میکنید همچنان دنبال ی هاست لینوکس حرفه ای باشم یا ی وی پی اس؟
---
برای ران کردن یک سایت با سرعت لود بالا و حداقل هزینه ، غیر از هزینه وی پی اس چه هزینه های دیگه ای باید بپردازم ؟
و عیر از کلوکسو کنترل پنل ای هست که فقط برای یک سایت رایگان باشه ؟؟ مثلا دایرکت ادمین یا سی پنل
فقط یک سایت