توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل با هاست دی ال
fatimagorrani
December 2nd, 2012, 13:06
با سلام خدمت همه
کمتر ۱ ماه میشه که یه هاست ۱ساله از hostdl.com گرفتم ، و تقریبا ۳ روز که سایت ما کلا باز نمیشه اگه هم باز میشه واسهٔ ۱ دقیقه اونم جون میکن تا باز بشه، بهشون گفتیم که هرچی میخواین، از پولا کم کنید و بقیه رو پس بدین لطفا...
ایمیل کردیم بهشون billing@hostdl.com دیدیم جواب نمیدان گفتم به همکارانشان گزارش بدیم که قسمت مدیر مالی جوابمنو نمیدان و به domain@hostdl.com و backup@hostdl.com هم ایمیل دادم، و بازم هیچکی جوابمنو نداده
یعنی کسی که این همه محبوب بود و این همه کیفیت هاستینگ و پشتیبانی ۲۴ ساعت داشت، کجا رفت پس ؟
در عرضه کمتر ۱ هفته باید اینقدر اعتبارشو پیش همه خراب کنه ؟
آیا به نظرتون این پولها خوردن داره ؟
نظرتون چیه؟؟؟ باید چکار کنیم، آخه گناهه ما چیه که پول دادیم، میتونستیم از جاهای ارزنترم بخریم اما ما دنبال جای بودیم که حداقل دون نشه سایت مون ... ؟
نتیجه چکار کنیم :( ؟
barfhost
December 2nd, 2012, 13:11
باز شروع شد!
کاربر محترم fatimagorrani (http://www.webhostingtalk.ir/member/22188/) در سایت هاست دی ال مطرح شده علت چیه و قصد ادامه ندارن بهتره بک آپ بگیرید و انتقال بدید
موفق باشید
iMohsen
December 2nd, 2012, 13:14
به خاطر این که اکثر مشتریان دارن بک آپ میگیرن تا منتقل کنند . البته طبق گفته خودشون تا زمانی که سرویستون اعتبار داشته باشه سرویس میدن .
بهتره چند روز صبور باشید تا بک آپ ها منتقل بشن . ماشالا سایت ها سنگین و بک آپ ها هم زیاده .
fatimagorrani
December 2nd, 2012, 13:29
ما پول دادیم و جاش هاست درست می خوایم
فکر میکنید این مشکل کاربره که دارن اون ها انتقال میدن ؟
خواهشا خودتون جای من بزارین و منتقی حرف بزنید !!!!!!!!!!!!!!
barfhost
December 2nd, 2012, 13:35
انتقال
انتقال نمیدن دارن کلا جمع میکنن دارن بک آپ مشتریارو تحویل میدن
parsianweb
December 2nd, 2012, 13:40
hostdl که اصلا سرویس سالیانه نمیده!!! فقط ماهیانه کار می کنن
fatimagorrani
December 2nd, 2012, 13:47
hostdl که اصلا سرویس سالیانه نمیده!!! فقط ماهیانه کار می کنن
یوزر پسورد رو خدمتتون بدم ؟
ا ساله کرقتم چونکه ما با دلار پرداخت میکنم، و انها اون پیشنهاد رو به ما دادن !!!
aligoli
December 2nd, 2012, 14:02
ما پول دادیم و جاش هاست درست می خوایم
فکر میکنید این مشکل کاربره که دارن اون ها انتقال میدن ؟
خواهشا خودتون جای من بزارین و منتقی حرف بزنید !!!!!!!!!!!!!!
هاست دی ال، پولتون رو پس خواهند داد، نهایت 200 هزار تومان هست ! برای هاست دی ال این پول، پول خورد هست و مطمین باشید پس خواهند داد . نگران نباشید.
da6276
December 2nd, 2012, 14:10
واقعا حیف شد خیلی خوب داشتن کار میکردن ...
مثل اینکه چاره ای نیست ودیگه به ته خط رسیدن ، بنده هم بکاپ برداشتم
serverstar.ir
December 2nd, 2012, 14:18
وقتی خیلی محترمانه دارن جم میکنن و به همه کاربراشون گفتند نباید مثل اونایی که سرشون کلاه رفته موضوع رو انتخواب کنید
fatimagorrani
December 2nd, 2012, 15:52
خدا کنه پس بدن :):63:
habiballahafg
December 2nd, 2012, 16:12
ان ها که اصلا دارن جمع میکنند شما چرا یه ساله گرفتی
fatimagorrani
December 2nd, 2012, 16:16
ان ها که اصلا دارن جمع میکنند شما چرا یه ساله گرفتی
3 هفته پیش کی مدونست این طور میشه :109:
reza*
December 2nd, 2012, 16:58
با سلام خدمت همه
کمتر ۱ ماه میشه که یه هاست ۱ساله از hostdl.com گرفتم ، و تقریبا ۳ روز که سایت ما کلا باز نمیشه اگه هم باز میشه واسهٔ ۱ دقیقه اونم جون میکن تا باز بشه، بهشون گفتیم که هرچی میخواین، از پولا کم کنید و بقیه رو پس بدین لطفا...
ایمیل کردیم بهشون billing@hostdl.com دیدیم جواب نمیدان گفتم به همکارانشان گزارش بدیم که قسمت مدیر مالی جوابمنو نمیدان و به domain@hostdl.com و backup@hostdl.com هم ایمیل دادم، و بازم هیچکی جوابمنو نداده
یعنی کسی که این همه محبوب بود و این همه کیفیت هاستینگ و پشتیبانی ۲۴ ساعت داشت، کجا رفت پس ؟
در عرضه کمتر ۱ هفته باید اینقدر اعتبارشو پیش همه خراب کنه ؟
آیا به نظرتون این پولها خوردن داره ؟
نظرتون چیه؟؟؟ باید چکار کنیم، آخه گناهه ما چیه که پول دادیم، میتونستیم از جاهای ارزنترم بخریم اما ما دنبال جای بودیم که حداقل دون نشه سایت مون ... ؟
نتیجه چکار کنیم :( ؟
سلام
فقط میتونم بگم خیلی زود بود برای زدن تاپیک انتقادی و این چنین
تنها شما نیستید که ایمیل ارسال کردید . پس باید صبر کرد
الان فشار کاری هاست دی ال چندین برابر شده . بهتره صبر کنید
اگر میخواستن غیب بشن اطلاعیه نمیدادن
fatimagorrani
December 2nd, 2012, 18:27
خدارو شکر که بخش backup جواب دادن و گفتن سرمون شلوقه و ...
ببینیم تا کی صبر کنیم...:105:
NOjAN
December 2nd, 2012, 22:29
تنها چیزی که من از اینا ندیدم, عدم پاسخگویی بوده. 100% مبلغتون رو پس می دن. سایت من هم چند دقیقه دان شد. ولی خب معلومه که به خاطر فشار بک آپ ها روی سرور هست.
الان هم واقعا موندم چیکار کنم.. سایت رو کجا انتقال بدم که با این حدود قیمت چنین کیفیتی داشته باشه ؟
acard
December 2nd, 2012, 22:40
10000000000000 درصد پولتون رو پس میدن
ببینید هاست دی ال کسی بود که 3 نصف شب تیکت میزدی 3 و پنج دقیقه جواب میداد . حتی مواردی هم که بهشون مربوط نبود رو زود پاسخ میدادند
از وقتی عمد فعالیت زدند و گفتند تیکت جواب نمیدن از طریق ایمیل شبها جواب میدن مثلا صبح پیغام بزنی شب جواب میدن و طبیعی هست
بهترین هاست بود در امنیت و سرعت و پاسخدهی و پشتیبانی . فقط میتونم بگم اگر چند ماه باهاشون کار میکردید این تاپیک رو نزده بودید
نگران نباشید پولتون رو به زودی پس میدن الان سرشون شلوغه واسه بکاپها و تعطیلی