توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : Database error پس از انتقال از هاست دی ال
salman
December 2nd, 2012, 10:56
سلام دوستان
من مدتها روی parsvps بودم و مشکلی نداشتم.
بعد از مدتی به hostdl رفتم.اونجا گاهی database error داشتم که پشتیبانی گفت یه تغییری تو دیتابیس داده و مشکل حل شد.
الان بعد از جریان اخیر hostdl مجدداً به parsvps انتقال دادم اما database error دارم به طور کامل.
چند مرتبه فول بک آپ ریستور شد و حتی دیتابیس جداگانه ریستور شد اما حل نشد.
تنظیمات فایلهای کانفیگ ویبولتین و htaccess بررسی شد و دوباره آپلود شد اما حل نشد.
اگر htaccess خالی باشه که دیتابیس ارور دارم و اگر توش چیزی باشه 403 forbidden میده.
پشتیبانی گفت hostdl تغییری تو دیتابیس داده و این مشکل بوجو اومده و تا الان چند تا سایت دیگه هم که انتقال دادن همینجوری بوده.
گفتند تمامی تیبل ها رو مقدار type رو از InnoDB به MYISAM تغییر بدم و ریپیر بزنم که با این کار هم حل نشد.
متن دقیق ایراد هم اینه:
Database error in vBulletin :
mysql_connect() [<a href='function.mysql-connect'>function.mysql-connect</a>]: Unknown MySQL server host 'db18' (1) /home/mysite/public_html/includes/class_core.php on line 317
MySQL Error : Error Number : Request Date : Saturday, December 1st 2012 @ 07:35:33 PM Error Date : Saturday, December 1st 2012 @ 07:35:33 PM Script : http://www.mysite.com/forum.php Referrer : IP Address : 146.185.26.124 Username : Classname : vB_Database MySQL Version :
یه مورد دیگه:
ببینید در فایل استاندارد ویبولتین ما این مشخصات رو داریم:
وقتی رو حالت هاست دی ال میذارم ارور دارم اما رو حالت استاندارد فروم باز میشه اما اطلاعات دیتابیس من توش نیست و یک فروم تازه نصب خام تحویل میده!
خلاصه کاری نیست که انجام نداده باشیم. دوستان به نظرتون ایراد از کجاست؟
iMohsen
December 2nd, 2012, 11:38
خب این که مشخصه ! سرور پایگاه داده روی هاست در ال db18 بوده شما اینجا باید از localhost استفاده کنید و این تنظیمات رو داخل فایل کانفیگ ویبالتین هم باید ست کنید .
در کنارش احتمالا از innodb به جای myisam برای سرعت بیشتر در نوشتن و خواندن دیتابیس استفاده کردند که سرویس دهنده شما باید innodb رو روی Mysql فعال کنه .
salman
December 2nd, 2012, 12:05
ممنون دوست عزیز
دیشب به پیشنهاد سرور تمامی تیبل ها رو به myisam تغییر دادم!! از localhost هم توی کانفیگ استفاده کردم اما مشکل رفع نشد.
الان مجدد فول بک آپ رو ریستور کردیم و پیام شما رو براشون تیکت زدم ببینم چی میشه.
خیلی لطف کردید.
salman
December 2nd, 2012, 12:52
InnoDB فعال هست روی سرور.
فایل کانفیگ هم ست شد اما مشکل برطرف نشده.
iMohsen
December 2nd, 2012, 13:08
فایل کانفیگ رو چه جوری ست کردید ؟
پیام خطایی که داده میشه توسط ویبالتین چی هست ؟
در صورت امکان آدرس هم بدید
salman
December 2nd, 2012, 18:29
فایل کانفیگ رو چه جوری ست کردید ؟
پیام خطایی که داده میشه توسط ویبالتین چی هست ؟
در صورت امکان آدرس هم بدید
فایل کانفیگ رو اینجوری گذاشتم.
اروری هم که میده در پست اول گذاشتم.
اگر htaccess رو خالی کنم دیتابیس ارور دارم. اما اگر توش کد بذارم ( کدهایی برای بهینه سازی وی بی ) اونوقت 403 forbidden دارم.
iMohsen
December 2nd, 2012, 18:42
اطلاعات دقیقتری نیاز هست . مثل آدرس انجمن
و این که میتونید توسط یک فایل تست اتصال به سرور دیتابیس رو تست کنید ؟
salman
December 3rd, 2012, 08:58
و این که میتونید توسط یک فایل تست اتصال به سرور دیتابیس رو تست کنید ؟
چطوری این کار رو انجام بدم؟
دوستان چیزی که مشخصه اینه که پس از انتقال از هاست دی ال ، آدرس سرور دیتابیس در هاست دی ال db17 و پورت آن 1033 هست اما در سرورهای دیگه همون دیفالت localhost با پورت 3306 هست.
اگر کانفیگ رو تغییر ندم و با همون سرور db17 باشه کلاً دیتابیس ارور میده سایت اما وقتی در فایل کانفیگ مقادیر رو از db17 و 1033 به localhost و 3306 تغییر میدم فروم بالا میاد اما انگار اصلاً دیتابیسی وجود نداره. فروم انگلیسی میشه و خالی هست! انگار که تازه نصب شده و حاوی هیچ محتوی ای نیست!
اگر این مشکل علتش معلوم و رفع بشه به نظرم سایت بالا میاد.
من هیچ مورد دیگه ای غیر از این مورد به ذهنم نمیرسه. زیرا عمل انتقال که چیزی نیست که باعث این مشکل بشه. بازها انجام شده.
delta
December 3rd, 2012, 10:21
شما چرا دیتابیس رو دستی نمیسازی و اصرار داری مستقیم بک آپی برگردونی؟ چند گیگ هست دیتابیستون؟ اگر بیشتر از 300 مگ نیست پیشنهاد میکنم دستی یک دیتابیس بسازید و از دیتابیس قبلی به صورت ایمپورت تیبلها رو به صورت 30 یا 50 مگابایتی بریزید توش.. تنظیمات سیستمتون رو هم دیفالتش رو بزارید و اطلاعات رو دوباره واردش کنید.
iMohsen
December 3rd, 2012, 10:22
با یک نمونه فایل php
یا حداقل از داخل phpmyadmin چک کنید آیا اصلا داخل دیتابیس اطلاعاتی وجود داره یا نه ؟
salman
December 3rd, 2012, 12:47
شما چرا دیتابیس رو دستی نمیسازی و اصرار داری مستقیم بک آپی برگردونی؟ چند گیگ هست دیتابیستون؟ اگر بیشتر از 300 مگ نیست پیشنهاد میکنم دستی یک دیتابیس بسازید و از دیتابیس قبلی به صورت ایمپورت تیبلها رو به صورت 30 یا 50 مگابایتی بریزید توش.. تنظیمات سیستمتون رو هم دیفالتش رو بزارید و اطلاعات رو دوباره واردش کنید.
کل فول بک آپ سایت 1.5 گیگ هست. دیتابیس هم زیر 50 مگ هست. چون dns رو عوض کرده بودم نتونستم با mysqldumper بک آپ دستی بگیرم. حالا منتظرم dns ست بشه بک آپ بگیرم دستی ایمپورت کنم.
با یک نمونه فایل php
یا حداقل از داخل phpmyadmin چک کنید آیا اصلا داخل دیتابیس اطلاعاتی وجود داره یا نه ؟
به نظرم خالی هست! آخه چرا؟ فول بک آپ رو چند مرتبه ریستور کردن. مگه میشه خالی باشه؟ میشه یه تیبل رو مثال بزنید چک کنم؟
rezarostami
December 3rd, 2012, 13:01
بعضی وقت ها دیتابیس به صورت کامل انتقال پیدا نمیکنه و شما باید از دیتابیس دستی بک آپ تهیه کنید . برای این کار به PHPMY ADMIN هاست قبلی بردی و دیتابیس مورد نظرتون رو باز کنید و از تب های بالا Export را انتخاب و از دیتابیس یک بک آپ تهیه کنید.
برای اینکه مشکل کامل رفه بشه VB رو از نو بایک دیتابیس جدید نسب کنید به صورت اولیه و بعد از نصب دیتا بیس قبلی را روی دیتابیس جدید که برای VB ساختید ایمپورت کنید تا مشکل رفع بشه.
موفق باشید
salman
December 3rd, 2012, 13:14
بعضی وقت ها دیتابیس به صورت کامل انتقال پیدا نمیکنه و شما باید از دیتابیس دستی بک آپ تهیه کنید . برای این کار به PHPMY ADMIN هاست قبلی بردی و دیتابیس مورد نظرتون رو باز کنید و از تب های بالا Export را انتخاب و از دیتابیس یک بک آپ تهیه کنید.
برای اینکه مشکل کامل رفه بشه VB رو از نو بایک دیتابیس جدید نسب کنید به صورت اولیه و بعد از نصب دیتا بیس قبلی را روی دیتابیس جدید که برای VB ساختید ایمپورت کنید تا مشکل رفع بشه.
موفق باشید
ممنون دوست عزیز.
ببینید الان توی قسمت بک آپ میشه از دیتابیس بک آپ دانلود کرد. که وقتی دانلود میزنم چند مگ میگیره قطع میشه.
از توی phpmyadmin هم فقط 9 مگ دانلود میشه و تموم میشه!
در حالیکه توی منوی اصلی سی پنل فضای گرفته شده توسط دیتابیس رو 54 مگ زده!
سوالی دارم اینکه سرور دیتابیس هاست دی ال db17 با پورت 1033 با توجه به فایل کانفیگ هست. پشتیبانی هم گفته با mysqldumper بک آپ بگیرید. آیا اینطوری هست که اصل دیتابیس توی فول بک آپ نباشه و باید حتماً با اون برنامه بک آپ گرفته بشه؟
یعنی اینطوری هست که با فول بک آپ دیتابیس منتقل نشه و باید حتماً منوال با mysqldumper گرفته و جداگانه ایمپورت بشه؟!
یکم گیج شدم...
rezarostami
December 3rd, 2012, 13:20
ممنون دوست عزیز.
ببینید الان توی قسمت بک آپ میشه از دیتابیس بک آپ دانلود کرد. که وقتی دانلود میزنم چند مگ میگیره قطع میشه.
از توی phpmyadmin هم فقط 9 مگ دانلود میشه و تموم میشه!
در حالیکه توی منوی اصلی سی پنل فضای گرفته شده توسط دیتابیس رو 54 مگ زده!
سوالی دارم اینکه سرور دیتابیس هاست دی ال db17 با پورت 1033 با توجه به فایل کانفیگ هست. پشتیبانی هم گفته با mysqldumper بک آپ بگیرید. آیا اینطوری هست که اصل دیتابیس توی فول بک آپ نباشه و باید حتماً با اون برنامه بک آپ گرفته بشه؟
یکم گیج شدم...
گاهی وقت ها وقتی فول بک آپ از هاست گرفته میشه یا دیتابیس ناقص دریافت میشه یا اینکه فقط دیتابیس و یوزرش دریافت میشه و وقتی از Php my admin ببینید داخل دیتابیس خالی هست . بهتره خودتون برای اطمینان جدا از دیتابیس بک آپ بگیرید در رابطه با دانلود دیتابیس با IDM و یا هر نرم افزار مدیریت دانلود حجم کامل دیتابیس نشون داده نمیشه و وقتی که کامل بشه دانلود قطع میشه برای اطمینان از دانلود کامل از قسمت MySQL Databases حجم دیتا بیس رو مشاهده کنید . اما لهتره از Export قسمت php my admin استفاده کنید
salman
December 3rd, 2012, 13:24
گاهی وقت ها وقتی فول بک آپ از هاست گرفته میشه یا دیتابیس ناقص دریافت میشه یا اینکه فقط دیتابیس و یوزرش دریافت میشه و وقتی از Php my admin ببینید داخل دیتابیس خالی هست . بهتره خودتون برای اطمینان جدا از دیتابیس بک آپ بگیرید در رابطه با دانلود دیتابیس با IDM و یا هر نرم افزار مدیریت دانلود حجم کامل دیتابیس نشون داده نمیشه و وقتی که کامل بشه دانلود قطع میشه برای اطمینان از دانلود کامل از قسمت MySQL Databases حجم دیتا بیس رو مشاهده کنید . اما لهتره از Export قسمت php my admin استفاده کنید
در قسمت Mysql disk space مقدار 56 مگابایت هست.
از داخل phpmyadmin که اکسپورت میکنم فقط 9 مگ دریافت میشه!
سوال من اینه که یعنی دیتابیس تو هاست من نیست و رو سرور دیگری هست و فقط با mysqldumper میشه کاملش رو دریافت کرد؟ اون 56 مگ کجاست پس؟
m-mehdipoor
December 3rd, 2012, 13:25
سلام
برای انتقال از هاست دی ال نباید از phpmyadmin بک آپ بگیرید.
phpmyadmin بک آپ موجود در localhost رو نشون می ده و اگر شما دیتابیستون مثل این مورد در سروری دیگر است باید از mysqldumper استفاده کنید.
دوباره ریستور کردن ، یا ریستور کردن دیتابیس موجود در phpmyadmin به شما کمک نمی کنه.
در آخر یادتون نره چون دیتابیس در سروری دیگر بوده ممکنه دیتابیسی که با بک آپ براتون ریستور شده ( چون دیتا بیس موجود در phpmyadmin اش بوده ) ممکنه یوزرو و پسوردش فرق کنه اونم برای اطمینان پاک کنید و دوباره بسازید و تو کانفیگ ست کنید....
salman
December 3rd, 2012, 13:30
سلام
برای انتقال از هاست دی ال نباید از phpmyadmin بک آپ بگیرید.
phpmyadmin بک آپ موجود در localhost رو نشون می ده و اگر شما دیتابیستون مثل این مورد در سروری دیگر است باید از mysqldumper استفاده کنید.
دوباره ریستور کردن ، یا ریستور کردن دیتابیس موجود در phpmyadmin به شما کمک نمی کنه.
در آخر یادتون نره چون دیتابیس در سروری دیگر بوده ممکنه دیتابیسی که با بک آپ براتون ریستور شده ( چون دیتا بیس موجود در phpmyadmin اش بوده ) ممکنه یوزرو و پسوردش فرق کنه اونم برای اطمینان پاک کنید و دوباره بسازید و تو کانفیگ ست کنید....
بسیار سپاسگذارم دوست عزیز
الان کامل برام روشن شد که ایراد از کجاست. همینطوره که میفرمایید.
الان منتظرم تا dns ام دوباره ست بشه تا از mysqldumper استفاده کنم.
بعد از دریافت باید توسط مدیر سرور ایمپورت بشه یا خودم از طریق سی پنل میتونم؟
اون db17 و پورت 1033 مربوط به هاست دی ال هست. الان در سرور جدید باید از همون localhost و پورت 3306 استفاده کنم؟ ( چون گفتند که ما دیفالت استفاده میکنیم)
m-mehdipoor
December 3rd, 2012, 13:34
سلام
شما وقتی دی ان اسی را عوض می کنید یا آی پی را عوض می کنید 24 ساعت طول می کشه تا ست بشه ( کمتر یا بیشتر )
ولی وقتی به یک دامین برای اولین بار آی پی می دیدید یا دی ان اس ست می کنید، بلافاصله ست می شه.
در این مواقع شما اصلا نیاز نیست دی ان اس عوض کنید و این همه طول بکشه ، شما دی ان اس رو بیارید به هاستی که الان خریدید، برید داخل adnvanced dns zone یک آ ریکورد به نام مثلا
backup با آی پی هاست دی ال ایجاد کنید
بعد برید داخل هاستی که از هاست دی ال دارید ( با آی پی ) و اونجا ساب دامینی به نام
backup.domaineshoma.com
ایجاد کنید در کمتر از 30 ثانیه براتون بالا میاد !
توی این ساب دامین می تونید mysqldumper را نصب کنید و خیلی سریع مراتب را انجام بدید
در مورد ایمپورت کردن بسته به این داره که حجمی که می خواید ایمپورت کنید در سرور شما مجاز باشه یا خیر ، اگر باشه که میتونید اگر نه که باید هاستینگ انجام بده
موفق باشید
salman
December 3rd, 2012, 13:44
سلام
شما وقتی دی ان اسی را عوض می کنید یا آی پی را عوض می کنید 24 ساعت طول می کشه تا ست بشه ( کمتر یا بیشتر )
ولی وقتی به یک دامین برای اولین بار آی پی می دیدید یا دی ان اس ست می کنید، بلافاصله ست می شه.
در این مواقع شما اصلا نیاز نیست دی ان اس عوض کنید و این همه طول بکشه ، شما دی ان اس رو بیارید به هاستی که الان خریدید، برید داخل adnvanced dns zone یک آ ریکورد به نام مثلا
backup با آی پی هاست دی ال ایجاد کنید
بعد برید داخل هاستی که از هاست دی ال دارید ( با آی پی ) و اونجا ساب دامینی به نام
backup.domaineshoma.com
ایجاد کنید در کمتر از 30 ثانیه براتون بالا میاد !
توی این ساب دامین می تونید mysqldumper را نصب کنید و خیلی سریع مراتب را انجام بدید
در مورد ایمپورت کردن بسته به این داره که حجمی که می خواید ایمپورت کنید در سرور شما مجاز باشه یا خیر ، اگر باشه که میتونید اگر نه که باید هاستینگ انجام بده
موفق باشید
backup.domain.com رو که باید توی سابدومین هاست دی ال درست کنم.
اما اون A رکورد رو توی قسمت کنترل پنل دومین ست کنم یا توی هاست؟ توی هاست هاست دی ال؟
m-mehdipoor
December 3rd, 2012, 13:47
backup.domain.com رو که باید توی سابدومین هاست دی ال درست کنم.
اما اون A رکورد رو توی قسمت کنترل پنل دومین ست کنم یا توی هاست؟ توی هاست هاست دی ال؟
A record باید در سی پنل هاست جدیدی که خریدید انجام بشه تا از هاست جدیدتون با اون سایت ارتباط بر قرار کنه.