توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوالی بسار مبتدی. کمک
Shift
December 1st, 2012, 17:46
سلام. فرض کنید من رفتم دامنه رو ثبت کردم و فضا هم گرفتم. دو تا ایمیل برام میاد انگار. یکیش حاوی مشخصات فضا و دیگری دامنه.
الان من با این 2 تا ایمیل چیکار کنم؟ من که چیزی یاد ندارم از وب. با سوالایی که کردم از آدمای مختلف به این نتیجه رسیدم که دامنه رو میخوام با پنل Direct I ثبت کنم که تمام کاراش دست خودم باشه.
من الان اصلا نمیدونم چی رو باید بخونم تا اطلاعاتم زید بشه. یکی گفت برو وردپرس رو بخون. خب من اصلا نمیدونم با این 2 تا ایمیل فرضی چیکار کنم و مشخصاتی که مثلا برام اومده رو چکار بکنم چه برسه به اینکه بدونم وردپرس کارکنم و یاد بگیرم.
dertgtr
December 1st, 2012, 17:52
در انجمین وردپرس فارسی برید راهنمای وردپرس از اول تا آخرش اونجا هست . کافیه وردپرس رو نصب کنید و شروع به پست مطالب سایتتون کنید
shivahost
December 1st, 2012, 18:04
فکر کنم این لینک بتونه کمک کنه: آموزش نصب wordpress (http://www.shivahost.net/forum/33-%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4-%D9%87%D8%A7/96-%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4-%D9%86%D8%B5%D8%A8-wordpress)
Shift
December 1st, 2012, 18:07
ممنونم. ولی من آموزش وردپرس رو لازم دارم؟
من میخوام بدونم وقتی ثبت کردم دامنه و پول فضا رو دادم، قدم بعدی چی هست؟ این ایمیلی که برام میاد و دی ان اس و ... اینا رو داره رو چی کار کنم؟
shivahost
December 1st, 2012, 18:14
چند گام اول: آموزش راه اندازی وب سایت (http://www.ranksaz.com/website-building)
mahdi2009
December 1st, 2012, 18:15
ممنونم. ولی من آموزش وردپرس رو لازم دارم؟
من میخوام بدونم وقتی ثبت کردم دامنه و پول فضا رو دادم، قدم بعدی چی هست؟ این ایمیلی که برام میاد و دی ان اس و ... اینا رو داره رو چی کار کنم؟
باید دی ان اس رو در پنل دامنه ایی که دارین در قسمت دی ان اس جدید وارد بکنید.
دومین رو در پنل هاستینگی که دارید پارک بکنید البته اگر به اسم همان دومین هاست کریت کردن براتون مشکلی نداره میتونید بدون پارک دومین هم استفاده بکنید این نحوه اتصال ساده دومین به پنل هاستینگ شما هست.
shivahost
December 1st, 2012, 18:19
در آن ایمیل ها برای شما تنظیمات اتصال دامنه به هاستی که خریده اید را می دهند. همراه با مشخصات ورود به کنترل پنل هاست. اگر هر دو را از یک جا خریده اید احتمال زیاد متصل هستند. پس از اعمال تنظیمات با ورود به کنترل پنل هاست می توانید راه اندازی سایت خود را آغاز کنید.
اینکه حالا شما می خواهید چه سایتی و چگونه راه اندازی کنید بحث دیگری است. وردپرس فقط یک نمونه است که در لینک آموزش نصب آن شما به نکات دیگری مثل آپلود به هاست و ایجاد دیتابیس و ... هم آشنایی پیدا می کنید.
ولی مسئله اصلی در ابتدا این که چه سایتی و با چه هدفی می خواهید داشته باشید که بر اساس آن ببینید اصلا وردپرس براتون مناسب هست یا نه!
Shift
December 1st, 2012, 18:29
سایتی که من میخوام راه بندازم فقط یک صفحه داره. براتون نمونه سایت رو پی ام میکنم. فقط یک صفحه شخصی. خب من میخوام از جایی دامنه بگیرم که پنل دایرکت آی بهم بده. (اصلا نمیدونم چی هست، فقط شنیدم خوبه) یکی میگه خودت ثبت نام کن توی سایت و پولش رو ما با پی پل میدیم. خلاصه من هم شنیدم ریسلرکلوب هم خوبه. (من هیچی سردر نمیارم ازینایی که میگم)
الان چجوری و از کجا دامنه رو بگیرم که پنل دایرکت آی بهم بده که تمام مالکیت و تنظیماتش دست خودم باشه. حتی تمدید و انتقال و ...
Shift
December 1st, 2012, 18:35
باید دی ان اس رو در پنل دامنه ایی که دارین در قسمت دی ان اس جدید وارد بکنید.
دومین رو در پنل هاستینگی که دارید پارک بکنید البته اگر به اسم همان دومین هاست کریت کردن براتون مشکلی نداره میتونید بدون پارک دومین هم استفاده بکنید این نحوه اتصال ساده دومین به پنل هاستینگ شما هست.
lممنونم از شما. این قسمت قرمز رو اصل نفهمیدم.
Shift
December 1st, 2012, 19:11
سایتی که من میخوام راه بندازم فقط یک صفحه داره. براتون نمونه سایت رو پی ام میکنم. فقط یک صفحه شخصی. خب من میخوام از جایی دامنه بگیرم که پنل دایرکت آی بهم بده. (اصلا نمیدونم چی هست، فقط شنیدم خوبه) یکی میگه خودت ثبت نام کن توی سایت و پولش رو ما با پی پل میدیم. خلاصه من هم شنیدم ریسلرکلوب هم خوبه. (من هیچی سردر نمیارم ازینایی که میگم)
الان چجوری و از کجا دامنه رو بگیرم که پنل دایرکت آی بهم بده که تمام مالکیت و تنظیماتش دست خودم باشه. حتی تمدید و انتقال و ...
کسی نیست این سوال رو پاسخ بده لطفا؟
shivahost
December 1st, 2012, 19:31
دایرکتی و ریسلرکلوب یکی هستند. ما و اکثر دیگر همکاران اینجا به شما از همین جا دامین ثبت می کنیم و پنل کامل آن را در اختیار شما می گذاریم. همه کنترل تمدید و تنظیم و ... هم دست خودتون خواهد بود در سال آینده باز برای پرداخت در خدمت شما خواهیم بود.
Shift
December 1st, 2012, 20:07
یعنی از توی پنل خودم پرداخت رو انجام میدین؟ یعنی سال آینده اگر دسترسی ب شما نداشتم، خودم میتونم تمدید کنم؟
shivahost
December 1st, 2012, 20:11
یعنی از توی پنل خودم پرداخت رو انجام میدین؟ یعنی سال آینده اگر دسترسی ب شما نداشتم، خودم میتونم تمدید کنم؟
ریسلرکلوب به کسی پنل تکی مستقیم نمیده. ریسلر میده که اگر بخواهید 100% برای خودتون باشه باید 99 دلار شارژ اولیه کنید و بعد می توانید به همین مبلغ دامنه ثبت کنید.
اما اگر بخواهید یک دامنه ثبت کنید باید با یکی که نماینده هست همکاری کنید و پنل دامین شما می شود زیرمجموعه آن نماینده. شما اطلاعات پنل را دارید و سال بعد اگر ما هم نبودیم می توانید دامین را به زیرمجموعه یک نماینده دیگر انتقال دهید تا براتون پرداخت انجام بدهند.
یا می تونید در آینده نزدیک باز 99 دلار بدهید و پنل مستقل خود را بگیرید و دامنه خود را نیز به آن منتقل نمایید.
sardarn
December 1st, 2012, 20:31
سلام
شما اول با اطلاعات دامینی که دادند و با آدرس ورود و یوزر و پسوردی که دادن وارد پنل می شید در قسمت dns باید dns یی را بنویسید که در ایمیل دریافت کرده اید.که بعد از ثبت شدن ممکن است تا 72 ساعت طول بکشد تا انجام شود.بعد بسته به اینکه هاست سی پنل گرفتید یا دایرکت ادمین آدرس ورود فرق می کند.برای سی پنل به این شکل معمولا هست که جلوی آدرس ip که دادند اول یک : می گذارید بعد می نویسید 2082 تا صفحه لوگین بیاید.برای دایرکت ادمین بعد از نوشتن ip جلوی آن : گذاشته بع دمی نویسید 2222 و اینتر می زنید.صفحه لوگین باز می شود.با مشخصات ایمیل هاست وارد می شوید.بعد می مونه نحوه نصب یک سیستم مثل ورد پرس که دوستان لینک آموزش گذاشتند
برای ثبت دامین به سایتی که ازش هاست می گیرید می توانید پول بدهید خودشان براتون ثبت می کنند.که به نظر من این روش برای شما بهتر هست
Shift
December 1st, 2012, 20:34
عذر خواهم که اینقدر سوال میکنم.
من این برام مهم هست که حق امتیاز دامنه همیشه و صرفنظر از شرکت ها، دست خودم باشه. یعنی حق امتیاز 100 درصد. تنظیمات قفل کردن دامین و کد انتقال و دی ان اس های دامین میخوام دست خودم باشه.
این کار برای شما عملی هست؟
shivahost
December 1st, 2012, 20:39
عذر خواهم که اینقدر سوال میکنم.
من این برام مهم هست که حق امتیاز دامنه همیشه و صرفنظر از شرکت ها، دست خودم باشه. یعنی حق امتیاز 100 درصد. تنظیمات قفل کردن دامین و کد انتقال و دی ان اس های دامین میخوام دست خودم باشه.
این کار برای شما عملی هست؟
برای شما بهترین گزینه دامنه ir هست که کاملا متعلق به خودتان می شود و امکان هک و غیره هم نخواهد داشت. اما برای دامنه های بین المللی بالاخره باید زیرمجموعه یکی بشوید که کنترل دامین را دارد و به آن اطمینان کنید.
sardarn
December 1st, 2012, 20:42
بله ir بهتر هست.در ضمن هر جا می خواهید ثبت کنید چه ir چه غیر ir با فروشنده صحبت کنید که دست خودتون هست یا نه
Shift
December 1st, 2012, 21:42
متاسفانه دات کام میخوام. من فقط میخوام خودم بتونم تمدیدش کنم با پی پال مثلا. و نیازی ب شرکتی چیزی نباشه. منظورم فقط دامنه هست نه هاست.
korosh-eghbali
December 1st, 2012, 22:27
قدم بعد اینه که ازش استفاده کنید
باید یه سیستم مدیریت محتوا نصب کنید که یکی از اون ها و ساده ترین و راحت ترین وردپرس هست
و بعد مشغول به تغییرات برای زیبا سازی اون بشوید
پیروز باشید
shivahost
December 2nd, 2012, 13:53
متاسفانه دات کام میخوام. من فقط میخوام خودم بتونم تمدیدش کنم با پی پال مثلا. و نیازی ب شرکتی چیزی نباشه. منظورم فقط دامنه هست نه هاست.
شما اگر paypal داری همین الان مستقیم از یک خارجی دامنه را بگیر مثلا onlinenic.com
+irtci+
December 5th, 2012, 22:49
سلام
شما اول با اطلاعات دامینی که دادند و با آدرس ورود و یوزر و پسوردی که دادن وارد پنل می شید در قسمت dns باید dns یی را بنویسید که در ایمیل دریافت کرده اید.که بعد از ثبت شدن ممکن است تا 72 ساعت طول بکشد تا انجام شود.بعد بسته به اینکه هاست سی پنل گرفتید یا دایرکت ادمین آدرس ورود فرق می کند.برای سی پنل به این شکل معمولا هست که جلوی آدرس ip که دادند اول یک : می گذارید بعد می نویسید 2082 تا صفحه لوگین بیاید.برای دایرکت ادمین بعد از نوشتن ip جلوی آن : گذاشته بع دمی نویسید 2222 و اینتر می زنید.صفحه لوگین باز می شود.با مشخصات ایمیل هاست وارد می شوید.بعد می مونه نحوه نصب یک سیستم مثل ورد پرس که دوستان لینک آموزش گذاشتند
برای ثبت دامین به سایتی که ازش هاست می گیرید می توانید پول بدهید خودشان براتون ثبت می کنم.که به نظر من این روش برای شما بهتر هست
اینجا هم دنبال مشتری!!!!!b-)
sardarn
December 6th, 2012, 10:54
اینجا هم دنبال مشتری!!!!!b-)
سلام
تا 100 پست زیاد فاصله دارید.اگه مطلب رو درست بخونید متوجه می شوید اون فعل یک اشتباه املایی هست.تمام مطلب رو بخونید من هیچ اشاره ای به خودم نکردم.در ضمن من اصلا مدتیه فروش هاست و دامین انجام نمی دم.ایشون توی یاهو با بنده صحبت کردن بهشون شرکت فراسو سامانه پاسارگاد رو پیشنهاد دادم.فکر کنم این شرکت خیلی به من ربط داره
100 پست !!!!
+irtci+
December 10th, 2012, 00:48
سلام
تا 100 پست زیاد فاصله دارید.اگه مطلب رو درست بخونید متوجه می شوید اون فعل یک اشتباه املایی هست.تمام مطلب رو بخونید من هیچ اشاره ای به خودم نکردم.در ضمن من اصلا مدتیه فروش هاست و دامین انجام نمی دم.ایشون توی یاهو با بنده صحبت کردم بهشون شرکت فراسو سامانه پاسارگاد رو پیشنهاد دادم.فکر کنم این شرکت خیلی به من ربط داره
100 پست !!!!
کلا انشا و املاتون بیسته!!
از دست ما دلگیر نباش!!
sardarn
December 10th, 2012, 09:10
کلا انشا و املاتون بیسته!!
از دست ما دلگیر نباش!!
سلام
توی این 4 روز 60 تا اسپم دادید؟!
جالبه به 100 پست رسیدید.توی این جملات گرفتن یه دونه غلط املایی یعنی چه؟معنی جز اسپم می ده؟
پ.ن: من 101 پست شما تا الان رو دیدم.بیش از 90 تاش بیش از یک خط نبود و اکثرا هم اسپم.امثال شما توی انجمن زیادن.الان می تونید توی تاپیک فروش آفر بدید