PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نت افزار یا گروه پشتیبان؟

ilight
December 1st, 2012, 11:36
سلام
دوستانی که تجربه کار با شرکت نت افزار و گروه پشتیبان رو دارند لطفا نظرشون رو اعلام کنند.

ققنوس
December 1st, 2012, 11:53
سلام

من الان نزديك به دو سال هست دارم باهاشون كار مي كنم

100 درصد تاييد ميشن !!!

netafraz.com

shahab-f
December 1st, 2012, 11:58
100 درصد گروه پشتیبان !
من اولین سایتی که زدم هاستشو از پشتیبان گرفتم یادش بخیر 1 سالی باهاشون کار کردم - حتی 1 ثانیه قطعی هم نداشتند سرعتشونم واقعا فوق العاده بود.

ilight
December 1st, 2012, 20:23
دیگه نبود؟؟

ahmad.m3710
December 1st, 2012, 21:08
دوستان باسابقه های کار این گروه را تایید کرده اند ... دیگر جای سوال نمی ماند :)

yekmobile.com
December 1st, 2012, 21:23
نت افراز سرویس دارم متناسب با قیمت سرویس های بسیار خوبی ارائه میدن.
پشتیبانی خوب
امنیت خوب
آپتایم خوب
قیمت عالی

shahab-f
December 1st, 2012, 21:25
نت افراز سرویس دارم متناسب با قیمت سرویس های بسیار خوبی ارائه میدن.
پشتیبانی خوب
امنیت خوب
آپتایم خوب
قیمت عالی
البته نت افراز فقط دایرکت ادمین ارائه میده سی پنل نداره ! درست میگم ؟

yekmobile.com
December 1st, 2012, 21:27
البته نت افراز فقط دایرکت ادمین ارائه میده سی پنل نداره ! درست میگم ؟

بله فقط دایرکت ادمین دیفالت فارسی داره محدودیت هایی رو هم داره خیلی روی امنیتشون حساس هستند @-)

marjijak
December 23rd, 2012, 18:47
نت افزار شدید تایید میشه خیییلی سایت های بزرگ دارن باهاش کار میکنن.. هم امنیت هم کیفیت هم پشتیبانی...

از لینک زیر استفاده کنید یه خیریم به ما برسه !

نت افزار
(http://www.netafraz.com/members/aff.php?aff=2898)

gigarayaneh
December 23rd, 2012, 19:22
دوست عزیز تبلیغ بیخود انجام ندهید شما دارید لینک ریفر خود را میگذارید تا طرف خرید کنه یه سودی نصیب شما بشه!!!
نت افزار برای سایتهای کوچک خوبه یادمه ازش هاست گرفتم بعد که بهشون زنگ زدم خوب تحویل گرفتند و بعد از خرید دیگه خودتون تست کنید!
سرعت را ازشون سوال کنید میگند که سرورشون با پورت 100 مگ هست خودتون حساب کنید با این تعداد سایت چقدر به شما میرسه!
دو روز اولش خوب بود بعد که دانلود زیاد شد از 10 مگ در ثاینه به یک مگ بعد به کیلوبایت و به جای رسید که بعد از 10 روز به 20 کیلوبایت رسید بعد که تماس گرفتم گفتند که شما پهنای باند نباید زیاد مصرف کنید!!! مفهوم پهنای باند نامحدود هم فهمیدم!!!
پشتیبان تایید میشه میتوانید به مشتریانش تماس بگیرید

sepiddownload.com
January 12th, 2013, 22:17
با سلام
در یک کلام نت افزار گزینه مناسبی برای سایت های پربازدید و پرمصرف با پهنای باند بالا نیست...
پشتیبان بهتره...
موفق باشید