توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل با خرید ناموفق jaypal و کم کردن پول
bia2mob
November 30th, 2012, 14:24
سلام
من از freer استفاده می کنم و یه مدت خیلی عالی بو د
تو این هفته بیش از 5 تا از مشتری ام گفتن که از حسابشون پول کم شده ولی یوزر بهشون تحویل داده نشده منم چک کردم دیدم تراکنش ناموفق بودن
با بررسی هایی که کردم دیدم اره از حسابشون مبلغ کم شده ولی برگشت نخورده - متاسفانه سیستم پشتیبانی jaypal خرابه و من الان 50 هزارتومن از جیبم به مشتری ا دادم
یکی به من بگه چطوری می شه اینجور مسایل رو پی گیری کرد
sepadl71
December 2nd, 2012, 13:32
سلام
من از freer استفاده می کنم و یه مدت خیلی عالی بو د
تو این هفته بیش از 5 تا از مشتری ام گفتن که از حسابشون پول کم شده ولی یوزر بهشون تحویل داده نشده منم چک کردم دیدم تراکنش ناموفق بودن
با بررسی هایی که کردم دیدم اره از حسابشون مبلغ کم شده ولی برگشت نخورده - متاسفانه سیستم پشتیبانی jaypal خرابه و من الان 50 هزارتومن از جیبم به مشتری ا دادم
یکی به من بگه چطوری می شه اینجور مسایل رو پی گیری کرد
با سلام خدمت شما
در سیستم پرداخت بانک پاسارگاد پس از پرداخت باید فرایند خرید تکمیل شود
عده ای پرداخت کرده اما تکمیل فرایند خرید را انجام نمی دهند. در این صورت پول کسر شده از حساب بانکی خریدار بین ۲۴ تا ۷۲ ساعت بعد به صورت خودکار و توسط بانک برگشت می خورد
با تشکر
bia2mob
December 2nd, 2012, 22:44
چند بار تماس گرفتم متاسفانه جواب ندادید و ایمیل هم چند بار زدم و بار هم 72 ساعت گذشته پاسخی نیومد
متاسفانه مبلغ بر نگشته - من قبلا خیلی با جی پال کار کردم - ولی متاسفانه به دلیل این مشکلات اخیر و نداشتن تیکت پشتیبانی در خود سایت جی پال و ضرر اخیر دیگر تمایلی با فعالیت با این سیستم ندارم
موفق باشید
shopper
February 10th, 2014, 03:19
مشکل عدم واریز درخواست دریافت وجه بعد از 5 روز درگاه جی پال - jaypal (http://www.webhostingtalk.ir/f216/104684/index3.html) بنده ۱ ماه بد از راهاندازی این سایت کار باهاشون شروع کرده بودم تقریبا ۱ سالی میشه همیشه سریع جواب میدادن مشکلی هم هیچ وقت نبود !!! اما الان ۱ ماه که بالغ بر ۱۰ بار ایمیل و تماس و ۱۰۰ جا پیام گذشتم هیچ خبری نیست !! ۲ تا از پرداختم که بیش از ۲۵۰۰۰۰ تومن انجام نشده ، میدونم که یه مشکل software هستش نه این که نه خواسته باشن پرداخت کنن چون همه پرداختها اتوماتیک هست اما هیچ کسی وجود نداره که جوابی بده و این سایت jaypal به امان خداست !!!!!!!!! لذا من همه درگاه هاشونو disable کردم ، پیشنهاد من این که تا برای شما هنوز مشکلی پیش نیومده مثل من که پولتون بره تو هوا جا به جا کنید البته این فقط یک پیشنهاد هست !!!!!
viasky
February 10th, 2014, 04:35
مشکل عدم واریز درخواست دریافت وجه بعد از 5 روز درگاه جی پال - jaypal (http://www.webhostingtalk.ir/f216/104684/index3.html)
بنده ۱ ماه بد از راهاندازی این سایت کار باهاشون شروع کرده بودم تقریبا ۱ سالی میشه همیشه سریع جواب میدادن مشکلی هم هیچ وقت نبود !!! اما الان ۱ ماه که بالغ بر ۱۰ بار ایمیل و تماس و ۱۰۰ جا پیام گذشتم هیچ خبری نیست !! ۲ تا از پرداختم که بیش از ۲۵۰۰۰۰ تومن انجام نشده ، میدونم که یه مشکل software هستش نه این که نه خواسته باشن پرداخت کنن چون همه پرداختها اتوماتیک هست اما هیچ کسی وجود نداره که جوابی بده و این سایت jaypal به امان خداست !!!!!!!!! لذا من همه درگاه هاشونو disable کردم ، پیشنهاد من این که تا برای شما هنوز مشکلی پیش نیومده مثل من که پولتون بره تو هوا جا به جا کنید البته این فقط یک پیشنهاد هست !!!!!
صبور باشید
مشکل شما نیز حتما بررسی و برطرف خواهد شد
جای نگرانی نیست
Mr.Te0
February 10th, 2014, 05:16
برای 3 تا از یوزر های ما هم مشکل مشابهی پیش اومد و طی مکاتبه ای که داشتیم عرض کردند به حسابشان واریز نشده ، در حالی که پول کسر و حتی بانک صادر کننده کارت کاربران نیز پاسخگو نبود.
الان بیش از یه هفته از این موضوع میگذرد ولی هنوز پولی برگشت نشده است.
امیدوارم مشکلاتشون سریعتر حل شود.
sasanbes
February 10th, 2014, 05:52
سلام
نگران نباشید
دیتابیس همیشه چیزی توش گم نمیشه
به پشتیبانی دباره مراجعه کنید
Mr.Te0
February 10th, 2014, 07:11
سلام
نگران نباشید
دیتابیس همیشه چیزی توش گم نمیشه
به پشتیبانی دباره مراجعه کنید
دوست عزیز بحث گم شدن نیست.
پست هارو دقیق مطالعه کنید و از ارسال اسپم خودداری کنید.