ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : چند سوال درباره هاستینگ های خارجی

mosili
November 29th, 2012, 22:07
سلام خدمت همگی دوستان .
من برای میزبانی چند تا از سایت های خودم که تعدادشون به 10 تا هم نمیرسه میخوام یه سرویس هاستینگ سفارش بدم .
از سرویس دهندگان ایرانی نمیخوام بگیرم چون دارم به شدت روی سئو سایت ها کار میکنم و اگر حتی 5 دقیقه مشکلی برای هاستم پیش بیاد تمام زحماتم به باد میره ، مثل چند وقت پیش که از یکی از دوستان توی همین انجمن ریسلر گرفتیم و بعد از اینکه سرور رو عوض کردن تازه اطلاع دادن تا آیپی جدید رو ست کنیم و با این کار تمام زحمات کشک شده بود ...
سرتون رو درد نیارم .
داشتم توی سایت های خارجی معتبر دنبال یه سرویس ریسلر میگشتم که با این پلن ovh آشنا شدم :
Shared hosting Perso: 25GB disk space, unlimited traffic - OVH (http://www.ovh.co.uk/web-hosting/web_hosting_personal_25gb_traffic_unlimited_techni cal_sheet.xml)
این پلن قیمت فوق العاده ای داره و میشه چند دامنه و سایت رو به صورت Addon روش اضافه کرد ، تقریبا همون حالت ریسلری .
خواستم بپرسم چیز خاصی داره که انقد ارزونه ؟ دوستانی که اطلاعاتشون بیشتره شاید بهتر بدونن .
25 گیگ هاست ، پهنای باند نامحدود ماهی 2 یورو ؟؟ شاید یه محدودیت خاصی داره که من ندیدم . چیز خاصی هست ؟
به نظرتون حالت Addon بهتره بگیرم یا همون ریسلر ؟ ( با توجه به قیمت ها )
قیمتش هم نهایتا تا ماهی 9-10 دلار باشه مشکلی نیست . حجم زیادی نمیخوام چون سایت ها شرکتی هستن .
ممنون میشم اگه یه سرویس دهنده ریسلری خارجی که با دامنه های آی آر مشکلی نداشته باشه رو بهم معرفی کنید .
آیپی هم حتما اختصاصی میخوام .
جایی رو میشناسید ؟

3245
November 29th, 2012, 22:16
عذر میخوام، اما اگر بدون اطلاع هاستتون رو بستن (حالا به هر دلیل، ایرانی یا فشار زیاد) میخواید چیکار کنید؟
حالا ovh هاستینگ رو نمیدونم
اما ovh سرور هاش بارها قطع کردن (حالا بخاطر اسپم و ...)
نمیخوام بگم سرویس دهنده های خارجی بد هستند، و سرویس دهنده های ایرانی خوب هستند. یا بالعکس
فقط میخوام گوش زد کنم که حواس شما باشه...
بد بودن یک سرویس دهنده ایرانی نمیتونه همه را بد کند یا ....

ارادت