ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تنظیم ip برای subdomain در directadmin

majid_vb
November 29th, 2012, 18:46
سلام بر دوستان

من می خوام توی diriectadmin یه subdomain درست کنم و براش ip ست کنم که بتونم توی یه سرور دیگه ازش استفاده کنم
توی درست کردنش مشکلی نیست ولی هرچی گشتم نتونستم جایی که باید ای پی ست کنم رو پیدا کنم قبلا این کارو توی سی پنل انجام دادم مشکلی نداشته ولی نمی دونم چرا اینجا نداره

با تشکر

cartman10mpi
November 29th, 2012, 23:22
باید در قسمت دی ان اس‌ یک a record ایجاد کنید برای اون . با ساختن subdomain در دی ان اس‌ یک a record ساخته خواهد شد ، در آنجا آی‌ پی‌ را تغییر دهید

majid_vb
December 1st, 2012, 10:00
باید در قسمت دی ان اس‌ یک a record ایجاد کنید برای اون . با ساختن subdomain در دی ان اس‌ یک a record ساخته خواهد شد ، در آنجا آی‌ پی‌ را تغییر دهید

ممنون
ولي مشكل من همين پيدا كردن dns هستش
امكان داره من دسترسي نداشته باشم

cartman10mpi
December 1st, 2012, 13:59
10038
در حالت استاندارد باید دسترسی به دی ان اس‌ داده بشه . میزبان شما چرا دسترسی نداده برای من قابل توجیه نیست . شما اگر دسترسی ندارید میتونید از میزبانتون درخواست کند که تنظیمات رو انجام بدهند یا از دی ان اس‌ِ ثبت کنندهٔ دامنه در صورت وجود استفاده کنید . با پرداخت اندکی‌ هزینه امکان استفاده از دی ان اس‌ اکسرنل نیز هست