PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : حجم بالای دیتابیس و استفاده بیش از حد منابع

ali_esprit
November 29th, 2012, 09:25
2تا وبسایت دارم (یکی خبری وردپرس و یکی جامعه مجازی) که الان روی آخرین پلن نت افزار هستش. ولی گفتن چون دیتابیست بالای 2.5 گیگ شده و به سرور فشار میاره دیگه نمیتونیم بهتون سرویس بدیم و باید ترانسفر کنید.
خدایی خسته شدم از اینهمه جابه جایی.
مثل این کولیای خونه به دوش هر چند وقت یه بار باید بارو بندیلم رو جمع کنم کوچ کنم. همین جابجایی ها کلی رو اعتبار و بازدید سایتام تاثیر منفی گذاشته.
هرچی VPS تو ایران هست رو امتحان کردم ولی نتیجه نمیده که نمیده. parsdev - iranserver - mihanwebhost - ehost - - mochahost و چند تا دیگه که یادم نیست اسمشون رو.
من نمی فهمم پس این همه سایت با بازدید های آنچنانی چطور دارن کار میکنن که من که سایتام کلا روهم رفته روزی 100000تا بازدید با 20000 تا آی پی داره این ریختی به دردسر افتادم.
راستش بهم میگن باید سرور اختصاصی بگیرم. ولی از اونجایی که هم هزیه هاش خیلی بالاس و هم اطلاعات علمیم برای مانیتور کردنش در این مورد کمه نمی تونم برم سمتش.
یه جایی می خوام که بتونه هم از لحاظ سخت افزاری و هم نرم افزاری ساپورت کنه.
اگه کسی می تونه خواهشا یه راهنمایی کنه.
مرسی

shivahost
November 29th, 2012, 11:20
شما یک سرور جدا فقط برای دیتابیست لازم داری. الان بزرگترین هاستینگ های دنیا هم برای هر دیتابیس بیش از 1 گیگ فضا نمی دهند.

ali_esprit
November 29th, 2012, 11:33
شما یک سرور جدا فقط برای دیتابیست لازم داری. الان بزرگترین هاستینگ های دنیا هم برای هر دیتابیس بیش از 1 گیگ فضا نمی دهند.
ممنون از پاسختون دوست عزیز
خب تکلیف چیه؟ باید چیکار کرد؟