ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل با فایل php.ini در دایرکت ادمین

iranait
November 28th, 2012, 21:58
سلام دوستان
من روی هاست که کنترل پنلش دایرکت ادمین هست یک ویبولتین نصب کردم که زمانی میخواستم هک یا قالبی نصب کنم خطای دیتابیس میداد. توی انجمن وی بی ایران گفته شده بود که باید مقادیر زیر را افزایش بدیم در فایل php.ini:
upload_max_filesize
post_max_size
ولی هیچ تغییری نکرد و مشکلات دیگری هم به وجود آمد.
زمانی که از طریق کنترل پنل دایرکت ادمین از فایل منیجر میخواهم فایل آپلود کنم توی پیچ ارور The connection was reset میده.
برای حل این مشکل چه باید کنم؟ آیا فایل php.ini به صورت دیفالت وجود داره جایگزین کنم؟
و چه تغیراتی باید در فایل بدهم از نظر امنیت و اینجور مشکلات.

با تشکر از شما

RoobinaServer
November 28th, 2012, 22:20
سلام دوستان
من روی هاست که کنترل پنلش دایرکت ادمین هست یک ویبولتین نصب کردم که زمانی میخواستم هک یا قالبی نصب کنم خطای دیتابیس میداد. توی انجمن وی بی ایران گفته شده بود که باید مقادیر زیر را افزایش بدیم در فایل php.ini:
upload_max_filesize
post_max_size
ولی هیچ تغییری نکرد و مشکلات دیگری هم به وجود آمد.
زمانی که از طریق کنترل پنل دایرکت ادمین از فایل منیجر میخواهم فایل آپلود کنم توی پیچ ارور The connection was reset میده.
برای حل این مشکل چه باید کنم؟ آیا فایل php.ini به صورت دیفالت وجود داره جایگزین کنم؟
و چه تغیراتی باید در فایل بدهم از نظر امنیت و اینجور مشکلات.

با تشکر از شما

وقتی به دایرکت ادمین فشار بیاد در اصل سرور کم بیاره فایل منیجیر باز نمیشه.

یا سرورتون ضعیف هست یا قوی هست ولی کانفیگ درست ندارید کلا باید بدید براتون یک کانفیگر کانفیگ بکند.

ارادتمند سجادیه
یا حق

iranait
November 28th, 2012, 22:23
وقتی به دایرکت ادمین فشار بیاد در اصل سرور کم بیاره فایل منیجیر باز نمیشه.

یا سرورتون ضعیف هست یا قوی هست ولی کانفیگ درست ندارید کلا باید بدید براتون یک کانفیگر کانفیگ بکند.

ارادتمند سجادیه
یا حق

ممنونم از پاسخگویی شما
یعنی آموزشی نیست که خودم این کار را انجام بدهم؟

RoobinaServer
November 28th, 2012, 22:25
ممنونم از پاسخگویی شما
یعنی آموزشی نیست که خودم این کار را انجام بدهم؟

عزیز اگر آموزش بود که در شرکت های نرم افزار تخته بود. :)

این ها تجربی هست نه آموزشی و کتاب خواندن.

ارادتمند سجادیه
یا حق

iranait
November 28th, 2012, 22:34
عزیز اگر آموزش بود که در شرکت های نرم افزار تخته بود. :)

این ها تجربی هست نه آموزشی و کتاب خواندن.

ارادتمند سجادیه
یا حق

شما درست می فرمایید، اما این انجمن برای چی هست؟ سوالات و مشکلات را کجا باید رفع کرد؟ حتما باید پول داد؟

RoobinaServer
November 28th, 2012, 22:38
شما درست می فرمایید، اما این انجمن برای چی هست؟ سوالات و مشکلات را کجا باید رفع کرد؟ حتما باید پول داد؟

عزیز جان این سوال و مشکل نیست .

شما کانفیگ یک کانفیگر را میخواهید رایگان به شما بگوید ؟

کل دایرکت ادمین شما باید کامپایل شود از توضیحات و ... معلوم هست کاری انجام نشده کامل.

این انجمن تخصصی هست در ان خرید و فروش میشود و اعتبار هاستینگ ها تا حدودی معلوم میشود و سوالات معمولی و جزئی پاسخ داده میشود مثلا کسی سایتش بالا نمیاد میگه اگر کسی بدونه کمکش میکنه میگه مثلا دی ان است مشکل داره یا ...

الان بنده بخوام کانفیگ را به شما توضیح بدم یک صفحه a4 بیشتر باید برای شما تایپ کنم و در حقیقت میشه لو دادن تجربه و حرفه تجاری.

ببینید اگر کسی براتون کانفیگ رایگان در حدی که کارتون راه بیفته در انجمن انجام میده یا نه. (فکر نکنم)

نکته : همین الان هم این پاسخ بود که گفتیم مشکل شما کلا کامپایل و تنظیم نادرست هست و معلوم شد مشکل کار شما چیست.

ارادتمند سجادیه
یا حق