سلام
هاست whmcs رو عوض کردم
سرور هاست جدید داخل کشور و دایرکت ادمین هستش
متن cron job رو از whmcs تو دایرکت ادمین وارد کردم ولی کار نمیکنه
کسی نظری نداره؟
RoobinaServer
November 28th, 2012, 13:00
سلام
هاست whmcs رو عوض کردم
سرور هاست جدید داخل کشور و دایرکت ادمین هستش
متن cron job رو از whmcs تو دایرکت ادمین وارد کردم ولی کار نمیکنه
کسی نظری نداره؟
سلام خودتان میفرمائید هاست.
به مدیر سرورتون بگید اگر گفتن نمیدونیم یا حرفی که منظورشون خارج از توانایی بودنشون بود بفرمائید مشکل یا حق دسترسی هست یا تایم سرورشون در ایران که درست کنن مشکلتون حل میشه.
ارادتمند سجادیه
یا حق
MOHAMMAD MOHSEN
November 28th, 2012, 13:05
دستور کرون جاب توی دایرکت ادمین و سی پنل فرق میکنه دستور رو با فرمت دستور زیر بزنید
اگر دقت کرده باشید whmcs در هر پنلی که باشد آدرس مخصوص به آن پنل را میدهد برای کران جاب
یعنی در قسمت اتوماسیون که بروید در سیپنل یک دستور میدهند و وقتی به دایرکت ادمین منتقل کنید دستوری که در قسمت اتوماسیون نوشته خودکار عوض میشود و طبق پنل هست.
مثلا دیفایلت php.ini بر روی کل سرور از آدرس /usr/local/etc/ فراخوانی میشود ولی وقتی کامپایل شود به ورژن دلخواه ما و cgi کانفیگ شود این فایل هنوز وجود ندارد ولی عملا از /usr/local/etc/php5/cgi/ فراخوانی و اجرا میشود.
tebghe linke bala amal kardam va gozashtam, bazam kar nakard.
be admine server goftam dastresi va saat ro chek kone, montazere javabe oonam
دستور مشکل ندارد اگز محل فولدر و ... درست زده باشید (بهتر هست چیزی که در اتوماسیون خود سیستم میگه بزنید) مشکل حتما از سرور هست.
نکته : دقت کنید این مشکل میتواند علاوه بر ساعت و حق دسترسی به اجرای کران جاب مربوط به کامپایل php نیز باشد.دسترسی به کرانجاب به معنیه دسترسی داشتن در پنل دایرکت ادمین نیست نوعی دسترسی دیگر در سرور برای اجرای آن دستورات هم وجود دارد که ادمین آن ها را میبیند و میتواند تنظیم کند.
ارادتمند سجادیه
یا حق
leonr2
November 28th, 2012, 15:26
متن داخل اتوماسیون رو وارد کردم دوباره
منتظر جواب ادمین هستم
خوابه فک کنم :)
MOHAMMAD MOHSEN
November 28th, 2012, 15:26
با سلام آدرسی که دادید دیدم.
اگر دقت کرده باشید whmcs در هر پنلی که باشد آدرس مخصوص به آن پنل را میدهد برای کران جاب
یعنی در قسمت اتوماسیون که بروید در سیپنل یک دستور میدهند و وقتی به دایرکت ادمین منتقل کنید دستوری که در قسمت اتوماسیون نوشته خودکار عوض میشود و طبق پنل هست.
وقتی در کران زده شد
خودکار محل فایل php فراخوانی میشود.
مثلا دیفایلت php.ini بر روی کل سرور از آدرس /usr/local/etc/ فراخوانی میشود ولی وقتی کامپایل شود به ورژن دلخواه ما و cgi کانفیگ شود این فایل هنوز وجود ندارد ولی عملا از /usr/local/etc/php5/cgi/ فراخوانی و اجرا میشود.
نمیدونم متوجه شدید یا خیر.
عملا دستور :
با
فرقی ندارد.
ارادتمند سجادیه
یا حق
من تازه کار نیستم و الان بیش از 4 سال هست که تو بازار هاستینگ هستم و تجربه کار با سرورهای سی پنل و دایرکت ادمین رو دارم. تا اونجا که من تجربه کردم دستورهای سی پنل رو دایرکت ادمین جواب نداده و بعضی وقتها فقط یکی از دو دستوری که تو داکیومنتیشن اومده جواب میده باید هر دو تست بشه. قسمت زیر رو دقیق نخوندین بنظرم
The command for Direct Admin is generally the same as cPanel, however, you need to reference the full path to the php binary.
This can be /usr/bin/php, /usr/bin/home/php or /usr/local/bin/php but this is dependent on the server setup and you should check with your Server Administrator for the full path to the php binary.
RoobinaServer
November 28th, 2012, 15:32
من تازه کار نیستم و الان بیش از 4 سال هست که تو بازار هاستینگ هستم و تجربه کار با سرورهای سی پنل و دایرکت ادمین رو دارم. تا اونجا که من تجربه کردم دستورهای سی پنل رو دایرکت ادمین جواب نداده و بعضی وقتها فقط یکی از دو دستوری که تو داکیومنتیشن اومده جواب میده باید هر دو تست بشه. قسمت زیر رو دقیق نخوندین بنظرم
The command for Direct Admin is generally the same as cPanel, however, you need to reference the full path to the php binary.
This can be /usr/bin/php, /usr/bin/home/php or /usr/local/bin/php but this is dependent on the server setup and you should check with your Server Administrator for the full path to the php binary.
بنده اصلا تجربه کاریتون را زیر سوال نبردم و برای بنده قابل احترام هستید هرچند ما هم کمتر از شما تو این کار نبودیم... هدف از صحبت در این مورد این هست که شما اشتباهی اگر بنده دارم بفرمائید :) (امیدوارم به جنبه منفی صحبت های من را حساب نکنید)
ولی عرض کنم که حرفتون کاملا درسته فقط صحبت های من را با دقت نخواندید همین حرفتون را بالا جواب دادم :
با سلام آدرسی که دادید دیدم.
نکته :
whmcs به این فکر کرده که هر کسی نمیتواند لینکی که دادید پیدا کند از جمله خود بنده برای همین سیستم را خودکار درست کرده هست که کد صحیح را در اتوماسیون به کاربر بدهد.
but this is dependent on the server setup and you should check with your Server Administrator for the full path to the php binary.
دستور مشکل ندارد اگز محل فولدر و ... درست زده باشید (بهتر هست چیزی که در اتوماسیون خود سیستم میگه بزنید) مشکل حتما از سرور هست.
نکته : دقت کنید این مشکل میتواند علاوه بر ساعت و حق دسترسی به اجرای کران جاب مربوط به کامپایل php نیز باشد.دسترسی به کرانجاب به معنیه دسترسی داشتن در پنل دایرکت ادمین نیست نوعی دسترسی دیگر در سرور برای اجرای آن دستورات هم وجود دارد که ادمین آن ها را میبیند و میتواند تنظیم کند.
ارادتمند سجادیه
یا حق
ارادتمند سجادیه
یا حق
leonr2
November 28th, 2012, 21:40
گفتم دسترسی و ساعت سرور رو برای اجرای cron job چک کنید
جوابی که دادن:
با سلام، ساعت سرور به صورت دقیق با ساعت کشور ست شده است
کسی نظری نداره؟
RoobinaServer
November 28th, 2012, 22:27
گفتم دسترسی و ساعت سرور رو برای اجرای cron job چک کنید
جوابی که دادن:
با سلام، ساعت سرور به صورت دقیق با ساعت کشور ست شده است
کسی نظری نداره؟
در مورد دسترسی پاسخی ندادند ؟ باید سرورتون تست بشه که نهایت اگر 100% مشکل از سرور باشه پیشنهاد میکنم به جای دیگر منتقل کنید.
(خودتون اگر توانستید تست کنید که دستورهای دیگر میزنید کار میکنه یا خیر مثلا دستوری داخلش بنویسید که اطلاعاتی را میل کند یا چیزی بسازد و ... ببینید کران جاب کار میکند ؟)