ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : اطلاعیه مهم - عدم پشتیبانی موقت هاست دی ال

صفحه ها : 1 [2]

e30_007
December 2nd, 2012, 19:09
خوب؛ پیج باران مووی هم تکمیل شد

یعنی دیلیت شد
facebook.com/MyFilmBaran

صد در صد پلیس جمهوری اسلامی ایران تیم مستهجن باران مومی و هاست دی ال را جمع کرده است .....!

عاقبتی شوم برای سایت و هاست غیر مجاز ....!

سلام
دوست عزیز مشکل هاست دی ال نه به خاطر پلیس فتا بوده و نه ارز لطفا بیخودی حرف در نیارین
مشکل بین مدیران بوده
خواهشا حاشیه سازی نکنید

rsl
December 2nd, 2012, 20:03
چرا الکی شایعه پخش میکنید ؟
hostdl گفته مشکلات شخصی در ضمن تیم باران مووی هم با نام moviecenter برگشته

mahdi2009
December 2nd, 2012, 20:20
خوب؛ پیج باران مووی هم تکمیل شد
یعنی دیلیت شد
facebook.com/MyFilmBaran

صد در صد پلیس جمهوری اسلامی ایران تیم مستهجن باران مومی و هاست دی ال را جمع کرده است .....!

عاقبتی شوم برای سایت و هاست غیر مجاز ....!

فتا بخواد کاری بکنه نه از شما میترسه! نه از کسی دیگه یکی از گروه های مستهجن فیس بوک رو هم وقتی جمع کرد بسیار شفاف در همان صفحه گروهی فیس بوک اطلاعیه زد!! دست از سر کچل هاست دی ال هم اگر امثال شما وردارند خیلی عالی میشه نه اینکه مشکلات شخصیتون رو با اسم هاست دی ال متن کنید ارسال کنین در تاپیکها!

hostsiran
December 3rd, 2012, 03:50
خیلی جالبه
26 صفحه خوندم و فقط 20-25 پست با ارزش بود
خواهشا از مدیر های سایت تقاضا دارم جلوی افرادی که پست رو به انحراف می کشند بگیرند
بعضیا واقعا اینجا را با چت اشتباه گرفتند
شایعه سازی و سود جویی شخصی را بزارید کنار و از بین شرکت های بزرگ واقعا راهنماییشون کنید
هاست ایران به نظر من گزینه مناسبی برای میزبانی فایل هست اما هاست های سایت پر ترافیکی که ارائه می کنه ، کمی اذیت میکنه
وی پی اس های وب میزبان هم از نظر کارائی و سرعت تایید میشه اما باید متعادل با نیازتون تهیه کنید
بهتون توصیه میکنم مطمئن بشید که کسی که از اون هاست تهیه میکنید 1 شرکت ثبت شده داره و قبلا سایت های بزرگی را پشتیبانی کرده
بارها شده دیدم پسره 1 ریسلری تهیه کرده با ماهی 30 تومن میاد اینجا برای سایت های بزرگ آفر های غیر معقول میزنه
کسی که پای کوبی کنه برای گرفتن مشتری از داخل این فروم شاید بلد نیست از روش های دیگه مشتری کسب کنه
در ضمن در حال حاضر خبر دارم سایت های بزرگی که از سرویس های هاست دی ال استفاده می کنند هنوز بلا تکلیف هستند

s98
December 3rd, 2012, 22:12
هاست دی ال

s98
December 3rd, 2012, 22:14
هاست دی ال واقعا در ایران خوب بودنند

ولی حالا چرا رفتن نمی دانم

m2n
December 3rd, 2012, 22:24
پارسال کل سایتها رو فرستادند پی کارشون اما هاستشون قطع نشده بود تا دو ماه و بعد ایمیل آمد خواستید برگردید!! الانم شاید هاستشون قطع نشه اما به هر حال هیچ مدیر سایتی همچین ریسکی رو نمیکنه و بالاخره انتقال میده...
در مورد روراستی درآمدشون به قدر کافی بسیار بالا بوده و مطمئنن دلیل رفتن برشکستگی و..قیمت نبوده و فشاری چیزی بالا سرشون هست و از کنترل هم خارج شده اوضاع!!

از دوستان خواهشمندم خونسردی خودشون رو حفظ کنند.
یک عدد سیگار تهیه کرده و برن یک گوشه روشنش کنن بزارن لب دهنشون و با آرامش منتظر قطع شدن سایتشون بشن :)):53:

ولی خدایی سرعت هاستت از قبل بیشتر شده ها توجه کردی؟!

ourweb
December 3rd, 2012, 22:40
دوستان نمیخوام فکر کنید دارم اینجا تبلیغ میکنیم ولی 3 تا از سرور های که مال هاست دی ال بود و اخر ای پی هاشون روی 199.167 / 47 / 18 / 10 بود که به علت abus اومده بود که خداروشکر حل کردیم و این 3 تا سرور روی کولو های ما بود که اوکی کردیم ولی مشکل این هست که خود هاست دی ال به علت ارز و خیلی چیزهای دیگه نمیتونه ادامه بده لطفا شایعه پراکنی نکنید و با عابروی یک شرکت اینطور نکنید خواهش میکنم . به هیچ سوالی هم جواب نمیدم صرفا فقط جهت اطلاع بود .

ourweb
December 3rd, 2012, 22:42
فتا بخواد کاری بکنه نه از شما میترسه! نه از کسی دیگه یکی از گروه های مستهجن فیس بوک رو هم وقتی جمع کرد بسیار شفاف در همان صفحه گروهی فیس بوک اطلاعیه زد!! دست از سر کچل هاست دی ال هم اگر امثال شما وردارند خیلی عالی میشه نه اینکه مشکلات شخصیتون رو با اسم هاست دی ال متن کنید ارسال کنین در تاپیکها!

چیکار پلیس فتا داره چرا انقدر چرت پرت میگید و از یک چرت گویی انقدر حرف میسازید بسه دیگه خجالت بکشید .

ebook4mobile
December 4th, 2012, 07:50
امکان ادامه کار هاست دی ال وجود نداره؟
واقعا کیفیت عالی و قیمت هم خوب بود
مشابه این سرور وجود داره که بشه یه سایت به نسبت پر بازدید رو بهش انتقال داد؟
البته اگر هاست دی ال دوباره شروع به فعالیت کنه که دوباره برمی گردم به هاست دی ال!

mahdi2009
December 5th, 2012, 17:03
چیکار پلیس فتا داره چرا انقدر چرت پرت میگید و از یک چرت گویی انقدر حرف میسازید بسه دیگه خجالت بکشید .

شما پستی رو که از اون نقل قول کردم مطالعه کردین؟! دوست من یکمی توجه هم خوبه اول دقیق مطالعه بکنین ببینید به چه پستی چه پاسخی دادم بعد از خود بی خود بشید!

+irtci+
December 7th, 2012, 19:08
بالاخره چی شد؟ 27 صفحه خوندم الکی!!!!!

Hossein1992
January 11th, 2013, 14:08
دوستان من ادرس سایتم ***** شده و حالا که میخوام برم روی ادرس جدید از جایی که دومین گرفتم میگه :

جهت اتصال دامنه به هاست در مرحله اول شما می بایست نیم سرور های هاست را به درستی بر روی دامنه خود تنظیم نمایید.
در صورتی که میخواهید دامنه Goo....50.in را پارک یا به عنوان دامنه اصلی هاست خود قرار دهید می بایست جهت انجام تنظیمات با پشتیبانی هاست خود هماهنگ نمایید و بنا به دستور العمل شرکتی که هاست خود را خریداری نموده اید اقدام نمایید

منم سایتم رو هاست دی ال هست.جواب تیکت رو هم که نمیدن

حتی ادرس قبلی رو هم که تمیدید کردم اونم بالا نمیاد . چیکار کنم ؟

B.Z
January 11th, 2013, 14:46
دوستان من ادرس سایتم ***** شده و حالا که میخوام برم روی ادرس جدید از جایی که دومین گرفتم میگه :

جهت اتصال دامنه به هاست در مرحله اول شما می بایست نیم سرور های هاست را به درستی بر روی دامنه خود تنظیم نمایید.
در صورتی که میخواهید دامنه Goo....50.in را پارک یا به عنوان دامنه اصلی هاست خود قرار دهید می بایست جهت انجام تنظیمات با پشتیبانی هاست خود هماهنگ نمایید و بنا به دستور العمل شرکتی که هاست خود را خریداری نموده اید اقدام نمایید

منم سایتم رو هاست دی ال هست.جواب تیکت رو هم که نمیدن

حتی ادرس قبلی رو هم که تمیدید کردم اونم بالا نمیاد . چیکار کنم ؟

دوست من هاست دی ال که دیگه سرویس نمیده وکلی هم این خبر صدا کرد مگه خبر سایت رو نخوندید؟

Hossein1992
January 11th, 2013, 15:11
پس یه هاستینگ خوب با قیمت مناسب معرفی کنید که منتقل کنم لا اقل . نت افزار هم میگه سرویس دی ال نمیده فعلا