PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : معرفی فروشندگان سرور اختصاصی (فیزیکی)

3245
November 27th, 2012, 20:27
سلام
دوستان سایت ایرانی میشناسید که خود سرور را بفروشد؟ منظورم اجاره از دیتاسنتر نیست، خود سرور را نیاز دارم.
اگر ممکنه سرور اختصاصی واقعی
سرور اختصاصی بصورت دسکتاپ
اگر هم سایت خارجی میشناسید که براحتی به ایران ارسال میکند هم لطفا اعلام کنید.

ارادت

hadi_am
November 27th, 2012, 20:39
فقط باید تو یه دیتاسنتر کولو کنین بعد از 2-3 ماه سرور رو به ایران ترسنفر کنین

habiballahafg
November 27th, 2012, 20:49
اگر منظور شما این هست که ساخت افزار سرور را بفروشند شما میتونید در تهران پیدا کنید یا از سایت ها داخلی خریداری کنید والی اگر منظور شما کولو هست میتونید در دیتا سنتر های داخلی خرید کنید
اگر هم که میخواهید قطعات سرور را از سایت های خارجی بخرید من میتونم برای شما انجام بدم و به ایران ارسال کنم

RoobinaServer
November 27th, 2012, 20:52
سلام

دوستان سایت ایرانی میشناسید که خود سرور را بفروشد؟ منظورم اجاره از دیتاسنتر نیست، خود سرور را نیاز دارم.
اگر ممکنه سرور اختصاصی واقعی
سرور اختصاصی بصورت دسکتاپ
اگر هم سایت خارجی میشناسید که براحتی به ایران ارسال میکند هم لطفا اعلام کنید.

ارادت

خرید سرور با کیس های رکمونت 1 یونیت برند سوپرمایکرو 02166378056 در تهران. (قابلیت ارسال به کلیه شهرستانهای ایران با پیک)

ارادتمند سجادیه
یا حق

peyman0742
November 27th, 2012, 21:26
بله عزیز می تونید سخت افزار رو در ایران خریداری کنید و در دیتاسنترهای ایرانی کولو کنید مثل افرانت و ....

3245
November 27th, 2012, 21:38
RoobinaServerممنون، تماس میگیرم
اما سایت ایرانی میخوام که اطلاعاتی در مورد قطعات فروشی بده و خرید کنم، اصلا کولو رو بیخیال بشید، فقط میخوام قطعات رو خرید کنم، سایت بدید اگر ممکنه.

اارادت

habiballahafg
November 27th, 2012, 21:57
فرپام - یو پی اس UPS - سرور HP - سرور HP، سرور اچ پی، قطعات سرور HP، هارد CPU رم سرور HP، یو پی اس، ups، باتری (http://parscenter.com/hp-server)
جاده ابريشم رايانه ( معتبرترين مركز فروش سرور اچ پي و دستگاههاي ذخيره و بازيابي اطلاعات تحت شبكه ) (http://www.serverhp.ir)

RoobinaServer
November 27th, 2012, 22:00
RoobinaServerممنون، تماس میگیرم

اما سایت ایرانی میخوام که اطلاعاتی در مورد قطعات فروشی بده و خرید کنم، اصلا کولو رو بیخیال بشید، فقط میخوام قطعات رو خرید کنم، سایت بدید اگر ممکنه.

اارادت

خواهش میکنم.

ولی در جریان باشید ما هم فروشنده هستیم هم سایت داریم ولی اگر دقت کنید در سایت روبینا کلا قطعات سخت افزار زده نشده.

قیمت سخت افزار را قیمت بازار مشخص میکنه و باید حتما قیمت روز بر اساس کانفیگ باشه

یک هارد آخر یک هفته قیمت بشه اول هفته بعد ممکنه 40 هزار تومن تفاوت قیمت داشته باشه. (مثال بود ها ریز بینی به مثال نگاه نکنید.)

قطعاتی که مدنظرتون هست به ما فکس میکنید یا ... و قیمت قطعات را ما براتون به صورت فکس یا ... میفرستیم.

ارادتمند سجادیه
یا حق

m2coyote
November 27th, 2012, 22:07
دوست عزیز اگر خواستید در خدمتتون هستیم 09143461693 کریمی

بفرمایید که کاظمی معرفی کرده.معمولا سرورهای سازمان های شمال غرب رو ما تامین میکنیم (البته برای پیاده سازی و .... وگرنه کار اصلیمون فروش قطعات نیست اما خوب برحسب نیاز تو اینکار هم هستیم)