توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ایجاد سرور اختصاصی در منزل
soroush.elec
November 27th, 2012, 19:45
تو این فکر بودم که یک کامپیوتر با مشخصات خوب و یک static ip از مخابرات بگیرم بعد روش centos و appache نصب کرده و هاستینگ سایت خودم را خودم انجام دهم . به نظر شما فکر خوبیست یا احمقانه است. چه مسائلی وجود دارد که ممکن است برایم دردسر ساز شود. اگر امکان دارد راهنمایی بفرمایید.
متشکرم
AmirHosein
November 27th, 2012, 19:53
مجبوری این کار رو انجام بدی؟ :)
3245
November 27th, 2012, 20:04
سلام
قطعی برق، برای قطعی پی در پی در مناطق مسکونی باید فکری کنید که سرور بدون قطعی بتونه بره روی جنراتور، چون اگر قطع بشه سپس بره رو ژنراتور فایده نداره
2- هزینه کمر شکن پورت قوی یا همان اینترنت قوی
3- هزینه کمر شکن پهنای باند
4- هزینه سیستمی که میخرید و تهیه سرد کننده ای مناسب، زیرا سیستم 24/7/365 باید روشن باشه، قطعا سیستم بدون امکانات مذکور نمیتواند دوام بیاورد بدون حتی یک دقیقه قطعی
هز رمان توانستید به این سوالات پاسخی قانع کننده بیاورید میتوانید، هرچند کار سختی هم نیست، سخت ترینش اینترنت درست و درمون هست.
ارادت
m2coyote
November 27th, 2012, 22:46
همونطور که دوستمون گفتن این بحث ها باعث میشه که کسی دنبال اینکار نره.با این حال برای یک کار آزمایشی اینکارو کردیم.سایتمون چون بازدید نداشت و آزمایشی بود با یه کیس ساده راه افتاد و نیاز به سردکننده قوی و ups و اینا نبود
اما خوب اگر شما بخواین اینکارو بصورت حرفه ای برای یک سایت بکنید واقعا ارزش نداره.لاقل قطعی اینترنت کمترین مشکل شماست.من جای شما بودم با هزینه ی کمتر سرور از دیتاسنتر های ایرانی اجاره میکردم که دسترسی فیزیکی هم میتونین داشته باشین
smargenius
November 27th, 2012, 22:58
بابا این بنده خدا میخواست خودش همه کاراشو انجام بده
کی حرف هزینه زد؟
فقط میخواست ببینه شدنی هست یا نه
حداقل یه بار اولین پستش رو با دقت بخونید
کم مونده اینجا تعرفه قیمت هاس هاستینگ هم واسه این بنده خدا بذارن
والا
AmirHosein
November 27th, 2012, 23:02
کی حرف هزینه زد؟
والا
کسی آفر داد؟ :) دوستان مشکلات کار رو گفتن همین :)
m2coyote
November 27th, 2012, 23:04
کی حرف هزینه زد؟
والا
دوست عزیز ما اومدیم هزینه هارو گفتیم که خودش مشکل اصلیه .ایشون گفتن که "چه مسائلی وجود دارد که ممکن است برایم دردسر ساز شود. اگر امکان دارد راهنمایی بفرمایید."
ما هم گفتیم هزینش زیاده و هم اینکه مشکلات پهنای باند و قطعی برق و اینا هستش.
لطفا پست ها رو بخونید و بعد اسپم بدید
AvalinHost
November 27th, 2012, 23:08
توی این کشور راه اندازی سرور برای آزمایش هم کار احمقانه ای هست.......
AvalinHost
November 27th, 2012, 23:09
مجبوری این کار رو انجام بدی؟ :)
میگم آقا امیر، شما از اول امیر حسین بودی یا الان که محرم شده انتهای اسمت حسین آوردی؟ :d
m2coyote
November 27th, 2012, 23:14
دوست عزیز وقتی تجربه ی اینکار رو ندارید لازم نیست توهین کنید.میتونید مودبانه تر برخورد کنید.بعضی وقت ها برای بعضی کارها نباید به هاستینگ ها اعتماد کرد یا اصلا نیازی به هاستینگ نیست.در این شرایط میشه خیلی راحت اینکار رو تجربه کرد
AvalinHost
November 27th, 2012, 23:18
دوست عزیز وقتی تجربه ی اینکار رو ندارید لازم نیست توهین کنید.میتونید مودبانه تر برخورد کنید.بعضی وقت ها برای بعضی کارها نباید به هاستینگ ها اعتماد کرد یا اصلا نیازی به هاستینگ نیست.در این شرایط میشه خیلی راحت اینکار رو تجربه کرد
برو امتحان کن و ازش لذت ببر!!!
danitfk
November 27th, 2012, 23:22
تو این فکر بودم که یک کامپیوتر با مشخصات خوب و یک static ip از مخابرات بگیرم بعد روش centos و appache نصب کرده و هاستینگ سایت خودم را خودم انجام دهم . به نظر شما فکر خوبیست یا احمقانه است. چه مسائلی وجود دارد که ممکن است برایم دردسر ساز شود. اگر امکان دارد راهنمایی بفرمایید.
متشکرم
سلام ؛مخابرات بیشتر از 2مگابیت ارائه نمیده.
2مگابیت = 250Kb/s یعنی حداکثر در بهترین حالت 250 کیلوبایت دانلود و حداکثر 80 کیلوبایت آپلود دارید.
مهم آپلود هست که فقط میتونید یک سایت استاتیک میزبانی کنید.
یک جای خنک + برق پایدار هم نیاز دارید .. شدنی که هست اما تو ایران و این وضعیت خیلی دشواره !
اگر یک سرور هم کلو کنید باز ارزان تر و بهتر و بصرفه تر درمیاد !
m2coyote
November 27th, 2012, 23:23
برو امتحان کن و ازش لذت ببر!!!
امتحان که چه عرض کنم.یه 6 ماهی تجربشو دارم.من دقت کردم همه جا از این پست های بی ربط میدی :))
بگذریم . تاپیک این بنده خدا خراب میشه
avalhost
November 27th, 2012, 23:25
از نظر شخصی بنده همیشه روش امتحان و خطا بهترین روش برای یادگیری بوده به نظر من فقط برای آموزش و یادگیری میتونه مناسب باشه :53:
silver9024
November 27th, 2012, 23:32
موفقیت شکست را مخفی میکند .
میتونی امتحانش کنی شاید واقعا تو کارت موفق شدی | هیچ کاری نشدنی نیست
موفق باشید:53:
AvalinHost
November 27th, 2012, 23:33
امتحان که چه عرض کنم.یه 6 ماهی تجربشو دارم.من دقت کردم همه جا از این پست های بی ربط میدی :))
خیلی تندی پسر، اینطور هم نیست
من خودم مواردی که گفتم رو دارم آماده سازی میکنم
احمق کشور نیست، احمق من و تو هستیم که ابتدای راه خیس کردیم، کسور به تنهایی مقداری خاکه، پسرم...
AvalinHost
November 28th, 2012, 00:57
خیلی تندی پسر، اینطور هم نیست
من خودم مواردی که گفتم رو دارم آماده سازی میکنم
احمق کشور نیست، احمق من و تو هستیم که ابتدای راه خیس کردیم، کسور به تنهایی مقداری خاکه، پسرم...
شما مثل اینکه خیلی تند تر تشریف داری!
شما اول آب رو ببین بعد لباستو در بیار برو شنا پسرم....
وقتی که امکاناتی وجود نداره و تمام قدرت دست چندتا دیتاسنتر انگشت شمار در ایران هست که با 1000 تا رانت خواری تونستن یه کارایی کن که همونم 1000 تا ضعف داره بعد شما فکرهای بزرگ تو سرت هست و میخوای عملی کنی؟!!
خوب برو عملی کن....
3245
November 28th, 2012, 01:03
شما مثل اینکه خیلی تند تر تشریف داری!
شما اول آب رو ببین بعد لباستو در بیار برو شنا پسرم....
وقتی که امکاناتی وجود نداره و تمام قدرت دست چندتا دیتاسنتر انگشت شمار در ایران هست که با 1000 تا رانت خواری تونستن یه کارایی کن که همونم 1000 تا ضعف داره بعد شما فکرهای بزرگ تو سرت هست و میخوای عملی کنی؟!!
خوب برو عملی کن....
نگران نباش، از فردا نمیخوایم خاورمیانه رو سرور بدیم.
ما قصد طی کردن راه دیگران را نداریم، به اندازه ای هم که رفتن کار نداریم (به عنوان تجربه استفاده میکنیم، درست)
ما راهمان را شروع میکنیم، حتی اگر از 0 باشد، همانطور که دیتاسنترهای مذکور شروع کردند.
1- زنراتور گازوئیلی تهیه شده
2- برای اینترنت در حال رآی زنی هستیم
3- سرور در حال تهیه شدن است
4- هزینه کمر شکن پهنای باند رو تقبل کردیم (برای تست است، باید ضررش را بپردازیم.
5- در حال فکر قدم های بعدی هستیم.
اکی؟
AvalinHost
November 28th, 2012, 01:08
نگران نباش، از فردا نمیخوایم خاورمیانه رو سرور بدیم.
ما قصد طی کردن راه دیگران را نداریم، به اندازه ای هم که رفتن کار نداریم (به عنوان تجربه استفاده میکنیم، درست)
ما راهمان را شروع میکنیم، حتی اگر از 0 باشد، همانطور که دیتاسنترهای مذکور شروع کردند.
1- زنراتور گازوئیلی تهیه شده
2- برای اینترنت در حال رآی زنی هستیم
3- سرور در حال تهیه شدن است
4- هزینه کمر شکن پهنای باند رو تقبل کردیم (برای تست است، باید ضررش را بپردازیم.
5- در حال فکر قدم های بعدی هستیم.
اکی؟
امیدوارم در این راه کم نیاری!
ما که کم آوردیم!
Ramin
November 28th, 2012, 02:30
حتی صحبت این کار در ایران احقمانه است !!!
مهم ترین دلیل اینترنت و پهنای باند در ایران است !
حتی اگر با هزینه ی میلیونی یک خط اینترنت مناسب در ماه داشته باشید . باید انتظار قطعی ، افت سرعت ، مسدود و محدود شدن را در مناسب های مختلف داشته باشید !