PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : هاست دانلود بهتره یا سرور مجازی ؟ مساله این است

mashiat
November 27th, 2012, 16:36
سلام
من نیاز به فضای دانلود وارز با حجم بین 200 گیگ تا 500 گیگ دارم
میخواستم از اساتید فن سوال کنم که هاست دانلود بگیرم بهتر هست ( بهتر یعنی کیفیت خوب و بی درد سر و قیمت مناسب ) یا سرور مجازی بگیرم بهتره ( بهتر یعنی کیفیت بهتر و قیمت مناسب ) ؟

لطفا فورا آفر ندید . با دلیل و منطق علمی و تجربه خودتون بگید هاست دانلود بهتره یا سرور مجازی تا من تصمیم بگیرم . بعد از تصمیم خواستید آفر بدید البته با قیمت مناسب و کیفیت خوب ( نمیگم قیمت ارزون چون قیمت الکی ارزون یعنی کیفیت بی کیفیت ) اما قیمت معقول و منطقی و منصفانه هم باید باشه و هر گرونی هم دلیل کیفیت نیست

لطفا در مورد سرور مجازی و مزایا و معایبش در مقابل هاست دانلود هم نظر کارشناسی بدید

متشکر

ahmad.m3710
November 27th, 2012, 16:50
فکر می کنم عنوان تاپیک مناسب نیست. اگر آن را عوض می کردید بهتر می شد منظورتان را از بحث فهمید.
در هر صورت، امیدوارم همکاران کمکتان کنند. سرور مجازی دردسرهایی دارد که هاست دانلود ندارد. و البته امکاناتی که هاست اشتراکی ندارد.

rezarostami
November 27th, 2012, 16:56
سلام . برای دانلود فایل های با حجم بالا و آپلود سرور مجازی راحت تره شما فقط فایل رو دانلود و داخل یکی از درایو ها کپی می کنید و بعد لینک میدید ولی هزینه سرور مجازی از هاست دانلود بیشتر هست و یه خورده دانش فنی برای مدیریت سرور نیاز هست.

MUV
November 27th, 2012, 16:57
من هر دوش رو امتحان کردم و آخر به این نتیجه رسیدم که سرور اختصاصی بهتر از همه هستش. فکر کنم آخرش به همین نتیجه می رسی

mashiat
November 27th, 2012, 16:59
برای دانلود فایل های با حجم بالا و آپلود سرور مجازی راحت تره شما فقط فایل رو دانلود و داخل یکی از درایو ها کپی می کنید و بعد لینک میدید
یعنی روی سرور مجازی دانلود میکنیم ؟ از پهنای باند اینترنت چیزی کم میشه یا نه ؟
چون من با هاست دانلود کار کردم و برای انتقال سرور به سرور از اسکریپت استفاده میکنم که خیلی راحت هست و از پهنای باند اینترنت هم کم نمیشه

mashiat
November 27th, 2012, 17:00
من هر دوش رو امتحان کردم و آخر به این نتیجه رسیدم که سرور اختصاصی بهتر از همه هستش. فکر کنم آخرش به همین نتیجه می رسی
سرور اختصاصی فکر میکنم قیمت بالایی داشته باشه و برای استفاده به عنوان فضای دانلود صرف نکنه

MUV
November 27th, 2012, 17:01
چون من با هاست دانلود کار کردم و برای انتقال سرور به سرور از اسکریپت استفاده میکنم که خیلی راحت هست و از پهنای باند اینترنت هم کم نمیشه

از پهنای باند کدوم اینترنت کم نمیشه؟؟؟

danitfk
November 27th, 2012, 17:08
مزیت استفاده از سرور مجازی :

سهولت در دانلود فایل از سرورهای دیگر و در دسترس قرار دادن برای دانلود کاربران
امکان مدیریت و مانور بیشتر نسبت به هاست دانلود
بعضا" قدرت و سرعت بالاتری نسبت به هاست دانلود را دارند
اقتصادی بودن از لحاظ اینکه وقتی دانلود / آپلود از طریق vps می کنید از پهنای باند شما کم نمیشه

معایب استفاده از سرور مجازی :

نیاز به آشنایی با مفاهیم اولیه مدیریت سرور
هزینه بالاتر نسبت به هاست دانلود

rezarostami
November 27th, 2012, 17:12

درصد کم شدن از شارژ اینترنت شما فقط برای ریموت گرفتن به سرور هست و برای دانلود فایل از اسنترنت شما کم نمیشه

nima17701
November 27th, 2012, 17:18
با توجه به اینکه فضای هارد بالایی نیاز دارید ، سرور مجازی گزینه بهتری است .
دلایل برتری نسبت به هایت دانلود رو نیز دوستان گفتند .
موفق باشید

shahab-f
November 27th, 2012, 17:21
سرور مجازی برای شما مناسب تر و بصرفه تر هست
موفق باشید

SV24.CO
November 27th, 2012, 17:24

نه دیگه وقتی شما دانلود و آپلود نکنی با pc خودت چه دلیلی داره که از پهنای باندت کم بشه

mashiat
November 27th, 2012, 17:27
از پهنای باند کدوم اینترنت کم نمیشه؟؟؟
منظورم کلاینت هست
چون شنیدم یه کمی هم از اینترنت کلاینت مصرف میکنه اما درست و غلط بودنش رو نمیدونم

behnam1366
November 27th, 2012, 17:28
من هم هاست دانلود داشتم هم سرور مجازی پیشنهاد میکنم سرور مجازی بگیری

mashiat
November 27th, 2012, 17:32
درصد کم شدن از شارژ اینترنت شما فقط برای ریموت گرفتن به سرور هست و برای دانلود فایل از اسنترنت شما کم نمیشه
ببخشید من هی سوال میپرسم
یعنی به اندازه حجم فایل ، در انتقال به سرور از حجم اینترنت کلاینت کم میشه ؟
فرض کنید من 1 فایل 1 گیگ رو میخوام از یک سایتی به سرور مجازی خودم منتقل کنم . چقدر از حجم اینترنت من برای این انتقال کم میشه ؟
شاید من مفهوم سرور مجازی رو خوب نمیدونم . در سرور مجازی ، کامپیوتر ما ( کلاینت تبدیل به سرور میشه ) ؟

اقتصادی بودن از لحاظ اینکه وقتی دانلود / آپلود از طریق vps می کنید از پهنای باند شما کم نمیشه
اگه میشه در این مورد هم بیشتر توضیح بدید ممنون میشم

delta
November 27th, 2012, 17:36
سلام . برای دانلود فایل های با حجم بالا و آپلود سرور مجازی راحت تره شما فقط فایل رو دانلود و داخل یکی از درایو ها کپی می کنید و بعد لینک میدید ولی هزینه سرور مجازی از هاست دانلود بیشتر هست و یه خورده دانش فنی برای مدیریت سرور نیاز هست.

مطمئن هستید سرور مجازی گرونتره؟ در واقعیت بله اما تو ایران و این انجمن سرورهای مجازی رو مفت میتونید تهیه کنید!! نمونش سرور رداستیشن! 500 گیگ هارد رو با 3 گیگ رم و پهنای باند نامحدود یا کم کم 10 ترابایت.. میدن ماهانه 80 هزار تومان!! حالا هاست دانلود رو 500 گیگ رو کی میده 80 هزار تومان؟

mashiat
November 28th, 2012, 22:27
سرور رداستیشن! 500 گیگ هارد رو با 3 گیگ رم و پهنای باند نامحدود یا کم کم 10 ترابایت.. میدن ماهانه 80 هزار تومان
این برای کدوم شرکت هست ؟

mariean
November 29th, 2012, 10:16
سلام
افر 500 گیگ تمام شد مگر وی پی اس بگیرین با اون قیمت
وی پی اس رو شما اینطور فرض کن کار با سیستم خوت داری انجاممیدی اما با سرعت دانلود بالا در خارج از کشور
اموزش کار با سرور هم پره تو نت یا نه بلد نباشی ارائه دهنده وی پی اس برات انجاممیده چند تا کاره ساده هست در حد 10 دقیقه
برای میزان مصرف حجم اینترنت هم 2 ساعت کار مداوم با وی پی اس حجم 50 مگ مصرف میکنه اگر مداوم باشه کارتون

پیشنهاد برای ما ایرانی جماعت ویپی اس ویندوز جون هزینه های اضافی نداره و ....

لینک سایت سرور خوب، کیفیت خوب، قیمت خوب، (http://client.servervds.com/)

شماره تماس مستقیم
پاسخگوئی از ساعت 11 صبح الی 1 بامداد

(4329173 0937 )

حسینی

تماس از طریق یاهو: Sahosseini2005

تماس در گوگل تالک: Sahosseini2005

ارسال ایمیل Sahosseini2005@gmail.com

بخوانید:آموزش دانستن قابلیت های یک سرور به زبان ساده برای مشتریان عزیز (http://www.webhostingtalk.ir/f10/55101/)

لینک افر
(http://www.webhostingtalk.ir/f15/52277/)