ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نظر برای راه اندازی یک سایت

airnet
November 27th, 2012, 12:37
دوستان عزیز لطفا نظرات خود را در مورد دامنه زیر بدید که چه سایتی بهتره که باهاش راه اندازی کنم.

Http://Www.Mizbancity.ir (http://Www.Mizbancity.ir)

لطفا همه دوستان پیشنهاد بدن
با تشکر و سپاس فراوان

silver9024
November 27th, 2012, 13:08
این دامنه بیشتر به فروش هاست | طراحی سایت میاد که از نظر بنده شما باید بر اساس تجربه ای که دارین اون سایت رو راه اندازی کنین علاقه هم خیلی مهمه

nivdata.com
November 27th, 2012, 13:34
این پرسش من رو یاد اون تبلیغ تلویزیون میندازه که یک نفر لاستیک به دست بود و برای لاستیکش دنبال ماشین می گشت. تا جایی که من میدونم شکل معمول اینجوری هست. که برای یک کسب و کار وب سایت راه اندازی میشه و برای اون وبسایت یک دامنه مناسب انتخاب میشه.
شما کارتون چی هست. در چه زمینه ای دوست دارین سایت راهندازی کنید اینها خیلی مهمتر هست.

airnet
November 27th, 2012, 13:43
این پرسش من رو یاد اون تبلیغ تلویزیون میندازه که یک نفر لاستیک به دست بود و برای لاستیکش دنبال ماشین می گشت. تا جایی که من میدونم شکل معمول اینجوری هست. که برای یک کسب و کار وب سایت راه اندازی میشه و برای اون وبسایت یک دامنه مناسب انتخاب میشه.
شما کارتون چی هست. در چه زمینه ای دوست دارین سایت راهندازی کنید اینها خیلی مهمتر هست.

دوست عزیز حرف شما کاملا درسته ولی این دامنه مال من نبوده. من این دامنه رو از یه نفر دیگه گرفتم.

من خودم دوتا سایت مد نظر دارم و خیلی هم دوست دارم که راه بیفتند :
1) سرویس هاستینگ
2) سیستم وبلاگ دهی

حالا دوستان هم نظرشون رو در مورد این دوتا کار بگن (هم مزایا و هم معایب این دو تا سایت رو لطفا بگین) و هم اگه نظر دیگه ای برای این دامنه دارن لطفا بهم بگن.

ممنون از همه دوستان

dertgtr
November 27th, 2012, 13:49
مورد اول در کوتاه مدت سوددهی نداره و دردسرهای خاص خودش رو داره
مورد دوم نیاز به مدیریت و صرف وقت زیاد داره و نیاز به سرور اختصاصی در دراز مدت . تبلیغات هدفمند در سایت های پربازدید تا کاربران از سرویس شما مطلع بشن . رقابت با سایرین که در این زمینه فعالیت دارن

airnet
November 27th, 2012, 13:52
مورد اول در کوتاه مدت سوددهی نداره و دردسرهای خاص خودش رو داره
مورد دوم نیاز به مدیریت و صرف وقت زیاد داره و نیاز به سرور اختصاصی در دراز مدت . تبلیغات هدفمند در سایت های پربازدید تا کاربران از سرویس شما مطلع بشن . رقابت با سایرین که در این زمینه فعالیت دارن

خوب به نظر شما چه سایتی با این دامنه بدرد می خوره راه بندازم؟؟؟؟