PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : راه اندازی وب سرور خانگی با vmware

pozpoz
November 27th, 2012, 12:12
دوستان سلام
من روی ویندوز هفت vmware workstation 9 ریختم روشم centos 5.5 و کلوکسو را نصب کردم ساده بگم یه vps ساختم
آی پی استاتیک هم گرفتم
فقط مونده آی پی دادن به eth0 و ایجاد ارتباط با روتر که متاسفانه نتونستم به تمام مطالب مرتبط هم رجوع کردم نتونستم تمام اینترنتو زیرو کردم بازم نتونستم ظاهرا این کار از من بر نمیاد
حالا اگه عزیزی هست که می تونه این رو به طور دقیق برام توضیح بده لطفا دریغ نکنه اگر هزینه ای هم داشت پرداخت می کنم
دیگه خسته شدم ازین نمایندگیهای vps خارجی
منتظرم
متشکرم

isatis7t
November 27th, 2012, 18:08
در نرم افزار vmware workstation 9 شما ابتدا در تب VM گزینه settings رو انتخاب کنید سپس روی Network Adapter رفته و در قسمت سمت را گزینه Bridged رو انتخاب نمایید.
با انجام این کار CentoS شما الان به شبکه ای که کامپیوترتان وصل است وصل میشود.
سپس دستور Setup را در Centos بزنید تا بتوانید به صورت گرافیکی IP را تنظیم کنید ، بعد از تنظیم آی پی دستور " service network restart" رو بزنید.
بعد از اون گیت وی رو پینگ کنید. اگر پینگ داد مشکلتون حل شده.
موفق باشید ایساتیس سرور

pozpoz
November 29th, 2012, 11:17
بلاخره تونستم به کلوکسو آی پی بدم و توی ویندوز 7 با putty با اون آی پی ارتباط بگیرم
حالا رسیدم به فوروارد کردن آی پی مودم روی اون آی پی که هر کاری می کنم نمیشه از بیرون که آی پی مودم رو میزن میگه پورتها بسته
جون من راهنمایی کنید

mehrdadzavar
November 29th, 2012, 11:20
اگر میتونید از پشتیبانی قنی شرکتی که آی پی و اینترنت رو گرفتید راهنمایید کنید اکثر شرکت ها خدمات نصب و پیکربندی و تنظیم آی پی رو دارند.
موفق باشید پوریاهاست