PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : caro و subhosting رو خواب برده!!!

Fayaz.soror
January 5th, 2010, 13:05
دوستان عزیز سلام
دیروز قبل از ظهر من از دیتاسنتر کارو یا همون subhosting یک سرور مجازی بطور آنلاین سفارش دادم و پول رو هم آنلاین پرداخت کردم اما تا حالا سرور مجازی رو به من تحویل ندادن نمیدونم چرا؟؟؟

ویرایش شد

Vahid
January 5th, 2010, 13:09
این چه ربطی به نماینده اون دیتا سنتر داره؟
مگه شما از اونا خرید کردید؟
در ضمن 24 ساعت قانونی هست البته کمترین ساعت تحویل
در ضمن العان کریسمس هست

Fayaz.soror
January 5th, 2010, 13:20
یعنی حالا که کریسمسه برای ما سرور مجازی رو نمیدن؟؟؟ :((

IFACO.Net
January 5th, 2010, 13:26
دوستان عزیز سلام
دیروز قبل از ظهر من از دیتاسنتر کارو یا همون subhosting یک سرور مجازی بطور آنلاین سفارش دادم و پول رو هم آنلاین پرداخت کردم اما تا حالا سرور مجازی رو به من تحویل ندادن نمیدونم چرا؟؟؟
لطفاً از نمایندگان این دو دیتاسنتر که تو این انجمن عضو هستند تقاضا میکنم تا هر چه زودتر این مسئله رو پیگری کنند اعتماد ما رو نسبت به خودشون نشکنند
موفق باشید

شما مستقیم رفتید خرید کردید و الان اومدید دعواشو با نماینده کارو می کنید !!! :39:

Fayaz.soror
January 5th, 2010, 13:33
is24.ir
آقای محترم من با نماینده کارو کی دعوا کردم؟؟؟؟ من فقط گفتم پیگیری کنید

IFACO.Net
January 5th, 2010, 13:35
لحن پست اول تون بیشتر به تهدید میمونه!!! و پیگیری هم مال موقعی است که شما توسط نماینده خرید کرده باشید .

( هر چه زودتر این مسئله رو پیگری کنند اعتماد ما رو نسبت به خودشون نشکنند )

Fayaz.soror
January 5th, 2010, 13:47
is24.ir
ویرایش شد!!

حالا کسی نیست به این پشتیبانی کارو یا ساب هاستینگ یک ایمیل بزنه و ما رو کمک کنه لطفاً

---------- Post added at 02:47 PM ---------- Previous post was at 02:47 PM ----------

is24.ir
ویرایش شد!!

حالا کسی نیست به این پشتیبانی کارو یا ساب هاستینگ یک ایمیل بزنه و ما رو کمک کنه لطفاً

Subhosting
January 5th, 2010, 14:35
دوست عزیز ،

شما بهتر بود به بنده میگفتید تا اینکه بیاد اینجا بگید.

اما مشکلی نیست.
همینطور که دوستان گفتند ، الان کریسمس هست و سال جدید میلادی و به همین دلیل کمی با تاخیر سرور ها تحویل داده خواهد شد.
به طور معمول بین 6 تا 12 ساعت سرور ها اماده میشود اما در این مدت تعطیلات کمی با تاخیر

بنده هم پیگیری میکنم تا به نتیجه برسید.

بهر حال ممنون از اینکه عجله کردید و بعضی حرف هایی زدید به دیگر دوستان.

---------- Post added at 02:35 PM ---------- Previous post was at 02:32 PM ----------

در صورتی که از ساب هاستینگ خرید کردید لطفا مشخصات خودتون رو اعلام کنید تا پیگیری شود.

Fayaz.soror
January 5th, 2010, 15:10
nioton
محترم مگه کریسمس چنده روزه؟؟
من که به کسی چیزی نگفتم که اینقدر ناراحت شدید بازهم اگه چیزی گفتم معذرت میخوام ببخشید

Shc
January 5th, 2010, 15:52
من قبلا خرید کرده بودم حدودا 12 ساعتی طول برد.چون اینها بیشتر کارشون تو بعد از عصر هاست احتمالا تا عصر سرور رو به شما تحویل خواهند داد.
اونها که فارسی بلد نیستند بیان پاسخ شما رو اینجا بدند.نگران هم نباشید ساب هاستینگ شرکت بدی نیست.حتما دلیل خاصی مانند کریسمس داشته که تاخیرشون طولانی بوده.

mohebali
January 5th, 2010, 15:55
كاملا تائيد ميشه
من خريد داشتم از دكتر جلال.
ايوان(مدير فروش و..) رفت تعطيلات كريسمس

Subhosting
January 5th, 2010, 16:36
nioton
محترم مگه کریسمس چنده روزه؟؟
من که به کسی چیزی نگفتم که اینقدر ناراحت شدید بازهم اگه چیزی گفتم معذرت میخوام ببخشید

دوست عزیز لطفا مشخصات خودتون رو برای من ارسال نمایید
تا بتوانم پیگیری کنم.

انشاا... زودتر سرور تحویل گردد.