بنده یک سرور از هتزنر به صورت مستقیم خریدم.
مشکل از اینجا شروع میشه که هفت الی هشت ماه پیش که این سرور رو خریدم همه چیز اوکیه و کار میکنه جز یک مسئله سایت بنده و بقیه سایت هایی که روی سرور هستند به مرور از هر صفحه ای که در گوگل بوده اند به صفحه های عقب تر رفته و سپس محو شده اند!!!!!!!
با چند تا از دوستان صحبت کردم گفته اند این مشکل رو هتزنر روی کل آی پی هاش وجود داره!
در حالی که چندین تا از همکاران رو میشناسم که از هتزنر سرور دارند ولی این مشکل رو ندارند و در نتایج جستجو گوگل حضور دارند.
اگر به فرض آی پی سرور بنده این مشکل رو داشته باشه چه کار باید بکنم؟
به دیتاسنتر ایمیل زده ام و مشکل رو گفته ام اما از پذیرش این مسئله سر باز زده و میگویند مشکلی وجود ندارد. (آیا باید گفت بقال میگه ماست من ترشه یا واقعاً مشکل نداره؟)
اگر باید به گوگل ایمیل بزنم به چه آدرسی و یا از کجا باید چنین کاری رو انجام بدم؟
پیشاپیش از پاسخ شما متشکرم.
avalhost
November 25th, 2012, 17:31
شما برید توی سایت Whoer.net ببینید آی پی سایتتون در لیست سیاه قرار داره یا خیر بعد مطمئن بشید که یوزهاتون از این سایتهای اسپم مانند ایجاد نکردن در کل به نظر من اصلا ربطی به هتزنر نداره :55:
AvalinHost
November 25th, 2012, 19:06
واقعا خنده داره! آخه چه ارتباطی بین هتزنر و کاهش رتبه سایت شما در گوگل وجود باید داشته باشه؟؟!!!
وقتی ip شما بلوکه بشه فرقی نمیکنه که از هتزنر باشه یا از هر دیتاسنتر دیگه.
واقعا شورش رو درآوردین.
pasargad
November 25th, 2012, 20:40
شما برید توی سایت Whoer.net ببینید آی پی سایتتون در لیست سیاه قرار داره یا خیر بعد مطمئن بشید که یوزهاتون از این سایتهای اسپم مانند ایجاد نکردن در کل به نظر من اصلا ربطی به هتزنر نداره :55:
ممنون از سایتی که معرفی کردید.
داخلش زدم و نتیجه اینه که در بلاک لیست نیست.
من هم مشکلم اینه که میخوام بدونم مشکل به قول دوستی که بهم گفته از هتزنر است یا خیر از جای دیگه است؟
مرسی از پاسخی که دادید.
راستی یه چیزی با سرچ هایی که در گوگل کردم نوشته بود که DNS های گوگل رو هم بزنم که این شکل بود
DNS.Mydomain.com 8.8.8.8
DNS.Mydomain.com 8.8.4.4
انجام دادم اینم.
pasargad
November 25th, 2012, 20:43
واقعا خنده داره! آخه چه ارتباطی بین هتزنر و کاهش رتبه سایت شما در گوگل وجود باید داشته باشه؟؟!!!
وقتی ip شما بلوکه بشه فرقی نمیکنه که از هتزنر باشه یا از هر دیتاسنتر دیگه.
واقعا شورش رو درآوردین.
اگر پست رو کامل خونده بودید من نظرم این نیست و با توجه به چیزی که پرسیدم نظر دادند که این مسئله از سمت هتزنر است و گفتن این جز سوابق هتزنر است.
مسئله ای که وجود داره اینکه شما مگر کارمند یا مدیر یا صاحب امتیازی چیزی از هتزنر هستید که اینقدر حرص میخورید؟ اینجا فروم است و هرکس آزاده سوالش رو بپرسه و تجربه بگیره تا به هدفش نزدیک تر بشه و به نتیجه برسه.
اگر جوابی ندارید بدید لطفاً از ارسال پست های بی محتوا خودداری کنید.
danitfk
November 25th, 2012, 20:46
دیگه هر اتفاقی میوفته گردن این دیتاسنتر نندازید.. :d
pasargad
November 25th, 2012, 21:03
دیگه هر اتفاقی میوفته گردن این دیتاسنتر نندازید.. :d
نه فدات شم. میگم که من راضیم و مشکل هیچگونه باهاش ندارم و عالیه.
فقط مشکلی که الان دارم یکی از دوستان گفت که از سمت دیتاسنتره و کلاً آی پی هاش این مشکل رو دارند.
خواستم مطمئن بشم همچین چیزی صحت داره یا نه؟
بنده خداها هروقت ایمیل هم زدم به سرعت جواب دادن و پیگیر کارمم بودن.
عنوان پست هم هست که واقعیته یا توهم؟!!!! برای همین نوشتم فدات شم.
danitfk
November 25th, 2012, 21:05
نه فدات شم
خدا نکنه :x
برای همین نوشتم فدات شم.
منم کلا گفتم ؛ خدا نکنه :x
avalhost
November 25th, 2012, 21:10
شما برای اینکه مطمئن بشی که ربطی نداره میتونی یک ایمیل به گوگل بزنی و ازشون در مورد آی پی خودت بپرسی ...
pasargad
November 25th, 2012, 23:10
شما برای اینکه مطمئن بشی که ربطی نداره میتونی یک ایمیل به گوگل بزنی و ازشون در مورد آی پی خودت بپرسی ...
بسیار ممنون و سپاس گذارم.
Ramin
November 26th, 2012, 14:03
دوست عزیز همچین موردی فکر نمی کنم واقعیت داشته باشد . با منطق قابل توجیه نیست
parsspace
November 26th, 2012, 14:25
دوست عزیز همچین موردی فکر نمی کنم واقعیت داشته باشد . با منطق قابل توجیه نیست
منم همین نظرو دارم.
امکانش هست آی پی سرورتون رو اعلام کنید؟
pasargad
November 27th, 2012, 09:20
ممنون از همگی.
با هتزنر هم صحبت کردیم و گفتن مشکلی وجود نداره و با خود گوگل هماهنگ کنید.
در حال مکاتبات لازمه با گوگل هستیم.
AvalinHost
November 27th, 2012, 10:57
ممنون از همگی.
با هتزنر هم صحبت کردیم و گفتن مشکلی وجود نداره و با خود گوگل هماهنگ کنید.
در حال مکاتبات لازمه با گوگل هستیم.