تا 48 ساعت آینده امکان پرداخت انلاین فراهم خواهد شد
---------- Post added at 10:33 AM ---------- Previous post was at 10:21 AM ----------
جا داره این نکته رو هم عرض کنم دوستانی که سرور مجازی ویندوز میخوان ، به مدت 2 ساعت تست خواهم داد .
کافیست پیغام خصوصی بگذارید .
delta
January 5th, 2010, 10:40
ای بابا ایشون همون هستند که 250 مشتری وی پی اس دارند دیگه. مگر یادتون نیست؟ بیخودی گیر ندید
VpsLand
January 5th, 2010, 10:49
ای بابا ایشون همون هستند که 250 مشتری وی پی اس دارند دیگه. مگر یادتون نیست؟ بیخودی گیر ندید
آقای رایان نت بیاید ایشون رو توجیه کنید :))
این آقای دلتا همیشه یک بیماری دارند که پست هارو خراب میکنند !
Iranian Official Journal (http://www.rooznamehrasmi.ir/Detail.asp?NewsID=918595477926662)
( توسعه سرمايه گذاري ICT سامان )
همیشه گواهی ثبت شرکت معتبر میخواستند. که ببینند فعالیت 4 ساله مارو !
همیشه دنبال لیست کاربر های ما بودند. که برای جناب آقای سجاد مدیر لیست زیادی رو فرستادم. ایشون به تعدادی از اون کاربر ها ایمیل زدند و جواب گرفتند.
من به یک کاربر بی ارزش جوابی ندارم. آقا سجاد لطفا ایشون رو بفهمونید. این نشد . هر کدام از دوستان که پست میدند این آقا میاد و تحت عنوان خریدار سوال میپرسند. عزیز جان آقای دلتا. سرویس میخواید. بیاید بگید :)
رایان نت. پرناک . نیکی هاست . پسرشین هو ایز
بهترین دوستان من هستند. میتوانید تحقیق کنید
nswir
January 5th, 2010, 10:51
کار جناب دلتا اصلا خوب نیست.
ولی جناب صاحب تاپیک هدف ایشون (اگر داشته باشند) روشن شدن ماجراست که شما اگر جواب مورد قبول دادی بتونی بیشتر بفروشی همین.
VpsLand
January 5th, 2010, 10:56
ولی جناب صاحب تاپیک هدف ایشون (اگر داشته باشند) روشن شدن ماجراست که شما اگر جواب مورد قبول دادی بتونی بیشتر بفروشی همین.
سلام
راستش همیشه در پست های ما اینجوری میشه
گواهی ثبت شرکت در روزنامه رسمی :Iranian Official Journal (http://www.rooznamehrasmi.ir/Detail.asp?NewsID=918595477926662)
نام شرکت : ( توسعه سرمايه گذاري ICT سامان )
وبسایت بخش سرور های مجازی شرکت : | ParsianVps ، مرکز تخصصی فروش سرور های مجازی | - صفحه اصلی (http://www.parsianvps.com)
پرتال پشتیبانی : پشتیبانی پارسیان VPS -> صفحه ي اصلي (http://www.support.parsianvps.com)
دوست من. فرهنگ ضعیف هست. من دیگه ادامه نمیدم.
mohebali
January 5th, 2010, 11:00
هزینه افزایش رم و هارد چنده؟
VpsLand
January 5th, 2010, 12:07
رم : هر 128 مگابایت 2500 تومان
هر یک گیگابایت فضا : 500 تومان
delta
January 5th, 2010, 12:39
میشه بگید مگر من چی گفتم که کارم خوب نیست؟ خوب قبلا تاپیک زده بودند 250 تا وی پی اس دارند همین.. منم یادآوری کردم کجاش بد بود؟
این آقای دلتا همیشه یک بیماری دارند که پست هارو خراب میکنند !
هاست فروشی که تربیت نداره وای به حال مشتریهاش.. تو که میدونی من کی هستم (8 هزار تومان)پس ادب رو حفظ کن و بشین هاستت رو بفروش.. منم کاری به کارت ندارم. بحث رو هم کسی ادامه نده تا تاپیک بسته بشه. به موضوع بپردازید.
VpsLand
January 5th, 2010, 13:05
شخصیت در خور آدمیان است و بس !
بحث رو ادامه میدیم
جناب سجاد هم لطف میکنند و 2 اختاری که ایشون تا بدین جا دارند رو به عدد 3 میرسونند .
ولی امان امان که آدمیت در ذات آدمی است و بس
-----------------------------------------
در سرور فوق یک عدد پیشنهاد دیگر تا اتمام باقی است
کاربر های جدید : Iranianvps , Hostmizban و P30day.Com , persiamovie
Sajad
January 5th, 2010, 14:03
هیچ کاربری حق توهین به کاربر دیگر رو نداره.
خوشبختانه جناب VPSLAND روزنامه ثبت شرکتشون رو توی این تاپیک گذاشتند! هر کس هم شکی داره خودش بره و در محل بررسی کنه خبرش رو به ما هم بده !
در مورد تعداد VPS هم ایشون حدود ۲۰ ایمیل به من دادند (گفتند بیشتر بخواهید میدم !) که من چند مورد رو verify کردم و جواب مثبت دادند که مشتری ایشون هستند اما دیگه من آيپی و مدرکی نخواستم ازشون تا دقیقتر بررسی کنم ! این هم تحقیقش به عهده کسی که میخواد خرید کنه اگه براش مهمه !
پس کسانی که میخوان خرید کنند موظف هستند تحقیق کنند ( نه به قصد بهم زدن تاپیک ) و البته اگر به نتیجه نامطلوبی رسیدند در بخش انتقادات با دلیل و مدرک اعلام کنند و اگر هم نتیجه خوبی گرفتند در همان بخش میتونند با دلیل و مدرک تشکر کنند !
به بحث در مورد تاپیک بپردازید.
persianmp3
January 5th, 2010, 16:41
لطفا مشخصات cpu سرور اصلي كه اين vps ها رو توليد كرديد رو هم در همون پست اول بذاريد
چون تفاوت بين يه cpu سلرون با 8 هسته زمين تا آسمون هست
با تشكر
VpsLand
January 5th, 2010, 19:28
لطفا مشخصات cpu سرور اصلي كه اين vps ها رو توليد كرديد رو هم در همون پست اول بذاريد
چون تفاوت بين يه cpu سلرون با 8 هسته زمين تا آسمون هست
با تشكر
مشخصات پردازنده ثبت شد
ضمنا. هزینه سرور مجازی فوق 60 هزار تومان است که بر روی هر سرور با مشخصات پردازنده فوق 3 عدد سرور مجازی ایجاد میگردد .
---------- Post added at 07:28 PM ---------- Previous post was at 06:48 PM ----------
کلیه پیشنهاد ها به فروش رفت. با تشکر از دوستان عزیز. لطفا ادامه ندید ...
به زودی با اماده شدن سرور های جدید با پیشنهاد های جدید خواهیم امد. ...
delta
January 5th, 2010, 19:33
چه جالب..قبل از ثبت شدن مشخصات به فروش رفت و وقتی تمام شد ثبت شد:111:
دفعه بعد اگر داشتید به من یک اطلاعی بدید خیلی خواهانش هستم البته با تست. با تشکر
VpsLand
January 5th, 2010, 19:56
بر روی آمریکا آفر هست . ولی با رم 512 و 20 گیگابایت فضا ، همراه با 2 عدد آی پی اختصاصی
ایکس ال هاست . ماهانه : 25 هزار تومان. خواستید بگید
دوستان جهت کسب اطلاعات بیشتر پیغام خصوصی گذاشتند.
آقا سجاد این تاپیک رو قفل کنید بی زحمت :)
Imen hosting - Iranianvps , Hostmizban و P30day.Com , persiamovie
کاربران جدید این پیشنهاد که از این سرویس استفاده میکنند. میتوانید به کاربران ما مراجعه کنید جهت کسب اطلاعات بیشتر.
mohebali
January 5th, 2010, 20:07
به ایشون یا کلا؟
VpsLand
January 5th, 2010, 20:37
به ایشون یا کلا؟
کلا یک پیشنهاد بود دوست من . برای همگی .
بر روی گیگا آلمان نیز ، با رم 512 ، هزینه 22 هزار تومان. 20 گیگابایت فضای دیسک و 2 عدد آی پی اختصاصی . بر روی سیستم عامل ویندوز یا لینوکس / .