توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکلات بعد از هک شدن
milad221
November 24th, 2012, 17:46
سلام دوستان خسته نباشید
یک عدد از وی پی اس توسط یک فردی خارجی هک شد و تمامی پریمیژن های یوزر ها برای ورود رو تغییر داده و یوزر administrator حذف شده
حالا میخواییم ورود به ویندوز کنیم خوب چون این یوزر درواقع دسترسی نداره نمیتونه وارد سرور مجازی شه حالا باید چیکار کرد که درست شه؟؟
مشکل دوم اینه که دسترسی یوزر guest باز شده و در گروپ ادمینیستراتور قرار داره چطور میشه از گروپ ادمین درش آورد و اونو تو گروپ خودش گذاشت و دسترسی اون یوزر رو غیر فعال کرد ؟؟؟
عکس هم ضمیمه شدhttp://img4up.com/up2/83658302661841563585.jpg
sodahost
November 24th, 2012, 17:53
سلام
فکر کنم شما Guest رو غیر فعال کن
در مورد دسترسی شما برو Terminal Service رو به یوزر مورد نظر بده
مشکلی پیش نمیاد
milad221
November 24th, 2012, 17:56
غیر فعال کردن از قسمت :
gpedit.msc
ولی خوب هنوز دسترسی ادمین داره
برای مشکل اول باید چیکار کرد که تمامی یوزر ها پاک شدن؟
paypal
November 24th, 2012, 18:04
چند بار shitf رو پست سر هم بزنید ببینید آیا stickykeys باز میشه با cmd ؟
این هم یک راه برای از دست ندادن دسترسی هستش چک کنید این مورد رو .
اگر خواستید میتونم کامل چک کنم براتون .
رایگان
تماس بگیرید با بنده
milad221
November 24th, 2012, 18:13
چند بار shitf رو پست سر هم بزنید ببینید آیا stickykeys باز میشه با cmd ؟
این هم یک راه برای از دست ندادن دسترسی هستش چک کنید این مورد رو .
اگر خواستید میتونم کامل چک کنم براتون .
رایگان
تماس بگیرید با بنده
بله stickykeys باز شد بعدش چیکار کنم؟؟
milad221
November 24th, 2012, 19:25
مشکل با یه ترفند بسیار ساده حل شد ممنون از همه عزیزان فقط اطلاعات سرور مجازی مهم بود که بیرون کشیده شد بسیار بسیار اسان :65:
B.Z
November 24th, 2012, 20:25
مشکل با یه ترفند بسیار ساده حل شد ممنون از همه عزیزان فقط اطلاعات سرور مجازی مهم بود که بیرون کشیده شد بسیار بسیار اسان :65:
سلام
اگرصلاح دونستین بگید چجوری حل شد
milad221
November 24th, 2012, 23:47
سلام
اگرصلاح دونستین بگید چجوری حل شد
بله که میگم شاید شما هم دچار شدید
برای اینکه اطلاعات سرور مجازی رو نجات بدید یک عدد دیگه ویندوز نصب میکنید بعد هارد سرور که مشکل داره به هر نحوهی فرقی نداره هارد اون سرور مجازی رو کپی کنید و در پوشه جدید سرور مجازی که ساختید کپی کنید بعد در قسمت ادیت سرور مجازی یک هارد اضافه کنید بعد بجا اینکه هارد جدید بسازید از هاردی که کپی کردید در گزینه use existing virtal disk استفاده کنید و ادرس اون هارد قبلی رو بدید و در اخر هم فینیش بزنید
حالا سرور مجازی رو روشن کنید بعد از بالا اومدن ویندوز هارد ادد شده در سرور مجازی شناسایی شده و بدون هیچ گونه مشکلی به پوشه ها دسترسی دارید و اینطوری خیلی راحت تمامی اطلاعات مورد نیاز رو میکشید بیرون من به همین صورت امروز 200 گیگ فایل رو نجات دادم و یوزر بنده خدا کلی هم تشکر کرد
فقط یه نکته که وقتی وارد ویندوز شدید باید بر روی مای کامپیوتر کلیک راست کنید گزینه منیج رو بزنید و در گزینه دیسک منیج منت برای درایو که ادد کردید اسم انتخاب کنید تا درون مای کامپیوترتون درایو نشون داده شه و اطلاعات رو از اون درایو به بیرون استخراج کنید
شاید نوشته های منو ببینید ترستون بگیره ولی یکبار انجام بدید میبینید که خیلی راحته :)