توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کد تخفیف برای فریر Freer
Benygh
November 24th, 2012, 15:22
سلام
به بخشی نياز دارم تا در بخش مديريت کدهاي تخفيف با محدوديت هاي تعداد و زماني ايجاد کنم و در بخش خريد کادري بياد که با ورود کد تخفيف و زدن گزينه اعمال درصد تعيين شده از مبلغ قابل پرداخت کسر شود و به درگاه منتقل شود.
- ايميل و شماره تماسي که توسط استفاده کننده (يعني پرداختي که تاييد شده باشد.) لاگ شود و البته در بخش پرداخت ها کد تخفيف اعمال شده نمايش داده شود.
اگر کسی از دوستان آشنایی لازم رو داره اعلام هزینه و مشخصات تماس کنه تا باهاشون صحبت بشه.
با تشکر.
rsl
November 24th, 2012, 16:31
با خود پشتیبانی سایت freer تماس بگیرید .
برای من هزینه کد تخفیف با امکاناتی که من میخواستم شد 60000 تومان . ( ممکنه برای شما با توجه به امکاناتی که لازم دارید فرق کنه )
Benygh
November 24th, 2012, 16:52
من باهاشون تماس گرفتم کسی جواب نداده، شما میتونید ایمیل و یا شماره تماسی که باهاشون در ارتباط بودید رو ارسال کنید ؟
و البته نمونه کاری که براتون اجرا کردند.
tarenoco
February 8th, 2014, 14:56
کسی میتونه این کد رو بصورت رایگان قرار بده
faryspeed
February 12th, 2014, 08:03
بابا نیازی به این کارا نیست یکم خلاقیت میخواد یه سیستم فروشگاهی نصب کنید که بتونید توش کد های تخفیف رو وارد کنید بعد ارجا بدید به فرییر
اگه ساده هم میخوای بده بچه های اینجا یه کد html برات بنوسن قیمتش هم بالا در نمیاد بزار توی صفحه قبل از فرییر
tarenoco
February 12th, 2014, 08:53
بابا نیازی به این کارا نیست یکم خلاقیت میخواد یه سیستم فروشگاهی نصب کنید که بتونید توش کد های تخفیف رو وارد کنید بعد ارجا بدید به فرییر
اگه ساده هم میخوای بده بچه های اینجا یه کد html برات بنوسن قیمتش هم بالا در نمیاد بزار توی صفحه قبل از فرییر
خیلی ممنون شما میتونی برای من درست کنید ؟
sardarn
February 14th, 2014, 18:32
سلام
به بخشی نياز دارم تا در بخش مديريت کدهاي تخفيف با محدوديت هاي تعداد و زماني ايجاد کنم و در بخش خريد کادري بياد که با ورود کد تخفيف و زدن گزينه اعمال درصد تعيين شده از مبلغ قابل پرداخت کسر شود و به درگاه منتقل شود.
- ايميل و شماره تماسي که توسط استفاده کننده (يعني پرداختي که تاييد شده باشد.) لاگ شود و البته در بخش پرداخت ها کد تخفيف اعمال شده نمايش داده شود.
اگر کسی از دوستان آشنایی لازم رو داره اعلام هزینه و مشخصات تماس کنه تا باهاشون صحبت بشه.
با تشکر.
سلام
با 15 هزارتومان برایتان انجام می دهم البته فقط محدودیت تعداد دارد.محدودیت زمانی ندارد
http://www.webhostingtalk.ir/f148/66257/
موفق باشید
tarenoco
February 15th, 2014, 10:00
سلام
با 15 هزارتومان برایتان انجام می دهم البته فقط محدودیت تعداد دارد.محدودیت زمانی ندارد
http://www.webhostingtalk.ir/f148/66257/
موفق باشید
سلام و تشکر از دوست خوبمون برای این ماژول
فقط 1-2 مورد رو در این اعمال ماژول اعمال کنند انشالله بنده اولین نفر خواهم بود که این رو میخرم از ایشون
1- این قابلیت رو اضافه کنید که بشه کدهای تخفیف که تعریف میکنیم برای یک محصول خاص اعمال بشه. مثلا اگر دو محصول ایرانسل و همراه اول داریم ما میخوایم کد new فقط برای ایرانسل اعمال بشه و یا حتی مثلا فقط برای ایرانسل 2000 تومانی.
2- یک دکمه اعمال تخفیف در کنار باکس تعریف کنید که خریدار وقتی محصول رو انتخاب میکنه و کد رو میزنه همونجا قیمت جدید رو قبل از رفتن به صفحه پرداخت ببینه.
sardarn
February 15th, 2014, 11:36
سلام و تشکر از دوست خوبمون برای این ماژول
فقط 1-2 مورد رو در این اعمال ماژول اعمال کنند انشالله بنده اولین نفر خواهم بود که این رو میخرم از ایشون
1- این قابلیت رو اضافه کنید که بشه کدهای تخفیف که تعریف میکنیم برای یک محصول خاص اعمال بشه. مثلا اگر دو محصول ایرانسل و همراه اول داریم ما میخوایم کد new فقط برای ایرانسل اعمال بشه و یا حتی مثلا فقط برای ایرانسل 2000 تومانی.
2- یک دکمه اعمال تخفیف در کنار باکس تعریف کنید که خریدار وقتی محصول رو انتخاب میکنه و کد رو میزنه همونجا قیمت جدید رو قبل از رفتن به صفحه پرداخت ببینه.
سلام
این ماژول قبلا به خیلی از افراد فروخته شده پس نفر اول نیستید: دی
قابلیت اول سیستم دارد اما قابلیت دومی را ندارد.ممکن است در آینده اضاف شود
موفق باشید
us12
February 28th, 2014, 00:26
قیمت خیلی خیلی کمتر از بقیه دوستان در این سایت
گروه برنامه نویسی سافت ایران | پلاگین ها (http://www.softiran.org/category/11/plugin.html)
ariacomp.server
August 24th, 2014, 16:29
سلام
من ماژول های زیر رو برای فریر دارم
ماژول اکانت ساز خودکار برای فریر با قابلیت اتصال به IBSng با قابلیت نام کاربری و رمز عبور دلخواه
ماژول تخفیف بروز شده
ماژول یادآوری اکانت به مشتری
ماژول خبرنامه ایمیلی
ماژول خرید مستقیم
ماژول بازیابی اکانت
ماژول ساخت اکانت خودکار
ماژول مبلغ دلخواه
ماژول بازیابی و ارسال کارت های خریداری شده
ماژول دریافت کدفعالسازی با سریال کد در فریر
ماژول بازیابی و ارسال کارت های خرید شده در فریر با ایمیل و موبایل
ماژول خروجی گیری ایمیل ها و موبایل های خرید کرده از وریچوال فریر در فایل تکس
ارسال ایمیل بعد از خرید ناموفق به خریدار فریر
درصورتی خواستید در خدمتم
با آی دی ariacompvp-n@yahoo.com
در یاهو با من در ارتباط باشید ((( در ای دی یاهو "-" را برداشته و بصورت پشت سر هم بنویسید )))