PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تجربه شما در مورد رد استیشن !؟

isoroush
November 23rd, 2012, 23:11
سلام ، قصد دارم برای مجازی سازی در کنار xlhost از رداستیشن هم سرور بگیرم .
نظرتون رو در مورد پایداری پورت ، مشکل با کپی رایت ، مشکل با ایرانی بودن و ... بدونم
سپاس

danitfk
November 23rd, 2012, 23:22
سلام ، قصد دارم برای مجازی سازی در کنار xlhost از رداستیشن هم سرور بگیرم .
نظرتون رو در مورد پایداری پورت ، مشکل با کپی رایت ، مشکل با ایرانی بودن و ... بدونم
سپاس
از آلما هاست تهیه کنید مشکل تحریم براتون پیش نمیاد.
پورت هم کیفیت بالا ( بی لطفی هست اگه بگیم خوب نیست )
درصورتی هم که ابیوز بیاد رسیدگی می کنن . ( اما دوستانیُ میشناسم که فایل هاستینگ بیش از 2 ترابایت انجام دادن )

shahab-f
November 23rd, 2012, 23:23
از آلما هاست تهیه کنید مشکل تحریم براتون پیش نمیاد.
پورت هم کیفیت بالا ( بی لطفی هست اگه بگیم خوب نیست )
درصورتی هم که ابیوز بیاد رسیدگی می کنن . ( اما دوستانیُ میشناسم که فایل هاستینگ بیش از 2 ترابایت انجام دادن )

برعکس به هیچ وجه از آلمان تهیه نکنید 2 بار بدون هیچ دلیل و ابیوزی کله سرور مارو فرمت کردند !
از xlhost بگیرید خیالتون راحت باشه

danitfk
November 23rd, 2012, 23:27
برعکس به هیچ وجه از آلمان تهیه نکنید 2 بار بدون هیچ دلیل و ابیوزی کله سرور مارو فرمت کردند !
سلام ؛ بحث در مورد دیتاسنتر RedStation هست و در مورد تحریم عرض کردم از آلما هاست تهیه کنن نه از آلمان :)

isoroush
November 23rd, 2012, 23:29

بله ، راحته راحته خیالمون.

من یکی از پست ها که مربوط به سال 2011 بود در این انجمن رو میخوندم میگفتن که با فایل های iso گیر می دن و کلا با نصب ویندوز تقلبی مشکل دارن !
آیا حقیقت داره ؟

danitfk
November 23rd, 2012, 23:31
بله ، راحته راحته خیالمون.

من یکی از پست ها که مربوط به سال 2011 بود در این انجمن رو میخوندم میگفتن که با فایل های iso گیر می دن و کلا با نصب ویندوز تقلبی مشکل دارن !
آیا حقیقت داره ؟
بدون شک بیشتر 80% ا VPS Provider های ایرانی از ویندوز های ک.ر.ک شده یا همون تقلبی استفاده می کنند ؛ بدون مشکل !

peyman0742
November 23rd, 2012, 23:35
3 ماهه دارم با این دیتاسنتر کار می کنم واقعا عالیه
راضی هستم

فقط اگه این تخفیف ها نباشه نمیشه نزدیکش شد

shahab-f
November 23rd, 2012, 23:48
3 ماهه دارم با این دیتاسنتر کار می کنم واقعا عالیه
راضی هستم

فقط اگه این تخفیف ها نباشه نمیشه نزدیکش شد

بله چند ماه دیگه ! طوفانی بر پا خواهد شد صبر کنید عجله نکنید

danitfk
November 23rd, 2012, 23:51
بله چند ماه دیگه ! طوفانی بر پا خواهد شد صبر کنید عجله نکنید
طوفان نمیشه.. همه انتقال میدن ؛
مثل چند وقت پیش کلا 3-4 پروایدر vps میدن

shahab-f
November 23rd, 2012, 23:52
طوفان نمیشه.. همه انتقال میدن ؛
مثل چند وقت پیش کلا 3-4 پروایدر vps میدن

بله منظوره منم همین بود بیشتر افراد که وی پی اس میدن سروراشونو از رداستیشن کنسل میکنند

tizparvaz
November 24th, 2012, 00:01
مثبت : آپتایم بالا ، کیفیت خوب ، پورت قابل قبول ، پهنای باند بالا
منفی : نداشتن سیستم نال روت (ابیوز بیاد خدایی نکرده دیر جواب بدید آی پی رو نمیبندن سرور و از بیخ قطع میکنن ) ، آفرهای زیادی میدن این اصلا واسه منی که 6 ماه پیش سرور گرفتم خوب نیست میبینید که رم x گیگ x تومن منی که سرورم 1/4 سرور ایشونم نیست ولی دارم 3 برابر پول سرور میدم چه کنم با قیمت وی پی اسام و بازار رقابت :) ، پشتیبانی خوبی ندارن من از پشتیبانی راضی نبودم ، قیمت بالای سرورها (قیمتاشونو به دلار تبدیل کنید تا ببینید چند چنده قیمتا )

DreamServer
November 24th, 2012, 00:01
من همکاران رو تایید میکنم پایه پست هاشون!
1 ماه از این دیتاسنتر سرویس داشتم واقعا آشغاله!
داری xlکار میکنی کارت رو خراب نکن دوست عزیز و به خاطر آفر دنباله این چیزا نرو! 6 ماه دیگه عوارضه این آفر رو میبینی عزیز من! ;)
من الآن 5 سرور xl دارم و فقط با این دیتاسنتر کار میکنم!
البته یه طوفان و حرکت جدید هم از دریم سرور تو راهه! :دی (الآن همه میان یه چیزی تو دلشون میگن!:دی)
ولی خب کلا نظرم اینه این کار رو نکنی
الآن میدونم بعد از این پست خود آلما هاست و بقیه دوستان میان جبهه میگیرن منم از اینجا برای اینکه چیزی پیش نیاد میگم این نظر شخصی بنده هست!

سپاس

mehrshad.ho
November 24th, 2012, 00:02
اگر کیفیت میخوای هارد رو H700 Raid Controller with BBU انتخاب کن وگرنه سرور پورت 1 گیگ رداستیشن با 100 هتزنر برابری می کنه

tizparvaz
November 24th, 2012, 00:08
داری xlکار میکنی کارت رو خراب نکن دوست عزیز و به خاطر آفر دنباله این چیزا نرو! 6 ماه دیگه عوارضه این آفر رو میبینی عزیز من! ;)
البته یه طوفان و حرکت جدید هم از دریم سرور تو راهه! :دی (الآن همه میان یه چیزی تو دلشون میگن!:دی)
الآن میدونم بعد از این پست خود آلما هاست و بقیه دوستان میان جبهه میگیرن منم از اینجا برای اینکه چیزی پیش نیاد میگم این نظر شخصی بنده هست!

سپاس

کیفیت سرورها واقعا عالیه نمیشه از این ایراد گرفت همچنین پورت سرورها ، اما از نظر پشتیبانی کاملا رد میکنم

aligoli
November 24th, 2012, 00:09
از آقای آرایش، آلما هاست تهیه بفرمایید.

من یکی از سرورهای ویندوزم که برای هاستینگ استفاده میشد پرت را می خورد، که متاسفانه متوجه نشدم و فکر میکردم پرت ضعیف هست، متاسفانه سرور رو کنسل کردم، فقط هزینه آی.پی ها بالا هست. و اینکه رداستیشن اون موقع که ما گرفتیم، آی.پی زیاد ارایه نمیکرد !!!

در هر صورت موفق باشید.

shahab-f
November 24th, 2012, 00:10

سپاس
xlhost دیتاسنتر خوبی هست و همینطور کارمنداش ادمای با وجدانید ولی متاسفانه یک مقدار قیمتاش بالاست و همینطور پینگشو به ایران 90 درصد کاربران به این 2 دلیل سمت xl هاست نمیرند اون 10 درصد هم اصلا این دیتاسنتر رو نمیشناسند :d

DreamServer
November 24th, 2012, 00:15
کیفیت سرورها واقعا عالیه نمیشه از این ایراد گرفت همچنین پورت سرورها ، اما از نظر پشتیبانی کاملا رد میکنم

باور کنید من یک ماهی که سرور داشتم کچل شدم از بس کاربر گفت این چشه! اون چشه! :| :|
کیفیت پورت روی رید 700 هم امتحان کردم ولی به پای UK2 نمیرسید یا IceColo!البته اگه ایشون دنبال کیفیت هستن!
سرور ها دل هستن و بنده هم کیفیتشون رو تایید میکنم!
اما نه الآن که همه هجوم بردن سمت این دیتاسنتر!

xlhost دیتاسنتر خوبی هست و همینطور کارمنداش ادمای با وجدانید ولی متاسفانه یک مقدار قیمتاش بالاست و همینطور پینگشو به ایران 90 درصد کاربران به این 2 دلیل سمت xl هاست نمیرند اون 10 درصد هم اصلا این دیتاسنتر رو نمیشناسند :d
شهاب باور کن درسته پینگش بالاست اکثرن هم از دسکانت رک داریم استفاده میکنیم و پورت 100 هستش ولی باور کن خیلی بهتر از این سرور هاست! :| :|

isoroush
November 24th, 2012, 00:17

نظر شما محترم گرامی ، دلیل رو هم ذکر می فرمودید ممنون میشم
بسیاری از مشتریانی که الان سرویس دارن خواهان این هستن که دیتاسنتر اروپایی رو هم اضافه کنم ، دوستان از اروپا چی پیشنهاد می کنید ؟

shahab-f
November 24th, 2012, 00:22
باور کنید من یک ماهی که سرور داشتم کچل شدم از بس کاربر گفت این چشه! اون چشه! :| :|
کیفیت پورت روی رید 700 هم امتحان کردم ولی به پای UK2 نمیرسید یا IceColo!البته اگه ایشون دنبال کیفیت هستن!

شهاب باور کن درسته پینگش بالاست اکثرن هم از دستکانت رک داریم استفاده میکنیم و پورت 100 هستش ولی باور کن خیلی بهتر از این سرور هاست! :| :|

بله میگم که پینگش خیلی بالاست این موضوع تو سرعت لود سایت ها احساس میشه ولی من خودم به شخصه - امنیت اطلاعات کاربرامو به سرعت بالاتر ترجیح میدم

DreamServer
November 24th, 2012, 00:24
نظر شما محترم گرامی ، دلیل رو هم ذکر می فرمودید ممنون میشم
بسیاری از مشتریانی که الان سرویس دارن خواهان این هستن که دیتاسنتر اروپایی رو هم اضافه کنم ، دوستان از اروپا چی پیشنهاد می کنید ؟

مشتریاتون میتونن واسه ی سرور 1 گیگ 10 دلار هزینه کنند؟!
اگه میتونن شک نکنید UK2!!!اگر پایین تر میخواید هم برید سراغ OVH! بهتر از رد استیشن هست و اینکه Professional Use میگیرید و یک بار هزینه ای پی رو پرداخت میکنید!

tizparvaz
November 24th, 2012, 00:28

والا احتمال زیاد مشکل شما هم پشتیبانی بوده که به کارتون نرسیدن و مشکلتونو حل نکردن وگرنه ما خودمون از رد استیشن داریم (چون تا الان مشکل نخورده و نیز به پشتیباین پیدا نکردیم ) همه چی خوبه و کاربرا هم تقاضای بالایی دان تا جیی که سرور من پره اما کلا وی پی اس هاش دست حدود 20 نفره ، از طرفی 2 ماهه پیش سررور دوم گرفتیم و بخاطر همین پشتیبانی افتضاحشون سرور رو کنسل کردیم چون اون سرور تغییر سیستم عامل دادیم و دیگه مشکلامون شروع شد هیچ کاریم برامون نکردن بالای 4 میلیونم سر سرور ضرر کردیم فقط چون هیچ کاری برامون نکردن (زمان گرونیه پوند اون زمان پورت 10 هم رایگان نبود ) از همون موقع هم تصمیم گرفتم دیگه سرور از این دی سی اضافه نکنم

--

یه نکته دیگه که دوستان بهش توجه نمیکنن اینه که سرورهایی که تو این آفر داده میشه فک میکنید چرا با این همه تخفیف دارن میدن ؟

DreamServer
November 24th, 2012, 00:34
والا احتمال زیاد مشکل شما هم پشتیبانی بوده که به کارتون نرسیدن و مشکلتونو حل نکردن وگرنه ما خودمون از رد استیشن داریم (چون تا الان مشکل نخورده و نیز به پشتیباین پیدا نکردیم ) همه چی خوبه و کاربرا هم تقاضای بالایی دان تا جیی که سرور من پره اما کلا وی پی اس هاش دست حدود 20 نفره ، از طرفی 2 ماهه پیش سررور دوم گرفتیم و بخاطر همین پشتیبانی افتضاحشون سرور رو کنسل کردیم چون اون سرور تغییر سیستم عامل دادیم و دیگه مشکلامون شروع شد هیچ کاریم برامون نکردن بالای 4 میلیونم سر سرور ضرر کردیم فقط چون هیچ کاری برامون نکردن (زمان گرونیه پوند اون زمان پورت 10 هم رایگان نبود ) از همون موقع هم تصمیم گرفتم دیگه سرور از این دی سی اضافه نکنم

--

یه نکته دیگه که دوستان بهش توجه نمیکنن اینه که سرورهایی که تو این آفر داده میشه فک میکنید چرا با این همه تخفیف دارن میدن ؟

درسته ! البته جواب که میدادن ولی سر بالا! پیچوندن! دیگه خودتون میدونید چی میگم!
ولی من هیچ وقت سمت دیتاسنتری که افر بده نمیرم چون معلومه چیه! البته افر همیشه اینجوری نیست ولی با تجربه قبلیم دیگه نمیکنم این اشتباه رو!

shahab-f
November 24th, 2012, 00:38

--

حتما میخوان تست کنند سخت افزاراشو :39:

m-mehdipoor
November 24th, 2012, 00:44
سلام
دوستان من یک سرور دارم از رد، به نظرم چیز خوبی هست.
البته سخت افزار بالایی انتخاب کردم ، ولی مشکلی نداشته....
بنده خودم یک هارد 600 گیگی sas برای اس کیو ال و سیستم عامل انتخاب کردم، دو هارد دو ترابایتی sas برای فایلهای کاربران و پردازشگر هم 2 x Eight Core 2.60Ghz (E5-2670)
برای هاستینگ استفاده می کنم، مشکلی نبوده.

tizparvaz
November 24th, 2012, 00:47
حتما میخوان تست کنند سخت افزاراشو :39:

اول بگم این فقط حدس منه و هیچ سندیتی نداره اما خیلی احتمال میدم اینجور باشه

=(( سخت افزار استوک و گاها خیلی قدیمی

پورت هم که خودشون دارن میگن از 1 گیگابیت 200 مگابیت رو گارانتی میکنن

tizparvaz
November 24th, 2012, 00:49
درسته ! البته جواب که میدادن ولی سر بالا! پیچوندن! دیگه خودتون میدونید چی میگم!
ولی من هیچ وقت سمت دیتاسنتری که افر بده نمیرم چون معلومه چیه! البته افر همیشه اینجوری نیست ولی با تجربه قبلیم دیگه نمیکنم این اشتباه رو!

بله دقیقا بلایی که سر ما هم اومد

اینم بگم این تاپیک مربوط به Xl نیست اما چون بحثش شد بگم من 4 تا سرور Xl دارم ک فقط رو یکیشون ایمیل بسته نشده :)
هتزنر تبهم پورت اسکن داره و ایکسل هم تبهم اسپم داره

DreamServer
November 24th, 2012, 00:55

اینم بگم این تاپیک مربوط به Xl نیست اما چون بحثش شد بگم من 4 تا سرور Xl دارم ک فقط رو یکیشون ایمیل بسته نشده :)

این یکی رو کاملا کاملا موافقم !!!!
برای منم این اتفاق خیلی پیش میاد که اصلا آی پی یوز نشده ولی میگن اسپم بعد میری میبینی اصلا توی سایت اسپم ثبت نشده! بعد :|

j4b3r
November 24th, 2012, 00:57
...و ایکسل هم تبهم اسپم داره

سلام
همونطور که حتما می دونید، کلیه ی Abuse Report های XLHost در مورد Spamming با ذکر کامل لینک سایت های مثل:
BarracudaCentral.org - Technical Insight for Security Pros (http://barracudacentral.org)
The CBL (http://cbl.abuseat.org)
The Spamhaus Project (http://www.spamhaus.org)
هست که IP سرور در اون BlackList شده.

... اصلا آی پی یوز نشده ولی میگن اسپم بعد میری میبینی اصلا توی سایت اسپم ثبت نشده! بعد :|

ممکنه Report از قبل بوده که چون پاسخ ندادید دوباره ارسال شده و توی این فاصله IP شما از لیست خارج شده.

shahab-f
November 24th, 2012, 00:58

آفر SSd میدن یعنی SSD هاشون استوک شده ؟؟؟؟؟

DreamServer
November 24th, 2012, 00:59
سلام
همونطور که حتما می دونید، کلیه ی Abuse Report های XLHost در مورد Spamming با ذکر کامل لینک سایت های مثل:
BarracudaCentral.org - Technical Insight for Security Pros (http://barracudacentral.org)
The CBL (http://cbl.abuseat.org)
The Spamhaus Project (http://www.spamhaus.org)
هست که IP سرور در اون BlackList شده.
جابر جان یه ابیوز نشون بدم تو هیچ کدوم ثبت نشده بود و گفته بودن کله سابنت من مشکل داره؟!!!
فقط 5 تا آی پی ابیوز داشت!!!!!
بقیه همه سالم بودن و بدون استفاده !!!!

tizparvaz
November 24th, 2012, 01:00
آفر SSd میدن یعنی SSD هاشون استوک شده ؟؟؟؟؟

مگه کل سرور فقط هارده :-/
بعدم اولش گفتم حدس منه و هیچ سندیتی نداره

tizparvaz
November 24th, 2012, 01:02
این یکی رو کاملا کاملا موافقم !!!!
برای منم این اتفاق خیلی پیش میاد که اصلا آی پی یوز نشده ولی میگن اسپم بعد میری میبینی اصلا توی سایت اسپم ثبت نشده! بعد :|
:-o من یه ابیوز دادن که اصلا اون آی پی تو سابنت من نبود

j4b3r
November 24th, 2012, 01:02
جابر جان یه ابیوز نشون بدم تو هیچ کدوم ثبت نشده بود و گفته بودن کله سابنت من مشکل داره؟!!!
فقط 5 تا آی پی ابیوز داشت!!!!!
بقیه همه سالم بودن و بدون استفاده !!!!

توی این موارد فقط کافیه پاسخ ایمیلشون رو بدید و بگین که IP لیست نیست. (شما که استاد هستید خودتون :) )
البته قبول دارم که Tania کمی گیره!!! :) (تاپیک داره حسابی منحرف میشه :) )

DreamServer
November 24th, 2012, 01:05
توی این موارد فقط کافیه پاسخ ایمیلشون رو بدید و بگین که IP لیست نیست. (شما که استاد هستید خودتون :) )
البته قبول دارم که Tania کمی گیره!!! :) (تاپیک داره حسابی منحرف میشه :) )

بله همین کارو کردیم ولی نزدیک بود سرور ما sus بشه به خاطر همین قضیه!
اینم آخرش به استارتر بگم نظرم اینه نخری!

shahab-f
November 24th, 2012, 01:10
مگه کل سرور فقط هارده :-/
بعدم اولش گفتم حدس منه و هیچ سندیتی نداره
فقط یک مثال زدم -
کیفیت سرور ها این قضیه رو تکذیب میکنه

novinvps.com
November 24th, 2012, 01:10
ما خودمون از رد استیشن سرور داریم و مشکلی که پایین ذکر میکنم نداشتیم به جز در 2 مورد !

دوستان به مشکل تورنت بر خوردند؟

tizparvaz
November 24th, 2012, 02:34
فقط یک مثال زدم -
کیفیت سرور ها این قضیه رو تکذیب میکنه

من از این آفر سرور ندارم که در مورد کیفیتش نظر بدم شما دارید ؟
ضمنن من از نظر کیفیت از رد استیشن راضیم البته سرور من مال 6 ماهه پیشه

peyman0742
November 24th, 2012, 02:51
خدا رو شکر من که به مشکلی برنخوردم از لحاظ سخت افزاری هم محرکه است

تمام مشتریام عادت کردن و همیشه میگن سرور رو تغییر ندید - حالا خوبه این همه تعریفشو دادیم یک دفعه ای ر بزنه :))

isoroush
November 24th, 2012, 03:17
واقعا بنده به عنوان استارتر این تایپیک به چنان نتیجه خفنی رسیدم که ... !
رد استیشن در واقع شمال و جنوب داره ،
شمالش رو دوستان زودتر خریدند و راضی هستند.
جنوبش رو هم با 55% تخفیف حراج زدند و خریداران عزیز ناراضی ،
نتیجه ، پس یا کانادا می مونه یا اضافه کردن یک ایکس ال هاست دیگر :65:

danitfk
November 24th, 2012, 03:21
مشک آن است که خود ببوید ..!

tizparvaz
November 24th, 2012, 03:52

خوبه سریع به نتیجه رسیدید من که هنوز که هنوزه دیتاسنری که ازش کامل راضی باشم ، بدون ایراد باشه ، همه چیز اوکی باشه پیدا نکردم به قول دوستان باید خودم دیتاسنتر یزنم شاید راضم کرد :d

m-batista
November 24th, 2012, 04:05
خوبه سریع به نتیجه رسیدید من که هنوز که هنوزه دیتاسنری که ازش کامل راضی باشم ، بدون ایراد باشه ، همه چیز اوکی باشه پیدا نکردم به قول دوستان باید خودم دیتاسنتر یزنم شاید راضم کرد :d

سلام. شما امریکا میخواید softlayer. کانادا yesup. اروپا uk2 را تست کنید 100 درصد راضی خواهید شد.

در مورد رداستیشن : حدود 1 سال پیش واقعا معرکه بود البته قیمت 3 برابر الان بود (بدون 55 درصد تخفیف) حدود 6 ماه پیش متوسط. الان معمولی

در مورد ساپورت بنده 1 سال پیش مستقیم خریده بودم. تیکت به 30 دقیقه نرسیده جواب میدادن. فقط یکبار یکشنبه بود 2 ساعت طول کشید

استارتر: اگر واقعا کیفیت براتون مهم هست اگر هاستینگ دارید : yesup xlhost redstation. اکر فایل هاستینگ هست : yesup leaseweb اکر برای وی پی اس میخواید : uk2

paypal
November 24th, 2012, 05:21
ببخشید کی گفته xlhostگ یر میده به ویندوز ک ر ک شده ؟

بنده 4 سال هستش با دیتاسنتر فوق کار می کنم . بعضی وقط ها حتی abuse ها رو هم پیگیری نمی کنم suspend نمیشم به برسه ویندوز شمارو چک کنند . xlhost بر روی 3 چیز خیلی حساس هستش:
1. attack
2. torrent
3. spam

حتی در مورد bw به شما 5 ترابایت میده تا 8 ترابایت مصرف هم کنین جیکشون در نمیاد .

این رو هم اضافه کنم به هر دلیلی سرور شما suspend بشه . فرمت نمیشه . کاری که دیتاسنتر هایی همچون ovh worldstream hetzner می کنند .شما با خیاله راحل می تونید تضمین امنیت اطلاعات مشتری هاتون رو بکنید.

در مورد سرعت هم . دیتاسنتر xlhost از لحاط سرعت مشکلی نداره این Qos اعمال شده بر روی روتر های مرزی ایران هستش که با آی پی امریکا مشکل داره .

در کل خود شخصه بنده حاظر نیستم این ریسک رو بکنم و بجای xlhost از دیگر دیتاسنتر ها ( دوباره ) سرویس بگیریم و تجربه های تلخ قبلی رو تکرار کنم .

Reza.exe
November 24th, 2012, 07:23
از لحاظ کیفیت سخت افزاری عالی هست
از لحاظ پورت عالی "بود" متاسفانه دیگه نیست
پورتش خیلی ضعیف شده

یه نکته خیلی خوبی که داره ، قیمت هاردش هست که مناسب هست
ولی این نکته مثبت را پورتش که قبلا خوب بود ولی الان نیست پوشونده
چون سرور های حجیم به پورت مناسب احتیاج دارند

napster
November 24th, 2012, 09:45

عزیزم آلمان چند بخشه ؟ آلما هاست چی ؟

زمین تا آسمون [-(

mehrshad.ho
November 24th, 2012, 10:40

آقای سعادت یه دونه Ex4s داره با 32 آی پی اگه خواستید از آلمان داشته باشید سرورش رو بگیرید
سرورهای هتزنر جزء بهترین ها هستند هم از لحاظ هرینه هم پورت هم سخت افزار

smail_f
November 30th, 2012, 19:56
سلام
رد استیشن به نظر من دیتا سنتر خوبیه
من 2تا سرور دارم ازش راضی هم هستم
البته خودم مستقیم گرفتم از کسی خرید نکردم
ولی کلا عالی هست
ولی زمانی خرید کنید که افر زدی الان به سرفه نیست
ولی اگر سرور خوب میخواید من چند تا افر دارم میتونم بهتون معرفی منم

cpu : i5-3470 / 3.2 GHz / 3.6GHz Turbo / 4 Cores
16GB DDR3 RAM
2TB Hard Drive
100Mbit Unmetered or 1GB (20TB) Monthly Transfer
33 IP
310 toman
-----------------------------------------------------------------
E3-1230 v2

cpu : E3-1230V2 / 3.3 GHz / 3.7 GHz Turbo / 4 Cores/ 8 Threads
16GB DDR3 RAM
2TB Hard Drive
100Mbit Unmetered or 1GB (20TB) Monthly Transfer
33 IP
370 toman
----------------------------------------------------------------------
cpu : Dual Intel Xeon 5420 / 2.5Ghz - 2 processors / 8 Cores / 8 Threads
8GB DDR3 500GB
1GB (20TB) Monthly Transfer
33 IP
250 toman

email : smailfaal@yahoo.com
tel : 09353846180

hadi-110
December 6th, 2012, 09:19
بنده الان یه هفته س گرفتم با پورت یک چنگی به دل نمیزنه...

Mihan-VPS
December 6th, 2012, 11:19
سرورهای نسبتا خوبی داره ولی نسبت به اجاره سروری که مخصوصا با پوند انجام میشه اصلا صرفه اقتصادی نمیتونه داشته باشه !

HyperServer
December 6th, 2012, 11:24

دوست عزیز ... این خبرا نیست !:)

این دیتاسنتر معمولا سالی یک بار آفرهایی میده که برق 3 فاز میپرونه! پارسال برای کریسمس بود....امسال قبلش ...

اگر دقت کنید میبینید که روی این آفر سخت افزارهای جدید هم ارائه داشتند...مانند سرورهای e5-2430 تک پردارنده و دو پردازنده...

این طور که دوستان یک طرفه قضاوت میکنن و بر اساس حدث و گمان جلو میرن درست نیست ! :)

موفق باشید.

peyman0742
December 6th, 2012, 11:43
سرورهای فوق العاده ای داره فقط صرف اقتصادی نداره
اگر آفرهای ویژه دیتاسنتر نباشه اصلا نمیشه نزدیکش شد

delta
December 6th, 2012, 11:46
والا من نفهمیدم جریان چیه... ظاهرا uk2 کیفیتش از رداستیشن بالاتره.. به شخصه استفاده کردم و هنوزم از uk2 دارم و راضی هستم.سرعت و.. واقعا عالی هست..اما تجربه بدی از رداستیشن داشتم.گرچه دوباره میخوام بگیرم..اما سوال اینجاست.. مگر uk2 زیر مجموعه رداستیشن نیست؟ چطور کیفیت آن از این یکی بالاتره؟

HyperServer
December 6th, 2012, 12:09
والا من نفهمیدم جریان چیه... ظاهرا uk2 کیفیتش از رداستیشن بالاتره.. به شخصه استفاده کردم و هنوزم از uk2 دارم و راضی هستم.سرعت و.. واقعا عالی هست..اما تجربه بدی از رداستیشن داشتم.گرچه دوباره میخوام بگیرم..اما سوال اینجاست.. مگر uk2 زیر مجموعه رداستیشن نیست؟ چطور کیفیت آن از این یکی بالاتره؟

UK2 زیر مجموعه RedStation ؟؟؟

AvalinHost
December 6th, 2012, 12:21
کسی میدونه چرا وقتی میخوای خودت از kvm سرور اقدام به نصب سیستم عامل کنی وقتی 50% میرسه قطع میشه؟
چند روز پیش میخواستم برای یه بنده خدایی که از رداستیشن سرور داشت esxi نصب کنم ولی هر دفعه بین کار بدون هیچ دلیلی ارتباط بصورت مشکوکی failed میشد.
فکر میکنم رد استیشن برای نصب مجدد سیستم عامل 50 پوند میگیره!
آیا این دو موضوع ارتباطی با هم دارن؟!!!

isoroush
December 6th, 2012, 12:47
والا من الان اقدام به خرید سرور کردم از رداستیشن :39:
فعلا با ماهی 100 پوندی شروع کردم

از اون تخفیف 55% نگرفتم چون هیچ ارزونی بی دلیل نیست :39: شاید جنوبش رو مینداختن بهمون

alireza9549
December 6th, 2012, 12:49
دیتاسنتر خوبی هست .

کیفیت را به شما میدهد . البته اگر سرور پنل بالا بر دارید خیلی قیمت مناسب در بر دارد . سیاست انگلیسی خود را دارد و کیفیت و قیمت و پیشنهاد های خود را به موقع قرار میدهد که مشتری را همیشه داشته باشید
و در هیچ صورتی قیمت های خود را خراب نمیکند .

تجربه ای که از 2.3 سال پیش داشتیم میشه گفت عالی هست . فقط بعضی از زمان ها اگر سرور را اشتباه انتخاب کنید قیمت فشار می اورد و مجبور به ترک سرور میشوید انتخاب درست میتواند تجربه ای خوبی را برای شما داشته باشد

موفق و پیروز باشید

delta
December 6th, 2012, 13:51
UK2 زیر مجموعه RedStation ؟؟؟

http://www.webhostingtalk.ir/f6/26647/index2.html

dreamdata
December 6th, 2012, 14:06
UK2 زیر مجموعه UK2 Group هستش
اگر به Find out who we are (http://www.uk2group.com/about/) برید میبینید که اصلا اینطور نیست که ریسلر باشند. 14 سال ریسلر ؟! اینجا بچه ها 6 ماه هاست میفرشن ادعا میکنن که دیتاسنتر برای خودشونه چه برسه ی شرکت 14 سال ریسلر باشه و به پیشرفت کارش فکر نکرده باشه. ( به هر حال اگر دوستان اطلاعاتی دارن بفرمایند )
آیا رداستیشن در لوکیشن هایی که در تصویر UK2 Group (http://www.uk2group.com/locations/) ( کلیک کنید روی هر بخش تصویر ) هستند سرویس میده ؟ تا جایی که میدونم فقط در انگلستان سرویس دارن.
UK2 و 100TB هر دو زیر مجموعه UK2 Group هستند.
لیست کامل برند های زیر مجموعشون : UK2 Group brands: UK2.net, 10TB.com, midPhase and more (http://www.uk2group.com/brands/)

HyperServer
December 6th, 2012, 14:14
http://www.webhostingtalk.ir/f6/26647/index2.html

:).... این درست هست اما زیر مجموعه نیست !

فقط از فضای دیتاسنتر RedStation استفاده میکنن...ممکنه cage یا floor اجاره کرده باشند و در حال کار بر روی شبکه اختصاصی خودشون هستند. موارد مشابه زیاد هست.

leaseweb خودش از فضای evoswitch استفاده میکنه ...یک شرکت دیگه هم که الان اسمش خاطرم نیست از leaseweb فضا اجاره میکنه ...

این چنین همکاری هایی زیاد هستند اما هیچ کدام به معنی زیر مجموعه بودن نیست !..فقط در یک صورت زیر مجموعه میشه که سهام عمده متعلق به RedStation باشه که تا الان بنده اطلاعاتی در این مورد ندارم.

موفق باشید.

MagicVps.Com
December 6th, 2012, 14:15

این حرف بیشتر شبیه یک جوک بود که یکی از سینه چاکان رد استیشن زده بود بگزریم که کی بود و چی گفت د(ر این مورد کش ندین قضیه بهتر چون ممکنه از امکانات مدی............... استفاده بشه و شما بن بشید )

در کل پورت 1 گیگ رد استشن حتی توی خواب و رویا هم به گرد باد پورت 1 گیگ uk2.net نمیرسه کسانی که از هر دوتا دیتا سنتر سرور داشتن میتونند این قضیه را تایید کنند

MagicVps.Com
December 6th, 2012, 14:20
:).... این درست هست اما زیر مجموعه نیست !

فقط از فضای دیتاسنتر RedStation استفاده میکنن...ممکنه cage یا floor اجاره کرده باشند و در حال کار بر روی شبکه اختصاصی خودشون هستند. موارد مشابه زیاد هست.

leaseweb خودش از فضای evoswitch استفاده میکنه ...یک شرکت دیگه هم که الان اسمش خاطرم نیست از leaseweb فضا اجاره میکنه ...

این چنین همکاری هایی زیاد هستند اما هیچ کدام به معنی زیر مجموعه بودن نیست !..فقط در یک صورت زیر مجموعه میشه که سهام عمده متعلق به RedStation باشه که تا الان بنده اطلاعاتی در این مورد ندارم.

موفق باشید.

در کل uk2.net از زیرمجموهای 100 ترا بایت هست (قدیمها که هنوز اینم مقدرا پهنیا باند باب نشده بود و همه توی رنج 1تا 3 ترا بایت بودن به اسم 10 ترا بایت فعالیت میکردن بعد از مدتی هم که گزشت تبدیل کردن به 100 ترا بایت اسمشون را )که شعبه امریکاش برای سافت لایر سرویس دهی میکنه و شعبه انگلستانشون هم باری uk2

dreamdata
December 6th, 2012, 14:21
یک شرکت دیگه هم که الان اسمش خاطرم نیست از leaseweb فضا اجاره میکنه ...
سلام و تشکر همکار گرامی - البته اگر منظورتون فضای evoswitch بودش - شرکت لهستانی SwiftWay (http://swiftway.net) هست که مثل لیزوب اونم سرویس میگیره !

HyperServer
December 6th, 2012, 14:24
سلام و تشکر همکار گرامی - البته اگر منظورتون فضای evoswitch بودش - شرکت لهستانی SwiftWay (http://swiftway.net) هست که مثل لیزوب اونم سرویس میگیره !

swiftway که مستقیم کار میکنه...یک شرکت دیگه بود که در پست های قدیمم هست ...الان حضور ذهن ندارم.

hadi-110
December 6th, 2012, 15:26
بنده الان یه هفته س گرفتم با پورت یک چنگی به دل نمیزنه...

ببینید من خودم یه وی \ی اس از رد استیشن از یکی از دوستان گرفتم خیلی ازش راضی بودم الان این سروری که خریدم باتوجه به \.لی که دادم خیلی خوبه ولی انتظاراتم رو براورد نکرده...

mobinhost.david@gmail.com
January 6th, 2013, 16:57
اگر قصد سفارش هم دارید حتما از رید 0 استفاده کنید
چون سرعت در مقایسه با رید 1 کاملا متفاوت هست

H200 Raid Controller - Raid 0

m-batista
January 6th, 2013, 16:58
الان تاپیک یک ماه پیش رو بالا اوردید که چی بشه ؟؟؟؟؟؟؟

javadezati
January 6th, 2013, 17:16
سلام
خواستن دلشون باز بشه
اینم نوعی حقوق بشر هست دیگه:))

fanous_m
January 6th, 2013, 18:24
از xlhost بگیرید بهترین راه خیالتون هم راحت باشه

قیمت ها هم که مناسب
با 15 درصد تخفیف همیشگی خریداری کنید سرورها هم در پنل خودتون

javadezati
January 6th, 2013, 18:28
عزیز منم xlhost دارم
اما سرعت 100 mb
هست
کمی مشکل ساز هست

Mihan-VPS
January 6th, 2013, 18:48
هزینش که با ارز پوند پرداخت میشه سنگین هست کیفیت هم متوسط

Mr_Parham
January 6th, 2013, 19:05
همه چیز عالی هست به غیر از پورت، سرور هایی که قبلا داشتم عالی بود ولی الان خیلی خیلی بد هست .............

fanous_m
January 6th, 2013, 19:08
عزیز منم xlhost دارم
اما سرعت 100 mb
هست
کمی مشکل ساز هست
xlhost سرورهای پورت 1 گیگ هم داره
ولی هزینه ها متفاوت است

خیلی از دیتا سنتر ها 1 گیک به شما ارائه میدهند ولی 1 گیگ share هست
ولی xlhost به شما 100 مگ رو اختصاصی می دهد

بدین صورت که شما میتوانید بدون افت سرعت و همیشه با 10 تا 12 مگ سرعت دانلود داشته باشید

دیگه خودتون دارید و در جریانید

و از همه مهمتر قیمت های مناسب این سرورها هست

tizparvaz
January 6th, 2013, 19:12
از xlhost بگیرید بهترین راه خیالتون هم راحت باشه

قیمت ها هم که مناسب
با 15 درصد تخفیف همیشگی خریداری کنید سرورها هم در پنل خودتون

الان دلار رو xlhost 2400 میزنه فک میکنم

fanous_m
January 6th, 2013, 19:28
الان دلار رو xlhost 2400 میزنه فک میکنم

با نرخ دلار امروز 2700 تومان هست
که بنا به قیمت سرورها تخفیف بیشتری هم شاید بتوان داد به دوستان

m-batista
January 6th, 2013, 19:39
همه چیز عالی هست به غیر از پورت، سرور هایی که قبلا داشتم عالی بود ولی الان خیلی خیلی بد هست .............

دقیقا تائید میشه. اینجا هم گفتم

http://www.webhostingtalk.ir/f6/64163/index5.html#post596066

scary-x2
January 6th, 2013, 20:30

تایید میشه
پورت جدیدا افت کرده

سرور هم بعد از استفاده بیش از حد پهنای باند پورتش به 100 تغییر یافت

Ramin
January 6th, 2013, 20:50
خوب از شواهد آشکار است xlhost نیز در حال دچار شدن به سرنوشت سایر دیتاسنتر هایی است که مورد استفاده جمع کثیری ایرانی قرار گرفته اند .. !

delta
January 6th, 2013, 21:13
رداستیشن رو فقط برای بک آپ گیری به درد میخوره..:65: من خودمم ازش دو بار گرفتم اصلا نمیتونه جوابگوی دانلود باشه.. پورتش واقعا فجیح پاییه..حالا جالبیش اینجاست پورت 10 گیگ هم هستند!! اما با توجه به قیمت پایینش برای بک آپ گیری مناسبه.

Ramin
January 6th, 2013, 21:21
رداستیشن رو فقط برای بک آپ گیری به درد میخوره..:65: من خودمم ازش دو بار گرفتم اصلا نمیتونه جوابگوی دانلود باشه.. پورتش واقعا فجیح پاییه..حالا جالبیش اینجاست پورت 10 گیگ هم هستند!! اما با توجه به قیمت پایینش برای بک آپ گیری مناسبه.

سلام

از کدام کارت رید و کدام نوع رید استفاده کرده بودید؟

m-batista
January 6th, 2013, 22:09
از h700 هم استفاده کردیم. زیاد فرقی نداشت.

کلا رداستیشن پارسال خوب بود. قبل ار اوردن پورت بالک.

پ.ن : نظر شخصی هست : به نظر من داره با ovh رقابت میکنه

AlmaHost
January 6th, 2013, 22:15

شما هزینه کنید اگر مایل هستید ماهیی 2000پوند پرداخت کنید بنده به شما پورت 10گیگ میدهم که جوابگوی شما و چندسایت بزرگتر از شما در ایران بابت دانلود باشد فقط روی یک سرور! پورتهای 10گیگ برروی سفارشهای جدید فعلا تا 500مگابیت گارانتی میشوند. درصورتی که همین الان یکی از بزرگترین سایتهای لیچ ایرانی از ما تمامی سرورهایشان را تهیه کردند و بدون مشکل درحال کار کردند هستند!(قبل از تغییر سیاست پهنای باند و بعد از آن) :)

همه چیز عالی هست به غیر از پورت، سرور هایی که قبلا داشتم عالی بود ولی الان خیلی خیلی بد هست

شما اگر اشتباه نکنم دو سرور قبل از سیاست جدید دیتاسنتر با پورت 10گیگ داشتید! مشکل سرعت داشتید؟! خیر!

m-batista
January 6th, 2013, 22:18
شما هزینه کنید اگر مایل هستید ماهیی 2000پوند پرداخت کنید بنده به شما پورت 10گیگ میدهم که جوابگوی شما و چندسایت بزرگتر از شما در ایران بابت دانلود باشد فقط روی یک سرور! پورتهای 10گیگ برروی سفارشهای جدید فعلا تا 500مگابیت گارانتی میشوند. درصورتی که همین الان یکی از بزرگترین سایتهای لیچ ایرانی از ما تمامی سرورهایشان را تهیه کردند و بدون مشکل درحال کار کردند هستند!(قبل از تغییر سیاست پهنای باند و بعد از آن) :)

شما اگر اشتباه نکنم دو سرور قبل از سیاست جدید دیتاسنتر با پورت 10گیگ داشتید! مشکل سرعت داشتید؟! خیر!

سلام. بنده تیکت زدم در مورد پورت 10Gbps premium مثل قبل یعنی 10Gbps گارانتی شده باشه. جواب ندادید !

به خود دیتاسنتر هم email دادم گفتن نمیدیم.

AlmaHost
January 6th, 2013, 22:20
سلام. بنده تیکت زدم در مورد پورت 10Gbps premium مثل قبل یعنی 10Gbps گارانتی شده باشه. جواب ندادید !

به خود دیتاسنتر هم email دادم گفتن نمیدیم.
شماره تیکت را برای من پیغام خصوصی کنید. اگر هزینه کنید ما به شما ارائه میکنیم!

scary-x2
January 7th, 2013, 01:37
AlmaHost (http://www.webhostingtalk.ir/member/29195/)
جریان افت شدید سرعت پورت چیه ؟

خودم و چند تا از همکارا این مشکل رو دارن
پینگ به 500-600 رسیده

گفتن که به علت اتمام پهنای باند پورت داون گرید شده
آیا راهی نیست واسه حل این مشکل ؟ خب هزینه ی پهنای باند رو بگیرند. چرا پورت رو داون میکنند!

Reza.exe
January 7th, 2013, 02:05
پورتش شدیدا داغون هست
حتی مقدار گارانتی شده دارای نوسان بسیار شدید می باشد !

Reza.exe
January 7th, 2013, 02:08
اگر قصد سفارش هم دارید حتما از رید 0 استفاده کنید
چون سرعت در مقایسه با رید 1 کاملا متفاوت هست

H200 Raid Controller - Raid 0

Raid1 فقط Mirror انجام می دهد ...
تاثیری در سرعت ندارد
Raid0 هم امنیت اطلاعاتش بسیار خطرناک هست

scary-x2
January 7th, 2013, 02:08
پورتش شدیدا داغون هست

پس مشکل سراسریه !

رد استیشن دقیقا از وقتی آقر های جدید و با تخفیف های آنچنانی زد . کیفیت پورت داغون شد

Reza.exe
January 7th, 2013, 02:14
پس مشکل سراسریه !

رد استیشن دقیقا از وقتی آقر های جدید و با تخفیف های آنچنانی زد . کیفیت پورت داغون شد
شما یه وی پی اس بالا بیار
سرعت دانلود idm روی 10 مگابایت محدود کن ، قبل از دانلود و در طول دانلود پینگ را مقایسه کنید
نتیجه وحشتناک است !

scary-x2
January 7th, 2013, 02:19
شما یه وی پی اس بالا بیار
سرعت دانلود idm روی 10 مگابایت محدود کن ، قبل از دانلود و در طول دانلود پینگ را مقایسه کنید
نتیجه وحشتناک است !

زمان خرید (2ماه پیش ) سرعت دانلود 60 مگ بود . الان به زور 6 مگ میشه !
پینگ هم از 250 شده 450-500

MagicVps.Com
January 7th, 2013, 02:21
از قدیم گفتن هرچقدر پول بدی اش میخوری
الان اینهم به نوعی سیاست دیتا سنتر هست امده پورت محدوتر کرده و بجاش قیمتها کمتر کرده که فروش بیشتری داشته باشه پورت بهتر میخواهید باید هزینه کنید و یا از دیتا سنترهای دیگر خرید کنید که پورتشون همیشه استیبل هست

tizparvaz
January 7th, 2013, 02:24
پورتش شدیدا داغون هست

جالبه ما همچین مشکلی ندارم سرور جدیدی هم که گرفتیم همون به اندازه پورت 200 مگ جواب میده و گاهی بالاتر اما کمتر از 200 مگ نشده هرچی باشه خودشون اعلام ردن که 200 کگ گارانتی میشه پ نمیشه شکایتی کرد ، به قول معروف خودمون میدونستیم و خرید کردیم

MagicVps.Com
January 7th, 2013, 02:26

پینگ که کاری به دیتا سنتر نداره و مدتی هست نت داخل ایران مشکل دار شده بار یهمین پینگش ممکنه بیشتر شده باشه
در مورد پورتهم خوب سروتون خالی بود الان سرور پورتش پر شده میخواهی تست کنی کل سرورها خاموش کنید بعد تست کنید که فکرکنم درنحیات همون 50-60 مگ سرعت داشته باشید در این حالت

پینوشت: پورت 1 گیگ رد استیشن درکل تعطیل تعطیل هست و فقط سرورهایش که پورت 10 گیگ دارن حرفهایی برای گفتن دارن که و ان هم درحد یک پورت 1 گیگ اختصاصی واقعی هست تقریبا سرعتشون یا نحایت یه 20 مگ بیشتراز پورت 1 گیگی اختصاصی میرسه درکل

MagicVps.Com
January 7th, 2013, 02:29
جالبه ما همچین مشکلی ندارم سرور جدیدی هم که گرفتیم همون به اندازه پورت 200 مگ جواب میده و گاهی بالاتر اما کمتر از 200 مگ نشده هرچی باشه خودشون اعلام ردن که 200 کگ گارانتی میشه پ نمیشه شکایتی کرد ، به قول معروف خودمون میدونستیم و خرید کردیم

یعنی با سرعت نحایت 25 تا 30 مگ سرعت دانلود منظورتونه

tizparvaz
January 7th, 2013, 02:29
سلام
در زمان خاموش بودن سرورهای مجازی تست کردید ؟ روی مصرف پورت کاربرا مونیتور دارید ؟

tizparvaz
January 7th, 2013, 02:39
یعنی با سرعت نحایت 25 تا 30 مگ سرعت دانلود منظورتونه
با حدود 30 تا وی پی اس فعال بله تا 60 مگ به صورت احظه ای و ارقام مختل که سریع عوض میشن و تا حدود 40 مگ به صورت استیبل دانلود داره

scary-x2
January 7th, 2013, 02:41
سلام
در زمان خاموش بودن سرورهای مجازی تست کردید ؟ روی مصرف پورت کاربرا مونیتور دارید ؟

بله تست شده

در مورد پینگ هم فقط مربوط به نت بنده نیست . تمام کاربران مشکل پینگ رو دارند . و نت من هم مشکلی نداره از جای دیگه هم سرور دارم ولی پینگ 500 بهم نمیده پس مشکل نت نیست

در زمان خاموش بودن سرورها هم 6 مگ دانلود میده

tizparvaz
January 7th, 2013, 02:42
دوستانی که مشکل دارن لطفا بگن از چه نوع رید کنترلری استفاده میکنن

tizparvaz
January 7th, 2013, 02:46
بله تست شده

در مورد پینگ هم فقط مربوط به نت بنده نیست . تمام کاربران مشکل پینگ رو دارند . و نت من هم مشکلی نداره از جای دیگه هم سرور دارم ولی پینگ 500 بهم نمیده پس مشکل نت نیست

در زمان خاموش بودن سرورها هم 6 مگ دانلود میده
از چه لینکی دارید تست میکنید شما ؟

tizparvaz
January 7th, 2013, 02:50
http://www.webhostingtalk.ir/attachments/f6/10729-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B4%D9%85%D8%A7-%D8%AF%D8%B1-%D9%85%D9%88%D8%B1%D8%AF-%D8%B1%D8%AF-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%DB%8C%D8%B4%D9%86-%D8%9F-snapshot_2013-01-05_213228-png

سرور شما حتما مشکلی داره این تسترو من وقتی گرفتم که 30 تا سرور روشنن

scary-x2
January 7th, 2013, 02:50
از چه لینکی دارید تست میکنید شما ؟

از لینک سایت وی ام ور
http://vsphereclient.vmware.com/vsphereclient/6/2/3/3/7/3/VMware-viclient-all-5.0.0-623373.exe

چند تا لینک تست اسپید هم از همین انجمن تست کردم همین اسپید بود

tizparvaz
January 7th, 2013, 02:57
از لینک سایت وی ام ور
http://vsphereclient.vmware.com/vsphereclient/6/2/3/3/7/3/VMware-viclient-all-5.0.0-623373.exe

چند تا لینک تست اسپید هم از همین انجمن تست کردم همین اسپید بود
همچین سرعتی محاله رور شما بدون شک مشکل داره من الان از رد استیشن خودمون وی پی اس ندارم که لینک وی ام ور تست کنم اما 100% سرعت دانلود از وی امویر هم بالای 20 مگه

scary-x2
January 7th, 2013, 02:59
اینم یه تست که همین الان گرفتم

10730

tizparvaz
January 7th, 2013, 03:03
اینم یه تست که همین الان گرفتم

http://www.webhostingtalk.ir/attachments/f6/10730-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B4%D9%85%D8%A7-%D8%AF%D8%B1-%D9%85%D9%88%D8%B1%D8%AF-%D8%B1%D8%AF-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%DB%8C%D8%B4%D9%86-%D8%9F-snapshot_2013-01-06_152824-png

با پشتیبانی دیتاسنتر صحبت کنید سرور رو برای 2 ساعت توسط او اسهای لایو مثل ابونتو بالا میارن و خودشون تست میکنن احتمالا مشکلتون قابل حله

scary-x2
January 7th, 2013, 03:07
با پشتیبانی دیتاسنتر صحبت کنید سرور رو برای 2 ساعت توسط او اسهای لایو مثل ابونتو بالا میارن و خودشون تست میکنن احتمالا مشکلتون قابل حله

مطمئنید که حل میکنند؟
چون گفتند که به خاطر اتمام پهنای باند پورت به 100 مگ دوان گرید شده !

tizparvaz
January 7th, 2013, 03:14
10731

اینم تست دانلود از وی ام ویر

tizparvaz
January 7th, 2013, 03:17
مطمئنید که حل میکنند؟
چون گفتند که به خاطر اتمام پهنای باند پورت به 100 مگ دوان گرید شده !
دوست عزیز خوب اگر چورت شما به 100 مگ دان شده پس دیگه نباید بیاید بگید سرعت رد استیشن پایین اومده خب شما پهنای باندت تموم شده و اونها هم سرور شمارو از نظر پورت محدود کردن شما میتونید هزینه آپگرید به پورت با گهنای باند بیشتر رو پرداخت کنید و مجدد سرورتون مصل قبل میشه ، این موضوع مربوط به مشکل سرور یا پورت نیست خوب سرور شما الان پوذتش 100 مگ هست نه 1 گیگ اختصاصی یا شیر

این از علت کم بودن سرعت شما

scary-x2
January 7th, 2013, 03:23
دوست عزیز خوب اگر چورت شما به 100 مگ دان شده پس دیگه نباید بیاید بگید سرعت رد استیشن پایین اومده خب شما پهنای باندت تموم شده و اونها هم سرور شمارو از نظر پورت محدود کردن شما میتونید هزینه آپگرید به پورت با گهنای باند بیشتر رو پرداخت کنید و مجدد سرورتون مصل قبل میشه ، این موضوع مربوط به مشکل سرور یا پورت نیست خوب سرور شما الان پوذتش 100 مگ هست نه 1 گیگ اختصاصی یا شیر

این از علت کم بودن سرعت شما

اگه دقت کنید تو پست های قبلی گفتم که دیتاسنتر میگه دوان گرید شده . مشکل اینجاست که چرا پورت رو محدود میکنند. هزینه ی پهنای باند رو بگیرند

هزینه آپگرید پورت هم شنیدم که خیلی بالا هست

قیمت اپگرید رو دارید؟

tizparvaz
January 7th, 2013, 03:32
اگه دقت کنید تو پست های قبلی گفتم که دیتاسنتر میگه دوان گرید شده . مشکل اینجاست که چرا پورت رو محدود میکنند. هزینه ی پهنای باند رو بگیرند

قیمت اپگرید رو دارید؟

ندیده ودم پستتونرو اما بد نشد که با مدرک و سند صحبتا پیش رفت

درباره پورت قانونششون به این شکل هست یا باید هزینه مازاد بدید یا پورت رو دانگرید میکنن
این قانون به نفع شماست ;-)

Need more bandwidth?If you find you are exceeding your bandwidth allocation and wish to increase your bandwidth then no problem, Redstation can add extra bandwidth to your server in simple blocks of 10TB units. Remember no over usage fees apply and Redstation will never demand payment for excess bandwidth used. Extra bandwidth is charged at £99 per 10TB of Premium Network Bandwidth or £25 per 10TB of Bulk Network Bandwidth.

tizparvaz
January 7th, 2013, 03:37
برخلاف تصور همه که به خاطر قضیه تخفیفهای دیتاسنتر تصور میکنن رداستیشن دیتاسنتر ارزونی هست باید بگم 100% در اشتباهید این دیتاسنتر خیلی گرونه
فقط امیدوارم 4 ماه دیگه دوباره از این آفرهای 50 % نده تا ببینید تعداد افرادی که از این دی سی وی پی اس میدن تا95% کاهش پیدا میکنه
و 100% شاهد تاپیکهایی خواهیم بود که مدام یوزرها یا همکاران مختلف میگن کیفیت دیتاسنتر رد استیشن کم شده یا مثلا بحث مشکل ابیوز میکنن یا هر بحثی ضد این این دی سی میدونید چرا ؟
چون آفرشون تموم شده حالا باید 2 تا 3 برابر قبل پول ماهانه سرور بدن و خوب بلاخره باید به یه نحوی کاربراشونو راضی به انتقال به دیتاسنترهای ارزونتر بکنن دیگه و چی بهتر از یه شایعه :)

scary-x2
January 7th, 2013, 03:40
ندیده ودم پستتونرو اما بد نشد که با مدرک و سند صحبتا پیش رفت

درباره پورت قانونششون به این شکل هست یا باید هزینه مازاد بدید یا پورت رو دانگرید میکنن
این قانون به نفع شماست ;-)

Need more bandwidth?

If you find you are exceeding your bandwidth allocation and wish to increase your bandwidth then no problem, Redstation can add extra bandwidth to your server in simple blocks of 10TB units. Remember no over usage fees apply and Redstation will never demand payment for excess bandwidth used. Extra bandwidth is charged at £99 per 10TB of Premium Network Bandwidth or £25 per 10TB of Bulk Network Bandwidth.

این مربوط به پهنای باند اضافه هست فکر کنم
هزینه ی مازاد پورت چقدره ؟!

tizparvaz
January 7th, 2013, 03:47
این مربوط به پهنای باند اضافه هست فکر کنم
هزینه ی مازاد پورت چقدره ؟!

Redstation can add extra bandwidth to your server in simple blocks of 10TB units.Remember no over usage fees apply and Redstation will never demand payment for excess bandwidth used.

رد استیسن میتواند به شما در بلوکهای 10 ترابایتی پهنای باند اضافه ارائه کند . یاد آوری میکنیم رد استیشن هرگز از شما هزینه مصرف بیش از حد دریافت نمیکند .

scary-x2
January 7th, 2013, 03:53
Redstation can add extra bandwidth to your server in simple blocks of 10TB units.Remember no over usage fees apply and Redstation will never demand payment for excess bandwidth used.

رد استیسن میتواند به شما در بلوکهای 10 ترابایتی پهنای باند اضافه ارائه کند . یاد آوری میکنیم رد استیشن هرگز از شما هزینه مصرف بیش از حد دریافت نمیکند .

شرمنده . متوجه نشدم
یعنی با افزایش پهنای باند . پورت هم آپگرید میکنند؟

tizparvaz
January 7th, 2013, 04:04
شرمنده . متوجه نشدم
یعنی با افزایش پهنای باند . پورت هم آپگرید میکنند؟
بله
شما میتونید 10 ترابایت بالک نتورک یا پرمیوم نتورک خرید کنید و پورت هم میشه 1 گیگ بالک یا پرمیوم
فک میکنم هزینه ای که پرداخت میکنید به صورت ثابت روی صورت حساب ماهانه اضافه میشه و دیگه قابل حذف نیست (مطمئن نیستم از خودشون بپرسید )

coloserver
January 9th, 2013, 05:16
سرور های نسبتا خوبی هستند بنده راضیم.

برف هاستینگ
January 9th, 2013, 05:24
بده هم استفاده میکنم سرعت خوبی دارن خدا رو شکر تا لان مشکلی نداشتم و امید وارم نداشته باشم!!!!! :53: فقط قیمت هاش یکم بالاست

peyman0742
January 9th, 2013, 08:48
من 4 ماه داشتم خیلی خوب بود

m-batista
January 9th, 2013, 10:53
تنها خوبی که من رو نگه داشته سخت افزار خوب و از اون بهتر پورت نا محدود هست :دی

javadezati
January 9th, 2013, 11:05
والا من 1 ماه داشتم ...اما هزینه یکم نه خیلی بالا هست دوستان
با این سرور اختصاصی و با این هزینه
چی گیر ما میاد یه جوراییی برابر میشه
الان فرانسه و کشورهای متفرقه میسرفه البته همه دوستان استاد هستند احتیاج به گفتن نیست
یه دوستی گفت xlhost خوبه!!!! آیا پورت 100mb خوبه؟ سرعت دانلود داخل سرور خیلی بالا بره 3000 kb/s هستش
جدیدن هم که دیتا سنترها آی پی کم میدن....اونها هم یاد گرفتن به خدا
اگه ما ایرانیها از دیتا سنترهای خارجی نخریم که مجبوریم بخریم...همه اونها به ک....ی میفتن
با تشکر

HyperServer
January 9th, 2013, 12:42

قیمت اپگرید رو دارید؟

در قوانین ذکر شده که Overage شارژ نمیکنن کاربر رو.

خیلی از دیتاسنترها به دلیل این قضیه ضرر مالی میدن ...چرا ؟
چون ایرانی ها سرور رو می میگیرن و آخر ما روی تمدید ماه بعد دیتاسنتر برای Overage شارژ میکنه و ابرانی ها هم سرور رو تمدید نمیکنن و میرن سرور جدید از جای دیگه میگیرن !

mobinhost.david@gmail.com
January 19th, 2013, 13:59
رد استیشن بهترین دیتا سنتری هست که تا الان باش کار کردم
تنها ایرادشم مربوط به رید کنترلرش هست که باید 100% به h700 تبدیلش کنید وگرنه سرعت هارد و درنتیجه رایت روی هارد قدری پایین هست
بر اساس تجربه هم میگم
حتما از رید 0 سفارش بدین چون کارایش به نسبت رید 1 خیلی بهتره
البته در این دیتا سنتر مد نظرم بود
در کل خیلی مثل هتزنر گیر نیست و به ندرت ابیوز میده

a30redel
February 25th, 2013, 11:40
با سلام
دوستان چه سایتی نمایندگی از رد استیشن داره
البته بجز الما هست
چون الما هاست پشتیبانی نرم افزاری یا کانفیگ رو نمیکنه

≡ ALEX ≡
May 9th, 2013, 23:22
خرید از رداستیشن یعنی بزرگترین اشتباه عمرتون
من حدود نه سال است که کارم هاستينگ است و ديتاسنترهای مختلفی بوده ام اما دز دتر و حقه باز تر از رداستيشن انگلستان در عمرم نديده ام ، اول از همه پلسک خراب روی سرور نصب کرده بود و زير بار هم نميرفت و ميگفت 450 هزار تومان بده تا ويندوزش را عوض کنم و چقدر زجر کشيديم تا ثابت کرديم مشکل از نصب خودشون بوده ، البته دو روز قبلش 450 برای همين کار گرفته بود ، بعد ارسال ايميل نميکرد و مشتری ها بیچارمون کردند که گفتند بايد ار ريلای خودمون استفاده کنيد ، پس از چند روز ارسال ايميل قطع شد پيگيری که کرديم گفتند از آپريل 2013 سرور اختصاصی روزانه فقط 500 تا ايميل ميتونه بفرسته و اگه ميخواهيد بیشتر بفرستيد از 19 تا حدود 140 پوند بايد پول بیشتر بدين ( هر پوند حدود 5500 تومان است ) ، بعد که قبول کرديم پول بديم گفتند نه مشکل چيز ديگری هست و بخاطر ارسال اسپم ايميل ها قطع شده گفتيم خب راه حل ؟ يک فرم برامون فرستادند با دو انتخاب ، اول اينکه من شش ماه پول سرور را يکجا ميدم و اگر دوباره کسی اسپم ارسال کرد کل پول را ميخورند و سرور را هم قطع ميکنند و روش دوم اينکه 500 پوند بهشون ميدم و به ازای هر ارسال اسپم 60 پوندش را کسر ميکنند

اگر غیرتی بودند چند تا فحش آبدار نثارشون میکردم این انگلیسی های بی همه چیز را

قوانین هر دیتاسنتر کاملا شفاف و مشخص است و شما که بدون مطالعه این قوانین و بدون اقدامات پیشگیرانه جهت جلوگیری از هر گونه تخطی، اقدام به خرید آن هم سرویس Unmanaged می کنید و انتظار پشتیبانی نرم افزاری را نیز دارید، این قبیل مسائل را نیز می بایست پیش بینی بکنید! :)

≡ ALEX ≡
May 9th, 2013, 23:46
خطاب به آن دسته از دوستانی که با اطمینان کامل دیتاسنتر XLHost رو تبلیغ می کنند، در یک جمله خلاصه بگم: فقط به درد آماتور ها میخوره! :) و این رو نه به عنوان همکار فعلی RedStation بلکه به عنوان شخصی میگم که طی چند سال بیش از 70 سرور رو به همراه شریک ام آقای تقیان ساکن ترکیه که نسبت فامیلی با آقای خرازی داشتند، رو برای افراد آماتوری که به خاطر هزینه کم از همه چیز گذشته بودند، ارایه می دادیم. و در نهایت و با این سابقه کاری که نزدشان داشتیم به خاطر مشکلات جدی که برایمان بوجود آوردند مجبور به ترک این دیتاسنتر شدیم!! هیچ کمکی نیز برای حل مشکل نکردند، در واقع خود، مشکل ساز شده بودند... دیتاسنتری کوچک با تکنولوژی پایین، شبکه ای با سطح امنیتی پایین، سیستم Abuse بسیار ضعیف، پهنای باند پایین، سرور های آشغال که اکثرا Supermicro بودند، پشتیبانی بسیار ضعیف که در برخی موارد هزینه بی مورد نیز می گرفتند و ... و ... و ... .

در کل شاید به نظر خیلی هم خوب برسد، ولی همانطور که قبلا گفتم فقط برای آماتور مناسب خواهد بود... البته تاکید می کنم که منظور این نیست که شما دوست عزیز به هیچ عنوان با این دیتاسنتر کار نکنید!! اصلا و ابدا چنین منظوری ندارم... فقط بحث اینجاست که هر کس بسته به نیاز و بودجه خود راهکار و انتخابی را در پیش می گیرد که مناسب اوست... جسارت نباشه...

من با دیتاسنتر های دیگری همچون SingleHop و OVH و SoftLayer و Hetzner و LeaseWeb و ... هم کار کرده ام و هر کدام ویژگی های خوب و نیز مشکلات خاص خود را داشتند.

و اما در مورد RedStation ... من نمی دانم آن دسته از دوستان که خرید داشته اند و دچار مشکلات شدید بوده اند، راه را درست رفته اند یا خیر... آیا با مسائل فنی در سطوح بالاتر آشنا بوده اند یا خیر... ولی این دیتاسنتر با شبکه قوی Full Cisco و سرور های تماما Dell و دیگر ویژگی های خاص خود، ابدا یک دیتاسنتر سطح پایین و بی کیفیت محسوب نمی شود! بلکه اگر درست پیش بروید و درست عمل کنید از نتیجه کار بسیار راضی خواهید بود.

خطاب به دوستان ایرانی و ساکن ایران نیز که بجای خرید از دفتر ایران یعنی آلماهاست، مستقیما از خود دیتاسنتر سرویس تهیه می کنند نیز می بایست بگویم چرا کار را برای خود سخت می کنید و مشکلات را به جان می خرید و خود را به زحمت می اندازید؟! :) آلماهاست نه نماینده بلکه شریک تجاری این دیتاسنتر است و واقعا برای ما تفاوتی نمی کند شما بصورت مستقیم خرید خود را انجام دهید و یا از طریق دفتر ایران!! ولی فکر می کنم فارسی زبان ها، زبان یکدیگر را بهتر بفهمند و به مشکلات یکدیگر تسلط بیشتری داشته باشند تا اینکه بخواهید مستقیما با افراد انگلیسی زبان در دفاتر انگلستان در تماس باشید، آن هم با یک هویت جعلی! :)

در واقع شما فقط دارید به امکانات موجود پشت پا زده و بدون مشاوره دقیق فنی پیش از خرید و بدون در نظر گرفتن مسائل جانبی، راه نادرست را پیش می گیرید!! /:) شرایط استفاده از سرویس و قوانین فعالیت و سوالات پر بازدید و ... را هم که کلا نمی خوانید، هرچند خواه ناخواه با سفارش خود آن ها را تمام و کمال پذیرفته اید...

بنده واقعا انتظار ندارم همه شما عقل کل باشید و از همه چیز سر در بیاورید... ولی بهتر است کمی سطح غرور خود را کاهش داده و راجع به تمام جزئیات از افراد متخصص و وارد، سوال نمایید. در نتیجه بعید می دانم در حین کار دچار مشکلات ناخواسته در آن زمینه بخصوص شوید.

امیدوارم همه شما موفق و پیروز باشید :53:

networkgostar
May 10th, 2013, 00:17
uptime: 99%
Quality: 20%

AlmaHost
May 10th, 2013, 01:40
سلام
یک صفحه به عقب برگردیم و نظرات را مرور کنیم
و به این دوستان گل که میتوان درست بودن نظراتشان را از تعداد پست ها و یا تشکرهایشان فهمید توصیه میکنم برای رقابت تلاش کنید چون وقت تنگ است و خدایی ناکرده زود دیر میشود
موفق وپیروز

i-whost
May 10th, 2013, 01:49
سلام
یک صفحه به عقب برگردیم و نظرات را مرور کنیم
و به این دوستان گل که میتوان درست بودن نظراتشان را از تعداد پست ها و یا تشکرهایشان فهمید توصیه میکنم برای رقابت تلاش کنید چون وقت تنگ است و خدایی ناکرده زود دیر میشود
موفق وپیروز

از همه لحاظ خوب باشند عملکرد بر روی ارسال ایمیل واقعا بحث بر انگیز هست!

≡ ALEX ≡
May 10th, 2013, 16:12
از همه لحاظ خوب باشند عملکرد بر روی ارسال ایمیل واقعا بحث بر انگیز هست!

شما راه حل بهتری جهت کنترل و نظارت سرور های spam کننده و جلوگیری از افراد خاطی برای ارسال ایمیل دارید؟!

bepad
May 10th, 2013, 16:33
رد اسیتشن واقعا عالیه اما ایمیلش....

i-whost
May 10th, 2013, 16:39
شما راه حل بهتری جهت کنترل و نظارت سرور های spam کننده و جلوگیری از افراد خاطی برای ارسال ایمیل دارید؟!

قبلا هم به شما اطلاع دادیم 1 اسپم هم ارسال نمیشه از سرور حداقل بررسی میکردید میزان ارسال ایمیل ساعتی 20 برای هر سایت قرار دادیم MailScanner هم روی سرور فعال هست نوع سرور برای هاستینگ گرفته شده و فکر نکنم شخصی برای اسپم چنین هزینه ای انجام بده و سرور تهیه کنه ،با vps اینکار انجام میده. بهتر بود روی سرور های مجازی سازی این محدودیت قزار می دادند

به غیر از این مورد کیفیت سخت افزاری در سطح بالایی قرار و راضی کننده هست

احتمالا اگر شما به عنوان پارتنر رسمی یک مقدار فشار وارد کنید شاید متقاعد بشوند، امیدواریم :)

≡ ALEX ≡
May 10th, 2013, 16:54
قبلا هم به شما اطلاع دادیم 1 اسپم هم ارسال نمیشه از سرور حداقل بررسی میکردید میزان ارسال ایمیل ساعتی 20 برای هر سایت قرار دادیم mailscanner هم روی سرور فعال هست نوع سرور برای هاستینگ گرفته شده و فکر نکنم شخصی برای اسپم چنین هزینه ای انجام بده و سرور تهیه کنه ،با vps اینکار انجام میده. بهتر بود روی سرور های مجازی سازی این محدودیت قزار می دادند

به غیر از این مورد کیفیت سخت افزاری در سطح بالایی قرار و راضی کننده هست

احتمالا اگر شما به عنوان پارتنر رسمی یک مقدار فشار وارد کنید شاید متقاعد بشوند، امیدواریم :)

شما فقط به خودتان نگاه می کنید!! :) دیتاسنتر توانایی این را ندارد که برای هر سرور و هر فرد بررسی دوره ای انجام داده و استثنائاتی قایل شود. وقتی یک راهکار مطرح می شود در مورد همه سرور ها اعمال خواهد شد و نه بصورت جداگانه و تک تک!! فقط خودتان را به جای دیتاسنتر بگذارید و ببینید می توانید صد ها سرور را از این نظر و بصورت دوره ای بررسی کرده و اطمینان حاصل کنید که همه چیز طبق روال پیش می رود و دیگر مشکلات فنی و حقوقی ارسال spam برای دیتاسنتر دردسر ساز نخواهد شد؟!...

البته همواره راه حال های اختصاصی وجود دارد که با ارایه ضمانت و بستن قرارداد رسمی قابل اجرا خواهند بود...

موفق باشید

i-whost
May 10th, 2013, 17:00
شما فقط به خودتان نگاه می کنید!! :) دیتاسنتر توانایی این را ندارد که برای هر سرور و هر فرد بررسی دوره ای انجام داده و استثنائاتی قایل شود. وقتی یک راهکار مطرح می شود در مورد همه سرور ها اعمال خواهد شد و نه بصورت جداگانه و تک تک!! فقط خودتان را به جای دیتاسنتر بگذارید و ببینید می توانید صد ها سرور را از این نظر و بصورت دوره ای بررسی کرده و اطمینان حاصل کنید که همه چیز طبق روال پیش می رود و دیگر مشکلات فنی و حقوقی ارسال spam برای دیتاسنتر دردسر ساز نخواهد شد؟!...

البته همواره راه حال های اختصاصی وجود دارد که با ارایه ضمانت و بستن قرارداد رسمی قابل اجرا خواهند بود...

موفق باشید

دیتاسنتر های دیگری هم وجود دارد بهتر نیست روش کاری آنها را بررسی کنند؟

قبلا یکبار در colo4 یکی از کاربرها اسپم ارسال کرده بود به سرعت ایمیل سرور بستند حتما روشی برای مانیتور وجود دارد که متوجه ما شدند

فعلا هم mailscaner نصب کردیم برای عدم ارسال اسپم

ایشالله بزودی این نقص هم برطرف بشه

≡ ALEX ≡
May 10th, 2013, 17:13
دیتاسنتر های دیگری هم وجود دارد بهتر نیست روش کاری آنها را بررسی کنند؟

قبلا یکبار در colo4 یکی از کاربرها اسپم ارسال کرده بود به سرعت ایمیل سرور بستند حتما روشی برای مانیتور وجود دارد که متوجه ما شدند

فعلا هم mailscaner نصب کردیم برای عدم ارسال اسپم

ایشالله بزودی این نقص هم برطرف بشه

البته ما همواره مشکلات کاربران را یادداشت کرده و در برنامه توسعه خود قرار می دهیم... البته همه آن ها در حال حاضر قابل برطرف شدن نیستند و برخی اقدامات اجرا شده برنامه های موقت هستند... در آینده نه چندان دور برخی راهکار ها تغییر کرده و برنامه ها طوری چیده و اجرا می شوند که مشکلات کمتری را برای کاربران در پی داشته باشد.

موفق باشید

yassale
May 10th, 2013, 17:16
تو رد ما امروز یکی از سرور هامون رو ساسپند کردن سر ابیوز که 6 ساعت پاسخ رو نداده بودیم؛ باهاشون صحبن کردیم کمتر از 20 مین اوکی کردن.
کیفیت سرورهای این دیتاسنتر بسیار مناسبه، قوانین هم رعایت کنی مشکلی پیش نمیاد و چند مدتی هست با این دینا سنتر کار میکنیم تنها ابیوزی هم که داشتیم همین بود که ذکر شد.
بعضی از دوستان رو دیدم که خیلی شاکی هستن اما توجه کنید اینها از همه مهمتر ایرانی نیستن سر هر چیزی بیان یهو ترمینیت کنن سرورو :d
توی اروپا و آمریکا به قوانین خیلی پایبند هستن (مخصوصا آمریکایی ها) و هر کاری اونجا انجام میشه رو همه مواردش رو بررسی میکنن و بی دلیل بیان یه سروری رو ترمینیت کنن براشون ممکنه خیلی گرون تموم بشه
معمولا در اکثر دیتاسنتر ها که کارشون با دیتا هست حتی بعد از ترمینیت سرور هم اون هارد رو فرمت نمی کنن تا یه مدتی آرشیو میشه دیتا ها اگر مشکلی باشه با قوانین خودش میشه دیتاها رو پس گرفت.

hostfa78
May 10th, 2013, 18:18
واقعا این مشکلاتی رو که میگن رو تاحالا با rs نداشتم و آپتایم اینا همه چی عالیهههه فقط ایمیل سرور ها واقعا مسخرس

liveserver
May 10th, 2013, 18:56
نظر بنده و تنها تجربیات بنده است که عرض میکنم... بی احترامی به هیچ یک از دوستان نباشد...
به نظر بنده سرور های المان ارجعیت دارند به سرور های رداستیشن...
البته ناگفته نماند سرور های انگلیس نیز از کیفیت قابل قبول و نه عالی برخوردار هستند.

dan6
May 10th, 2013, 21:10
من یک مورد را برای دانش شخصی‌ خودم می‌‌خواهم بدانم. بر فرض یک VPS از redstation هست که چند تا سایت روی آن run هست.

یعنی‌ همه این سایت‌ها مجبورند از mail relay server که redstation معرفی‌ کرده است استفاده کنند و سر جمع همه این سایت‌ها نمی‌‌توانند روزی بیشتر از ۱۰۰ ایمیل ارسال کنند؟

≡ ALEX ≡
May 10th, 2013, 21:22
من یک مورد را برای دانش شخصی‌ خودم می‌‌خواهم بدانم. بر فرض یک VPS از redstation هست که چند تا سایت روی آن run هست.

یعنی‌ همه این سایت‌ها مجبورند از mail relay server که redstation معرفی‌ کرده است استفاده کنند و سر جمع همه این سایت‌ها نمی‌‌توانند روزی بیشتر از ۱۰۰ ایمیل ارسال کنند؟

لطفا به متن زیر و لینک موجود در آن مراجعه بفرمایید:

FAQ
-------
I cannot send mail using my dedicated server. Does Redstation block port 25?

Redstation requires all dedicated server customers to use our mail relay server. For more information please visit Dedicated Server FAQs (http://www.redstation.com/dedicated-server/mail-relay-faq)

dan6
May 10th, 2013, 21:31
لطفا به متن زیر و لینک موجود در آن مراجعه بفرمایید:

بله من پیش از این دیده بودم:

How many emails can I send via the premium mail relay with my dedicated server?

Redstation provides a free premium relay with 500 daily emails for your primary IP and 100 daily emails for additional IPs with every dedicated server ordered from April 2013

چیزی بود که من از صفحه faq متوجه شدم چون کمی‌ عجیب بود دوباره پرسیدم. من خودم به شخصه بعضی‌ روزها نزدیک ۱۰۰ ایمیل می‌‌فرستم!

shingo
May 10th, 2013, 21:33
به نظر بنده سرور های المان ارجعیت دارند به سرور های رداستیشن...

تایید میشه سرورهای دسکتاپ هتزنر با هارد های بد سکتور کیفیت به مراتب بالاتری دارند:105::71:

compiler
May 10th, 2013, 21:53
کیفیت نستبا خوبی داره ولی :

1.قیمت بالاست
2.برای ارسال ایمیل مشکلاتی وجود داره و شدیدا به اسپم حساسند . در صورت خاموش شدن سرور به دلیل اسپم باید جریمه به پوند انگلستان پرداخت کنید که اصلا مقرون به صرفه نیست . به جز پورت گیگی که داره به نظر بنده ovh از هر نظر بهتره

موفق باشید

≡ ALEX ≡
May 10th, 2013, 21:53
بله من پیش از این دیده بودم:

how many emails can i send via the premium mail relay with my dedicated server?

Redstation provides a free premium relay with 500 daily emails for your primary ip and 100 daily emails for additional ips with every dedicated server ordered from april 2013

چیزی بود که من از صفحه faq متوجه شدم چون کمی‌ عجیب بود دوباره پرسیدم. من خودم به شخصه بعضی‌ روزها نزدیک ۱۰۰ ایمیل می‌‌فرستم!

طبق این بند شما 500 ایمیل در روز با ip اصلی سرور و به ازای هر ip اضافی 100 ایمیل می توانید ارسال کنید. البته این یک قانون کلی است و همانطور که قبلا گفته ام راهکار اختصاصی برای افرادی که ارسال بیشتر دارند وجود دارد. بدین صورت که شما با ارایه ضمانت و بستن قرارداد رسمی ضمن تضمین عدم ارسال spam می توانید تعداد ایمیل بیشتری را ارسال کنید.

SV24.CO
May 10th, 2013, 21:56
تجربه شخصی بنده با حدود 6 سرور از رداستیشن :

در کیفیت سخت افزاری سرورها شک نکنید واقعا عالی است .
پورت سرورها به دلیل آفرهای متعدد و عجیب غریب دیتاسنتر همیشه تغییر میکند و در این مورد بنده به هیچ عنوان راضی نیستم و اصلا قابل توجیه نیست .
سرور را "حتما" مستقیم از خود دیتاسنتر تهیه کنید .

Reza.exe
May 10th, 2013, 23:58

پورت سرورها به دلیل آفرهای متعدد و عجیب غریب دیتاسنتر همیشه تغییر میکند و در این مورد بنده به هیچ عنوان راضی نیستم و اصلا قابل توجیه نیست .

سلام
با قسمت دوم و مخصوصا سوم موافقم
ولی در مورد فطعات حتما بعد از تحویل هارد ها را چک کنید
یکی از دوستان روی سرورش 24 تا هارد داشت چون در حالت رید بود متوجه نبود که 5 تاشون fail هستند !
برای خود بنده هم هارد ها دو بار Fail بودند !

mehdi.gh
May 11th, 2013, 00:38
من وقتی میبینم کسی قصد تخریب شرکتی رو داره هر چقدر هم بار علمی شون زیاد باشه نمیتونم با حرفاشون موافق باشم
شما چطور ؟

SV24.CO
May 11th, 2013, 00:49
من وقتی میبینم کسی قصد تخریب شرکتی رو داره هر چقدر هم بار علمی شون زیاد باشه نمیتونم با حرفاشون موافق باشم
شما چطور ؟

در مورد برخی شرکت ها در webhostingtalk.ir نمیتوان صریح صحبت کرد :)
آزمون و خطا هم یک روش علمی و اثبات شده هست .

Ramin
May 11th, 2013, 00:50

چرا مستقیم تهیه شود؟ خرید مستقیم مخصوصا از یک دیتاسنتر انگلیسی برای ما که ایرانی هستیم حتی با وجود وریفای مدارک بازهم ممکن مشکل ساز شود.

SV24.CO
May 11th, 2013, 00:52
چرا مستقیم تهیه شود؟ خرید مستقیم مخصوصا از یک دیتاسنتر انگلیسی برای ما که ایرانی هستیم حتی با وجود وریفای مدارک بازهم ممکن مشکل ساز شود.

به دنبال راه حل باشید .

Ramin
May 11th, 2013, 00:55
به دنبال راه حل باشید .

شما پیشنهاد داید >>> حتما مستقیم خریداری شود

بنده سوال پرسیدم به این دلیل که گمان کردم اطلاعات خاصی در مورد این جمله وجود دارد

mehdi.gh
May 11th, 2013, 00:56
اگر دلیل خاصی دارید بگید
من تعصبی فکر نمیکنم
دلیل منتطقی باشه قبول میکنم
بقیه دوستان و همکاران هم همینطور هستند 100%

SV24.CO
May 11th, 2013, 00:58
شما پیشنهاد داید >>> حتما مستقیم خریداری شود

بنده سوال پرسیدم به این دلیل که گمان کردم اطلاعات خاصی در مورد این جمله وجود دارد

از طریق راه های ارتباطی در امضا میتوانیم به شما کمک کنیم همکار گرامی .

SV24.CO
May 11th, 2013, 01:00
اگر دلیل خاصی دارید بگید
من تعصبی فکر نمیکنم
دلیل منتطقی باشه قبول میکنم
بقیه دوستان و همکاران هم همینطور هستند 100%

در این انجمن معذورم دوست عزیز .
در webhostingtalk.com میتونیم به تفصیل در مورد این موضوع صحبت کنیم .

HyperServer
May 11th, 2013, 01:07
خطاب به آن دسته از دوستانی که با اطمینان کامل دیتاسنتر XLHost رو تبلیغ می کنند، در یک جمله خلاصه بگم: فقط به درد آماتور ها میخوره! :) و این رو نه به عنوان همکار فعلی RedStation بلکه به عنوان شخصی میگم که طی چند سال بیش از 70 سرور رو به همراه شریک ام آقای تقیان ساکن ترکیه که نسبت فامیلی با آقای خرازی داشتند، رو برای افراد آماتوری که به خاطر هزینه کم از همه چیز گذشته بودند، ارایه می دادیم. و در نهایت و با این سابقه کاری که نزدشان داشتیم به خاطر مشکلات جدی که برایمان بوجود آوردند مجبور به ترک این دیتاسنتر شدیم!! هیچ کمکی نیز برای حل مشکل نکردند، در واقع خود، مشکل ساز شده بودند... دیتاسنتری کوچک با تکنولوژی پایین، شبکه ای با سطح امنیتی پایین، سیستم Abuse بسیار ضعیف، پهنای باند پایین، سرور های آشغال که اکثرا Supermicro بودند، پشتیبانی بسیار ضعیف که در برخی موارد هزینه بی مورد نیز می گرفتند و ... و ... و ... .

شما بهتر هست کمی رفتار حرفه ای داشته باشید :)...

حالا که به عنوان عضو رسمی آلما هاست در خدمت آقایان تاج الدینی و آرایش هستید کمی از اخلاق ایشان یاد بگیرید و سر خود در انجمن پست نزنید!

پیشنهاد میکنم پست خودتون رو ویرایش کنید...supermicro سگ شرف داره به سرورهای DELL که RedStation استفاده میکنه ...
روی سرورهای سروی 720xd. ده هارد داشتیم که هی اسم SAS میاوردن !!! اونم SAS با سرعت 7.2k !!! تازه چی ! اونم brand بسیار خوبه Hitachi با 16 مگ بافر !!!!!!

بنده هم از RedStation بگم باید نامه بنویسیم و فقط اجازه بدید به حرمت آقایان آرایش و تاج الدینی هیچی نگم !!

حیف این دو عزیز که با این دیتاسنتر partnership دارن

در کل شاید به نظر خیلی هم خوب برسد، ولی همانطور که قبلا گفتم فقط برای آماتور مناسب خواهد بود... البته تاکید می کنم که منظور این نیست که شما دوست عزیز به هیچ عنوان با این دیتاسنتر کار نکنید!! اصلا و ابدا چنین منظوری ندارم... فقط بحث اینجاست که هر کس بسته به نیاز و بودجه خود راهکار و انتخابی را در پیش می گیرد که مناسب اوست... جسارت نباشه...

من با دیتاسنتر های دیگری همچون SingleHop و OVH و SoftLayer و Hetzner و LeaseWeb و ... هم کار کرده ام و هر کدام ویژگی های خوب و نیز مشکلات خاص خود را داشتند.

و اما در مورد RedStation ... من نمی دانم آن دسته از دوستان که خرید داشته اند و دچار مشکلات شدید بوده اند، راه را درست رفته اند یا خیر... آیا با مسائل فنی در سطوح بالاتر آشنا بوده اند یا خیر... ولی این دیتاسنتر با شبکه قوی Full Cisco و سرور های تماما Dell و دیگر ویژگی های خاص خود، ابدا یک دیتاسنتر سطح پایین و بی کیفیت محسوب نمی شود! بلکه اگر درست پیش بروید و درست عمل کنید از نتیجه کار بسیار راضی خواهید بود.

99% دیتاسنترها زیرساخت تجیهزات شبکشون Cisco هست ...لزومی به افتخار نیست !

از ویژگی های بازری که شما اشاره دارید سرورهای DELL هستند که مجبورید به دلیل شاسی سرور از هاردهای SAS 7.25k که بافر 16 مگ دارند هست ...به دلیل استفاده از هاردهای SAS مذخرف این دیتاسنتر برای مجازی سازی مجبور هستید از raid سخت افزای استفاده کنید ! که به طبع هزینه جداگانه ای داره که البته به تازگی sata هم اضافه کردند.

خطاب به دوستان ایرانی و ساکن ایران نیز که بجای خرید از دفتر ایران یعنی آلماهاست، مستقیما از خود دیتاسنتر سرویس تهیه می کنند نیز می بایست بگویم چرا کار را برای خود سخت می کنید و مشکلات را به جان می خرید و خود را به زحمت می اندازید؟! :) آلماهاست نه نماینده بلکه شریک تجاری این دیتاسنتر است و واقعا برای ما تفاوتی نمی کند شما بصورت مستقیم خرید خود را انجام دهید و یا از طریق دفتر ایران!! ولی فکر می کنم فارسی زبان ها، زبان یکدیگر را بهتر بفهمند و به مشکلات یکدیگر تسلط بیشتری داشته باشند تا اینکه بخواهید مستقیما با افراد انگلیسی زبان در دفاتر انگلستان در تماس باشید، آن هم با یک هویت جعلی! :)

دقیقا حق با شماست ... حتما از آلما هاست خرید کنید که به خاظر عدم ارسال پاسخ abuse به دیتا سنتر سرور با 128 گیگ رم suspend بشه....اونم نه یه بار ...دو بار ...که این مورد اشتباه شخصی و فردی بوده....آلماهاست و مدیرانش جایگاه خودشون رو دارند و چیزی از ارزش هاشون کم نمیکنه

بگن abuse داشتید سرور بسته شده ...تعداد abuseهاتون 11 مورد بوده در 6 روز ! بعد تیکت هارو که چک میکنم ...میبینیم 6 مورد بوده که 2 تاش هم duplicate ارسال شده.

در واقع شما فقط دارید به امکانات موجود پشت پا زده و بدون مشاوره دقیق فنی پیش از خرید و بدون در نظر گرفتن مسائل جانبی، راه نادرست را پیش می گیرید!! /:) شرایط استفاده از سرویس و قوانین فعالیت و سوالات پر بازدید و ... را هم که کلا نمی خوانید، هرچند خواه ناخواه با سفارش خود آن ها را تمام و کمال پذیرفته اید...

بنده واقعا انتظار ندارم همه شما عقل کل باشید و از همه چیز سر در بیاورید... ولی بهتر است کمی سطح غرور خود را کاهش داده و راجع به تمام جزئیات از افراد متخصص و وارد، سوال نمایید. در نتیجه بعید می دانم در حین کار دچار مشکلات ناخواسته در آن زمینه بخصوص شوید.

امیدوارم همه شما موفق و پیروز باشید :53:

بله بله ...حتما سطح غرور رو کاهش بدید ... مخصوصا شما !

بله 100% هست ...

بهتر این دیتا سنتر به فکر فراهم کردن امکانات پایه باشه ...همچون مشاهده گراف مصرفی پهنای باند ...

نه اینکه بیاد صورت مسئله رو پاک کنه و به صورت unmtered با ضریب share بالا سرویس ارائه کنه ...

پهنای باند سرور ما premium بود که فقط 50 روز اول میشد اسم premium روش گذاشت !!! بعد که سرورها رو Unmtered کرد ..به لینک تست خود دیتاسنتر هم به زور 100 مگا میداد !!! شبکه داخلی !!!

موفق باشید

شما که ادعای دیتاسنتر تراز اول رو دارید بهتر بدونین که اولین و اصلی ترین هدف ایجاد راهکارهایی برای ساده تر شدن سرویس دهی هب کاربر هست ...نه اینکه راه خودشون رو ساده کنند و گور پدر مشتری ! :)

البته ما همواره مشکلات کاربران را یادداشت کرده و در برنامه توسعه خود قرار می دهیم... البته همه آن ها در حال حاضر قابل برطرف شدن نیستند و برخی اقدامات اجرا شده برنامه های موقت هستند... در آینده نه چندان دور برخی راهکار ها تغییر کرده و برنامه ها طوری چیده و اجرا می شوند که مشکلات کمتری را برای کاربران در پی داشته باشد.

موفق باشید

انشالله ...

این مورد رو بگم که همیشه از زحمات آلما هسات مخصوصا جناب تاجالدینی و آرایش ممنون هستیم که واقعا پیگیر کارها و کمک کننده برای حل مشکلات بودند....

اما این دیتاسنتر متاسفانه ثبات شخصیت و رویه کاری مخصوصا در قیمت گذازی نداره !!! سرور رو گرفتیم و روی رنج دوم آی پی قیمت آی پی شد 2 پوند ...کار ما استپ خورد...بعد دوباره شد حدود 0.7 پوند ...قیمت های کولو و آفرهاش افزایش حدود 500% درصدی داشتند...که کلا باعث شد ما قطع همکاری کنیم.

در کل نمیخوام چند مورد اشتباه کوچ فردی رو پرچم عثمان کنم .... اما در کل رویه کاری دیتاسنتر خیلی خیلی بچه گانه هست....
اکثر قریب به اتفاق دیتاسنترهای جهان وقتی میدونن یک سرور برای مجازی سازی استفاده میشه و چند لایه دیگه end سوزر وجود داره ... سروری که انقدر قوی هست و تعداد آی پی زیاد داره به خاطر یک abuse ساده کلا suspend نمیکنن...نهایت آی پی رو nullroot میکنن ...در دیتاسنتری که tier 4 هست و تمامی پهنای باند 1000 گیگابیتی اون از تامیین کنندگان اصلی جهان و tier 1 هست تا 6 روز به دلیل miss شدن abuse هم پاسخ ندادیم...اما فقط fallow up کردن...red که دیگه جای خود داره....

پیشنهاد میکنم هر موضوع و داستانی همونطور که هست بپذیریم و بی دلیل از کسی یا شرکتی بت نسازیم :)...چون امکان داره این بت در آینده رو سر سازندش خراب بشه ...

بنده شخصا ارادت خاصی خدمت جناب آقای آرایش و تاج الدینی دارم ... اما باز هم میگم ...واقعا حیف این دو نفر و مجموعه که با انگلیسی جماعتی که سابقه تاریخی روشنی دارند در مقابل مردم ایران ....

باز کیفیت دیتاسنتر های دیگه مثل rapidswitch خیلی در انگلستان بهتر هست!

حیف !

Reza.exe
May 11th, 2013, 02:08
جناب تقوی ( ≡ ALEX ≡ ) فکر نمی کنم درست باشه تاپیکی که برای review از یک دیتاسنتر ایجاد شده ، استفاده تبلیغاتی ازش بشه
یک ضرب المثل هست که می گه "مشک آن است که خود ببوید نه آن که عطار بگوید" ، اینم دقیقا حکایت شماست !
هر دیتاسنتری یه نقاط ضعف و قوتی داره که در اینجا همه دوستان تجربیاتشان را بیان کردند ، همه هم از نقاط ضعف گفتند هم از نقاط قوت !

پ.ن :
البته تا جایی که تو قوانین هست ، یوزر بن دائم ( LordVPS ) حق ایجاد یوزر جدید نداره
به هر حال
آن چه که می گندد نمکش می زنند ، وای به روزی که بگندد نمک

≡ ALEX ≡
May 11th, 2013, 02:33
خطاب به HyperServer:

دوست عزیز بنده مدیر شرکت REXTECH هستم و همکاری ام با آلماهاست فعلا جنبه مشاوره ای و اجرای پروژه دارد. ضمنا در کل برای بنده هیچ گونه تفاوتی نمی کند که شما از آلما بخرید یا مستقیم رداستیشن و یا ... . 1 ریال اش هم توی جیب من نمی رود. این را می توانید از خود آقای آرایش یا تاجدینی بپرسید. اگر هم می بینید در این گونه مباحث شرکت می کنم صرفا نظر خودم را بیان می کنم و حال شما می خواهید قبول کنید یا رد ... این دانسته و تجربه و بصورت خلاصه نظر من است... . همانطور که چند نفر جهت تخریب حرف هایی زدند که به نظرم درست نبود، من هم نظر خودم را بیان کردم و برای اثبات شان هم مدارک کافی دارم.

همانطور هم که در آن پست عرض کردم نظرم رو به عنوان یک یوزر از دیتاسنتر XLHost بیان نمودم و اصلا هم قصدم تخریب یا ... نیست. واقعیتی بود که تجربه کردم. تازه به واسطه آقای تقیان، ما آنقدر با دیتاسنتر نزدیک بودیم که تخفیف های خیلی خوب می گرفتیم و در بسیاری از مواقع برای انجام امور مستقیما به خود آقای خرازی تلفن می زدیم. ولی در نهایت و همین حدود چند ماه پیش آنقدر ما را اذیت کردند که مجبور به کوچ دادن بیش از 70 سرور شدیم، آن هم بعد از سه چهار سال کار با این دیتاسنتر!! ضمنا نظراتی که دادم مربوط به این دوره اخیر نبود... کلا از نظر فنی خیلی در سطح بالا نیستند و واقیت امر این است که هم سرور ها از لحاظ سخت افزاری Cheap محسوب می شوند و هم شبکه دیتاسنتر یک شبکه عادی رو به ضعیف است. کافیه یک DDoS صورت بگیرد تا همه سرور ها دچار مشکل شوند! تازه الآن شبکه را ارتقا داده اند چند وقتی است ولی مشکلات آن هنوز برطرف نشده کاملا... .

ما قرار نیست اینجا برای چیزی یا کسی بت بسازیم... همه جا اشکالاتی هست و بنده منکر این نیستم. ولی وقتی دوستانی میان و برای بالا بردن دیتاسنتری که باهاش کار می کنند حاضر هستند هر دروغی را گفته و در جای نامناسب تبلیغات راه بیاندازند، من هم کمی شفاف سازی را لازم می بینم و در این بین هم فقط حقیقت را گفته ام.

در مورد خودم هم بگم که همیشه دوستانه برخورد کرده ام و رفتارم هیچ گاه خصمانه نبوده! :) بالتبع از دیگران هم همین انتظار رو دارم... ما تمام نظرات و عقاید خویش را می توانیم در فضایی سالم و دوستانه ابراز کرده و به بحث و مشورت بگذاریم... هیچ نیازی به دعوا و کل کل و ... نیست!

موفق باشید

--------------------------------------------------------------

خطاب به Reza.exe:

دوست عزیزی که همه جا زیراب بنده رو به نا حق می زنید!! :) بنده به درخواست شخص آقای خطیبی که ID ایشون LordVPS بوده و نه من (!!) مدت دو سه ماه برای کارهای فنی در تیم ایشون حضور داشتم آن هم از راه دور!! :) و حدود سه هفته قبل از ورشکست شدن ایشون در کارشان از تیم LordVPS جدا شدم!! :) در این مدت هیچ دستمزدی هم نگرفتم و کارم را آنقدر خوب انجام دادم که یوزر های ایشون بعد از بسته شدن LordVPS اکثرا از خود من در REXNET سرویس گرفتند!! :) ضمنا ID قبلی بنده در این انجمن REXNET بوده که با هماهنگی مدیران، ID فعلی جایگزین شد.

رفتار شما با من بی نهایت زشت و ناپسند هست و خدایی هم آن بالا جای حق نشسته... واقعا نمی دانم مشکل شما دقیقا با بنده چیست!! :)

اگر شکی در صحبت های بنده دارید، می توانید با هر یک از مدیران و یا دوستانی که در این انجمن بنده را می شناسند صحبت کرده و سوال نمایید...

شب خوش!

Reza.exe
May 11th, 2013, 02:38
جناب ≡ alex ≡ می شه بفرمایید من کجا زیراب شما را زدم یا به شما توهین کردم ؟!!!!
عجب !
تاپیک قفل می شه بعد باز می شه ...

≡ ALEX ≡
May 11th, 2013, 02:42
جناب ≡ alex ≡ می شه بفرمایید من کجا زیراب شما را زدم یا به شما توهین کردم ؟!!!!
عجب !
تاپیک قفل می شه بعد باز می شه ...

همین الآن یک نمونه اش! :) دفعات قبلی هم بوده که شما در تاپیک های فروش بنده چه اینجا چه در انجمن های دیگه همین حرف ها را زده اید! :) من نمی دانم گناه شخص بنده دقیقا در واقعه شکست LordVPS و به اصطلاح کلاهبرداری مدیر آن چیست!!! :)

تاپیک باز شد چون نیاز بود من بتونم از خودم در مقابل حرف های شما دفاع کنم! :)

HyperServer
May 11th, 2013, 02:51
خطاب به HyperServer:

دوست عزیز بنده مدیر شرکت REXTECH هستم و همکاری ام با آلماهاست فعلا جنبه مشاوره ای و اجرای پروژه دارد. ضمنا در کل برای بنده هیچ گونه تفاوتی نمی کند که شما از آلما بخرید یا مستقیم رداستیشن و یا ... . 1 ریال اش هم توی جیب من نمی رود. این را می توانید از خود آقای آرایش یا تاجدینی بپرسید. اگر هم می بینید در این گونه مباحث شرکت می کنم صرفا نظر خودم را بیان می کنم و حال شما می خواهید قبول کنید یا رد ... این دانسته و تجربه و بصورت خلاصه نظر من است... . همانطور که چند نفر جهت تخریب حرف هایی زدند که به نظرم درست نبود، من هم نظر خودم را بیان کردم و برای اثبات شان هم مدارک کافی دارم.

همانطور هم که در آن پست عرض کردم نظرم رو به عنوان یک یوزر از دیتاسنتر XLHost بیان نمودم و اصلا هم قصدم تخریب یا ... نیست. واقعیتی بود که تجربه کردم. تازه به واسطه آقای تقیان، ما آنقدر با دیتاسنتر نزدیک بودیم که تخفیف های خیلی خوب می گرفتیم و در بسیاری از مواقع برای انجام امور مستقیما به خود آقای خرازی تلفن می زدیم. ولی در نهایت و همین حدود چند ماه پیش آنقدر ما را اذیت کردند که مجبور به کوچ دادن بیش از 70 سرور شدیم، آن هم بعد از سه چهار سال کار با این دیتاسنتر!! ضمنا نظراتی که دادم مربوط به این دوره اخیر نبود... کلا از نظر فنی خیلی در سطح بالا نیستند و واقیت امر این است که هم سرور ها از لحاظ سخت افزاری Cheap محسوب می شوند و هم شبکه دیتاسنتر یک شبکه عادی رو به ضعیف است. کافیه یک DDoS صورت بگیرد تا همه سرور ها دچار مشکل شوند! تازه الآن شبکه را ارتقا داده اند چند وقتی است ولی مشکلات آن هنوز برطرف نشده کاملا... .

ما قرار نیست اینجا برای چیزی یا کسی بت بسازیم... همه جا اشکالاتی هست و بنده منکر این نیستم. ولی وقتی دوستانی میان و برای بالا بردن دیتاسنتری که باهاش کار می کنند حاضر هستند هر دروغی را گفته و در جای نامناسب تبلیغات راه بیاندازند، من هم کمی شفاف سازی را لازم می بینم و در این بین هم فقط حقیقت را گفته ام.

در مورد خودم هم بگم که همیشه دوستانه برخورد کرده ام و رفتارم هیچ گاه خصمانه نبوده! :) بالتبع از دیگران هم همین انتظار رو دارم... ما تمام نظرات و عقاید خویش را می توانیم در فضایی سالم و دوستانه ابراز کرده و به بحث و مشورت بگذاریم... هیچ نیازی به دعوا و کل کل و ... نیست!

موفق باشید

--------------------------------------------------------------

بهتر بود به جای طفره رفتن و پرداختن به حاشیه در مورد مباحث فنی که در مورد redstaion بیان کردید صحبت می کردید :) ... انجمن تخصصی هست خیر سرش اینجا ! شما از لحاظ فنی صحبت کردید و xlhost رو زیر سوال بردید (که البته من خیلی وقت پیش این موارد رو گفته بودم و نظرم تقریبا شبیه شما هست) و redstation رو تا ارش کبریا بالا بردید ...بنده هم از همون درب با شما صحبت کردم .... حاشیه رو بزارید کنار ;)

خوشحال میشم در مورد صحبت های من در مورد redstation نظرتون رو اعلام کنید.

منتظرم.

Reza.exe
May 11th, 2013, 02:54
همین الآن یک نمونه اش! :) دفعات قبلی هم بوده که شما در تاپیک های فروش بنده چه اینجا چه در انجمن های دیگه همین حرف ها را زده اید! :) من نمی دانم گناه شخص بنده دقیقا در واقعه شکست LordVPS و به اصطلاح کلاهبرداری مدیر آن چیست!!! :)

تاپیک باز شد چون نیاز بود من بتونم از خودم در مقابل حرف های شما دفاع کنم! :)

!!!
بنده در تاپیک های فروش شما چیزی نگفتم !
جالبه واقعا !!!!!!!!!
انتقاد من به رفتار غیر حرفه ای شماست ! پست دیگری هم به یاد ندارم که اصلا چیزی به شما گفته باشم !
کسایی که حتی فروشنده سرور اختصاصی از همین دیتاسنتر بودند در همینجا از همین دیتاسنتر انتقاد کردند
شما در جواب همه انتقاد ها تعریف های بی پایه و اساس انجام دادید !!
این یک تاپیک Review هست و هر کسی می تونه نقاط ضعف و قوت را با دیگران به اشتراک بگذاره

در ضمن من با شما هیچ مشکلی ندارم !
شما اینطوری فکر می کنید ، که اشتباه می کنید !
لطفا بحث هم ادامه ندید که تاپیک به حاشبه نره و دوستان بتونن تجربیات خودشون را بیان کنن !

≡ ALEX ≡
May 11th, 2013, 03:26
بهتر بود به جای طفره رفتن و پرداختن به حاشیه در مورد مباحث فنی که در مورد redstaion بیان کردید صحبت می کردید :) ... انجمن تخصصی هست خیر سرش اینجا ! شما از لحاظ فنی صحبت کردید و xlhost رو زیر سوال بردید (که البته من خیلی وقت پیش این موارد رو گفته بودم و نظرم تقریبا شبیه شما هست) و redstation رو تا ارش کبریا بالا بردید ...بنده هم از همون درب با شما صحبت کردم .... حاشیه رو بزارید کنار ;)

خوشحال میشم در مورد صحبت های من در مورد redstation نظرتون رو اعلام کنید.

منتظرم.

در رابطه با مسایلی که در مورد RedStation مطرح کرده اید بصورت خلاصه نکاتی را عرض می کنم:

1. در رابطه با هارد های برند HITACHI در ابندا باید عرض کنم که این برند جزء پیشتازان صنعت Hard Disk بوده و به عنوان یک تولید کننده برند خوبیست. ولی از نظر مدلی که برای شما استفاده شده، همانطور که قبلا در یکی از پست ها عرض کرده بودم شما به عنوان کسی که آشنایی دارید و نیاز دارید با جزئیات فطعات آشنایی داشته باشید فقط کافی بود از ما سوال نمایید تا جزئیات فنی هر یک از قطعات در اختیار شما قرار داده شود. در واقع دیتاسنتر بسته به تجربه خود از سخت افزاری های خاصی برای عموم استفاده می کند و این عوام برایشان فرقی نمی کند که مشخصات این قطعات دقیقا چیست، چون در هر صورت کار ایشان را راه می اندازد. ولی قطعات با مشخصات بالاتر نیز برای خواص وجود دارد و امکان سفارشی سازی تا حدی برای مشتری هست. در حال حاضر نیز هارد های SAS 15K rpm ارایه می شوند و دیگر جزدئیات آن ها نیز قابل پرسش می باشد.

2. در مورد شبکه های بر پایه Cisco می بایست عرض کنم که تجهیزات شرکت سیسکو به دلیل مرغوبیت بسیار بالا و ویژگی های منحصر بفرد خود ستودنی هستند و سازمان ها و شرکت هایی که از این قطعات به نسبت گران و پر هزینه استفاده می کنند به کیفیت سیستم خود بها داده اند. برای استفاده از این تجهیزات نیز نیروی های متخصص در سطوح مختف آموزش داده می شوند و مدارک شرکت Cisco برترین مدارک حوزه شبکه در سرتاسر دنیاست. دلیل این که بنده این مسئله رو بیان کردم هم ویژگی های قدرتمند این تجهیزات است که شبکه را با کیفیت و مصون از حوادث نگه می دارد.

3. در مورد اینکه سرور های Dell تنها هارد های SAS 7.2K rpm را support می کنند، این گفته نادرست است! :) نمونه اش همان سرور 720XD که فرمودید... شما همین سرور را در وبسایت Dell کانفیگ کنید ببینید چه دیسک هایی را ارایه داده است. همانطور که مشاهده می کنید امکان استفاده از دیسک های SAS 15K rpm 6Gb/s و انواع دیگر نیز وجود دارد، البته بدیهی است که وقتی شما SAS بیش از 600GB بخواهید، دیگر دیسک های 10K یا 15K ی 6Gb/s ای برای شما وجود ندارد و تنها می توانید به دیسک های 7.2K 3Gb/s متکی باشید. البته تا جایی که بنده مطلع هستم، بیشتر سرور ها 710 بوده و تعدادی نیز 720 عادی (و نه XD وجود دارد)... حال دیگر مورد شما جزء اقلیت بوده یا ... را دیگر نمی دانم. در مورد همه سرور های استفاده شده مشکلی از بابت محدودیت استفاده از انواع دیسک دیده نمی شود.

4. در مورد Abuse ها دیتاسنتر به شدت سختگیر است... Abuse ها نیز ممکن است در یک مورد چند بار تکرار شوند. البته بنده در جریان ریز ماجرای شما نیستم... پس از پاسخ دهی به آن اجتناب می کنم...

5. در مورد پهنای باند و دیگر موارد ضد و نقیض های زیادی وجود دارد و به دلایل فنی دقیقا مهم است شما در کدام شعبه و در چه زمانی میزبانی شده اید. این موارد شاید از نظر مدیران دیتاسنتر آنقدر ها مهم و اساسی ننماید ولی از نظر شخص بنده مهم بوده و آن را یک ضعف در سیستم کاری می دانم. بنده و دیگر دوستان در طرح بهبود سیستم این موارد را نیز در نظر داریم و در حال مذاکره برای حل مشکلات هستیم.

6. در مورد همکاری با دیتاسنتر نیز یکسری مسائل محرمانه وجود دارد... ولی ممکن است در آینده اوضاع تغییر کند...

موفق باشید

≡ ALEX ≡
May 11th, 2013, 03:32
!!!
بنده در تاپیک های فروش شما چیزی نگفتم !
جالبه واقعا !!!!!!!!!
انتقاد من به رفتار غیر حرفه ای شماست ! پست دیگری هم به یاد ندارم که اصلا چیزی به شما گفته باشم !
کسایی که حتی فروشنده سرور اختصاصی از همین دیتاسنتر بودند در همینجا از همین دیتاسنتر انتقاد کردند
شما در جواب همه انتقاد ها تعریف های بی پایه و اساس انجام دادید !!
این یک تاپیک Review هست و هر کسی می تونه نقاط ضعف و قوت را با دیگران به اشتراک بگذاره

در ضمن من با شما هیچ مشکلی ندارم !
شما اینطوری فکر می کنید ، که اشتباه می کنید !
لطفا بحث هم ادامه ندید که تاپیک به حاشبه نره و دوستان بتونن تجربیات خودشون را بیان کنن !

دوست عزیز من، هدفم از طرح این مورد این بود که واقعا می خواستم یکبار هم که شده از زبان خودتان بشنوم که چه موردی هست که باعث می شود شما چند ماه پیش و حالا نسبت به من اینطور جبهه گرفته و مسئله LordVPS را توی سر من بزنید! :) و حالا که ظاهرا مشکلی وجود ندارد، خوشحال می شوم از شما بابت هرآنچه بوده یا هست عذر خواهی کرده و دست دوستی به سمت شما دراز کنم. :53: امیدوارم هیچ گونه کدورتی میان ما باقی نماند...

موفق باشید

Reza.exe
May 11th, 2013, 03:41
دوست عزیز من، هدفم از طرح این مورد این بود که واقعا می خواستم یکبار هم که شده از زبان خودتان بشنوم که چه موردی هست که باعث می شود شما چند ماه پیش و حالا نسبت به من اینطور جبهه گرفته و مسئله LordVPS را توی سر من بزنید! :) و حالا که ظاهرا مشکلی وجود ندارد، خوشحال می شوم از شما بابت هرآنچه بوده یا هست عذر خواهی کرده و دست دوستی به سمت شما دراز کنم. :53: امیدوارم هیچ گونه کدورتی میان ما باقی نماند...

موفق باشید

من بابت چه چیزی باید عذرخواهی کنم ؟!
راستی لطف کنید لینک یک پست را بدید ( به جز این پست ) که من در مورد lordvps صحبت کرده باشم
ظاهرا خیلی ها درباره این مسئله صحبت کردند با شما و شما بنده را با دیگران اشتباه گرفتید !!!
من هیچ همکاری نه با شما نه با لرد وی پی اس و.. داشتم و به نظر من هم کدورتی وجود نداره ! دلیلی نداره مشکلی باشه !
این ذهنیت منفی شما هست که انتقاد از صحبت های غیر حرفه ای به خاطر تعریف های بی جا در مقابل ضعف را کدورت می بینید ! درصورتی که چنین نیست !
اگر با بنده مشکلی دارید یا فکر می کنید من با شما مشکلی دارم که اینطور نیست ممنون می شم از طریق پیام خصوصی پیگیری کنید و اجازه بدیم تاپیک روال خودش را طی کنه

AlmaHost
May 11th, 2013, 05:18
باسلام
یک راست بدون مقدمه میرویم سر اصل مطلب.
1- در مورد سخت افزار سرورها باید عرض کنیم که تا به الان مشکل خاصی وجود نداشته است.
2- در مورد ابیوزها بله بیشترین دان تایم شما آقای محبعلی فکر میکنم مربوط به ابیوزی بود که در RBL لیست شده بود و شما تایید کرده بودید که مشکل حل شده است ولی بنا به دلایلی هنوز در لیست RBL بوده است! در مورد بقیه مشکلات هم بله خق باشماست به دلیل تعداد زیاد سرویسها و ابیوز بالای کاربران این مشکل پیش آمده است که از شما قبلا عذرخواهی شده است. انشاا.. در سیستم جدید سعی شده است این مشکل رفع بشود.
3- در مورد ایمیل هم دوستانی که از این محدودیت ناراضی هستند میتوانند یک Relay سرور برای خود درست کنند و بدون محدودیت از آن استفاده کنند.
4- در مورد پهنای باند هر شرکتی سیاست خاص خود را دارد. همان شکلی که این دیتاسنتر در آفرهای مختلف سیاست خود را تغییر میدهد که نه برای مشتریان قدیمی مشکل ایجاد شود و نه برای مشتریان جدید. ولی طی خبری که مدیر دیتاسنتر به ما دادند طی شش ماه آینده یک پورت 100Gbps به دیتاسنتر اضافه خواهد شد!
5- اگر دوستان هر پیشنهاد و یا انتقادی دارند میتوانند به ایمیل بنده m.tajdini[at]almahost.co.uk ارسال کنند چون در اواسط ماه آینده میلادی جلسه ایی با مدیران دیتاسنتر داریم که قرار است پیرامون همه موارد صبحت شود و در صورت امکان راه حل مناسبی پیدا شود!
موفق باشید

AlmaHost
May 11th, 2013, 09:51
شما چطور ؟

کسی نه بهتر است بگوییم کسانی ;)
برای ما عادی شده

HyperServer
May 11th, 2013, 10:14
در رابطه با مسایلی که در مورد RedStation مطرح کرده اید بصورت خلاصه نکاتی را عرض می کنم:

1. در رابطه با هارد های برند HITACHI در ابندا باید عرض کنم که این برند جزء پیشتازان صنعت Hard Disk بوده و به عنوان یک تولید کننده برند خوبیست. ولی از نظر مدلی که برای شما استفاده شده، همانطور که قبلا در یکی از پست ها عرض کرده بودم شما به عنوان کسی که آشنایی دارید و نیاز دارید با جزئیات فطعات آشنایی داشته باشید فقط کافی بود از ما سوال نمایید تا جزئیات فنی هر یک از قطعات در اختیار شما قرار داده شود. در واقع دیتاسنتر بسته به تجربه خود از سخت افزاری های خاصی برای عموم استفاده می کند و این عوام برایشان فرقی نمی کند که مشخصات این قطعات دقیقا چیست، چون در هر صورت کار ایشان را راه می اندازد. ولی قطعات با مشخصات بالاتر نیز برای خواص وجود دارد و امکان سفارشی سازی تا حدی برای مشتری هست. در حال حاضر نیز هارد های SAS 15K rpm ارایه می شوند و دیگر جزدئیات آن ها نیز قابل پرسش می باشد.

در مورد اینکه پیش تاز یا پس تاز صنعتی بودن اهمیت چندانی ندارد ...همانطور که در بازارهای مشابه دیدیم که Nokia که پیشتاز بود در چه وضعیتی به سر میبره.

در ابتدا یک سرور E3 بود که هاردهای RE SAS شرکت western digital داشتند...هادرهای خوبی است...با اینکه از raid سهت افزاری استفاده شده بود و کارت رید دارای bbu بود...اما بازدهی و latency هارد در حد یک چهارم هاردهای بدون raid و سری RE4 همین شرکت بود... که بسیار جای تعجب داشت...که در نهایت زیر 3 ماه latency به یکباره بالا رفت و مشخص بود که هارد نردیک کرش کردن هست ...بدون اینکه لود خاصی داشته باشه ...برای این سرور مجبور شدیم شبانه سرورهای کاربران رو به منچستر منتقل کنیم تا دیتای کاربران از بین نره ...که نزدیک 85% یوزرهای ما روی اون سرور ریزش داشتند و تمدید نکردند...این مورد انقدر سریع اتفاق افتاد که حتی با آلما هاست هم در میان نزاشتیم و بعد به دلیل مشغله های کاری زیاد فراموش شد.
اون زمان سوال پرسیده شد اما هیچ کس اطلاع خاصی نداشت و بر DELL بودن سرورها استناد میشد که بعدا دیدیم چه DELL است این سرورها!

شما موضوع صحبت بنده رو متوجه نشدید! بنده اطلاع دارم که سرورهای DELL قابلیت اضافه شدن هاردهای SAS رو دارند اما اصرار بی دلیل redstation برای استفاده از هاردهای SAS با سرعت 7200 هیچ وقت برای ما قابل درک نبود...اونم هاردهای بسیار ضعیف سری SAS شرکت hitachi!

2. در مورد شبکه های بر پایه Cisco می بایست عرض کنم که تجهیزات شرکت سیسکو به دلیل مرغوبیت بسیار بالا و ویژگی های منحصر بفرد خود ستودنی هستند و سازمان ها و شرکت هایی که از این قطعات به نسبت گران و پر هزینه استفاده می کنند به کیفیت سیستم خود بها داده اند. برای استفاده از این تجهیزات نیز نیروی های متخصص در سطوح مختف آموزش داده می شوند و مدارک شرکت Cisco برترین مدارک حوزه شبکه در سرتاسر دنیاست. دلیل این که بنده این مسئله رو بیان کردم هم ویژگی های قدرتمند این تجهیزات است که شبکه را با کیفیت و مصون از حوادث نگه می دارد.

تجربه کار با ساپورترهای شبکه رو هم داشتیم...البته بیشتر به بحث مجازی سازی vmware بود که مجازی ساری که خودشون نصب کرده بودند. در طی بازه های زمانی random بین 10 تا 20 روزه به یکباره پینگ کل مجازی ساز میرفت. این مشکل4 بار پیش امد که 2 بار به دیتاسنتر ارجاع دادیم و بعد از 6 ساعت دان تایم. نتونستن مشکل رو حل کنند و سرور رو ریبوت دادند. کاری که اگر اول خودمون میدادیم کمتر از 15 دقیقه دان تایم داشتیم.
در آخر هم بنده خودم با هماهنگی و زحمت زیادی که به آقای تاج الدینی دادیم ساعت 3 تا 6 صبح مجدد مجازی ساز رو نصب کردم تا مشکل حل شد. که واقعا همکاری جناب تاج الدینی و آرایش ستودنی بود برای حل مشکلات.

3. در مورد اینکه سرور های Dell تنها هارد های SAS 7.2K rpm را support می کنند، این گفته نادرست است! :) نمونه اش همان سرور 720XD که فرمودید... شما همین سرور را در وبسایت Dell کانفیگ کنید ببینید چه دیسک هایی را ارایه داده است. همانطور که مشاهده می کنید امکان استفاده از دیسک های SAS 15K rpm 6Gb/s و انواع دیگر نیز وجود دارد، البته بدیهی است که وقتی شما SAS بیش از 600GB بخواهید، دیگر دیسک های 10K یا 15K ی 6Gb/s ای برای شما وجود ندارد و تنها می توانید به دیسک های 7.2K 3Gb/s متکی باشید. البته تا جایی که بنده مطلع هستم، بیشتر سرور ها 710 بوده و تعدادی نیز 720 عادی (و نه XD وجود دارد)... حال دیگر مورد شما جزء اقلیت بوده یا ... را دیگر نمی دانم. در مورد همه سرور های استفاده شده مشکلی از بابت محدودیت استفاده از انواع دیسک دیده نمی شود.

بنده جایی عرض نکردم که فقط SAS 7.2 ... بالاتر توضیح دادم که تکرار نمیکنم.

4. در مورد Abuse ها دیتاسنتر به شدت سختگیر است... Abuse ها نیز ممکن است در یک مورد چند بار تکرار شوند. البته بنده در جریان ریز ماجرای شما نیستم... پس از پاسخ دهی به آن اجتناب می کنم...

بله زمانی تکرار می شود که count لیست شدن در rbl اضافه شود. اما نه زمانی که متن abuse ها و count لیست شدن در rbl دقیقا یکی باشد :)

5. در مورد پهنای باند و دیگر موارد ضد و نقیض های زیادی وجود دارد و به دلایل فنی دقیقا مهم است شما در کدام شعبه و در چه زمانی میزبانی شده اید. این موارد شاید از نظر مدیران دیتاسنتر آنقدر ها مهم و اساسی ننماید ولی از نظر شخص بنده مهم بوده و آن را یک ضعف در سیستم کاری می دانم. بنده و دیگر دوستان در طرح بهبود سیستم این موارد را نیز در نظر داریم و در حال مذاکره برای حل مشکلات هستیم.

6. در مورد همکاری با دیتاسنتر نیز یکسری مسائل محرمانه وجود دارد... ولی ممکن است در آینده اوضاع تغییر کند...

موفق باشید

بنده هم بسیار بسیار امیدوارم و خوشحال میشم که این مسائل و مشکلات حل بشه ... نه به خاظر اینکه radstaion بهبود پیدا کنه .. به دلیل اینکه آلماهاست که اینفدر خوب کار میکنه و زحمت میکشه با چنین مسائلی زیر سوال نره خدایی نکرده و مدام با کاربر سر مسائلی که مربوط به دیتاسنتر و سرویس دهی اون ها هست درگیر نشه

GEO
May 11th, 2013, 10:16
رد استیشن جزء دیتاسنترهای خوب هست اما عالی و بی نقص نیست
تا جایی که من از سرویسهای این شرکت به واسطه دوستان استفاده کردم و تستهای مختلفی گرفتم این دیتاسنتر از نظر پورت در مضیقه هست مثل مدیر سروری که ماشین مجازی ها رو اور میکنه حس میکنم این دیتاسنتر نسبت به پورت در حال حاضر همچین سیاستی رو در پیش گرفته

هر زمان که میخوام وارد سایت سنگینی بشم که روی رداستیشن هست شدیدا یاد قیف میوفتم

یک دیتاسنتر خوب به نظر من اونی نیست که سخت افزارش عالی باشه یا فقط پشتیبانی خوب داشته باشه یا یوزر فریندلی باشه یا .... دیتاسنتر خوب باید همه چیزش مچ باشه و به هم بخوره

به شخصه از یکی دو دیتاسنتر دیگه که استفاده کردم (یکی اروپا و دیگری امریکا که اسم نمیاره ) تجربه بهتری داشتم و بی دغدغه تر سایتها رو مدیریت کردم

HyperServer
May 11th, 2013, 10:27
باسلام
یک راست بدون مقدمه میرویم سر اصل مطلب.
1- در مورد سخت افزار سرورها باید عرض کنیم که تا به الان مشکل خاصی وجود نداشته است.
2- در مورد ابیوزها بله بیشترین دان تایم شما آقای محبعلی فکر میکنم مربوط به ابیوزی بود که در RBL لیست شده بود و شما تایید کرده بودید که مشکل حل شده است ولی بنا به دلایلی هنوز در لیست RBL بوده است! در مورد بقیه مشکلات هم بله خق باشماست به دلیل تعداد زیاد سرویسها و ابیوز بالای کاربران این مشکل پیش آمده است که از شما قبلا عذرخواهی شده است. انشاا.. در سیستم جدید سعی شده است این مشکل رفع بشود.
3- در مورد ایمیل هم دوستانی که از این محدودیت ناراضی هستند میتوانند یک Relay سرور برای خود درست کنند و بدون محدودیت از آن استفاده کنند.
4- در مورد پهنای باند هر شرکتی سیاست خاص خود را دارد. همان شکلی که این دیتاسنتر در آفرهای مختلف سیاست خود را تغییر میدهد که نه برای مشتریان قدیمی مشکل ایجاد شود و نه برای مشتریان جدید. ولی طی خبری که مدیر دیتاسنتر به ما دادند طی شش ماه آینده یک پورت 100Gbps به دیتاسنتر اضافه خواهد شد!
5- اگر دوستان هر پیشنهاد و یا انتقادی دارند میتوانند به ایمیل بنده m.tajdini[at]almahost.co.uk ارسال کنند چون در اواسط ماه آینده میلادی جلسه ایی با مدیران دیتاسنتر داریم که قرار است پیرامون همه موارد صبحت شود و در صورت امکان راه حل مناسبی پیدا شود!
موفق باشید

بله بنده هم همانند شما به کاربر انتقال میدم و در صورت تایید ایشون خبر رو به شما میدم که به دیتاسنتر منتقل بشه ...اما این مورد استثنا بود. چون کاربری بودن که سرور از ما میگرفتن به کاربران خارجی ریسل میکردند. که ایشون کلا spamer بود و ما 3 سرور مجازی بوزر ایشون رو درجا terminate کردیم بعد این داستان.

اما در مورد abuse هم حتما این مورد رو به دیتاسنتر اعلام کنید که سروری که برای مجازی هست و end user نهایی مشتری سرور مجازی یا کاربران اون شخص هستند در زمان 48 ساعت حل مشکل و پیگیری اون خیلی خیلی دشوار هست و در نهایت ما مجبور میشیم که سرور ور مسدود کنیم که باعث نا رضایتی کاربر میشه.
abuse که به دست شما میرسه ...یکبار delay در حدود چند ساعت داره. بعد به ما برسه...اگر شما از ساعت 12 شب تا 9 صبح ارسال کنید که باز هم delay داره...بعد برای کاربر سرور مجازی ارسال میکنیم و تا بررسی بشه و دوباره همین روند برگشت داده بشه ........................

این که کیفیت تغییر نمیکنه کاملا مخالف هستم...دقیقا از زمانی که پهنای باند نامجدود با گارانتی 200 مگابیت شد پورت سرور ما هم تقریبا همین حدود کاهش داشت... به غیر از هلند و خود انگلستان سرعت به سایر کشورها افتضاح شد ! پیگیری هم کردیم با خودتون که به نتیحه خاصی نرسید.

دیتاسنتر در شرایط سخت و مشکلات هست که باید کارا باشه که ما از این دیتاسنتر رضایت نداشتیم. زمانی که همه چیز خوب باشه نکته ای وجود ندارد.

در هر صورت دوباره میگم که در این مدت همکاری آلماهاست به ویژه آقایان آرایش و تاج الدینی بسیار دلسوزانه و قابل ستایش هست و از هیچ تلاشی فروگدار نبودند.... بنده هم مطلع هست که محدودیت هایی وجود دارد و امیدوارم با رایزنی هایی که انجام میشه روند مثبت باشه.

shingo
May 11th, 2013, 11:00
این که کیفیت تغییر نمیکنه کاملا مخالف هستم...دقیقا از زمانی که پهنای باند نامجدود با گارانتی 200 مگابیت شد پورت سرور ما هم تقریبا همین حدود کاهش داشت... به غیر از هلند و خود انگلستان سرعت به سایر کشورها افتضاح شد ! پیگیری هم کردیم با خودتون که به نتیحه خاصی نرسید.

با سلام

دوست عزیز لطف کنید بفرمایید از نظر شما پهنای باند مطلوب برای سرورهای 200 مگابیت گارانتی رداستیشن به طور دقیق چقدر باید باشه

سپاس

HyperServer
May 11th, 2013, 11:04
با سلام

دوست عزیز لطف کنید بفرمایید از نظر شما پهنای باند مطلوب برای سرورهای 200 مگابیت گارانتی رداستیشن به طور دقیق چقدر باید باشه

سپاس

قربان ما سرور رو قبل آفرها تهیه کردیم...پهنای باند ما 1 Gbps Premium بود :)

shingo
May 11th, 2013, 11:13
قربان ما سرور رو قبل آفرها تهیه کردیم...پهنای باند ما 1 Gbps Premium بود :)

متوجه هستم.منظور بنده این هست که وقتی پهنای باندتون پرمیوم بود چه سرعتی داشتید همچنین بعد از تغیرات سیاست شرکت در پورت سرور ها چه سرعتی رو تجربه کردید؟

AlmaHost
May 11th, 2013, 11:18
سلام
با آرزوی موفقیت و توفیق برای همه دوستان همکاران و ......
17صفحه نظر با مرور کل آن تقریبا به هشتاد تا نود درصد رضایت میرسیم و ده تا بیست درصد عدم رضایت که عمدتا روی ارسال ایمیل بوده و نحوه برخورد با ابیوز.
بنده نه قصد دارم دفاع کنم نه قصد دارم رد کنم به دیتا سنتر های دیگر هم کاری نداریم چون به عبارت معروف بنده سوار ماشتین خودم هستم .
این دیتا سنتر زمانی که وارد عرصه در بازار ایران شد کاملا ناشناخته بود و هیچ اثری از ان نبود و با ورود خود توسط آلما هاست یک سری تفاوت را وارد بازار سرور در ایران کرد :
1: پرت ده گیگ
2: پهنای باند 150 ترابایتی
3: دادن ای پی حتی تا پانصد عدد رایگان
4: آفر های عجیب و قریب
البته شاید بنده ندیدبدید بودم برام اینا جالب بوده .
هرچه بود طیف وسیعی ازکاربران را به سوی خود جذب کرد و خیلی ها را می شناسم که همچنان روی سرور های قدیمی این دیتا سنتر هستند و بعد از گذشت سالها همچنان پابرجا ....
اینکه قطعات سیسکو باشد یا جونیپر ، دل باشد یا سوپر میکرو مهم است اما نه به اندازه ای که ملاک برتری خروجی کیفی یک سیستم باشد که در این دیتا سنتر هم به سخت افزار اهمیت داده شده هم سیایت کاری
کسی را ندیدم با سخت افزار این دیتا سنتر مشکلی داشته باشد.
در مورد سیاست های چند گانه پرت هم حق با کاربران است اما باز کسی را ندیدم که پرت این دیتا سنتر را رد کند و جز پرت های عمومی یا کم کیفیت بداند
در رابطه با هارد و رید : تقریبا در تمام دیتا سنتر هایی که از سرور دل استفاده میکنند رد پای رید کنترل در کانفیگ انها دیده میشود و باید بگویم وجود ریدکنترل چسب زخم بر پیکریه سرور نیست بکه وسیله ای استراتژیک برای بکارگیری و بالا بردن کیفیت در جهت مقصد رسیدن که بعضی از دوستان بین صفر یا یک بودن ان یا نو رید بودن ان دچار تردید هستند اما باید گفت هر مدل از رید در مجازی سازی یا هاستینگ یا فایل هاستینگ و........مزیت خود را دارد
میرسیم به مبحث ای پی : خوب همینطور که شاهد هستیم طی سال گذشته خیلی از دیتا سنتر ها تعداد ای پی که به یک سرور میدادند را کاهش دادند ولی رداستیشن این کار را نکرد بنا به هر دلیلی و از انجایی که این دیتا سنتر در طول افر های متوالی اقدام به دادن ای پی به صورت رایگان یا نصف قیمت کرده بود و کاربر هم این جور مواقع به یک باره آینده نگر میشود و دست به خود کشی میزند اقدام به دریافت بیش از دویست ای پی میکردند و بارها دیده شده بود روی سرور سی و دو گیگ دویست و پنجاه ای پی خریداری میشد خوب پس در نتیجه دیتا سنتر هم به مشکل تعداد ای پی میخورد هم قواینی بین المللی باعث میشود سیاستی برگزیند که کاربر خود زنی نکرده و تعداد ای پی مورد نیاز خود را سفارش دهد که خدا را شکر با گران کردن ای پی عملا مشتری از دست نداد ولی در مقابل کاری کرد کاربران با حساب و کتاب سرویس تهیه کنند
ار بابت ابیوز: شاهد این هستیم که همه دیتا سنتر چه انهایی که گیر میدادند چه انهایی که گیر نمیدادند ( مثال نمیزنم چون باز دعوا سره دو متر کفن راه می افتد) همه گی به یک باره برخوردهای شدیدی با کاربران خود سر ابیوز کردند خوب این مسئله بدون دلیل نبوده چون دیوانه که نیستند به جان مشتری خود بیفتند ، حتما موردی هست که باعث بروز این مسائل از سوی دیتا سنتر میشود و اما در رداستیشن :
در اینجا وقتی ابیوز ارسال میشود بین 24-48 ساعت مهلت پاسخ میدهند و بعد از ان اگر پاسخی داده نشود ساسپند بله به معنای کلمه که بعضی از دوستان میگویند دیتا سنتر خاموش میکند که کاملا اشتباه است
دیتا سنتر سرور مسدود یا به عبارتی پرت را میبندد تا شما هر گوشه و کناری درگیر هستی پاسخ دهی که معمولا در این جور مواقع کاربران ایرانی در آلما هاست اعلام میکنند ندیدیم ؛ وقت نشد ؛ ساسپند کردیم ، اقا میشود راهنمایی کنید من اصلا نگرفتم ابیوز چیه ( با اینکه کاملا تابلو هست داستان ارسال اتک ) ، آقا مشکل حل شد ، خلاصه ما پاسخ را به دیتا سنتر میدهیم و به یک باره تیکت از سوی کاربر بعد از چند ساعت می اید که اقا سرور در دسترس نیست !!!! به دیتا سنتر میگوییم چه شده و جواب میشنویم که چک کردیم مشکل حل نشده بود ساسپند کردیم !!!! وقتی به کاربر میگوییم بعد از کلی اینور آنور میگوید ای پی را اشتباه بستم و یا ای وای من همکارن اشتباه روشن کرد و اینجور داستانا خلاصه ما هم می افتیم به جان نا قابل دیتا سنتر تا سرور را بازکند و مشکل را کاربر حل کند .
البته خیلی از همکاران ما در آلما هم حرفه ای در ابیوز عمل کرده و هم قاطع که اگر آنها نبودند ما دلخوشی نسبت به

HyperServer
May 11th, 2013, 11:25
متوجه هستم.منظور بنده این هست که وقتی پهنای باندتون پرمیوم بود چه سرعتی داشتید همچنین بعد از تغیرات سیاست شرکت در پورت سرور ها چه سرعتی رو تجربه کردید؟

قبل از تغییر سیاست کاری کشش و کیفیت پورت خیلی بهتر بود تست شبکه داخلی راحت 120 رو burst میکرد. برای خارج دیتاسنتر هم رقم دقیق حضور ذهن ندارم اما ماکسیموم burst بالا بود و راضی کننده

اما بعد از تغییر...شبکه داخلی به زور به 100 میرسید و نرمال روی 70 80 میداد...هارد ها هم 10 هارد به صورت raid 10 بودن و مشکلی از این لحاظ نبود. شبکه خارج دیتاسنتر هم سرعت افت محسوس داشت ...

خوهشا دوستان نیان بگن که به سرور مقصد و فاکتورهای دیگه بستگی داره ... تمام این موارد در نظر داشته وش شرایط تست مشابه بوده و از سرورهای قدرتمند و مختلف و معتبری تست ها انجام شده ... cachefly و این تست های مذخرف و تجاری هم نبوده :)

AlmaHost
May 11th, 2013, 11:30
اقا ما نوشته که ارسال کردیم تقریبا سه برابر بود و به لطف فروم گویا همه ان ارسال نشد
طلب بخشش دارم دوباره نویسیش سخته
موفق وپیروز

shingo
May 11th, 2013, 11:34
اقا ما نوشته که ارسال کردیم تقریبا سه برابر بود و به لطف فروم گویا همه ان ارسال نشد
طلب بخشش دارم دوباره نویسیش سخته
موفق وپیروز

همه موارد ارسال شده بود اما گویا بعدا حذف شد

AlmaHost
May 11th, 2013, 11:48
همه موارد ارسال شده بود اما گویا بعدا حذف شد

نه برای ادیت باز کردم و بعد که ضخیره کردم گویا داخل ادیتور کل نوشته ها قرار نگرفته بوده
ان قسمتی که نیست در حال حاضر سعی در نقد خودمان بود و این اطمنیان را میدهم که عمدی نبوده
طلب بخشش دارم از اینکه با لحن خودمانی نوشتم خواستم قلم خود را تست کنم و متفاوت از ادبیات دیگران باشد
موفق وپیروز

reza*
May 11th, 2013, 12:03
نه برای ادیت باز کردم و بعد که ضخیره کردم گویا داخل ادیتور کل نوشته ها قرار نگرفته بوده
ان قسمتی که نیست در حال حاضر سعی در نقد خودمان بود و این اطمنیان را میدهم که عمدی نبوده
طلب بخشش دارم از اینکه با لحن خودمانی نوشتم خواستم قلم خود را تست کنم و متفاوت از ادبیات دیگران باشد
موفق وپیروز

شما که مینویسی خورد خورد save میکنه و میشد ریستور کرد :دی

خوب شد اینطوری نوشتید . من فکر میکردم شما از دهه ی 20 موندی که نمیتونی خودمونی بنویسی :دی

HugeServer
May 11th, 2013, 12:32
سرور های آشغال که اکثرا Supermicro بودند

متاسفم ولی جز سکوت حرفی ندارم .

موفق باشید.

AlmaHost
May 11th, 2013, 12:47
اینم برای دوستانی که هم به دنبال بالا رفتن کیفیت و سرعت پرت هستند :
Redstation datacentres to deploy Virgin 100Gbps network
Hampshire-based datacentre (http://searchdatacenter.techtarget.com/definition/data-center) operator Redstation will soon be the first in the UK to offer its customers data speeds of up to 100Gbps (http://whatis.techtarget.com/definition/Gbps-billions-of-bits-per-second) via a new high capacity network from Virgin Media Business.
The high capacity wavelength service will be rolled out at Redstation’s two datacentres in Gosport over the next six months, extending the company’s core network and differentiating itself from the competition as the first company to sign up for the service.
“Moving an increasing amount of data around at faster speeds is the number one issue affecting datacentre operators like us,” said Martin Groom, MD at Redstation.
“Our customers are demanding more and more bandwidth all the time and in order to support that and grow our business we needed a solution that met that need and prepared us for the future."
With the extra bandwidth, Redstation will soon be able to offer its hosted customers, spread over 100 countries, the ability to transfer data at at least twice the speed of a typical point-to-point connection offered by most datacentres, avoiding bottlenecks when traffic is high and reducing downtime or lost access.
“Virgin Media Business’s new network will mean that we can offer customers more than enough bandwidth and even have spare capacity to ensure they we can devote time to creating newer services for our customers,” added Groom
Jeff Wollen, executive sales director - partner markets and public sector at Virgin Media Business said businesses were getting more and more data hungry with every passing day.

As they become more reliant on cloud services, and mobile working technology to run their operation they need faster and more reliable data transfer between sites,” explained Wollen.
“We’re proud to be supporting the UK’s first roll-out of a 100Gbps datacentre network and are confident that more operators will recognise the need for more bandwidth.” Wollen concluded
Groom continued: “Virgin Media Business’ technology allows us to deliver the performance and reliability our customers require, while providing the flexibility to dial capacity up as we need to. We’re also thinking about expanding our service offering and are currently making plans for more sites. The great thing about the network is that it will give us the room we need to grow, without causing us any headaches over restricted bandwidth.”

ariansafaei
May 11th, 2013, 12:57
درود
از همه لحاظ این دیتاسنتر تایید میشه
پورت خیلی خوبی دارند و پهنای باندشونم وا قعا نامحدوده
با ایرانی مشکل ندارن و کلا نماینده ی ایرانیم که دارن * الما هاست
پینگش نسبت به بقیه ی دیتاسنترا خیلی خیلی خوب هست و معمولا بین 150 تا 200 میده و برای من 185
7 تا سایت وی بی روی سرور هست با بازدید متوسط
مشکلی نبوده سایت های هک و این جور چیزا هم بوده مشکلی باز نبوده ولی خب 1 بار abuse داشتیم اونم برای اسپم بود که این دیتاسنتر به شدت با اسپم مخالفه

3245
May 11th, 2013, 13:33
همه موارد این دیتاسنتر خوب است و قابل قبول، فقط تنها مشکلی ککه دارند ارسال ایمیل هستش که اونم توی اخرین سوال ازشون گفتن باید smtp اختصاصی خریداری کنید
همیم گزینه رو حل کنند خوب خواهد شد
اما متاسفانه مهمترین گزینه، هزینه ی بالای سرور بعد از مدت معین است.

ارادت

mohammad8711
May 11th, 2013, 14:52
تا قبل از تغییر سیاست پهنای باند یکی از بهترین دیتاسنتر های اروپا بود، سرعت آپلود پورت 1 گیگابیت به راحتی به بیش از 100 مگابایت در ثانیه هم میرسید (عکس از آپلود به سرور سویس با سرعت 125 مگابایت درثانیه داشتم اگه پیداش کنم همینجا قرار میدم)
اما از وقتی سیاست پهنای باند نا محدود رو پیش گرفتند کیفیت پورت مخصوصا سرعت آپلود به خارج از دیتاسنتر به شدت کاهش پیدا کرده
احتمالا کسانی که برای تست سرعت فقط سرعت دانلود رو تست می کنند متوجه این موضوع نشدند ، در صورتی که به نظر من سرعت آپلود خیلی مهمتر از سرعت دانلود هست

j4b3r
May 11th, 2013, 15:17
سلام
قبلا پورت بهتر بود شاید حدود ۶ ماه پیش.
قبلا پورت بهتر جوابگو بود هر سرور تا ۱۲۰ ترابایت هم با پورت ۱ پهنای باند میداد.
اما تا ماه گذشته به کمتر از ۵۰ ترابایت رسید.
البته پورت گارانتی شده در سایت روی ۱۰۰ مگابیت هست. که با این گارانتی مناسب بود.
که جوابگوی ما نبود و مجبور به انتقال به دیتا سنتر دیگه شدیم.
از نظر قیمت و کیفیت مناست هست.

shp1367
May 11th, 2013, 17:36
الان این 1Gbps with 30TB Fair Usage که میزنه رو واقعا میده؟
Fair Usage دیگه یعنی چی؟ :دی
اینکه 1Gbps اختصاصیه کاملا یا شیر؟
هزینه پهنای باند اضافیش چطوریه؟

کلا برای Abuse به موزیک و کپی رایت و اینا چقدر حساسه؟

*آلما هاست گرامی : الان تو خود سایت اصلی یه سری آفر سری D7 گذاشتن که نسبت به منابع مناسب تره شما ارائه نمیدین؟