ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نگه داری سایت در دو سرور در دو دیتاسنتر مجزا ؟

aliarkhodi
November 23rd, 2012, 16:36
سلام دوستان
توی تبلیغات برخی هاستینگ ها دیدم نوشتن نگه داری سایت شما در دو سرور مجزا در دو دیتاسنتر
می خوام ببینم جطوری هست ؟
دقیقا یعنی چی در دو تا دیتاسنتر
یعنی همزمان روی هر دو تا بالا میاد ؟ چطوری ؟
یا اینکه هر وقت خواستیم دی ان اس رو عوض می کنم ور میره روی اون یکی ؟ (که این رو با همون روش معمولی هم میشه انجام داد )
اصلا مزیت این کار چیه ؟
اصلا دیتابیس سایت روی کدوم هست و اگه روی هر دو هست تغییرات در کدوم ذخیره میشه ؟
کلا نمی تونم این مسئله رو هضم کنم لطفا کمک کنید

aliarkhodi
November 23rd, 2012, 17:32
حالا اگه کم کی گفتم از همین نوع یه هاست میخوام صد تا تاالان پست داده بودن
البته این راهنمایی رو برای خرید می خوام کسانی که فروشنده هستند و اطلاهات کامل دارن لطفا راهنمایی کنن

parsdrive
November 23rd, 2012, 17:48
درود
نگهداری سایت روی 2 دیتاسنتر مجزا رو میشه 2 شکل برداشت کرد:

یکی اینکه بکاپ در دیتاسنتر جدایی قرار بگیره که مشخصه.
دوم اینکه سایت از هر دو سرور لود بشه. باید دونست که سایت در یک لحظه تنها از یک سرور لود میشه. مثلا شما به سایت مایکروسافت مراجعه می کنید یکبار سرور لهستان لود میشه یکبار سرور آمریکا یکبار با سرور آلمان. در واقع سروری که کمترین لود کاری رو داره به مشتری داده میشه. مزیت که مشخصه. اینکه یک سرور اگر از کار افتاد سرور های دیگه هستند از طرفی سرور اگر چند تا باشه خوب لود بازدید می شکنه و سرعت برای بازدید کننده خیلی هم بالا میره.

در مورد دیتا بیس هم sql سرور اینها یکی هست یعنی نه یک سرور بلکه از یک pool شارژ میشن که می تونه صد ها سرور باشه یعنی منبع یکی هست اما ارائه به مشتری چندتا.

این اطلاعات ناقص بنده بود.

aliarkhodi
November 24th, 2012, 11:49
میشه در مورد دیتابیس بیشتر توضیح بدید
من هنوز متوجه نشدم جطوری با دیتابیس کار میشه

3245
November 24th, 2012, 12:00
سلام
این کاری هست که هاست دی ال میکنه، برخی هاستینگ ها نیز انجام میدهند، دیتابیس را از طریق "remot database" در یک سرور نگهداری میکنند، یعنی دیتاسبیس از سرور دیگری لود میشه، و فایل ها هم در یک سرور، اما به شما یک هاست میدن، یعنی در سیپنل یک گزینه هست بنام ریموت دیتابیس، در کل برای مشتری دردسر نداره.

موفق باشید