PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : در خواهس سرور پر قدرت

jahan2music
November 22nd, 2012, 22:23
درخواست سرور برای jahancloob.ir (http://jahancloob.ir/)
زمینه فعالیت: فرهنگی
سیستم مدیریت محتوا: 0
فضا: 40G
پهنای باند: نا محدودG
بازدید روزانه: فعلا30هزار نفر
بودجه: 100هزار تومان تومان
توضيحات:
با سلام خدمت شما دوست گرامی من یک شبکه اجتماعی بزرگ دارم میخواهم از پیشنهاد های شما سرور ارزان وقوی بگیرم وانتقالش بدم روی شرکت پیشنهای شما باید قوی باشه پهنای باند بالا داشته باشه اگه نامحدود است نامحدود باشه بعد سرعتش خو ب باشه بازدید فعلی سایت زیاد نیست ولی وقتی روی سرور شما بیایم تبلیغات رو شروع میکنم پیش بینی میشه تا 100هزار نفر در روز بازدید داشته باشم حتی بیشتر پس با این مشخصات یک سرور خوب با قیمت به من معرفی کنید .بعد قیمت خوب باشه چون ما توسط هیچ شخصی یا گروهی حمایت نمیشوید خواهش بعد ما به امنیت و سرعت و پایداری اطلاعات باید شما تضمین کنید که اگه بر اطلاعات و سرور که اطلاعت روشون است اگه مشکلی پیش امد مثلا قطعی سایت از دادن اطلاعات بر اثر قطعی یا فرمت شدن سرور ها شما از طرف شما شما باید خسارت رو بدید.ادرس شبکه من هم اینه:www.jahancloob.ir (http://www.jahancloob.ir/)

قیمت ماهیانه رو بگید با تخفیف ویژه
حجم دیتابیسمون حدود 250 مگابایت هست
اینم بگم فعلا بازدید انلاین بی 30الی 40نفر است ولی بزودی زیاد یمشه خواهش قیمت هارو افر بدبد
صرفی سی پی یو ما هم بالای به شدت!!!

tizparvaz
November 22nd, 2012, 22:46
سلام
از چه سیستمی استفاده میکنید ؟

jahan2music
November 22nd, 2012, 22:48
سلام
از چه سیستمی استفاده میکنید ؟

شِیرترانیکس فارسی

mariean
November 22nd, 2012, 22:50
سلام
مشخصات سرور مد نظر چی هست
دوست عزیز این مشخصاتی که گفتین بیشتر به وی پی اس میخوره

شماره تماس مستقیم
پاسخگوئی از ساعت 11 صبح الی 1 بامداد

(4329173 0937 )

حسینی

تماس از طریق یاهو: Sahosseini2005

تماس در گوگل تالک: Sahosseini2005

ارسال ایمیل Sahosseini2005@gmail.com

mehrshad.ho
November 22nd, 2012, 22:54
چقدر سی پی یو لازم دارید ؟

jahan2music
November 22nd, 2012, 22:55
سلام
مشخصات سرور مد نظر چی هست
دوست عزیز این مشخصاتی که گفتین بیشتر به وی پی اس میخوره

شماره تماس مستقیم پاسخگوئی از ساعت 11 صبح الی 1 بامداد (4329173 0937 ) حسینی تماس از طریق یاهو: Sahosseini2005 تماس در گوگل تالک: Sahosseini2005 ارسال ایمیل Sahosseini2005@gmail.com

بله فضا 40من قبلا از وی پی اس استفاده کردم با مشکلات خیل زیادی بر خورد کردم و مصرف اصلی من سی پی یو رم و پهنای باند است

tizparvaz
November 22nd, 2012, 23:08
با نصب رایگان کنترل پنل

سی پی یو 4 هسته ای و هارد 100 گیگ و رم 3 گیگ
پهنای باند نا محدود
هزینه ماهانه 80 تومان

سی پی یو 4 هسته ای و هارد 100 گیگ و رم 3 گیگ
پهنای باند نا محدود
هزینه ماهانه 70 تومان

سی پی یو 4 هسته ای و هارد 40 گیگ و رم 3 گیگ
پهنای باند نا محدود
هزینه ماهانه 60 تومان

MOHAMMAD MOHSEN
November 23rd, 2012, 01:14
درخواست سرور برای jahancloob.ir (http://jahancloob.ir/)
زمینه فعالیت: فرهنگی
سیستم مدیریت محتوا: 0
پهنای باند: نا محدودG
بازدید روزانه: فعلا30هزار نفر
بودجه: 100هزار تومان تومان
توضيحات:
با سلام خدمت شما دوست گرامی من یک شبکه اجتماعی بزرگ دارم میخواهم از پیشنهاد های شما سرور ارزان وقوی بگیرم وانتقالش بدم روی شرکت پیشنهای شما باید قوی باشه پهنای باند بالا داشته باشه اگه نامحدود است نامحدود باشه بعد سرعتش خو ب باشه بازدید فعلی سایت زیاد نیست ولی وقتی روی سرور شما بیایم تبلیغات رو شروع میکنم پیش بینی میشه تا 100هزار نفر در روز بازدید داشته باشم حتی بیشتر پس با این مشخصات یک سرور خوب با قیمت به من معرفی کنید .بعد قیمت خوب باشه چون ما توسط هیچ شخصی یا گروهی حمایت نمیشوید خواهش بعد ما به امنیت و سرعت و پایداری اطلاعات باید شما تضمین کنید که اگه بر اطلاعات و سرور که اطلاعت روشون است اگه مشکلی پیش امد مثلا قطعی سایت از دادن اطلاعات بر اثر قطعی یا فرمت شدن سرور ها شما از طرف شما شما باید خسارت رو بدید.ادرس شبکه من هم اینه:www.jahancloob.ir (http://www.jahancloob.ir/)

قیمت ماهیانه رو بگید با تخفیف ویژه
حجم دیتابیسمون حدود 250 مگابایت هست
اینم بگم فعلا بازدید انلاین بی 30الی 40نفر است ولی بزودی زیاد یمشه خواهش قیمت هارو افر بدبد
صرفی سی پی یو ما هم بالای به شدت!!!

بودجتون چقدر هست؟

jahan2music
November 26th, 2012, 11:57
بودجه 100هزار تومان 4هسته جوابگو نیست چون الان ما روی جهار هسته ای هستیم کم اوردیم باید بالا باشه

majidisaloo1
November 26th, 2012, 12:19
بودجه 100هزار تومان 4هسته جوابگو نیست چون الان ما روی جهار هسته ای هستیم کم اوردیم باید بالا باشه

4 هسته داریم تا 4 هسته
4 هسته محدود شده یا نه؟ به چه مقدار محدود شده؟ این ها همه مهم هست
می توانین با ما در ارتباط باشین افر های مناسبی خدمتتون ارائه خواهد شد
اطلاعات تماس در امضا موجود است

MOHAMMAD MOHSEN
November 26th, 2012, 13:14
با 100 هزار تومان سرور قوی که هیچ سرور ارزون هم نمیشه گرفت الان برای شما بهترین گزینه دیتاسنتر هتزنر هست (دیتاسنتر متوسطی هست با قیمت های مناسب) البته از آمریکا هم میشه سرورهای درجه یک ارئه داد اما باید حداقل رو ماهی 600 حساب کنید