PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکلی عجیب!!!

dicaprio_4244
November 22nd, 2012, 21:26
سلام دوستان

من یه هاست داشتم که به علت مشکلاتش مجبور شدم به هاست دیگه انتقال بدم، بعد از انتقال سایتهام با مشکلاتی روبرو شدن یکی از مشکلات مشکل باز نشدن سایت ها برای خودمه، حالا نمیدونم فقط برا من باز نمیشه یا واسه همه!!!

اگه واسه دیگران باز میشن علتش چیه که سایت ها تو هیچ مرورگری واسه من بالا نمیاد؟؟؟

من سایتم رو اینجا چک کردم
http://www.intodns.com/asheqane.ir خطای دی ان اس داره، آی پی قدیم دی ان اس رو هم نشون میده، نمیدونم علتش اینه که بالا نمیاد یا علت دیگه ای داره
راستی اینم بگم با آی پی بدون مشکل وارد سی پنلم میشم ولی با دامین وارد نمیشه...

ممنون میشم دوستان راهنمایی کنن که چطور باید مشکل بالا نیومدن سایت ها برای خودم رو حل کنم و آیا سایت ها برای شما بدون مشکل باز میشه اگه میشه که چرا برای من باز نمیشه

آدرس یکی از سایتهام: asheqane.ir (http://asheqane.ir)

اینم بگم که چندین روزه انتقال دادم و یکی دو روز و سه روز نیست

پیشاپیش سپاس فراوان از کمکتون

mhm233
November 22nd, 2012, 21:43
این دامینی که دادید بدون مشکل لود میشه !!
http://asheqane.ir/

DreamServer
November 22nd, 2012, 21:47
لود شد!

shahab-f
November 22nd, 2012, 22:03
برای ما باز میشه اگر برای شما باز نمیشه ممکنه آیپیتون برای اون سرور بلوک شده باشه ..........
خوده دی ان اس سرور یه مشکل کوچیک داره باید نیم سرور 1 و 2 باید آی پیش عوض شه

http://www.intodns.com/payegan.com

البته مشکلی ایجاد نمیکنه تو سایت ها

dicaprio_4244
November 22nd, 2012, 22:21
اگه آی پی بن شده چرا با قند شکن هم باز نمیشن؟؟؟ میشه مک هم بن شده باشه :-o

فکر کنم باید

ns1.payegan.com ['64.79.85.120'] [TTL=86400]
ns2.payegan.com ['64.79.85.120'] [TTL=86400]

این nsها رو بیاره رو آی پی جدید

shahab-f
November 22nd, 2012, 22:22
فکر کنم باید

ns1.payegan.com ['64.79.85.120'] [TTL=86400]
ns2.payegan.com ['64.79.85.120'] [TTL=86400]

این nsها رو بیاره رو آی پی جدید

چی ؟؟؟؟؟

dicaprio_4244
November 22nd, 2012, 22:33
چی ؟؟؟؟؟
می گم این ns1 و ns2 هنوز رو آی پی قدیم هستن!!! مدیر سرور باید اینا رو بذاره رو آی پی جدید!!! در مورد بن بودن آی پی هم گفتم سایت ها برام با چیز شکن هم باز نمیشه پس مشکل یه چیز دیگه ست، میشه مک آدرسم رو هم بن کرده باشن؟ :(

mamali5
November 22nd, 2012, 22:52
می گم این ns1 و ns2 هنوز رو آی پی قدیم هستن!!! مدیر سرور باید اینا رو بذاره رو آی پی جدید!!! در مورد بن بودن آی پی هم گفتم سایت ها برام با چیز شکن هم باز نمیشه پس مشکل یه چیز دیگه ست، میشه مک آدرسم رو هم بن کرده باشن؟ :(

بله مدیر سرور بایت آی پی هارو عوض کنه.
با مرورگر دیگه تست کردین ببینین سایت باز میشه یا نه؟!

dicaprio_4244
November 22nd, 2012, 23:21
بله مدیر سرور بایت آی پی هارو عوض کنه.
با مرورگر دیگه تست کردین ببینین سایت باز میشه یا نه؟!
بله با همه مرورگرها و با چیز پی ان تست کردم واسم باز نشدن، اصلا" کسی تا حالا این مشکل رو دیده؟؟!!! فکر نکنم

paypal
November 22nd, 2012, 23:32
در داخل cmd بنویسید ipconfig /flushdns سپس چک کنید

dicaprio_4244
November 22nd, 2012, 23:35
در داخل cmd بنویسید ipconfig /flushdns سپس چک کنید
بازم حل نشد :(

AvalinHost
November 22nd, 2012, 23:41
به مدیر سروری که asheqane.ir روی اون الان میزبانی میشه بگین که DNS مربوط به این سایت رو از قسمت Reset a DNS Zone در DNS Functions از whm ریست کنه درست میشه.

dicaprio_4244
November 22nd, 2012, 23:45
به مدیر سروری که asheqane.ir روی اون الان میزبانی میشه بگین که DNS مربوط به این سایت رو از قسمت Reset a DNS Zone در DNS Functions از whm ریست کنه درست میشه.
خودم از قسمت Advance dns zone editor نمیتونم این کارو بکنم؟ همه اد آن هام اینجوری ان فقط یکی نیست

AvalinHost
November 22nd, 2012, 23:50
خودم از قسمت Advance dns zone editor نمیتونم این کارو بکنم؟ همه اد آن هام اینجوری ان فقط یکی نیست

خیر
مدیر سرور باید ریست بده.

ضمنا شما dns های دامنتون رو روی نیم سرور های سرور جدید ست کردین؟

shahab-f
November 22nd, 2012, 23:52
خیر دوست عزیز بدید مدیر سرور انجام بده شما فقط از این قسمت میتونید ادیت کنید نه ریست

dicaprio_4244
November 23rd, 2012, 02:12
خیر
مدیر سرور باید ریست بده.

ضمنا شما dns های دامنتون رو روی نیم سرور های سرور جدید ست کردین؟
نیم سرورها همونا هستن فقط سرور رو عوض کرد که باید آی پی ها رو تغییر میداد

dicaprio_4244
November 23rd, 2012, 02:19
درستش کردم بالاخره موفق شدم میدونید چطور؟؟؟ واسه tcp/ip دی ان اس آی اس پی رو تعریف کردم

Prefered DNS Server
Alternate DNS Server

حالا یکی که اهل فنه بگه چه ربطی به اینا داشت که کار نمی کرد؟؟؟ اینا که قبلا" فعال نبودن اصلا"

paypal
November 23rd, 2012, 07:44
این موضوع کاملاً به DNS cache شما مربوط میشد .

AvalinHost
November 23rd, 2012, 16:44
ولی فکر مکینم مشکل شما هنوز رفع نشده!!

intoDNS: asheqane.ir - check DNS server and mail server health (http://www.intodns.com/asheqane.ir)

dicaprio_4244
November 23rd, 2012, 17:24
این که بله هنوز حل نشده ولی سایت ها واسم باز میشه، ظاهرا مدیر چند روزیه نیستش

mrahi
November 28th, 2012, 16:42
احتمالا آی پی شما توی سرور بلاک شده.
با ارائه دهنده ی هاستتون هماهنگ گنین

AvalinHost
November 28th, 2012, 17:08
احتمالا آی پی شما توی سرور بلاک شده.
با ارائه دهنده ی هاستتون هماهنگ گنین

فرضیه شما کاملا غلط است.

مشکل dns دارن.
مدیر سرور ایشون برای dns ها باید child name ادد کنند که نکردن.
ip دهیشون هم که کاملا غلط است.

dicaprio_4244
December 3rd, 2012, 22:39
فرضیه شما کاملا غلط است.

مشکل dns دارن.
مدیر سرور ایشون برای dns ها باید child name ادد کنند که نکردن.
ip دهیشون هم که کاملا غلط است.

من هاست جدید گرفتم ولی انگار اینم همون مشکل هاست قبلی رو داره، اینبار دیگه جز خودم خیلی ها نمیتونن سایتام رو ببینن حتی تو وی پی اس چک کردم باز نمیشد
اساتید به نظرتون مشکل از خطاهای زیره و باز هم ""
مدیر سرور برای dns ها باید child name ادد کنند؟؟؟ و ip دهیشون غلط است؟؟""
intoDNS: asheqane.ir - check DNS server and mail server health (http://www.intodns.com/asheqane.ir)

shahab-f
December 3rd, 2012, 22:42
من هاست جدید گرفتم ولی انگار اینم همون مشکل هاست قبلی رو داره، اینبار دیگه جز خودم خیلی ها نمیتونن سایتام رو ببینن حتی تو وی پی اس چک کردم باز نمیشد
اساتید به نظرتون مشکل از خطاهای زیره و باز هم ""
مدیر سرور برای dns ها باید child name ادد کنند؟؟؟ و ip دهیشون غلط است؟؟""

شما مشکلتون اینه که همه مشکلات رو روی هاستینگ ها میزاری تا حالا فک کنم 90 تا هاستینگ عوض کردی تا اونجایی که من یادم
اورانوس هاستینگ - هاست گیگ- ارنا وب - پارس درایو و و و که بقیشو یادم نیست
و اخرشم میگید همشون مشکل داشتند
یه بار به خودتون نگاه کنید شاید مشکل از خود شماست

dicaprio_4244
December 3rd, 2012, 22:49
شما مشکلتون اینه که همه مشکلات رو روی هاستینگ ها میزاری تا حالا فک کنم 90 تا هاستینگ عوض کردی تا اونجایی که من یادم
اورانوس هاستینگ - هاست گیگ- ارنا وب - پارس درایو و و و که بقیشو یادم نیست
و اخرشم میگید همشون مشکل داشتند
یه بار به خودتون نگاه کنید شاید مشکل از خود شماست
من از اولین هاست پرسیدم شما که استاد نیستی جواب دادی :d منم کاری که از دستم بر میومد تعویض ویندوز بود که انجام دادم دیگه نمیدونم باید چکار کنم، آرناوب رو واسه این ترک نکردم واسه مشکل فارسی نداشتن ترک کردم، حالا اینجایی که هستم با وی پی اس هم باز نمیشه و مشکل از من نیست، میخوام بدونم نظر اولین هاست عزیز چیه

shahab-f
December 3rd, 2012, 23:01
من از اولین هاست پرسیدم شما که استاد نیستی جواب دادی :d منم کاری که از دستم بر میومد تعویض ویندوز بود که انجام دادم دیگه نمیدونم باید چکار کنم، آرناوب رو واسه این ترک نکردم واسه مشکل فارسی نداشتن ترک کردم، حالا اینجایی که هستم با وی پی اس هم باز نمیشه و مشکل از من نیست، میخوام بدونم نظر اولین هاست عزیز چیه

آدم های چشم و رو اصلا نیازی به وقت گذاشتن ندارند - حوبه کم راهنماییتون نکردیم - پ.خ و لایو چت و تاپیک
ای بابا

dicaprio_4244
December 3rd, 2012, 23:03
آدم های چشم و رو اصلا نیازی به وقت گذاشتن ندارند - حوبه کم راهنماییتون نکردیم - پ.خ و لایو چت و تاپیک
ای بابا
خیلی ممنون از راهنماییهات که هیچکدوم نتیجه نداد، کسی که راهنمایی میکنه باید با دلیل و سند حرف بزنه شما میگی مشکل از منه، مشکل 5 تا وی پی اس خودم و دوستام و مشکل خیلی از کاربرهام که نمی تونن باز کنن چیه؟ خو ادم عصبانی میشه

shahab-f
December 3rd, 2012, 23:11
خیلی ممنون از راهنماییهات که هیچکدوم نتیجه نداد، کسی که راهنمایی میکنه باید با دلیل و سند حرف بزنه شما میگی مشکل از منه، مشکل 5 تا وی پی اس خودم و دوستام و مشکل خیلی از کاربرهام که نمی تونن باز کنن چیه؟ خو ادم عصبانی میشه

مشکلتون اینه که صبر ندارید قبول نمیکنید که تو ایران کش هست
دقیقا مشتری ما هم بودید همین مشکل رو داشتید بهتون میگفتم مشکل از کش هست باید 72 ساعت صبر کنید تا مشکل رفع شه باز فردا صبح میومدید میگفتید مشکل من حل نشد ؟؟
- دیگه این مسائل یک مسئله ابتدایی هست یه فرد بیتجربه در این زمینه هم میتونید جواب شما رو بده اگر یک مقدار فکرتونو به کار بندازید و عجول نباشید متوجه میشید که ایمن دی ان اس های که بر روی دومنیتون ست شده مشکل داره -

نامه تمام ....

10074

s98
December 4th, 2012, 08:24
لود می شود.

مشکلی نیست

فقط چون هاست را عوش کردید

ست شدن دی ان اس ها طول می کشد همین

dicaprio_4244
December 4th, 2012, 19:22
لود می شود.

مشکلی نیست