توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : بک آپ گیری از cpanel که لیسانس نداره
||siavash||
November 22nd, 2012, 20:03
سلام !! ماشاالله سرویس دهی alborzhost.com که ....
2 ماهه سی پنلشون لیسانس نداره و دون تام 99.99 % !!!!!!!
من میخوام انتقال بدم هاست رو کامل
راهی هست بدون دسترسی به سی پنل ؟
Faraz4u
November 22nd, 2012, 20:14
با ftp فایلها رو دانلود کن
با نرم افزارهایی مثل mysqldumper هم میتونی از دیتابیست بکاپ بگیری . مشخصات دیتابیستو از فایلهای کانفیگت استخراج کن بزن توی اسکریپت
TRIAL LICENSE
This copy is a trial version and will expire at the end of the trial term. You will need to upgrade to a paid copy to continue using the software after that term.
این چیه دوستان :دی بالای سی پنل :-o
+ببخشید توی تاپیک شما پرسیدم دیدم از لایسنس سی پنل گفتم بگم
AvalinHost
November 22nd, 2012, 21:06
از سرویس دهنده جدید سرویس بگیرید و سپس اطلاعات هاست قبلیتون رو بدین تا از whm منتقل کنه.
TRIAL LICENSE
This copy is a trial version and will expire at the end of the trial term. You will need to upgrade to a paid copy to continue using the software after that term.
این چیه دوستان :دی بالای سی پنل :-o
+ببخشید توی تاپیک شما پرسیدم دیدم از لایسنس سی پنل گفتم بگم
ترجمه کنید متوجه میشید !@
میگه که از نسخه تریال سی پنل داره استفاده میشه ! سی پنل 14 روز رایگان هست
NAVAB.S
November 22nd, 2012, 21:30
ممنون میدونستم ترجمه شو ولی برام جای تعجب داشت! اخه این پیغام همیشه هست یعنی هیچ مشکلی پیش نمیاد؟ قدیم هر دو هفته بود الان یک هفته هست بکوب هست گفتم شاید ربطی به لایسنس نداشته باشه دیگه! :دی
shahab-f
November 22nd, 2012, 21:34
ممنون میدونستم ترجمه شو ولی برام جای تعجب داشت! اخه این پیغام همیشه هست یعنی هیچ مشکلی پیش نمیاد؟ قدیم هر دو هفته بود الان یک هفته هست بکوب هست گفتم شاید ربطی به لایسنس نداشته باشه دیگه! :دی
دقیقا چند هفتس ؟؟؟؟
habiballahafg
November 22nd, 2012, 21:39
اول میگید هر ۲ هفته ،بعدش میگید یک هفته است بالای کنترل پنل هست:)
||siavash||
November 22nd, 2012, 23:57
دوستان !! ببخشید من نفهمیدم تاپیک برای مشکل من هست یا ... ؟؟!
دوست عزیز whm رو من باید به مسئول هاست قدیمی بگم یا هاست جدید ؟