PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ثبت دامنه در resellerclub

afshinaz
November 22nd, 2012, 18:25
سلام

میخوام از resellerclub پنل بگیرم

میدونم برای شروع باید 99 دلار پرداخت کنم ولی برای وریفای نیاز به مدارک هست؟

لطفا کامل توضیح بدین باید چیکار کنم

Ahmad110
November 22nd, 2012, 18:35
سلام

میخوام از resellerclub پنل بگیرم

میدونم برای شروع باید 99 دلار پرداخت کنم ولی برای وریفای نیاز به مدارک هست؟

لطفا کامل توضیح بدین باید چیکار کنم

اگه با وب مانی پرداخت کنید ، مدارک نمیخوان . اما پرداخت با پی پال و کردیت کارت نیاز به مدارک برای وریفای داره

afshinaz
November 22nd, 2012, 18:38
ممنون از پاسخ شما

این مدارک برای وریفای کردن چیا هستن؟

البته پرداخت توسط من انجام نمیشه توسط یکی از بستگان که در سوئد هستن انجام میشه

Ahmad110
November 22nd, 2012, 18:59
اسکن پاسپورت + اسکن قبض برق یا گاز یا تلفن برای وریفای بیلینگ آدرس . در ضمن برای پرداخت با پی پل یا کارت اعتباری ازتون فی به عنوان کارمزد کم میشه . اما پرداخت با وب مانی هیچ کارمزدی نداره .
برای ما بهترین گزینه پرداخت از طریق وب مانی هستش .

afshinaz
November 22nd, 2012, 19:36
در رابطه با resellerclub آموزشی موجود هست؟ مثلا نحوه عوضیت و پرداخت و انتقال دامنه ها

الان از irpowerweb نمایندگی دارم مثلا in 31800 pro 44800

ولی resellerclub
in $7.39

pro $2.99

Ahmad110
November 22nd, 2012, 20:08
در رابطه با resellerclub آموزشی موجود هست؟ مثلا نحوه عوضیت و پرداخت و انتقال دامنه ها

الان از irpowerweb نمایندگی دارم مثلا in 31800 pro 44800

ولی resellerclub
in $7.39

pro $2.99

کنترل پنلشون خیلی ساده هستش + اینکه هر جا مشکل داشتین میتونین از ساپورتشون کمک بگیرین . هزینه ها هم طبق اسلبی که توش هستین براتون محاسبه میشه .
در واقع شما با پرداخت 99 دلار تازه تو بیس اسلب قرار میگیرین و برای تخفیف بیشتر باید گردش مالی بیشتری داشته باشین .
قیمتها برای هر اسلب رو از لینک زیر میتونین ببینین .
Domain Name Prices – SSL Certificate Pricing, Web Hosting Pricing | ResellerClub (http://www.resellerclub.com/pricing)