خواستم بدونم چرا اینقدر اختلاف قیمت سرور مجازی زیاده؟؟؟ مثلا" اونایی که ارزونتر از بقیه میگیرن دلیلش چیه؟؟؟ ارز رو ارزونتر میگیرن یا تونستن سرورهای اختصاصی رو ارزونتر بگیرن؟؟؟ آیا اونایی که گرون میدن نتونستن مثل اینا باشن؟؟؟ هیچگونه قصد و غرضی در این سوال من نیست و هدف فقط دونستن این موضوعه، چند نمونه از آفرهایی که دیدم و تعجب کردم رو میذارم امیدورام پاسخ های مناسبی داده بشه و به کسی توهین نشه
http://www.webhostingtalk.ir/f15/63962/
http://www.webhostingtalk.ir/f15/63286/
http://www.webhostingtalk.ir/f15/62273/
با تشکر از دوستان عزیز
pardishosting
November 22nd, 2012, 15:30
فقط و فقط overselling + داشتن هزینه هایی مثل مکان پشتیبان و ...
شاید هر گرونی دلیل بر کیفیت نباشه ولی 90 درصد ارزون فروش ها کیفیت کمتری دارند .
DreamServer
November 22nd, 2012, 15:50
درود
1. افر دیتاسنتر جدید رد استیشن دوباره بازار رو تکون داد و عواقبش 6 ماه دیگه مشخص میشه که دوباره همه ی این سرور ها جمع میشه
2. Over sell خیلی فجیههه!!!
3. هزینه مالیات ، شرکت ، مکان پشتیبانی و غیره..
4. تعداد پشتیبانان و کیفیت پشتیبانی و خیلی عوامل دیگه!
dicaprio_4244
November 22nd, 2012, 15:52
من شنیدم فقط هزینه هر آی پی که به کاربر میدن 12 هزار تومنه اگه این درسته این آخری که رم 2 گیگ انگلیس رو میده 16 تومن چطور واسش میصرفه؟؟؟
shahab-f
November 22nd, 2012, 15:53
من شنیدم فقط هزینه هر آی پی که به کاربر میدن 12 هزار تومنه اگه این درسته این آخری که رم 2 گیگ انگلیس رو میده 16 تومن چطور واسش میصرفه؟؟؟
دقت نمکنید دوستان 2 بار عرض کردند over selling
مثلا انقدر سی پی یو رو لیمیت مکنند که پدر یوزر در میاد مثلا کله سی پی یو سرور 4 هسته به 10 تا یوزر سی پی و 4 هسته میدند. خیلی جالبه نه ؟؟؟
البته این 12 هزار تومان تو دیتاسنتر های مختلف متفاوت هست
DreamServer
November 22nd, 2012, 16:01
با تشکر از شهاب عزیز! درست است دو بار ذکر شد که اور سلینگ!
البته یه 2 2 تا 4 تای عادی هم این رو میده
ایشون سرورشون £177.75* (Free Setup) در میاد براشون با هزینه آی پی و غیره اگر آفر آخر رو برداشته باشند و چون پیشفروش بوده 100 درصد این آفر برداشته میشه
48 عدد سرور 2 گیگ اگر فروش بره 3.708 پوند برای هر نفر در نظر گرفته میشه که حدود همان 16 هزار تومان میباشد که 16 عدد آی پی خالی هم خواهند داشت! ;)
بقیه اش پای شما!
حساب کتاب ساده ایست! ولی این آفر بعد از 6 ماه تغییر میکنه روی 400 500 پوند و اونموقع است که ...!
dicaprio_4244
November 22nd, 2012, 16:10
دارن ضرر میدن بیچاره ها :d راستی شهاب آخر پول منو پس ندادی :d
shahab-f
November 22nd, 2012, 16:12
دارن ضرر میدن بیچاره ها :d راستی شهاب آخر پول منو پس ندادی :d
:d واقعا روتون میشه بگید ؟؟؟ قوانین رو نخوندی اومدی سرویس گرفتی بعد میگی پوله مارو پس بده ؟؟؟ :d
serverstar.ir
November 22nd, 2012, 16:12
دوستانی که آفر ما رو اینجا مطرح کردند و به Overcell نصبت داده شدیم قیمیتهای واقعی ما در این لینک موجود هست سبد خرید - سرور استار (http://www.serverstar.ir/portal/cart.php)
که رم 256 به قیمت 18 تومان ارائه میشه
این آفر سیایت کاری هست و فقط برای تبلیغات هست تخفیف ویژه ماه اول هست به هیچ وجه اورسل ص.رت نمیگیره ماه اول بدون سود سرور میدیم و درقبال ان هم اعتماد هم مشتری به دست میاریم و برای ماه های بعدی با سود کمتر سرور ها ارائه میشن
اگر قرار باشه اورسل کنیم که مشتری برای ما باقی نخواهد ماند
بنده هم تایید میکنم اگر شخصی هرماه با قیمت پایین سرور بده 100% اورسل شده هستش
shahab-f
November 22nd, 2012, 16:14
دوستانی که آفر ما رو اینجا مطرح کردند و به Overcell نصبت داده شدیم قیمیتهای واقعی ما در این لینک موجود هست سبد خرید - سرور استار (http://www.serverstar.ir/portal/cart.php)
این آفر سیایت کاری هست و فقط برای تبلیغات هست تخفیف ویژه ماه اول هست به هیچ وجه اورسل ص.رت نمیگیره ماه اول بدون سود سرور میدیم و درقبال ان هم اعتماد هم مشتری به دست میاریم
این دوستمون فک نکنم قصده تخریب داشتند بیشتر قصدشون مثال بود ..
pardishosting
November 22nd, 2012, 16:15
این آفر سیایت کاری هست و فقط برای تبلیغات هست تخفیف ویژه ماه اول هست به هیچ وجه اورسل ص.رت نمیگیره ماه اول بدون سود سرور میدیم و درقبال ان هم اعتماد هم مشتری به دست میاریم
همه هم می گن سیاست کاری ...
dicaprio_4244
November 22nd, 2012, 16:15
ولی باور کن به خاطر اون سرورت مشکل پیدا کرد، چیزی نبود واسه تو که بخوای پس بدی، گفتی هاست بخر من پولشو میدم ولی من زودتر از اون تیکت تو خریده بودم، بی خیال، اگه خواستی تمدید این ماه رو واریز کن :d
mahdi2009
November 22nd, 2012, 16:19
سلام.
دوست عزیز دو مورد هست
یکی نبود قانون برای فروش.
دومی شفاف نبودن وضعیت سرورها برای مشتری.
شما اگر هم یوزر سرویسها باشید باید در حد یک فروشنده اطلاعات داشته باشید! تا مشکلی براتون پیش نیاد. سرورهای فرانسه یک مشخصات و خاصیتهایی دارن سرورهای انگلیس هم همینطور سرورهای المان و ....
باید خودتون بدونین این افرهایی که ارائه میشه با سرورهای اصلی دیتاسنتر هماهنگی دارن یا نه.
در مورد فروشنده ها هم که بحث مفصله خیلی از مطالب رو هم اجازه نداریم عنوان بکنیم!
shahab-f
November 22nd, 2012, 16:21
ولی باور کن به خاطر اون سرورت مشکل پیدا کرد، چیزی نبود واسه تو که بخوای پس بدی، گفتی هاست بخر من پولشو میدم ولی من زودتر از اون تیکت تو خریده بودم، بی خیال، اگه خواستی تمدید این ماه رو واریز کن :d
:d سرور مشکل پیدا نکرد آی پی رو دیتاسنتر بلوک کرده بود که آزاد کرد - تازه بعد از اینه شما رفتی شکر خدا تونستیم یه سرور 8 هسته بگیریم :d
آره ماه جدیدو بده من برات تمدید میکنم دیگه چکار کنیم اینکارو میکنم نری بشینی بگی هاست گیگ پوله مارو خورد ! بعد دوستان بپرسند مگه پولت چقدر بوده بعد آبروت بره :d
serverstar.ir
November 22nd, 2012, 16:22
همه هم می گن سیاست کاری ...
این حرف شما یعنی ما اورسل میکنیم ؟؟ یا بفرماید ثابت کنید از این آفر اورسل صورت میگیره و یا در حضور همه عذزخواهی کنید
dicaprio_4244
November 22nd, 2012, 16:22
احسنت داریم به نتایج خوبی می رسیم
dicaprio_4244
November 22nd, 2012, 16:24
دوستان خواهش کردم به کسی توهین نشه، من فقط چندتا مثال اوردم، که این عزیز هم توضیح داد چرا ارزونه و فقط ماه اوله
deltamusic
November 22nd, 2012, 16:27
از اون تایپیک های بی درو پیکره!...
shahab-f
November 22nd, 2012, 16:28
دوستان خواهش کردم به کسی توهین نشه، من فقط چندتا مثال اوردم، که این عزیز هم توضیح داد چرا ارزونه و فقط ماه اوله
اگر قراره توهین شده باشه .شما خودت با اون مثال ها توهین کردید دوستان اینجا فقط جواب سوالاتونو دادند . همین !
dicaprio_4244
November 22nd, 2012, 16:32
اگر قراره توهین شده باشه .شما خودت با اون مثال ها توهین کردید دوستان اینجا فقط جواب سوالاتونو دادند . همین !
اذیت نکن دیگه من سوال پرسیدم و گفتم چرا بعضی ها ارزون میدن و چندتا مثال آوردم، توی پستم هم گفتم هیچ قصد و غرضی ندارم، این عزیزا هم که خودشون میان جواب میدن
dicaprio_4244
November 22nd, 2012, 16:34
از اون تایپیک های بی درو پیکره!...
جانم تلیسچی خیلی دوسش دارم :d
DreamServer
November 22nd, 2012, 16:38
این حرف شما یعنی ما اورسل میکنیم ؟؟ یا بفرماید ثابت کنید از این آفر اورسل صورت میگیره و یا در حضور همه عذزخواهی کنید
امیر عزیز تایید میشن!
سیاست کاری هر کس هم به خودش ربط داره ! توهین هم به کسی نکنید! از این نظر هم که هر نفر میتونه هر کاری بکنه و به مشتریاش ربط داره فکر نمیکنم این تاپیک جای اظهار نظر در مورد سرویس بقیه یا نظر دادن در مورد اورسل یا اورسل نبودن باشه!
اون رو مشتری میگه و تصمیم میگیره و اینجا هم جواب سوال و جوابه نه چیزه دیگه ای!
سپاس
pardishosting
November 22nd, 2012, 16:45
بنده کلی گفتم ... شما هم ممکن هست اورسل کنید ، اگر بنا بر اثبات باشه شما بهتره اثبات کنید اورسل نمی کنید.
این طوری هم سطح کیفیت خودتون رو ثابت می کنید و مشتریان به شما اعتماد می کنند.
Nik0TiN
November 22nd, 2012, 16:52
ببین من دارم سرور مجازی رو کاملا تخصصی ارائه میدم
یعنی واسه ارائه یک لینوکس میام سرور اختصاصی OpenVz با پنل مدیریت SolusVm که پولی هست را راه میندازم کیفیت سرویسم جوری میشه که یه سایت با روزی 20 هزار تا بازدید مصرف رمش بیشتر از 700 مگ نمیشه از 4 گیگ رمی که بهش اختصاص میدم
در عوض این کیفیت پول خوب هم میگیرم هزینه شرکت و تلفن و مالیات و ... هم مجبورم بده خوب سرویس هم قیمت خوب میدم
واسه ویندوز هم سرور جدا میذارم HyperV ...
اما یکی میاد 17 18 سالشه بیکار یه سرور راه میندازه یه وی ام ویر نصب میکنه هم ویندوز میده هم لینوکس میده سرور اصلی تازه منیج شده نیست چه بررسه سرور مجازی ها فقط یاد گرفته دکمه بزنه که خیلی ها میشناسم همین کارو هم نمیکنند...
Oversell میکنه پشتیبانی هم نمیکنه
هزینه ای هم نداره
تازه خیلی هم سود میکنه !
معلومه اینجوری میشه دیگه بازار خراب میشه
بعدم گندش در میاد که دیگه جواب کسی رو نمیده
از طرفی به خاطر وجود همچین ادم هایی افرادی مثل ما باید ضرر بدند چون مردم ایران دوست ندارند کیفیت رو ببینند فقط پول رو میبینند
خلاصه اینکه کاش ما هم صنف داشتیم
shahab-f
November 22nd, 2012, 17:10
یعنی واسه ارائه یک لینوکس میام سرور اختصاصی OpenVz با پنل مدیریت SolusVm که پولی هست را راه میندازم کیفیت سرویسم جوری میشه که یه سایت با روزی 20 هزار تا بازدید مصرف رمش بیشتر از 700 مگ نمیشه از 4 گیگ رمی که بهش اختصاص میدم
در عوض این کیفیت پول خوب هم میگیرم هزینه شرکت و تلفن و مالیات و ... هم مجبورم بده خوب سرویس هم قیمت خوب میدم
اما یکی میاد 17 18 سالشه بیکار یه سرور راه میندازه یه وی ام ویر نصب میکنه هم ویندوز میده هم لینوکس میده سرور اصلی تازه منیج شده نیست چه بررسه سرور مجازی ها فقط یاد گرفته دکمه بزنه که خیلی ها میشناسم همین کارو هم نمیکنند...
هزینه ای هم نداره
تازه خیلی هم سود میکنه !
از طرفی به خاطر وجود همچین ادم هایی افرادی مثل ما باید ضرر بدند چون مردم ایران دوست ندارند کیفیت رو ببینند فقط پول رو میبینند
درود
ای کاش 17 18 سالش باشه طرف تو همین انجمن میشناسمش 14-15 سالش اومده داره وی پی اس میده --
خدایی خیلی زور داره برا ادم
serverstar.ir
November 22nd, 2012, 17:10
بنده کلی گفتم ... شما هم ممکن هست اورسل کنید ، اگر بنا بر اثبات باشه شما بهتره اثبات کنید اورسل نمی کنید.
این طوری هم سطح کیفیت خودتون رو ثابت می کنید و مشتریان به شما اعتماد می کنند.
دوست عزیز ما با سرورامون اثبات میکنیم اما شما با چه مدرکی اینطوری نظر میدید :-$
DreamServer
November 22nd, 2012, 17:15
هزینه ای هم نداره
تازه خیلی هم سود میکنه !
حرفتون کاملا متین.
اما این جا مشکل اینجاست که مردم ما نمیخوان! همونجوری که خودتون گفتید!
عمده مردم ما واسه چیلتر شکن و اسپم و از اینجور چیزا میخوان!
بنده خودم هم سرویس پریمیوم دارم ولی واسه چی بیام آفر پریمیوم بدم توی اینجا؟!
کسی که کیفیت بخواد خوب هم هزینه میکنه! همونجوری که شما هم ذکر کردید!
کاش ما هم صنف داشتیم !!!!!
novinvps.com
November 22nd, 2012, 17:38
درود
1. افر دیتاسنتر جدید رد استیشن دوباره بازار رو تکون داد و عواقبش 6 ماه دیگه مشخص میشه که دوباره همه ی این سرور ها جمع میشه
2. Over sell خیلی فجیههه!!!
3. هزینه مالیات ، شرکت ، مکان پشتیبانی و غیره..
4. تعداد پشتیبانان و کیفیت پشتیبانی و خیلی عوامل دیگه!
دقت نمکنید دوستان 2 بار عرض کردند over selling
مثلا انقدر سی پی یو رو لیمیت مکنند که پدر یوزر در میاد مثلا کله سی پی یو سرور 4 هسته به 10 تا یوزر سی پی و 4 هسته میدند. خیلی جالبه نه ؟؟؟
البته این 12 هزار تومان تو دیتاسنتر های مختلف متفاوت هست
با تشکر از شهاب عزیز! درست است دو بار ذکر شد که اور سلینگ!
البته یه 2 2 تا 4 تای عادی هم این رو میده
ایشون سرورشون £177.75* (Free Setup) در میاد براشون با هزینه آی پی و غیره اگر آفر آخر رو برداشته باشند و چون پیشفروش بوده 100 درصد این آفر برداشته میشه
48 عدد سرور 2 گیگ اگر فروش بره 3.708 پوند برای هر نفر در نظر گرفته میشه که حدود همان 16 هزار تومان میباشد که 16 عدد آی پی خالی هم خواهند داشت! ;)
بقیه اش پای شما!
حساب کتاب ساده ایست! ولی این آفر بعد از 6 ماه تغییر میکنه روی 400 500 پوند و اونموقع است که ...!
به نکات خوبی اشاره کردند همکارمون
واقعا 6 ماه دیگه ! مستعده که یه زلزله به شدیدی رخ میده ;)
habiballahafg
November 22nd, 2012, 18:38
من یه سرور اختصاصی از آقای ****** گرفتم نسبت به رم و هارد و... خیلی ارزان است همچنین ما تازه شروع کردیم برای گرفتن مشتری داریم تخفیف میدیم (البته ضرر هم میکنیم )ولی همه این کار ها برای افزایش فروش و اعتبار هست ولی به جان مولا و به این شب های عزیز قسم من اورسل نمیکنم
serverstar.ir
November 22nd, 2012, 18:40
من یه سرور اختصاصی از آقای ****** گرفتم نسبت به رم و هارد و... خیلی ارزان است همچنین ما تازه شروع کردیم برای گرفتن مشتری داریم تخفیف میدیم (البته ضرر هم میکنیم )ولی همه این کار ها برای افزایش فروش و اعتبار هست ولی به جان مولا و به این شب های عزیز قسم من اورسل نمیکنم
آقا چرا قسم میخوری !!!!!!!
habiballahafg
November 22nd, 2012, 18:44
آقا چرا قسم میخوری !!!!!!!
خوب نمیکنم دیگه
چون اصلا دوست ندارم مشتری از ما ناراحت باشه
serverstar.ir
November 22nd, 2012, 18:49
خوب نمیکنم دیگه
چون اصلا دوست ندارم مشتری از ما ناراحت باشه
نیازی به قسم نیست سرویس خوب ارائه بده فقط همین :66:
amirlord
November 22nd, 2012, 20:31
سلام
ناراحت میشم وقتی می بینم کسی باید بیاد اثبات کنه که اورسل نمی کنه در حالی که اتهام رو شخص دیگری میزنه .
مشکلتون اون نوجوون 15 ساله ست ؟ جاتون رو تنگ کرده ؟ نه عزیز من ؛ مشکل اینجا نیست . مشکل اینجاست ما ایرانیا فکر میکنیم برای مشتری بیشتر باید مشتری های بقیه رو کم کنیم !!!
این ماه مشتریت پرید رفت سراغ یه هاستینگ ارزون ؟ مطمئن باش اگر سرویس طرف به دردش نمیخورد ماه بعدش یا همون ماه برمیگرده سمتتون . اگر برنگشت یا کار خودتون مشکل داشته یا کاربر سرویس دیگری میخواسته !
- اگر برادر یا خواهر کوچکتری دارید سعی کنید اون رو با بازار های بین المللی آشنا کنید و فکرش رو باز کنید .
*فقط در ایران می بینم که از قیمت های یه شرکت دیگه که با خودش هزاران تفاوت داره شکایت میکنن !!!*
shahab-f
November 22nd, 2012, 20:55
سلام
ناراحت میشم وقتی می بینم کسی باید بیاد اثبات کنه که اورسل نمی کنه در حالی که اتهام رو شخص دیگری میزنه .
مشکلتون اون نوجوون 15 ساله ست ؟ جاتون رو تنگ کرده ؟ نه عزیز من ؛ مشکل اینجا نیست . مشکل اینجاست ما ایرانیا فکر میکنیم برای مشتری بیشتر باید مشتری های بقیه رو کم کنیم !!!
این ماه مشتریت پرید رفت سراغ یه هاستینگ ارزون ؟ مطمئن باش اگر سرویس طرف به دردش نمیخورد ماه بعدش یا همون ماه برمیگرده سمتتون . اگر برنگشت یا کار خودتون مشکل داشته یا کاربر سرویس دیگری میخواسته !
- اگر برادر یا خواهر کوچکتری دارید سعی کنید اون رو با بازار های بین المللی آشنا کنید و فکرش رو باز کنید .
*فقط در ایران می بینم که از قیمت های یه شرکت دیگه که با خودش هزاران تفاوت داره شکایت میکنن !!!*
سلام..
خیر دوست عزیز نوجوون 15 ساله جای مارو تنگ نکرده مشکل دانش فنی هست که ندارند و برای سرگرمی وارد اینکار میشن (داشتیم از این موارد الکی حرف نمیزنم )صبحا مدرستسو بعد ظهر به بعد هم پای درس و مشق جایی برای ارائه پشتیبانی برای مشتری نیست.
bepad
November 22nd, 2012, 21:12
سلام
به نظر من علت اختلافات زیاد قیمت تمایل شرکت ها به جذب مشتری با سیاست های خاص خودشون هست اما در هر حال اگر قیمتها بخواد یکپارچه باشه باید یک صنف یا یک جمع با حضور شرکت های اصلی برای تعیین قیمت بازار ایران باشد که متاسفانه نیست همچنین از علت دیگر اختلاف قیمت هم اینه که بسیاری از کاربران با حداقل بودجه و دانش هاستینگ میزنند و متاسفانه چند ماهه جمع میشن توی اون چند ماه شرکت های اصلی برای حفظ و جذب مشتریانشونم که شده مجبور میشن قیمت هایی با اختلافهای ریاد ارائه دهند.