توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : راهنمایی جهت ثبت دامنه ir. به محض دیلیت شدن!
m.Amin
November 22nd, 2012, 12:37
....................
myum
December 3rd, 2012, 16:40
دوست عزیز راهی نداره !
منم چند روز پیش خودمو کشتم که دامنه ی yahoo.ir رو به محض انقضا ثبت کنم ، حتی میخواستم برم نمایندگی دامنه رو بگیرم اما بعد از کمی تحقیق فهمیدم که تمامی حقوق ثبت دامنه متعلق به خریدار قبلیه ، یعنی طرف باید دامنه رو کنسل کنه تا شما بتونی ثبتش کنی حتی در صورتی که تمدید نشه ، دامنه برای چند روز قابل ثبت نیست تا که شاید صاحب قبلیش تمدید بکنه !
ققنوس
December 3rd, 2012, 17:25
سلام
اولا بهتون ميگم دومين موازي اگه هست بيخيالش بشين زياد جالب نيست و احتمال داره يه روز از شما بگيرنش !
مورد بعدي هيچ راهي وجود نداره مگر اينكه بشينيد و مرتب چك كنيد تا ازاد بشه و توجه كنيد دومين پس از دو دوره 30 روزه طي يك بازه زماني دو هفته براي ثبت عمومي آزاد ميشه و طي اين زمان اگر رابط مالي قبلي خوشش بياد مي تونه براي خودش ثبتش كنه :d
ياعلي
+irtci+
December 6th, 2012, 23:58
دامنه yahoo.ir که دست دفتر دکتر لقایی هسه و در ضمن برند هم هست و هیچ کس نمیتونه ثبتش کنه اگه هم ثبتش کنی میتونن ازت پس بگیرن
در رابطه با این موضوع هم فهمیدم چطور سریع ثبتش کنم خواهشا اگه چیزی نمیدونید اطلاعات گمراه کننده ندید
با دسترسی به رابط api یه نماینده
فقط خواستی اطلاعات بچه هارو تست کنی؟!!!!:69:
samancms
December 7th, 2012, 02:59
با سلام
درست نیست با این روش دامنه ای رو ثبت کنید .
چون با ارسال درخواست مکرر به رابط api نماینده فیزیک نظری ، اون نماینده رابطش قفل و بلاک میشه و حق تمامی مشتریانی که از این نمایینده دارند دامنه ثبت میکنند پایمال میشود .
samancms
December 7th, 2012, 03:39
نگران نباش یه فکری برای اونم کردم
یعنی درخواست هاتون رو جوری ارسال میکنید که برای رابط api نماینده هیچ مشکلی پیش نیاد ؟
+irtci+
December 9th, 2012, 22:24
شما انگار عادت داری که به تاپیک های 2 هفته پیش جواب میدی؟؟؟
نخیر اون موقع نمیدونستم 1هفته بدش خودم فهمیدم
به تاریخ جواب دادن بچه ها دقت کن میفهمی
قبل از جواب دادن حتما تاریخ های جواب دادن ها رو چک کن
اول از خودتون یاد گرفتم،ببخشید!!! بعد 4 روز پست میدین!!! بعدشم شما با این استعدادحل مشکل ماروهم راهنمایی کنید.ممنون میشم