توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست خرید سرور بسیار قوی!
kingserver
November 22nd, 2012, 02:49
سلام علیکم به یک عدد سرور اختصاصی با مشخصات زیر نیاز منیدم
شرایط که فروشنده محترم باید داشته باشند از لحاظ بنده
1- قرارداد معتبر به من ارائه بدن و قابل پیگیری باشه از هر لحاظ قانونی
2-قبل از هر کاری اگر ابیوزی دریافت میشه سریعا به من اطلاع بدهند تا برخورد کنم با کاربر متخلف
3- نرخ سرور حتما با دلار باشد
4- کیفیت آپ تایم سرور در حد مناسب باشد انتظار بنده در سطح بسیار عالی نیست کیفیت باشه که همیشه پایدار و معقول باشد
5- بدلایل بیخود و غیر منطقی سرویس بعد از گذشت چندین ماه خاموش و........ نبینم از فروشنده عزیز(من الان به صورت مستقیم کار می کنم با دیتاسنتر ها )
Cpu: dual e5620
Ram:64 GB
HDD:4*2tb
port:1Gps
Bw:30TB or 50tb
ip:64 or 122
سرعت دانلود پورت حد اقل 80 الی 90 مگابایت باشه
تعداد ای پی بالا میخواهم حد اقل ای پی 62 عدد و حد اکثر 124 عدد حالا دقیقا پکیج های ای پی رو یادم نیست ولی حدودی گفتم
بروی سرور هم مجازی ساز میخواهم نصب باشه Vmware Exsi 5 و یک عدد کنترل پنل هم نصب کنن سرور فروش مجترم برای کاربران
------------------------
شرایط من برای پرداخت هزینه سرور:
از طریق همکاران پرداخت کننده سرور فروش عزیز هزینه رو دریافت کنند شاید در مواقعی که ارز خودشون گران تر تهیه می کنند و سودی باید بکنند تو پرداخت ووووو خوب من از همکاران دیگر میتونم با قیمت مناسب تری تهیه کنم و به نرخ دلار به کارت ایشون واریز کنم
نرخ ریال هم اعلام کنند
------------------------
پشتیبانی ایشون هم از طریق تیکت باشه و پاسخگو باشند برای مشکلات که ناخود اگاه بوجود میاد اینجوری نباشه وقتی تیکت میدم 10ساعت بعد جواب دریافت کنم یا دیر تر یا زود تر در مواقع حساس به مشکل که فوری هست رسیدگی بشه
------------------------
دلیلی هم که میخوام از نماینده ایرانی خرید کنم هم این هست که خوب بلخره افر های مناسبی دارند و سرور های زیاد میتونند مناسب ترین قیمت رو بدن به من ولی اگر به هزینه کردن باشه خودم میتونم با نرخ بالا تری به صورت مستقیم خرید کنم!
danitfk
November 22nd, 2012, 03:01
سلام.
قرارداد رسمی و شرکتی امکانش وجود نداره .
پنل مدیریت سرور + ارتباط با دیتاسنتر رو دارید.
روی هزینه سرور بیش از 100$ تخفیف وجود داره.
ابیوز ها مستقیم برای شما ارسال میشه.
پورت کاملا اختصاصی ، پهنای باند پرمیوم
امکان ارتقا تا 256 آی پی آدرس
KVM بهتون ارائه میشه , علاوه بر این نصب هر سیستم عامل رایگان
2 آفر موجوده . Dual Intel E5-2620 و AMD Opteron 6272.
AMD Opteron 6272 Dedicated Server :: ReliableSite.Net LLC - Server Details (http://reliablesite.net/dedicated-servers/detail.aspx?server=amd-opteron-6272)
برای استعلام قیمت تماس بگیرید.
kingserver
November 22nd, 2012, 03:06
http://www.webhostingtalk.ir/images/icons/icon1.png پاسخ : درخواست خرید سرور بسیار قوی! سلام.
قرارداد رسمی و شرکتی امکانش وجود نداره .
پنل مدیریت سرور + ارتباط با دیتاسنتر رو دارید.
روی هزینه سرور بیش از 100$ تخفیف وجود داره.
ابیوز ها مستقیم برای شما ارسال میشه.
پورت کاملا اختصاصی ، پهنای باند پرمیوم
امکان ارتقا تا 256 آی پی آدرس
KVM بهتون ارائه میشه , علاوه بر این نصب هر سیستم عامل رایگان
2 آفر موجوده . Dual Intel E5-2620 و AMD Opteron 6272.
Cpu: dual e5620
Ram:64 GB
HDD:4*2tb
port:1Gps
Bw:30TB or 50tb
ip:64 or 122
سرعت دانلود پورت حد اقل 80 الی 90 مگابایت باشه
تعداد ای پی بالا میخواهم حد اقل ای پی 62 عدد و حد اکثر 124 عدد حالا دقیقا پکیج های ای پی رو یادم نیست ولی حدودی گفتم
بروی سرور هم مجازی ساز میخواهم نصب باشه Vmware Exsi 5 و یک عدد کنترل پنل هم نصب کنن سرور فروش مجترم برای کاربران
------------------------
شرایط من برای پرداخت هزینه سرور:
از طریق همکاران پرداخت کننده سرور فروش عزیز هزینه رو دریافت کنند شاید در مواقعی که ارز خودشون گران تر تهیه می کنند و سودی باید بکنند تو پرداخت ووووو خوب من از همکاران دیگر میتونم با قیمت مناسب تری تهیه کنم و به نرخ دلار به کارت ایشون واریز کنم
نرخ ریال هم اعلام کنند
------------------------
پشتیبانی ایشون هم از طریق تیکت باشه و پاسخگو باشند برای مشکلات که ناخود اگاه بوجود میاد اینجوری نباشه وقتی تیکت میدم 10ساعت بعد جواب دریافت کنم یا دیر تر یا زود تر در مواقع حساس به مشکل که فوری هست رسیدگی بشه
------------------------
دلیلی هم که میخوام از نماینده ایرانی خرید کنم هم این هست که خوب بلخره افر های مناسبی دارند و سرور های زیاد میتونند مناسب ترین قیمت رو بدن به من ولی اگر به هزینه کردن باشه خودم میتونم با نرخ بالا تری به صورت مستقیم خرید کنم!
Intel Xeon E5-1620
RAM 64 GB DDR3 ECC
Hard disk 2x 2TB SATA3
Connection1 Gbps
Maximum IPs routable to the server132
600000 هزینه ماهیانه
با قرارداد و مهر و امضای شرکتی با شما معامله میشه و در صورت نیاز فکس میشه براتون
موفق باشید
nimafire
November 22nd, 2012, 06:16
سلام
قرار دادر رسمی با شما منعقد خواهد شد
از دتاسنتر هلند با اپتایم 99.99 درصد - عدم دریافت ابیوز های بی مورد - پورت 100 درصد اختصاصی و همچنین دسرتسی کامل به ipmi رایگان به شما میتوانیم افر ها مناسبی ارایه کنیم. مایل بودید بفرمایید تا لیست خدمت شما ارسال شود
kingserver
November 22nd, 2012, 10:33
.سلام
قرار دادر رسمی با شما منعقد خواهد شد
از دتاسنتر هلند با اپتایم 99.99 درصد - عدم دریافت ابیوز های بی مورد - پورت 100 درصد اختصاصی و همچنین دسرتسی کامل به ipmi رایگان به شما میتوانیم افر ها مناسبی ارایه کنیم. مایل بودید بفرمایید تا لیست خدمت شما ارسال شود
سلام علیکم
لطفا افرتون رو ارائه بدین
amirlord
November 22nd, 2012, 10:55
سلام
اگر عجله ندارید ایمیل ارسال کنید : pnetsale [at] gmail [dot] com
* تمامی تجهیزات متعلق به ماست و بصورت مستقیم با ما کار میکنید .
در عنوان ایمیل مطرح کنید که در اینجا تاپیک زده بودید تا قیمت حدودی یک آفر خوب رو براتون ارسال کنم.
- پردازنده ای انتخاب کردید اصلا مناسب نیست و در مقایسه با پردازنده های جدید performance بسیار پایینی داره و بسیار گران هست و 6 ماهی هست کسی دیگر از این پردازنده ها خریداری نمی کند !
kingserver
November 22nd, 2012, 12:28
سلام
اگر عجله ندارید ایمیل ارسال کنید : pnetsale [at] gmail [dot] com
* تمامی تجهیزات متعلق به ماست و بصورت مستقیم با ما کار میکنید .
در عنوان ایمیل مطرح کنید که در اینجا تاپیک زده بودید تا قیمت حدودی یک آفر خوب رو براتون ارسال کنم.
- پردازنده ای انتخاب کردید اصلا مناسب نیست و در مقایسه با پردازنده های جدید performance بسیار پایینی داره و بسیار گران هست و 6 ماهی هست کسی دیگر از این پردازنده ها خریداری نمی کند !
پردازنده که شما مد نظرتونن هست چه پردازنده ای هست؟
ایمیل در حال ارسال هست تا دقایقی دیگر
amirlord
November 22nd, 2012, 12:36
پردازنده که شما مد نظرتونن هست چه پردازنده ای هست؟
ایمیل در حال ارسال هست تا دقایقی دیگر
پردازنده ی مموری های 3 کاناله پشتیبانی میکنه و بهتره رم به این صورت بسته بشه : 12 - 24 - 48 - 96
اما پیشنهاد من به شما پردازنده های e5 ـی که مموری 4 کاناله پشتیبانی میکنند هست . با فرکانس رم 1333 یا 1600 که به این صورت خیلی عالی بسته میشه : 16 - 32 - 64 - 128
در ایمیل براتون چند نمونن آفر ارسال خواهم کرد .
Intel Xeon E5-1620
RAM 64 GB DDR3 ECC
Hard disk 2x 2TB SATA3
Connection1 Gbps
600000 هزینه ماهیانه
با قرارداد و مهر و امضای شرکتی با شما معامله میشه و در صورت نیاز فکس میشه براتون
موفق باشید
این سرور به نظرم مناسب هست
Intel Xeon E5-1620
RAM 64 GB DDR3 ECC
Hard disk 2x 2TB SATA3
Connection1 Gbps
600000 هزینه ماهیانه
اما
اسم دیتاسنتر رو بگین
چند عدد ای پی برروی سرور میدین به صورت معمولی و اگر 132 ای پی رو یکجا بخواهم چقدر به مبلیغ سرور اظافه میشود
ترافیک پورت رو هم لطفا بگین
امکانش هست همچین سرور با سی پی یو Dual بدین همین مدل سی پی یو
امکان اپگرید رم وجود دارد؟ هزینه آپگرید 64 گیگ رم چقدر هست؟
abrijj
November 22nd, 2012, 12:54
Hostwz.com
www.hostwz.com
MOHAMMAD MOHSEN
November 22nd, 2012, 13:06
CPU: 2x Xeon® Processor E5-2620
RAM: 64GB
Storage: 4x1000GB WD RE4 | SATA 7200RPM 64M Cache
Four Port Adaptec Enterprise Raid Card , Raid 0,1,10 | 128MB DDR2 , 1 x 800MHz
1Gbps Dedicated Uplink
30TB BW
قیمت 699 دلار
دیتاسنتر Equinix LA1 لوکشین Los Angeles, USA در کیچ اختصاصی HugeServer
یه هر سرور یه ساب نت کلاس 29 (5 آیپی) رایگان داده میشه اگر آیپی تعداد بالا هم بخواین مشکلی نیست
kingserver
November 22nd, 2012, 13:06
هاست wz - ارائه دهنده خدمات هاست وارز - ارائه دهنده خدمات هاستینگ و طراحی وبسایت (http://www.hostwz.com)
هاست wz - ارائه دهنده خدمات هاست وارز - ارائه دهنده خدمات هاستینگ و طراحی وبسایت (http://www.hostwz.com)
abrijj (http://www.webhostingtalk.ir/member/61613/)
http://www.webhostingtalk.ir/images/statusicon/user-online.png کاربر محترم لطفا پست من رو به دقت بخونید و بیخودی پیشنهادی ندید من سرور اختصاصی میخواهم!سرور مجازی شما میایی افر میدی اونم بدون فکر
لطفا ویرایش کنید پستتون رو
MOHAMMAD MOHSEN
November 22nd, 2012, 13:07
قیمت های سایت آپدیت نیست اگر خواستین ایجا اعلام کنید قیمت هم قیمت روز دلار پیپال امروز 3050
kingserver
November 22nd, 2012, 13:20
قیمت های سایت آپدیت نیست اگر خواستین ایجا اعلام کنید قیمت هم قیمت روز دلار پیپال امروز 3050
تعرفتون بسیار بالاست حالا باز همکاران دیگه افر بدن ببینم قیمت ها به چه صورت هست
MOHAMMAD MOHSEN
November 22nd, 2012, 13:27
تعرفتون بسیار بالاست حالا باز همکاران دیگه افر بدن ببینم قیمت ها به چه صورت هست
بله بسیار بالاست اما کیفیت هم بسیار بالاست آفری هم که خدمتون داده شد در سایت خود Hugeserver.com هم موجود نیست این آفر رو به ما دادن چون مشتریشون هستیم این سرور با همین قیمت پهنای باندش 10 ترا ، فاقد رید سخت افزاری و روی پورت 100 هست در سایت خودشون علاوه بر این پنل به شما داده میشه شما مستقیم از دی سی ساپورت میشین و به KVM به صورت 24 ساعته دسترسی دارین اما باز تصمیم گیرنده نهایی شما هستید!
اگر خواستید سایتشون رو یه نگاه بکنید لطفا اگر سرور پایین تری خواستید احتمالا بتونیم آفر خوبی تقدیم کنیم
PENOIL
November 22nd, 2012, 13:41
http://www.webhostingtalk.ir/f11/63742/
router_ded
November 23rd, 2012, 03:14
این سرور به نظرم مناسب هست
Intel Xeon E5-1620
RAM 64 GB DDR3 ECC
Hard disk 2x 2TB SATA3
Connection1 Gbps
600000 هزینه ماهیانه
اما
اسم دیتاسنتر رو بگین
چند عدد ای پی برروی سرور میدین به صورت معمولی و اگر 132 ای پی رو یکجا بخواهم چقدر به مبلیغ سرور اظافه میشود
ترافیک پورت رو هم لطفا بگین
امکانش هست همچین سرور با سی پی یو Dual بدین همین مدل سی پی یو
امکان اپگرید رم وجود دارد؟ هزینه آپگرید 64 گیگ رم چقدر هست؟
بله آفر تاپـی هست با این قیمت فک نکنم جایی بتونید گیر بیارید
رو ovh بخش انگلیسی آفر گرفتیم اینو
از انگلیس و آمریکا هم آفرهای مشابه زیادی هست من اون چیزی که نیازتون هست رو عرض کردم
132 ای پی قیمتش فک کنم دورو بر 135 پوند در بیاد
این سرور با این سی پی یو مصلحته که 64 تا رم داشته باشه به خاطر قدرت و پردازش سی پی یو عرض می کنم
جهت هماهنگی تماس بگیرید اگه سوال دیگه ای داشتید خدمتتون عرض می کنم 09357824294
RezaFH
November 23rd, 2012, 12:38
صرفا جهت تذکر عرض کنم که پردازنده E5-1620 یک پردازنده 4 هسته ای هست (شاید بتونم بگم در حد و اندازه ی E3-1270 v2) و مطمئنا با این پردازنده نمیتونید از کل رم استفاده کنید
در کل برای رم های بالای 32 گیگابایت نیاز هست پردازنده حداقل 6 هسته ای و یا دوال باشه