ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : Approve

dnfb7
November 21st, 2012, 17:35
من چند دامین رو از چند شرکت مختلف به یک شرکت انتقال دادم اما انتقال هنوز تکمیل نشده و شرکت جدید به من گفتید ایمیل های ارسالی که برای انتقال دامین بودن رو چک کن و روی لینک Approve کلیک کنید.

اما این لینک توی هیچ کدوم از ایمیل های من نیس !!!

به شرکت جدید که گفتم، گفتن با شرکت قدیم تماس بگیرید و بگید ایمیلی که باهاش دامین ثبت شده بود رو بهتون بدن یا approve کنن خودشون

به شرکت قدیم که گفتم، گفتن با همون ایمیل خودتون ثبت شده ... و از طرفی گفتن اگه ایمیل انتقال گرفتید دیگه منتقل شده !!!

یکی کمکم کنه ....

aligoli
November 21st, 2012, 17:40
دوست عزیز، بهترین کار این هست، از شرکتی معتبر، پنل اختصاصی رسیلری کلاب دریافت کنید.

بعد به تمام شرکت هایی که دامنه رو ثبت کردید id customer و ایمیلتون رو بدید ، و اونها موظف هستید دامنتون رو به پنل اختصاصیتون انتقال بدند، هر وقت هم خواستید تمدید کنید راحت میتونید به شرکتی کهبهتون پنل اختصاصی داده بگید و اونها براتون انجام بدند .

در صورت سوال، میتونید به من پیام خصوصی بدید . موفق باشید

AvalinHost
November 21st, 2012, 17:41
باید تایید بشه تا ترافسفر انجام بشه.
لینک هم فقط به ایمیلی میاد که موقع ثبت دامنه وارد شده.

dnfb7
November 21st, 2012, 17:59
در ایمیلی که من از دوتا شرکت قبلی خرید کردم ایمیلی که approve داشته باشه وجود نداره .... فقط به تعداد دامین منتقل شده ایمیل دریافت کردم که فقط pay invoice داره و نه چیز دیگه ای !

dnfb7
November 27th, 2012, 00:45
من contact privacy رو به شرکت درخواست دادم برداشتن، ایمیلی که ثبت شده بود رو دیدیم، همون ایمیلی هست که همیشه باهاش کار میکنم، spam رو هم چک کردم ... دامین Lock نیست، کد انتقال درست هست، تمام مراحل درست پیش میره ... اما لینک approve اصلا ایمیل نمیشه ... جالبیش اینجاس که فقط واسه این دامین انجام نمیشه !!!