ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مصرف شدن شدید پهنای باند

h_zaman06
November 21st, 2012, 17:19
با سلام ...

مشکلی که 2 روزه برام پیش اومده اینه که پهنای باند سرور مجازی تموم میشه ... وقتی 50 گیگ هم اضافه کردم به چند ساعت نکشید که دوباره تموم شد .

میشه راهنمایی کنید که چطوری میشه فهمید مشکل از کجاست ؟

با تشکر

aligoli
November 21st, 2012, 17:24
سرور شما از کدام دیتاسنتر و کدام کشور هست ؟

مدیر سرور اختصاصی خودتون هستید یا از شرکتی گرفتید ؟

از شرکت مورد نظر تقاضای آمار پهنای باند مصرفی خودتون رو کردید ؟

parsspace
November 21st, 2012, 17:38
من تو ایران یه موردی دیده بودم که خود شرکت اسکریپتی گذاشته بود برای چک کردن وضعیت سرویس دهی سرور که هر ۱ ساعت ۲۰۰ ۳۰۰ گیگ پهنای باند میخورد. لطفا لاگ سرورتون رو بررسی کنید که از کجا براتون رکوئست میاد.

h_zaman06
November 21st, 2012, 17:53
راستش سرور مجازی داخل ایران هست ...
پهنای باند مصرفی نرمال ما 20 تا 25 گیگ در ماه بوده ... اما الان به 15 نرسیده 35 گیگ مصرف کرده بود ... صبح 50 گیگ دیگه شارژ کردم الان دوباره سرور دان شده .

از یک شرکت تقریبا معتبر گرفتم .
پشتیبانی شون مثلا 24 ساعته هست اما بعد از ساعت اداری معمولا جواب نمیدن ... دیروز 18 ساعت سرور دان بود و اینا هیچ جوابی ندادن :(( ... الان هم 2 ساعته دان شده و دوباره تا الان که جوابی ندادن .

اگر میشه یکمی بیشتر راهنمایی کنید با جزئیات ... که چه کارهایی انجام بدم ؟ من اطلاعات چندانی ندارم ... سرورر را هم مثلا مدیریت شده گرفته بودم ولی ظاهرا باید خودم دست به کار بشم .
روی سرور فقط چندتا از سایت های خودم هست و الان نگران سایت هام هستم :(

با تشکر

parsspace
November 21st, 2012, 18:42
من آدرس آی پی رو یادم نیست ولی مطمئنم همین بلا داره سر شما میاد
خود شرکت یه اسکریپت گذاشته که پهنای باند شمارو بخوره. لطفا های سرور رو بررسی کنید که ترافیکتون از کجا میاد و کجا میره.

h_zaman06
November 21st, 2012, 20:20
چی سرور رو بررسی کنم ؟ لطفا نحوه دسترسی بهش را هم بگین ..

با تشکر