توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سئوال در مورد هاست پیشنهادی
fidoman
November 21st, 2012, 14:46
سلام خسته نباشید من میخواهم یک هاست لینوکسی تهیه کنم نامحدود و میخواهم 5 تا انجمن علمی نصب کنم و فعالیت انجمن ها نیز بالاست میخواستم ببینم
1-از چه هاستی استفاده کنم ؟یعنی از هاست اشتراکی تهیه کنم ؟یا سرور مجازی بگیرم؟یا سرور اختصاصی؟
عذر میخواهم اطلاعاتم در مورد هاستینگ ها پایینه ؟
ممنون میشوم راهنمایی نمایید .
habiballahafg
November 21st, 2012, 15:05
سلام خسته نباشید من میخواهم یک هاست لینوکسی تهیه کنم نامحدود و میخواهم 5 تا انجمن علمی نصب کنم و فعالیت انجمن ها نیز بالاست میخواستم ببینم
1-از چه هاستی استفاده کنم ؟یعنی از هاست اشتراکی تهیه کنم ؟یا سرور مجازی بگیرم؟یا سرور اختصاصی؟
بستگی به بازدید روزانه داره میشه میزان بازدید را بگید والی برای سایت های که بازدید های چند هزاری ندارند شما میتونید از هاست اشتراکی استفاده کنید
lived
November 21st, 2012, 15:26
هاست اشتراکی خوبه ولی باید همیشه بک اپ کنید که خدایی ناکرده مشکلی پیش نیاد
اما اگر سرور داشته باشید میتونید همه چیز را کنترل کنید
اما آیا شما علم اداره کردن سرور را دارید ؟؟؟؟
اگر انجمنهای شما خیلی سوددهی بالایی دارند میتوانید سرور مجازی+سی پنل بگیرید که ماهانه حدودا 42دلار میشه
aligoli
November 21st, 2012, 16:27
هاست هایی که با اصطلاح نامحدود هستند در حقیقت به نوعی ... هستند، شما خودتون کمی فکر کنید می بینید که چیزی در دنیا با اسم نامحدود نداریم، هر چیزی سقفی داره و قاعدتا هزینه خودش رو که در بازار هاستینگ اسم نامحدود یک مقدار گول زننده هست.
به نظر من بهتر هست برای شروع، برای هر 5 انجمن هاست جدا بگیرید با گذشت زمان و بالا رفتن تجربتون وارد بحث سرور مجازی بشید و کم کم هر 5 سایت رو روی آن بالا بیاورید، البته نیاز نیست شما آگاهی تخصصی داشته باشید چرا که وظیفه پشتیبانی شرکتی که ازش خریداری میکنید هست.
منظورم نسبت به آگاهی، آگاهی در مورد اطلاعات گوناگون این موارد هست، موفق باشید.
winsent
November 21st, 2012, 16:34
با سلام به شما دوست ارجمند؛
پیشنهاد میکنیم چون در ابتدای راه هستید, برای خود ریسلر تهیه کنید, بخصوص در سرورهای لینوکس ایران که هم سرعت بالایی دارند و هم بصورت وارز میباشند
fidoman
November 21st, 2012, 17:16
با سلام به شما دوست ارجمند؛
پیشنهاد میکنیم چون در ابتدای راه هستید, برای خود ریسلر تهیه کنید, بخصوص در سرورهای لینوکس ایران که هم سرعت بالایی دارند و هم بصورت وارز میباشند
سلام عذر میخواهم منطورتان از ریسلر همان نمایندگی هاست هست یا یک چیز دیگر؟
fidoman
November 21st, 2012, 17:19
در مورد صحبت هایم نفرات داخل انجمن بیشتر از 1000 نفر نیستند وبه صورت اختصاصی میباشد و عمومی نیست .
در این باره اگر راهنمایی نمایید ممنون میشوم. یعنی کلا 5000 نفر میشوند به نظرتان یه هاست اشتراکی پاسخ گوی کار بنده میباشد
دوستان عزیز پیشنهاد بدهید برای یک هاست بدون قطعی و با امنیت بالا
parsspace
November 21st, 2012, 17:40
باید خودت ۲ ۲ تا ۴ تا کنی / خوب اگه سرور مجازی بگیری امنیت و کیفیت کارت افزایش پیدا میکنه.
sarvar
November 21st, 2012, 17:41
در مورد صحبت هایم نفرات داخل انجمن بیشتر از 1000 نفر نیستند وبه صورت اختصاصی میباشد و عمومی نیست .
در این باره اگر راهنمایی نمایید ممنون میشوم. یعنی کلا 5000 نفر میشوند به نظرتان یه هاست اشتراکی پاسخ گوی کار بنده میباشد
بله دوست عزیز جواب میده
winsent
November 21st, 2012, 17:43
سلام عذر میخواهم منطورتان از ریسلر همان نمایندگی هاست هست یا یک چیز دیگر؟
بله دوست عزیز؛
منظور ما نمایندگی هاست (ریسلر) هستش
شما به وسیله نمایندگی به صورت کامل میتونید به وب سایت های خود دسترسی داشته و کنترل کاملی بر روی آن ها داشته باشید
شرکت انفورماتیک پاسارگاد افتخار میکند بتواند در خدمت شما بوده و به شما خدماتی با کیفیت عالی و پشتیبانی مناسب ارائه دهد...
+
همچنین, ما خدمات ارائه شده شرکت را کاملا تضمین کرده و گارانتی بازپرداخت وجه شما در 14 روز تضمین میکند!
اگر 1 دقیقه هاست شما با اختلال روبرو گردید و یا وب سایت (های) شما بارگزاری نشد, ما وجه شما را عودت میدهیم...
+
شرکت انفورماتیک پاسارگاد (http://www.pasargad-ictgroup.ir)
habiballahafg
November 21st, 2012, 17:47
با سلام بله جواب گو هست حتی بیشتر از این ها را جواب گو هست و شما فعلا نیاز به سرور مجازی ندارید
هاست هم میتونید از ما بگیرید و ما در خدمتیم
10host - ناحیه کاربری (http://www.10host.org/portal)
aligoli
November 21st, 2012, 17:52
در بخش آموزشی، ممنوع هست ، لطفا در بخش درخواست سرویس ، تایپکی با عنوان ، درخواست هاست بدون قطعی و ... ایجاد کنید تا ما آفر خور را ارایه دهیم. موفق باشید.
fidoman
November 21st, 2012, 18:22
یک سئوال دیگر
اگر بنده یک هاست گرفتم و این انجمن ها را بارگزاری شد آیا زمانی که یک سرور مجازی و یا اختصاصی گرفته شد آیا میتوان اطلاعات را به به سرور انتقال داد .
سئوال بعدی بنده :بیشتر دوستان در قسمت هاستینگ کار میکنند و اول میگویند 14 روز هزینه عودت میشود اگر مشکلی پیش آمد حال یک سئوالی که پیش میآید این است اگر سرور 3ماه یا 6ماه به مشکل خورد تکلیف چیه ؟ضمانت کار چیست ؟منطور ضمانت اطلاعات میباشد که از بین نرود؟
چون تاپیک مدیران هاست را خواندم تنم بد لرزید .
habiballahafg
November 21st, 2012, 18:30
یک سئوال دیگر
اگر بنده یک هاست گرفتم و این انجمن ها را بارگزاری شد آیا زمانی که یک سرور مجازی و یا اختصاصی گرفته شد آیا میتوان اطلاعات را به به سرور انتقال داد .
سئوال بعدی بنده :بیشتر دوستان در قسمت هاستینگ کار میکنند و اول میگویند 14 روز هزینه عودت میشود اگر مشکلی پیش آمد حال یک سئوالی که پیش میآید این است اگر سرور 3ماه یا 6ماه به مشکل خورد تکلیف چیه ؟ضمانت کار چیست ؟منطور ضمانت اطلاعات میباشد که از بین نرود؟
بهتر هست همواره به صورت ماهانه تمدید کنید تا در صورت مشکل سر ماه انتقال بدید
در زمینه انتقال از هاست به سرور هم باید بک آپ گرفت و ما این کار را هر وقت خاستید برای شما انجام میدیم
winsent
November 21st, 2012, 18:31
با تشکر و سپاس از شما؛
سوال بسیار خوبی کردید
ما برای شما قرارداد ارسال میکنیم و تمامی موارد را بصورت ریز شده و کاملا دقیق ارسال میکنیم تا خاطر شما از هر نظر جمع باشد
همچنین, ما هر 3 روز از تمامی یوزرها بکاپ میگیریم تا در صورت هرگونه مشکل بتوانیم پاسخگوی شما باشیم...
+
همچنین, بیشتر این مشکلات که برای شرکت های خدمات دهنده هاستینگ اتفاق میفتد به دلیل ارائه خدمات هاستینگ در خارج از ایران بوده که بعضا نیز از سرورهای بی کیفیت (نظیر هتزنر) صورت میگیرد. اما این موارد در سرورهای ایران به ندرت اتفاق میفتد
aligoli
November 21st, 2012, 18:36
یک سئوال دیگر
1. بله ، می توان انتقال داد و این کار رو برای شما انجام خواهیم داد.
2. شما می توانید ماهانه، شش ماه، سالانه هاست مورد نظر خود رو تهیه کنید چنانچه ماهانه تهیه کنید که مشکلی نیست و هزینه نسبتا پایین هست و فکر میکنم چون تصمیم دارید بعد از چند ماه سرور مجازی تهیه کنید، پس قطعا ماهانه سرویس میگیرید .
ضمانت کار هم سایتی باشد که دارای نماد باشد، شرکت باشد و اعتبار داشته باشد، البته نه هر اعتباری، مثلا بارها مشاهده شده هست خیلی از شرکت ها برای اعتبار مجازی، آی.دی های مجازی میسازند و در تایپک خودشون پست میفرستند و تبلیغ خودشون رو میکنند، اینگونه قطعا درست نیست. همه چیز به معیارهای شما بستگی دارد.