توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل هتزنر با ایرانی ها - نمایندگی هتزنر
parsspace
November 21st, 2012, 01:11
با سلام
جهت دریافت نمایندگی از دیتاسنتر هتزر آلمان با پشتیبانی این دیتا سنتر تماسی گرفته شد.
همچنین پیرو تیکت های زده شده در سایت وب هاستینگ تالک در رابطه با مشکل هتزر با ایرانی ها سوالی شد که جوابی که دادن رو نیاز دونستم تو سایت قرار بدم
2) We don't have any restrictions for clients from Iran, you are free to get any
server from us and resell it. However, cPanel is developed by an American company
and they have restrictions so cPanel will not be possible to order.
همچنین درخواستی مبنی بر فعالیت به عنون نمایند این دیتا سنتر در ایران ارسال گردید که در پاسخ گفتن اگرچه هیچ گزینه ویژه ای برای اشخاص و یا شرکت های نمایندگی در نظر گرفته نشده است ولی مشکلی هم از نظر فعالیت نیست. لذا با توجه به امکان پرداخت معتبر از خارج از ایران وجود دارد تصمیم گرفتیم که در این زمینه فعالیت خودمون رو شروع کنیم.
لذا دوستانی که تمایل به همکاری دارند میتونن درخواست های خودشون رو ارسال کنن. خدماتی هم که ارائه میشه فروش سرویس های هتزر به نرخ روز یورو بدون هیچ هزینه اضافی ( حواله یا ... ) میباشد.
star25
November 21st, 2012, 15:22
خرید از هزتنر یعنی ریسک یعنی از دست دادن اعتبار اصلا به این دیتاسنتر نمیشه اعتماد کرد
alborzdata
November 21st, 2012, 15:44
پس این همه مشکل بابت چی بوده ؟؟؟ اسم این دیتا سنتر خیلی بد شد :65: با این مشکلاتی که برخی خا پیش اوردن abuse های الکی و...
parsiaplus
November 21st, 2012, 16:10
با سلام خدمت دوستان عزیز.
خدمت دوستان عرض کنم که بنده حدود چند سالی هست که با هتزنر کار میکنم و هیچ گونه مشکلی وجود نداشتم تا بحال.
Hetzner یک دیتا سنتر فوق العاده منظم و قانون مند هست که به هیچ وجه خدماتی که ارایه میدن رو نمیشه زیر سوال برد. مشکل از ما ایرانی هاست که به
بی قانونی و آزادیه رفتار عادت کردیم نه هتزنر.
در مورد Abuse هم عرض کنم که قانون Abuse در این دیتا سنتر از سال تاسیس تا بحال فرقی نکرده و این مشکل از عدم توانمندی بعضی اشخاصی هست که مدریت سرور از این دیتا سنتر رو دارند.
ایام به کام.
mehrshad.ho
November 21st, 2012, 16:30
با سلام خدمت دوستان عزیز.
خدمت دوستان عرض کنم که بنده حدود چند سالی هست که با هتزنر کار میکنم و هیچ گونه مشکلی وجود نداشتم تا بحال.
Hetzner یک دیتا سنتر فوق العاده منظم و قانون مند هست که به هیچ وجه خدماتی که ارایه میدن رو نمیشه زیر سوال برد. مشکل از ما ایرانی هاست که به
بی قانونی و آزادیه رفتار عادت کردیم نه هتزنر.
در مورد Abuse هم عرض کنم که قانون Abuse در این دیتا سنتر از سال تاسیس تا بحال فرقی نکرده و این مشکل از عدم توانمندی بعضی اشخاصی هست که مدریت سرور از این دیتا سنتر رو دارند.
ایام به کام.
250 درصد تایید
peyman0742
November 21st, 2012, 16:42
همه پورت ها رو باز میزارید تحویل مشتری میدید انتظار دارید مشکلی پیش نیاد
مدیریت داشته باشید روی پورت هاتون همین
sajiran
November 21st, 2012, 16:50
از انصاف نگذریم کمی تغییر کرده و خیلی بی رحمانه شده اما اگر روی پورت ها مدیریت بشه مشکلی نداره. اما در کل این دیتاسنتر فعلا فقط برای هاستینگ و یا سرورهای نیمه اختصاصی مناسب هست و لاغیر. (محدودیت ای پی)
parsspace
November 21st, 2012, 16:55
من خودم پنلی که تو سایت هتزر دارم مربوط میشه به ۵ سال پیش و ۵ ساله ازشون خدمات میگیرم مشکلی نبوده تا الان.
یکسری قصد سو استفاده داشتند و نتونستند و باعث شدن عده ای دیگر دچار مشکل بشند و برای اینکه مشتری رو از سر خود باز کنند مشکلات رو گردن هتزنر انداختند. برای همین هست که اسم این دیتاسنتر رو بد کردند.
هیچ دیتاسنتری هنوز نتونسته سرویس هایی در حد قیمت های هتزنر و در اون ارائه بده.
Iran Web Host
November 21st, 2012, 17:10
دیتاسنتر هتزنر هیچ مشکلی با ایرانی بودن شما نداره و اتفاقا از نظر ساپورت بسیار عالی هستند.
ما هم چند ساله روی هتزنر هستیم تابحال هیچ مشکلی نداشتیم با مشخصات واقعی ایرانی هم پنل داریم
mehrshad.ho
November 21st, 2012, 17:21
این دیتاسنتر رو اونایی که بلد نیستند پورت مدیریت کنند بد نام کردند
هنوز هترنز جزء عالی ترین ها و ارزان ترین های اروپاست
djdj99
August 19th, 2017, 13:12
با سلام و عرض ادب خدمت همه همکاران گرامی
نمیشه گفت هتزنر خوب نیست. اتفاقا هتزنر نسبت به قیمت و کیفیتش خیلی از دیتاسنتر های دیگر بهتر است. به هیچ وجه نمیشه گفت که این دیتاسنتر Abuse الکی میده. هتزنر هیچ یک از Abuse های آن الکی نبوده و همه برمیگرده به پورت هایی که باعث میشه Abuse بیاد از این دیتاسنتر باید بسته شوند. توصیه میکنیم دیگر از ویندوز سرور 2008 استفاده نکنید چون باگ آن دیگه به دست همه هکر ها رسیده است و هر وقت بخواهند با حملاتی به روی سرور های ویندوز 2008 میتوانند به این سیستم عامل نفوذ کنند و ممکنه برای شما هم Abuse بیاد. پس از این سیستم عامل دیگر استفاده نکنید و اگرم استفاده میکنید حتما این را در نظر بگیرید که تمام پکیج های این سیستم عامل آپدیت باشد و پورت هایی که باعث Abuse میشه از فایروال سخت افزاری که تو پنل ربات هست بسته شود و اگر روتر دارید از روتر هم بسته شود بهتره و از فایروال ویندوز 2008 هم بسته شود بهتر است و همیشه فایروال آن را روشن بزارید. دیگر هیچگونه Abuse برای پورت ها از این دیتاسنتر دریافت نخواهید کرد.
هتزنر با ایرانی ها مشکلی ندارد اما چند نفر از ایران اومدن اکانت های مکرر و با نام های متفاوت باز کردند و از این دیتاسنتر سرور گرفتند ، استفاده کردند و هزینه آن را پرداخت نکرده اند. خود هتزنر در صحبت هایی که باهاشون داشتیم گفتند که یک ایرانی با باز کردن 14 اکانت دارند از ما سو استفاده میکنند. بنده هم خواستم پنل بگیرم و پرداخت هایم را سر موقع انجام بدهم اما هتزنر سفارش رو رد کرد و میشه گفت که این چند روز فعلا پنلی به ایرانی ها نمیدند. لطفا کسانی که از این دیتاسنتر سو استفاده میکنند لطفا از این کار خود دست بردارند تا باعث بروز مشکل برای هاستینگ ها و وب مستران ایرانی نشود. خیلی ممنونم از مدیریت محترم این انجمن و تمام کسانی که میکوشند تا ایران همیشه موفق ، پیروز و سر بلند باشد.
با تشکر...
Farid Saadat
August 19th, 2017, 13:49
سلام،
دوستان هتزنر رو دیتاسنتر میدونید ؟ من حتی شرکت های ایرانی که پرسنلش مسلط به زبان انگلیسی نباشن رو شرکت هاستینگ نمیشناسم :| اونوقت دیتاسنتری که تو آلمان قرار داره و از منشی شروع شده تا مدیر عاملش هیچ کدوم مسلط به زبان انگلیسی نیستن و کلی اشتباه دارند رو شما میگید دیتاسنتر خوب ؟ پورت هتزنر قویه ؟ سخت افزارش قویه ؟ پشتیبانیش خیلی حرفه ای هستن و انگلیسی میفهمن ؟ جالبه واقعا دوستان چجوری این حرفا رو میزنند. وقتی هتزنر رو خوب خطاب کنیم، وضعیتی بهتر از وضعیت موجود برای هاستینگ ایران نمیشه انتظار داشت واقعا!!! من 2 سال پیش واسه نمایندگی مکاتبه می کردم با این دیتاسنتر، مدیر عامل این دیتاسنتر حتی نمی تونه 4 جمله پشت سر هم بدون مشکل حرف بزنه. منشی اول که وصلتون میکنه دیگه باید مسلط باشه حداقل یا نه ؟ حتی اون هم مسلط نیست!!!!!
الان مطمئنا همه میگین خب بلد نباشن، کارمونو راه میاندازه. این جمله دقیقا همون نتیجه ای که گفتم رو میده : وضعیت هاستینگ حال حاظر ایران. هتزنر هیچ نکته مثبتی نداره ( حتی یکی ). از نظر من حتی قیمتشم زیاده!!! قیمت رو باید به نسبت کیفیت سنجید... هتزنر نه شبکه قوی داره، نه پشتیبانی، نه قیمت و نه هیچ چیز دیگه ای...
دوستان عزیز سعی کنید تو زندگی همیشه کیفیت خوب رو خریداری کنید حتی اگر قیمت بالاتری داره. در طولانی مدت شاهد خواهید بود چقدر تفاوت وجود داره و پولی که دادین براتون برمیگرده...
با احترام.
djdj99
August 19th, 2017, 15:41
سلام،
دوستان هتزنر رو دیتاسنتر میدونید ؟ من حتی شرکت های ایرانی که پرسنلش مسلط به زبان انگلیسی نباشن رو شرکت هاستینگ نمیشناسم :| اونوقت دیتاسنتری که تو آلمان قرار داره و از منشی شروع شده تا مدیر عاملش هیچ کدوم مسلط به زبان انگلیسی نیستن و کلی اشتباه دارند رو شما میگید دیتاسنتر خوب ؟ پورت هتزنر قویه ؟ سخت افزارش قویه ؟ پشتیبانیش خیلی حرفه ای هستن و انگلیسی میفهمن ؟ جالبه واقعا دوستان چجوری این حرفا رو میزنند. وقتی هتزنر رو خوب خطاب کنیم، وضعیتی بهتر از وضعیت موجود برای هاستینگ ایران نمیشه انتظار داشت واقعا!!! من 2 سال پیش واسه نمایندگی مکاتبه می کردم با این دیتاسنتر، مدیر عامل این دیتاسنتر حتی نمی تونه 4 جمله پشت سر هم بدون مشکل حرف بزنه. منشی اول که وصلتون میکنه دیگه باید مسلط باشه حداقل یا نه ؟ حتی اون هم مسلط نیست!!!!!
الان مطمئنا همه میگین خب بلد نباشن، کارمونو راه میاندازه. این جمله دقیقا همون نتیجه ای که گفتم رو میده : وضعیت هاستینگ حال حاظر ایران. هتزنر هیچ نکته مثبتی نداره ( حتی یکی ). از نظر من حتی قیمتشم زیاده!!! قیمت رو باید به نسبت کیفیت سنجید... هتزنر نه شبکه قوی داره، نه پشتیبانی، نه قیمت و نه هیچ چیز دیگه ای...
دوستان عزیز سعی کنید تو زندگی همیشه کیفیت خوب رو خریداری کنید حتی اگر قیمت بالاتری داره. در طولانی مدت شاهد خواهید بود چقدر تفاوت وجود داره و پولی که دادین براتون برمیگرده...
با احترام.
با سلام
آقا فرید عزیز مگه هاستینگ های ایرانی و دیتاسنتر های ایرانی مسلط کامل به زبان انگلیسی هستند؟ همه بیشتر فارسی صحبت میکنند ان ها هم المانی حرف میزنن و انگلیسی رو به صورت متوسط بلدن اما اگر قشنگ خود ما انگلیسی بلد باشیم میتونیم طوری حرف بزنیم اونا بفهمن نه اینکه بریم ترجمه گوگل یک متن بدیم بعد ترجمه کنه و بدیم هتزنر. ترجمه گوگل هم کامل همه چی رو درست نمیزنه برای همین هتزنر بد متوجه میشه و شما فکر میکنید که اونا انگلیسی مسلط نیستند. امیدوارم هرجا باشی موفق باشی
با تشکر.
razavihost
August 19th, 2017, 15:46
سلام،
با احترام.
شما ببخشید.
در کل همه ایرانی ها سرور های root این دیتاسنتر رو تهیه میکنن.
شما سرور های منیج شده رو تهیه کنید اگه رضایت نداشتین بیاین من تمام هزینه هاتون رو میدم.
در کل هر مقدار پول بدی همون مقدار آش میخوری.
djdj99
August 19th, 2017, 15:48
شما ببخشید.
شما سرور های منیج شده رو تهیه کنید اگه رضایت نداشتین بیاین من تمام هزینه هاتون رو میدم.
با سلام
من خودم سرور های root رو تهیه کردم شخصا میگم نسبت به قیمتی که دادم کیفیت خوبی داشت. فقط تنها معایبش این هست که برای خرید پورت اضافه یا هارد اضافه باید 10 یورو ماهانه هزینه بدی به فلکسی پک و هم هزینه هارد یا پورت رو باید بدی.
به هر حال این ماه فکر نکنم به ایرانیا پنلی بدن دیگه. از نظر من هر کی میخواد بگیره بره 3 4 ماه دیگه درخواست بده الان درخواست نکنه.
Farid Saadat
August 19th, 2017, 16:44
با سلام
آقا فرید عزیز مگه هاستینگ های ایرانی و دیتاسنتر های ایرانی مسلط کامل به زبان انگلیسی هستند؟ همه بیشتر فارسی صحبت میکنند ان ها هم المانی حرف میزنن و انگلیسی رو به صورت متوسط بلدن اما اگر قشنگ خود ما انگلیسی بلد باشیم میتونیم طوری حرف بزنیم اونا بفهمن نه اینکه بریم ترجمه گوگل یک متن بدیم بعد ترجمه کنه و بدیم هتزنر. ترجمه گوگل هم کامل همه چی رو درست نمیزنه برای همین هتزنر بد متوجه میشه و شما فکر میکنید که اونا انگلیسی مسلط نیستند. امیدوارم هرجا باشی موفق باشی
با تشکر.
سلام مجدد،
ما در ایران چند هاستینگ بین المللی داریم ؟ هاستینگ بین المللی ایرانی هم حداقل یک نفر رو مسلط به زبان انگلیسی دارند چه بسا برخی شرکت ها چندین نفرو دارن و حتی نمایندگی تو کشور های انگلیسی زبان دارند و تماس های بین المللی رو منتقل می کنند به نمایندگیشون در خارج که افراد نیتیو انگلیسی زبان پاسخگو باشند. هرچند ایران جهان سوم هست ولی بازم این مشکل رو نداره ( هاستینگ های بین المللی ایرانی ). این از این. در مورد دیتاسنتر های ایرانی هم اصلا برنامه ای نچیدن که بین المللی کار کنند ( نمی تونن فعلا حتی چون خیلی ضعیفن ) و یوزر هاشون لوکال هستن، پس نیازی به زبان انگلیسی ندارند.
ایرانی ها همه میرن گوگل ترنسلیت، اوکی. من شخصا 11-12 ساله تخصصی دارم زبان کار می کنم ( مدارکم هم موجوده، مدرس زبان هم هستم، با ده ها کمپانی خارجی هم مکاتبه و تماس تلفنی داشتم تا به حال ). هیج کمپانی ای مشکلی در مکالمه با بنده نداشته و نه اونا گفتن من منظورتون رو نمی فهمم و نه من به اونا ( کمپانی انگلیسی، آمریکایی که خیلی زیاد و چندین کمپانی اروپایی صحبت کردم ). ولی با پرسنل و مدیریت هتزنر که صحبت کردم، من یه چیز دیگه راجع به لیلی و مجنون می گفتم، اونا میرفتن راجع به پتروس فداکار حرف میزدن کلا و با کلی اشتباه ( از 10 کلمه، علاوه بر اشتباهات گرامری فوق زیاد، 6 کلمه با کاربرد اشتباه می گفتن اصلا!! ).
با این اوصاف، یا مشکل از بنده و تمامی کمپانی هایی که باهاشون صحبت کردم بوده، و یا مشکل از هتزنر هست... قضاوت رو می سپارم به شما.
ممنون از پاسختون
با احترام فراوان.
- - - Updated - - -
شما ببخشید.
سرور خام هتزنر رو با سایر دیتاسنتر ها مقایسه کردم. کاملا با کانفیگ یکسان که توسط خود بنده انجام شده. همه چیز عینا یکسان ( حتی مدل سی پی یو، رم و همه چیز ). بازدهی سرور های دیتاسنتر های گرید A بیش از 2 برابر هتزنر بوده ( عرض کردم، کانفیگ 100% یکسان، سخت افزار 100% یکسان ).
با احترام.
Ashkankamangar.ir
August 20th, 2017, 00:13
November 21st, 2012, 12:41 AM
:106:
djdj99
August 20th, 2017, 11:52
November 21st, 2012, 12:41 AM
:106:
با سلام
اشکان جان میدونم این تاپیک خیلی قدیمیه اما خب همین الان ایرانی ها از هتزنر سو استفاده کردن و کلی بدهی بالا اوردن و پرداخت نکردن هتزنر هم دیگه پنل نمیده به ایرانی ها.
kiavaco
August 20th, 2017, 12:38
با سلام
اشکان جان میدونم این تاپیک خیلی قدیمیه اما خب همین الان ایرانی ها از هتزنر سو استفاده کردن و کلی بدهی بالا اوردن و پرداخت نکردن هتزنر هم دیگه پنل نمیده به ایرانی ها.
بزرگوار این حرفتتون درست نیست ما همین 3 روز پیش برای یکی از دوستان پنل باز کردیم با هزینه کم مشکلی نداشتن با ایرانی بودن
djdj99
August 24th, 2017, 00:03
سلام
قربان ما که پاسپورت جدید گرفتیم و دادیم هتزنر سفارش مونو Reject کردن و حتی تیکت دادیم جواب سلام مون را هم ندادن.
kiavaco
August 24th, 2017, 10:14
سلام
قربان ما که پاسپورت جدید گرفتیم و دادیم هتزنر سفارش مونو Reject کردن و حتی تیکت دادیم جواب سلام مون را هم ندادن.
حتما دلیل خاصی داشته ریجکت شدید از طریق ایمیل باهاشون در ارتباط باشید بهتون اعلام میکنند
1. افراد بالای 55 سال رو ریجکت میکنند . بنده با پاسپورت های سن 55 به بالا سفارش دادم برای برسی ریجکت شد
2. پاسپورت هایی که مشکل داخل عکس داشته باشند ریجکت میکنند
3. به همراه پاسپورت عکس قبض برق - کارت ملی - گواهینامه - این موارد رو بفرستید تایید میشه
دقتم باید داشته باشید که تاریخ پاسپورت نگذشته باشه
اگرم یک بار ریجکت بشید دیگر تایید نمیکنند باید از طریق ایمیل مشکل رو جویا بشید