توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست سرور اختصاصی از ovh
scary-x2
November 20th, 2012, 22:33
سلام
یه سرور اختصاصی از ovh میخواستم تهیه کنم
ولی به علت اینکه شنیدم با ایرانی ها مشکل دارن و بقیه مشکلات . نمیخوام برای شروع یه سرور قوی بردارم
برای شروع کمترین رم ممکن رو پیشنهاد بدید
تایم خرید فعلا مشخص نیست . فعلا آفر ها رو به تومان ارسال کنید تا ببینیم تصمیم چه میشود
mehrshad.ho
November 20th, 2012, 22:41
از هادی قنبری بگیرید
majidisaloo1
November 20th, 2012, 23:06
بهترین راه خرید مستقیم هست
با من در ارتباط باشین راهنمایی کنمتون
websazha
November 20th, 2012, 23:24
اگر تمایل داشتید می توانیم برای شما نیز خرید داشته باشیم در پنل غیر ایرانی و معتبر.
بدون مالیات
بدون دریافت کارمزد برای خرید ها.
فقط هزینه سرور پرداخت دریافت می شود.
scary-x2
November 21st, 2012, 00:00
دوستان فروشنده میشناسم . در مورد خرید هم اطلاعات کافی دارم . فقط میخوام آفر ها و قیمت ها رو مقایسه کنم . لطفا آفر بدید
router_ded
November 21st, 2012, 03:09
دوستان فروشنده میشناسم . در مورد خرید هم اطلاعات کافی دارم . فقط میخوام آفر ها و قیمت ها رو مقایسه کنم . لطفا آفر بدید
ما خیلی وقته تعامل بسیار خوبی با این دیتاسنتر داریم و به لطف اونی که اون بالا هست تا حالا کسی ناراضی نبوده ولی قیمتهامون بابت حق الزحمه 20 تومنی گرونتر از بقیه در میاد که عده ای اون بیست تومن رو می دن و فدای استرس بعد خریدشون نمی کنن عدی هم نمی خوان و نمی دن نکته دیگه هم اینکه تبلیغ و فروشی در قسمت فروشنده ها در انجمن نداریم
فکر می کنم اخرین قیمتی که بود 360 تومن برای افر با 8 ای پی اضافی با سی پی یو ای 5 و رم 16 گیگ و 8 ای پی داشتیم
موفق باشید
scary-x2
November 21st, 2012, 09:57
ما خیلی وقته تعامل بسیار خوبی با این دیتاسنتر داریم و به لطف اونی که اون بالا هست تا حالا کسی ناراضی نبوده ولی قیمتهامون بابت حق الزحمه 20 تومنی گرونتر از بقیه در میاد که عده ای اون بیست تومن رو می دن و فدای استرس بعد خریدشون نمی کنن عدی هم نمی خوان و نمی دن نکته دیگه هم اینکه تبلیغ و فروشی در قسمت فروشنده ها در انجمن نداریم
فکر می کنم اخرین قیمتی که بود 360 تومن برای افر با 8 ای پی اضافی با سی پی یو ای 5 و رم 16 گیگ و 8 ای پی داشتیم
موفق باشید
سلام
با تشکر از پاسخ شما
آخرین بار دقیقا چند وقت پیش ؟
چون نرخ ارز تو این چند روز اخیر پایین اومده و تفاوت قیمت هر روز زیادتر میشه
websazha
November 21st, 2012, 12:27
دوست عزیز این دیستاسنتر مثل باقی دیتاسنتر ها نیست که آفری جز آفر های خود دیتاسنتر ارائه بشه.
شما هر پلانی در سایت ovh.com در نظر بگیرید فقط هزینه پرداخت ارزی سرور پرداخت می کنید.
scary-x2
November 21st, 2012, 13:21
دوست عزیز این دیستاسنتر مثل باقی دیتاسنتر ها نیست که آفری جز آفر های خود دیتاسنتر ارائه بشه.
شما هر پلانی در سایت ovh.com در نظر بگیرید فقط هزینه پرداخت ارزی سرور پرداخت می کنید.
یعنی الان کمترین آفرش اینه ؟
https://www.ovh.com/fr/serveurs_dedies/sp_16g.xml
router_ded
November 21st, 2012, 19:56
سلام
با تشکر از پاسخ شما
آخرین بار دقیقا چند وقت پیش ؟
چون نرخ ارز تو این چند روز اخیر پایین اومده و تفاوت قیمت هر روز زیادتر میشه
الان اینو
Processor Intel Core i5-2400
RAM 16 GB DDR3
Hard disk 2x 2TB SATA2
8 IPs
با 8 ای پی اضافی می تونم 360 تومن تقدیم کنم به نرخ امروز
حالا اگه فردا بخواید شاید نهایتا 10 تومنی این ور اون ور بشه اما در کل اینه قیمت
scary-x2
November 21st, 2012, 20:48
الان اینو
Processor Intel Core i5-2400
RAM 16 GB DDR3
Hard disk 2x 2TB SATA2
8 IPs
با 8 ای پی اضافی می تونم 360 تومن تقدیم کنم به نرخ امروز
حالا اگه فردا بخواید شاید نهایتا 10 تومنی این ور اون ور بشه اما در کل اینه قیمت
سلام . یورو رو چند حساب کردید ؟
router_ded
November 22nd, 2012, 01:38
سلام . یورو رو چند حساب کردید ؟
ما به یورو حساب نمی کنیم به درهم حساب می کنیم سرور 395 درهم و هر درهم 905 تومن حساب می کنیم برای امروز البته همون طور که می دونید برای نرخ درم 20 تومنی برای واریز اخذ میشه که اونو حساب
نمی کنم البته اینم داخل پرانتز بگم در پیج قبلی عرض کردم که شاید قیمت هایی با عیار 20 تومن اینور اونور هم پیدا بشه که می تونید تهیه کنید اما قیمت ما به این صورت هست و به همه هم به این
صورت سرور دادیم قصد تبلیغ هم نداریم چون اگه داشتیم زود 100 تا رو پر می کردیم و می اومدیم افر بدیم اما 10 تا مشتری رو سر رو سامون دادن و حفظ آبرو بهتره تا خر تو خر بشه :)
danitfk
November 22nd, 2012, 01:47
حفظ آبرو بهتره تا خر تو خر بشه :)
لفظتون خیلی زشته .. :|
router_ded
November 22nd, 2012, 09:50
لفظتون خیلی زشته .. :|
شاید به نظر شما زشت باشه
اما لفظ صریح و بی پرده گویی خیلی بهتر از رفتار موزیانه با کاربر و بالا کشیدن پول اون هست این نظر بنده هست شاید شما عقیده دیگه ای داشته باشی :)
danitfk
November 22nd, 2012, 09:52
شاید به نظر شما زشت باشه
اما لفظ صریح و بی پرده گویی خیلی بهتر از رفتار موزیانه با کاربر و بالا کشیدن پول اون هست این نظر بنده هست شاید شما عقیده دیگه ای داشته باشی :)
رک بودن با توهین کرده فَرق داره پِسَر جان
router_ded
November 22nd, 2012, 09:56
رک بودن با توهین کرده فَرق داره پِسَر جان
توهین نیست عزیزم . شاید شما حرف رو به خودت بگیری چون حرف رو می ندازن زمین خریدارش می اد حرف رو برمیداره
شما که کارت درسته نباید به خودت بگیری :) قربون شکل ماهت برم
websazha
November 25th, 2012, 14:31
با سلام مجدد تابیک ایجاد کردم در صورت تمایل مطالعه کنید.