توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : راهنمایی برای نصب Vcenter 5.1
Ramin
November 20th, 2012, 19:16
سلام
درخواست راهنمایی برای نصب Vcenter را داشتم .
1- در مراحل ابتدایی نصب ارور زیر نمایش داده می شود
9851
البته این ارور مانع نصب برنامه نمی شود و با کلیک بر روی ادامه مراحل ادامه پیدا میکند
2- این مرحله باید چه پسووردی را وارد کرد؟
9852
بنده هر پسووردی را وارد میکنم ارور می دهد
با تشکر
MagicVps.Com
November 20th, 2012, 19:24
مایل بودین اطلاعات ویپیاس را ارسال کنید تا براتون نصبکنم بدون دریافت هزینه
Ramin
November 20th, 2012, 19:27
مایل بودین اطلاعات ویپیاس را ارسال کنید تا براتون نصبکنم بدون دریافت هزینه
شما قبلا نیز لطف کرده بودید و یک مشکل دیگر برای بنده برطرف نموده اید
در مورد این مشکل امکان راهنمایی وجود ندارد؟ ( به جهت یافتن دلیل مشکل و نه فقط برطرف نمودن آن )
MagicVps.Com
November 20th, 2012, 19:30
شما قبلا نیز لطف کرده بودید و یک مشکل دیگر برای بنده برطرف نموده اید
در مورد این مشکل امکان راهنمایی وجود ندارد؟ ( به جهت یافتن دلیل مشکل و نه فقط برطرف نمودن آن )
خواهش میکنم دوست عزیز
بله عزیز چرا که نه
پسورد باید ترکیبی از حروف بزرگ وکوچیک اعداد و سیمبول باشه و حداقل از 8 عدد کارکتر تشکیل شده باشد چک کنید اگر
نتیجه نگرفتید بدین براتون اوکی میکنم
Ramin
November 20th, 2012, 19:41
خواهش میکنم دوست عزیز
بله عزیز چرا که نه
پسورد باید ترکیبی از حروف بزرگ وکوچیک اعداد و سیمبول باشه و حداقل از 8 عدد کارکتر تشکیل شده باشد چک کنید اگر
نتیجه نگرفتید بدین براتون اوکی میکنم
تشکر از شما
دلیل ارور شماره یک چه می باشد؟ آیا بعد ازنصب برنامه بعدا در هنگام استفاده مشکلی ایجاد نمی کند؟
MagicVps.Com
November 20th, 2012, 19:43
تشکر از شما
دلیل ارور شماره یک چه می باشد؟ آیا بعد ازنصب برنامه بعدا در هنگام استفاده مشکلی ایجاد نمی کند؟
چندان مهم نیست میتونید اوکی کنید و ادامه بدین
MagicVps.Com
November 20th, 2012, 19:49
مشکل پسوردتون حل شد یا هنوز موفق نشدین
Ramin
November 20th, 2012, 19:54
مشکل پسوردتون حل شد یا هنوز موفق نشدین
HyperServer
November 20th, 2012, 20:07
جسارتا شما 2 جمله انگلیسی بالاشو می خوندین نوشته بود.
حداقل 8 کاراکتر شامل حداقل : 1 حرف بزرگ + 1 حرف کوچک + 1 عدد + 1 کاراکتر خاص (مانند @ # $ %^ & * ).
Ramin
November 20th, 2012, 20:35
جسارتا شما 2 جمله انگلیسی بالاشو می خوندین نوشته بود.
حداقل 8 کاراکتر شامل حداقل : 1 حرف بزرگ + 1 حرف کوچک + 1 عدد + 1 کاراکتر خاص (مانند @ # $ %^ & * ).
اشتباه بنده همین بود .
در هنگام نصب به دلیل بیزی بودن پورت 80 در تنظیمات آنرا به عدد دیگری تغییر دادم در روند استفاده تغییری ایجاد می شود؟
MagicVps.Com
November 20th, 2012, 20:46
ترجیحا روی یک ویپیاس که هیچی روش نصب نشده و هیچ چیزی فعال نشده از جمله ils xamp و یا مشابهات نصب کنید چون بصورت یپش فرض یکسری پورتها را استفاده میکنه مخصوصا اینکه بخواهی مابقی امکانات مانند اپدیت منجر و کنسول تحت وب و بقه مواردنصب کنید این ویپیاس بیخال بشید روی یک ویپیاس ترو تازه نصبش کنید ترجیحا
Ramin
November 20th, 2012, 20:49
ترجیحا روی یک ویپیاس که هیچی روش نصب نشده و هیچ چیزی فعال نشده از جمله ils xamp و یا مشابهات نصب کنید چون بصورت یپش فرض یکسری پورتها را استفاده میکنه مخصوصا اینکه بخواهی مابقی امکانات مانند اپدیت منجر و کنسول تحت وب و بقه مواردنصب کنید این ویپیاس بیخال بشید روی یک ویپیاس ترو تازه نصبش کنید ترجیحا
تشکر از پاسخ شما
انتقال یک وی پی اس از طریق Vcenter ببا حجم هارد 800 گیگ بیین دو سرور تقریبا چقدر زمان نیاز دارد؟ پورت سرور مبدا 100 و پورت سرور مقصد 1000
Ramin
November 20th, 2012, 20:56
Vcenter همیشه این مقدار رم را اشغال می کند؟ در حال حاضر 4 پروسس جاوا 3 گیگ رم مورد استفاده قرار داده اند !
با حذف Vcdnter مشکلی برای سرور های ادد شده ایجاد نمی شود و همچنان مانند گذشته امکان استفاده از طریق Clinet وجود دارد؟
لطفا راهنمایی بفرمائید
Ramin
November 20th, 2012, 23:52
Up
HyperServer
November 21st, 2012, 00:07
تشکر از پاسخ شما
انتقال یک وی پی اس از طریق vcenter ببا حجم هارد 800 گیگ بیین دو سرور تقریبا چقدر زمان نیاز دارد؟ پورت سرور مبدا 100 و پورت سرور مقصد 1000
این مورد بستگی فاصله سرورهای مبدا و مقصد هست... اما پیشنهاد میکنم در مقصد با استفاده از idm دانلود کنید (اگر ویندوز هست)
800 گیگ شاید حدود 1 هفته زمان بگیره. با فرض اینکه کانکشن لاست نشه.
HyperServer
November 21st, 2012, 00:09
Vcenter همیشه این مقدار رم را اشغال می کند؟ در حال حاضر 4 پروسس جاوا 3 گیگ رم مورد استفاده قرار داده اند !
با حذف Vcdnter مشکلی برای سرور های ادد شده ایجاد نمی شود و همچنان مانند گذشته امکان استفاده از طریق Clinet وجود دارد؟
لطفا راهنمایی بفرمائید
ما خودومون برای vcenter حداقل 4 رو پیشنهاد میدیم. در حال حاضر 6 تنظیم شده.
خیر، vCenter فقط برای مدیریت هست. ابتدا سرورهای Add شده را remove کنید از داخل vCenter بعد اقدام به حذف کنید.
بله میشه همچنان از vSphere استفاده کرد. حتی زمانی که سرورها توسط vCenter در حال Manage هستند.
Ramin
November 21st, 2012, 00:34
این مورد بستگی فاصله سرورهای مبدا و مقصد هست... اما پیشنهاد میکنم در مقصد با استفاده از idm دانلود کنید (اگر ویندوز هست)
800 گیگ شاید حدود 1 هفته زمان بگیره. با فرض اینکه کانکشن لاست نشه.
برای ویندوز سریعترین روش برای انتقال هارد + سیستم عامل چیست؟
HyperServer
November 21st, 2012, 12:04
برای ویندوز سریعترین روش برای انتقال هارد + سیستم عامل چیست؟
حتما می خواهید که کل vm منتقل بشه ؟
بهترین راه این هست که در مقصد سیستم عامل جدید راه اندازی کنید و در مبدا IIS رو فعال کنید و کل اطلاعات رو با Grabber نرم افزار IDM در مقصد دانلود کنید.
Ramin
November 21st, 2012, 12:12
حتما می خواهید که کل vm منتقل بشه ؟
بهترین راه این هست که در مقصد سیستم عامل جدید راه اندازی کنید و در مبدا IIS رو فعال کنید و کل اطلاعات رو با Grabber نرم افزار IDM در مقصد دانلود کنید.
قصد بنده انتقال کل VPs بود تا دیگر نیاز به نصب سیستم عامل و نصب و کانفیگ نباشد.
اما اگر سیستم عامل را به دلیل مباحث مطرح شده فراموش کنیم. مشکلی که برای انتقال فایل ها از طریق IDM وجود دارد این هستش که IDM نمی تواند فولدر را منتقل کند . باید یک فایل با پسوند مناسب باشد . حال اگر در نظر بگیریم که کل هارد را زیپ کنیم مشکل این هستش که فضای کل هارد یک ترا می باشد و اطلاعات موجود بیش از 850 گیگ پس امکان فشرده کردن نیز وجود ندارد . واقعا این انتقال برای بنده تبدیل به یک علامت سوال بزرگ شده است . اگر دوستان تجربه ای در این زمینه دارند لطفا راهنمایی بفرمائید
alborzdata
November 21st, 2012, 12:18
قصد بنده انتقال کل VPs بود تا دیگر نیاز به نصب سیستم عامل و نصب و کانفیگ نباشد.
اما اگر سیستم عامل را به دلیل مباحث مطرح شده فراموش کنیم. مشکلی که برای انتقال فایل ها از طریق IDM وجود دارد این هستش که IDM نمی تواند فولدر را منتقل کند . باید یک فایل با پسوند مناسب باشد . حال اگر در نظر بگیریم که کل هارد را زیپ کنیم مشکل این هستش که فضای کل هارد یک ترا می باشد و اطلاعات موجود بیش از 850 گیگ پس امکان فشرده کردن نیز وجود ندارد . واقعا این انتقال برای بنده تبدیل به یک علامت سوال بزرگ شده است . اگر دوستان تجربه ای در این زمینه دارند لطفا راهنمایی بفرمائید
دوست عزیز با اف تی پی کارت زود تر راه میافته ! البته نظر منه ! من خیلی انتقال میدیم ! تجربه هام نشون داده بهترین راه نصب ویندوز جدید روی سرور جدید + انتقال از طریق ftp
Ramin
November 21st, 2012, 12:30
دوست عزیز با اف تی پی کارت زود تر راه میافته ! البته نظر منه ! من خیلی انتقال میدیم ! تجربه هام نشون داده بهترین راه نصب ویندوز جدید روی سرور جدید + انتقال از طریق ftp
یعنی نصب اف تی پی سرور در مقصد و انتقال از طریق آن؟
isatis7t
November 27th, 2012, 19:03
دوست عزیز پیشنهاد میکنم اول اون vps رو که میخواهید انتقال بدید از اون یک ovf تهیه کنید که حجم هارد رو به اندازه اطلاعات اون کوچیک میکنه و فشرده هم میکنه به طور مثال اگر 50 گیگ اطلاعات داشته باشه حجم فایل ovf کمتر از 50 گیگ میشه.
موفق باشید ایساتیس سرور