ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : vip کردن

4lirezash
November 20th, 2012, 18:02
دوستان یه سرور ویندوز دارم که هاردش هاست دل هست میخوام عکس ها و فیلماشو وی آی پی کنم که بازدید کننده برای اینا باس یوزر پسس داشته باشه که بتونه دل کنه که برای خرید یوزر پسش درگاه آنلاین دارم فقط کانفینگش اینارو میخوام

اگه کسی بلده انجام بده اینجا پیغام بزاره یا آی د منو ادد کنه
mee_4_too@yahoo.com

wareztm
November 20th, 2012, 20:01
سلام

برای کانفیگ وی آی پی شدن باید از MIME و تنظیمات website در iis استفاده کنید

موفق باشید

TLOVE
November 20th, 2012, 20:32
سلام منم این سئوال رو دارم میشه کمک کنید؟

babelirani
November 20th, 2012, 20:36
با سلام

دوستان عزیز برای VIP کردن 3 راه وجود داره که خدمتتون عرض میکنم

1.استفاده از PAssword بر روی پوشه در CPanel
2.نوشتن اسکریپت تخصصی براتون که روی لینوکس نصب خواهد شد
3.تبدیل سرور به FTP Server که بر روی سرور ویندوز قابل اجرا هست

موفق باشید

iman00
November 20th, 2012, 20:42
با سلام

دوستان عزیز برای VIP کردن 3 راه وجود داره که خدمتتون عرض میکنم

1.استفاده از PAssword بر روی پوشه در CPanel
2.نوشتن اسکریپت تخصصی براتون که روی لینوکس نصب خواهد شد
3.تبدیل سرور به FTP Server که بر روی سرور ویندوز قابل اجرا هست

موفق باشید
دوست عزيز يك چيز ديگه ميشه همون قستمي كه بايد يوزنيم و پسورد ساخت به ما نشون بدين ؟ يا كجا بايد اكانتش ساخت چطوري ميشه تاريخ يا زمان دار كرد

baranblog
November 20th, 2012, 21:49
از اسکریپت های عمومی استفاده کنید؟

iman00
November 20th, 2012, 21:56
اسكريپ داري بدين اگر كه نه اين كه چطور ميشه توي ويندوز سرور يك يوزنيم بسازيم كه تاريخ داشته باشه فقط عضاي كه يوزنيم و پسورد دارن بتوند استفاده كنند اگر كسي بله دريغ نكنه از ما

4lirezash
November 20th, 2012, 22:05
مر30 از جوابتون
فقط من میخواستم کسی همه این کارهاشو برام انجام بده
هر کی انجام میده هزینهشو اعلام کنه من واقعا میخوام
فقط نمیخوام cpanel بشه
قسمت موزیک دانلود آزاد قسمت فیلم و عکس میخوام vip بشه و برای خریدش درگاه دارم از جی پال همه اینارو میخوام ردیف کنه بهم تحویل بده و یه آموزش مختصر بهم بده موقع تحویل
اسکریپت پرداختشم freer باشه

babelirani
November 20th, 2012, 22:52
دوست عزيز يك چيز ديگه ميشه همون قستمي كه بايد يوزنيم و پسورد ساخت به ما نشون بدين ؟ يا كجا بايد اكانتش ساخت چطوري ميشه تاريخ يا زمان دار كرد
با سلام اگه منظورتون CPanel هستش از قسمت Password Protect Directories میشه یوزر و پسورد ساخت

با سلام هیچ اسکریپت عمومی برای این کار نیست نوشتن اسکریپت هم 200-400 تومن خرح بر میداره

اسكريپ داري بدين اگر كه نه اين كه چطور ميشه توي ويندوز سرور يك يوزنيم بسازيم كه تاريخ داشته باشه فقط عضاي كه يوزنيم و پسورد دارن بتوند استفاده كنند اگر كسي بله دريغ نكنه از ما
دوست عزیز فقط تنها روشی که میتونید روی ویندوز لینک هارو VIP کنید ساخت FTP Server هست که میشه توسط نرم افزاری مثل Filezilla server ساختش

مر30 از جوابتون
فقط من میخواستم کسی همه این کارهاشو برام انجام بده
هر کی انجام میده هزینهشو اعلام کنه من واقعا میخوام
فقط نمیخوام cpanel بشه
قسمت موزیک دانلود آزاد قسمت فیلم و عکس میخوام vip بشه و برای خریدش درگاه دارم از جی پال همه اینارو میخوام ردیف کنه بهم تحویل بده و یه آموزش مختصر بهم بده موقع تحویل
اسکریپت پرداختشم freer باشه

سلام دوست عزیز خواستید ایدیتون رو پ.خ کنید

4lirezash
November 20th, 2012, 23:01
موقعی که خرید میکنه آخر سر یوزر پس رو بشون نشون بده .. یوزر پس هم قبلا تو یه فایل تکست آماده کردم

mamali5
November 21st, 2012, 01:27
یک خورده فکر کنید خودتون راحت میتونید انجام بدید.
file zilla هم خیلی آسون کار کردن باهاش

Ramin
November 21st, 2012, 11:13
دوست عزیز بنده متوجه شما چه سیستمی نیاز دارید . این کار از طریق FTP ممکن نیست . دوستانی هستند که سیستم را برای شما برنامه نویسی می کنند و با سی ام اس و نیز وب سرور و درگاه شما هماهنگ می کنند.در این سیتسم ها ساخت اکانت به صورت اتوماتیک انجام می شود . در هنگام دانلود صحت یوزر و پسوورد بررسی می شود . اکانت ها دارای تاریخ می باشند و اکانت هایمنقضی به صورت اتوماتیک حذف می شوند ، پس از خرید مشتری از طریق درگاه اتوماتیک اکانت در وب سرور ایجاد و تحویل می شود و ......... باید برای شما اختصاصی برنامه نویسی کنند و هزینه صرف کنید . این کارها مانند سایت های فیلم باید انجام شود و کاملا اختصاصی با نصب یم Filezila و FTP server نمی توان این کارها را انجام داد !

payam_keivany
November 21st, 2012, 17:58
اگه کسی میتونه مثل ایران فیلم اوکی بکنه بهم پ.خ بزنه
پ.ن : نمونه کار و قیمت رو هم تو پ.خ بگید

4lirezash
November 21st, 2012, 18:56
الان خودتون انجام میدید ؟ هزینه فکر میکنید چقدر در بیاد

4lirezash
November 21st, 2012, 19:03
یه جواب درست بدین دیگه کسی هست اینجا انجام بده ؟؟؟؟؟؟

سیتسم ها ساخت اکانت به صورت اتوماتیک انجام می شود . در هنگام دانلود صحت یوزر و پسوورد بررسی می شود . اکانت ها دارای تاریخ می باشند و اکانت هایمنقضی به صورت اتوماتیک حذف می شوند ، پس از خرید مشتری از طریق درگاه اتوماتیک اکانت در وب سرور ایجاد و تحویل می شود و .........

4lirezash
November 21st, 2012, 19:21
دوست عزیز بنده متوجه شما چه سیستمی نیاز دارید . این کار از طریق FTP ممکن نیست . دوستانی هستند که سیستم را برای شما برنامه نویسی می کنند و با سی ام اس و نیز وب سرور و درگاه شما هماهنگ می کنند.در این سیتسم ها ساخت اکانت به صورت اتوماتیک انجام می شود . در هنگام دانلود صحت یوزر و پسوورد بررسی می شود . اکانت ها دارای تاریخ می باشند و اکانت هایمنقضی به صورت اتوماتیک حذف می شوند ، پس از خرید مشتری از طریق درگاه اتوماتیک اکانت در وب سرور ایجاد و تحویل می شود و ......... باید برای شما اختصاصی برنامه نویسی کنند و هزینه صرف کنید . این کارها مانند سایت های فیلم باید انجام شود و کاملا اختصاصی با نصب یم Filezila و FTP server نمی توان این کارها را انجام داد !

الان خودتون انجام میدید ؟ هزینه فکر میکنید چقدر در بیاد

korosh-eghbali
November 21st, 2012, 19:41
نصب fille zilla server میتونه بهتون کمک کنه خیلی ها با این نرم افزار VIP کردن
موفق باشید

4lirezash
November 21st, 2012, 19:43
نصب fille zilla server میتونه بهتون کمک کنه خیلی ها با این نرم افزار VIP کردن
موفق باشید

معرفی نکنید filzila رو گفتن

میگم کسی انجام میده بیاد بگه با چی درست میکنه مزایاش چیه تاریخ میشه گذاشت ... هزینشم بگه آی دی یاهو خودشم بزاره