ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال در مورد سرعت لود

ir2seda
November 20th, 2012, 00:36
سلام من یک سایتی دارم که سرعت لود خیلی برام مهمه و تا جایی که تونستم بهینه کردم
ولی از طرفی سرور هم مهم هست که چه سرعتی داره

من از هاست دی ال استفاده میکنم و خوبه و vps هم گرفتم خوب بود ولی لود مثل هاست دی ال نبود

میخوام بدونم کسی هست که بتونه یه vps بهم بده که لودش از هاست دی ال هم بیشتر باشه ؟؟؟؟

m2n
November 20th, 2012, 00:49
عزیز شما باید یه هاست تهیه کنید که به ایران پینگ کم داشته باشه من خودم از آلمان 135 پینگ دارم
در واقع میشه گفت یک هاست و یا وی پی اس از المان یا انگلستان با یک آی پی با لود بالانسینگ برای شما نیاز هست.

ir2seda
November 20th, 2012, 10:35
یعنی ربطی به کانفیگ سرور نداره

ir2seda
November 20th, 2012, 14:54
?????????????/

isoroush
November 20th, 2012, 15:17
شما باید ببینید چه مقدار رم و سی پی یو وبسایتتون نیاز داره
مثلا ما یکی از سایت ها رو مصرف متوسطش در طول یک روز 190 مگابایت رم بود. ما بهش 512 مگ رم اختصاص داده بودیم ، وقتی سقف مصرف رو به 250 رسوندیم با اینکه از 190 بیشتر بود ولی در لحظاتی این مصرف ممکن بود به 300 برسه و چون روی 250 محدود بود دیر به سایت کانکت میشد. از طرفی سی پی یو هم خیلی مهم هست ، اگر از کلود لینوکس سرویس دهندتون استفاده می کنه ازش بپرسید که چه مقدار مصرف سی پی یو رو برای شما در نظر گرفته بود ، یک وی پی اس با همون مشخصات + ( میزان مصرف رم و سی پی یو سی پنل + centos ) برای خرید یک وی پی اس در نظر بگیرید

ir2seda
November 20th, 2012, 15:20
عزیز جان ! شما باید ببینید چه مقدار رم و سی پی یو وبسایتتون نیاز داره
مثلا ما یکی از سایت ها رو مصرف متوسطش در طول یک روز 190 مگابایت رم بود. ما بهش 512 مگ رم اختصاص داده بودیم ، وقتی سقف مصرف رو به 250 رسوندیم با اینکه از 190 بیشتر بود ولی در لحظاتی این مصرف ممکن بود به 300 برسه و چون روی 250 محدود بود دیر به سایت کانکت میشد. از طرفی سی پی یو هم خیلی مهم هست ، اگر از کلود لینوکس سرویس دهندتون استفاده می کنه ازش بپرسید که چه مقدار مصرف سی پی یو رو برای شما در نظر گرفته بود ، یک وی پی اس با همون مشخصات + ( میزان مصرف رم و سی پی یو سی پنل + centos ) برای خرید یک وی پی اس در نظر بگیرید

با تشکر دوست عزیز البته جواب شما ربطی به سوال بنده نداشت

من میخوام بدونم کانفیگ + پینگ خوب میتونه توی لود سایت تاثیر داشته باشه
من روی وی پی اس از رم 1/5 + سی پی یو 2 هسته ای استفاده کردم

isoroush
November 20th, 2012, 15:31
با تشکر دوست عزیز البته جواب شما ربطی به سوال بنده نداشت

من میخوام بدونم کانفیگ + پینگ خوب میتونه توی لود سایت تاثیر داشته باشه
من روی وی پی اس از رم 1/5 + سی پی یو 2 هسته ای استفاده کردم

بله ، 100 درصد این جوره ، پینگ تاثیر داره
کانفیگ هم کانفیگ کارهای حرفه ای در این فروم هستند که آپاچی رو واستون طوری تنظیم می کنن که سایتتون با بازدید بالا خم به ابرو هم نیاره ( اگر خواستید یوزرنیم چند تاشون رو بهتون میدم )

ir2seda
November 20th, 2012, 15:37
بله ، 100 درصد این جوره ، پینگ تاثیر داره
کانفیگ هم کانفیگ کارهای حرفه ای در این فروم هستند که آپاچی رو واستون طوری تنظیم می کنن که سایتتون با بازدید بالا خم به ابرو هم نیاره ( اگر خواستید یوزرنیم چند تاشون رو بهتون میدم )
دقیقا من همین میخوام
البته برای من مهم نیست از چه وبسروری استفاده بشه
و سایت هم بهینه کامل کردم وزیاد از رم و سی پی یو استفاده نمیکنه
مهم برای من فقط لود هست میخوام طوری باشه که لود خیلی بالایی نسبت به هاست دی ال داشته باشه

shahab-f
November 20th, 2012, 15:59
اگر سرعت لود خیلی مهمه براتون هاست ایران تهیه کنید !!

parsserver
November 20th, 2012, 16:06
سلام من یک سایتی دارم که سرعت لود خیلی برام مهمه و تا جایی که تونستم بهینه کردم
ولی از طرفی سرور هم مهم هست که چه سرعتی داره
من از هاست دی ال استفاده میکنم و خوبه و vps هم گرفتم خوب بود ولی لود مثل هاست دی ال نبود
میخوام بدونم کسی هست که بتونه یه vps بهم بده که لودش از هاست دی ال هم بیشتر باشه ؟؟؟؟

سلام
شما می تونید از هاست لایت اسپید استفاده کنید
خواستین با ای دی بنده تماس بگیرید در خدمتم
YID : r.parsserver
یا علی

RoobinaServer
November 20th, 2012, 17:12
دقیقا من همین میخوام
البته برای من مهم نیست از چه وبسروری استفاده بشه
و سایت هم بهینه کامل کردم وزیاد از رم و سی پی یو استفاده نمیکنه
مهم برای من فقط لود هست میخوام طوری باشه که لود خیلی بالایی نسبت به هاست دی ال داشته باشه
سلام

اگر لود براتون خیلی مهمه یا از ایران سرور تهیه کنید یا هاست تهیه کنید

یا از کشورهای همسایه مثل آذربایجان و ... که به ایران نزدیک باشند به طبع هرچه دورتر باشند پینگ هم کمی بالاتر میره و همینطورم سرعت لود.

هم کانفیگ هم سرور در لود سایت اهمیت بالایی دارند شما کانفیگت فیکس فیکس باشه رم کم بیاری لودت طول میکشه و همینطور برعکس.

ارادتمند سجادیه
یا حق

ir2seda
November 20th, 2012, 20:16
سلام فعلا نیمتونم از هاست ایران استفاده کنم

هاست خارج از کشور تا چه حد پینگی میشه پیداکرد