توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست vps خوب
parsneshan
November 19th, 2012, 22:10
درود
دوستان vps میخوام با قیمت نهایتا ماهیانه 14 تومن .
با دوستم شریکی میخوایم بگیریم پس id یاهو بدید تا شماره حساب بگیریم و هرکدوم نصفشو پرداخت کنیم .
هرکی کیفیت ویی پی اسش بالا تر باشه و رم بالاتری داشته باشه و ماهیانه حد اکثر 14 تومن باشه ازون میخریم .
فروشنده باید برام نرم افزار های مخصوص س.ا.ک.س و و.ی.پی.ان رو نصب و تنظیم کنه و آپتایم سرویس هم بالا باشه .
ضمنا مثل فروشنده قبلی عزیزی که سرمون کلاه گذاشت و بیست روز اعتبارمون مونده بود یهو سر و کلش گم و گور نشه و پولمونو نخوره حالا پول به درک اطلاعاتمونم برد پس لطفا تضمین کنید که نمیپیچونید .
لطفا اگر شرایط رو دارید یعنی رم بالا 14 تومن پست بزنید و تبلیغات نکنید .
حتما یاهو ای دی بدید .
بسم الله منتظر پیشنهاداتتون هستم .
habiballahafg
November 19th, 2012, 22:14
با سلام با ۱۴ هزار تومان بیشتر از ۲۵۶ نمیشه افر داد
رم :۲۵۶
پهنای باند :نا محدود
ماهیانه :۱۲ هزار تومان
قیمت برای ماه اول :۱۰ هزار با تخفیف ۲۰%
10host - ناحیه کاربری (http://www.10host.org/portal)
parsneshan
November 19th, 2012, 22:18
ممنون کمی منتظر میمونیم شاید 512 کسی داد اگر بهتر از شما کسی پیشنهاد نده مزاحمتون میشم ( لطفا یاهو ای دی خودتون رو برام خصوصی کنید )
paypal
November 19th, 2012, 22:24
ماشاالله خیلی خوش اشتها هستید شما گرامی
parsneshan
November 19th, 2012, 22:27
ماشاالله خیلی خوش اشتها هستید شما گرامی
معذرت میخوام که قبل تاپیک زدن از شما اجازه نگرفتم ( گفتم اسپم ممنوعه ) پستتون گزارش شد (;
parsiaplus
November 19th, 2012, 22:30
جالبه که با اتفاقی که براتون افتاده هنوز هم کیفیت رو فدای قیمت میکنید.
موفق باشید.
aligoli
November 19th, 2012, 22:36
درود
با دوستم شریکی میخوایم بگیریم پس id یاهو بدید تا شماره حساب بگیریم و هرکدوم نصفشو پرداخت کنیم .
هرکی کیفیت ویی پی اسش بالا تر باشه و رم بالاتری داشته باشه و ماهیانه حد اکثر 14 تومن باشه ازون میخریم .
فروشنده باید برام نرم افزار های مخصوص س.ا.ک.س و و.ی.پی.ان رو نصب و تنظیم کنه و آپتایم سرویس هم بالا باشه .
ضمنا مثل فروشنده قبلی عزیزی که سرمون کلاه گذاشت و بیست روز اعتبارمون مونده بود یهو سر و کلش گم و گور نشه و پولمونو نخوره حالا پول به درک اطلاعاتمونم برد پس لطفا تضمین کنید که نمیپیچونید .
حتما یاهو ای دی بدید .
با سلام،
منابع اختصاصی می باشد.
تست سرعت که دو ساعت پیش توسط یکی از مشتریان ما به دستمان رسید .
این محصول شامل مالیات بر ارزش افزوده (VAT) به خریدار نمی گردد و در فاکتور صفر ریال در نظر گرفته شود.
در صورت نارضایتی مشتری از کیفیت خدمات سرور مجازی لینوکس و ویندوز، عودت وجه تا 3 روز امکان اعتبار دارد.
امکان دسترسی به مدیریت سرور از قبیل [ خاموش، روشن، ریستارت، تغییر سیستم عامل، میزان مصرفی رم، پردازنده، هارد و ... ] فراهم است.
سرورهای مجازی به صورت Self Managed می باشند و مدیریت سرور با مشتری می باشد، در صورتی که تمایل دارید مدیریت سرورها با هزارنویس باشد، این امر شامل هزینه اضافه می شود.
تهیه نسخه پشتیبان از اطلاعات برعهده مشتری می باشد و امکان ارایه “فضای پشتیبان” توسط ما بصورت جداگانه مهیا می باشد.
چنانچه مایل باشید سرور مجازی خود را مانیتورینگ نمایید و در هر لحظه از آپتایم آن با خبر باشید و در صورت بروز دان بودن سرور به صورت پیامک یا ایمیل آگاهی پیدا نمایید می توانید از خدمات مانیتورینگ (http://www.my.hezarnevis.com/cart.php?gid=41) استفاده نمایید.
سخت افزارهای موجود در مالکیت دیتاسنتر می باشند و فقط تا زمان پرداخت اجاره ماهیانه امکان استفاده از آنها مهیا خواهد بود.
در صورت نیاز به فاکتور و دریافت شرایط، قیمت های ریالی روز با واحد فروش پرتال کاربران (http://www.my.hezarnevis.com/contact.php) تماس بگیرید.
websazha
November 19th, 2012, 23:01
با این قیمت فقط می توانیم سرور فرانسه رم 256 و فقط سیستم عامل میکروتیک تقدیم کنیم.
سپاکو | ارائه دهنده سرور مجازی و اختصاصی سپاکو سپاکو | ارائه دهنده سرور مجازی و اختصاصی (http://www.3paco.com)
VDS-128
128MB
حافظه اصلی
پهنای باند: نامحدود
هارد: 10 گیگابایت
ماهیانه 15000 تومان
امکانات:
منابع کاملا اختصاصی
پردازنده یک هسته ای
پنل جهت کنسول و ریبوت
نصب سیستم عامل دلخواه
سفارش (http://whg.ir/hub/cart.php?a=add&pid=114)
آفر MB 512
حافظه رم : 512 مگابایت
هارد : 30 گیگ
پهنای باند : 700 گیگ
پرت ارتباطی : 1000 MB/S
سی پی یو : 700 مگا هرتز
تعداد هسته : 1
قیمت : 14000 تومان
ORDER (http://support.webpouyan.org/cart.php?gid=4)
novinline
November 20th, 2012, 09:07
با سلام
از xlhost با رم 256
ایدی یاهو داخل امضا
HyperServer
November 20th, 2012, 09:16
درود
حتما یاهو ای دی بدید .
ممنون کمی منتظر میمونیم شاید 512 کسی داد اگر بهتر از شما کسی پیشنهاد نده مزاحمتون میشم ( لطفا یاهو ای دی خودتون رو برام خصوصی کنید )
مار گزیده از ریسمون سیاه سفید میترسه...اما ظاهرا گزش قبلی برای شما کافی نبوده!
novintak2
November 20th, 2012, 10:47
فروش ویژه سرور U.K
CPU : 2 x Quad Core 2.40Ghz E5620
RAM : 256MB
HDD : 20 G
Port : 1000 G
قیمت : 18000تومان
فروش ویژه سرور U.K
RAM : 512MB
قیمت : 24000تومان
فروش ویژه سرور U.K
RAM : 1024MB
قیمت : 32000تومان
هر100G هارد 15000 تومان به فاکتور اضافه می شود
بازگشت وجه در صورت نارضایتی شما تا 24 ساعت
گادسرور نامی آشنا و مطمئن
اگه خواستین کد تخفیف 20% براتون می زنم
sheitonakshirazi
November 20th, 2012, 11:09
مار گزیده از ریسمون سیاه سفید میترسه...اما ظاهرا گزش قبلی برای شما کافی نبوده!
هرارزونی بی علت نیست هر گرونی هم بی علت نیست
خیلی از دوستان اصلا به کیفیت سرور توجه نمیکنند و فقط دنباله ارزونی هستند
اصلا توجه نمیکنند این دوست خوبمون که کیفیت سرویسی که میخواهند بگیرین بستگی به پورت سروشون داره !!!!
korosh-eghbali
November 20th, 2012, 11:22
درود
از انگلستان در خدمتتون هستم
Yahoo ID : hostsepehr
parsneshan
November 20th, 2012, 12:40
آقایون ، دوستان ، عزیزان دل ، اسپمر های محترم ، شما چرا بهتون بر خورده وقتی که خودتون دارید به قیمت فضایی میدید یکی درخواست قیمت پایین بده مبتدی و مارگزیدس ؟ اصلا دوست دارم کیفیت پایین بخرم به کسی چه ربطی داره ؟ این انجمن تا چند وقت پیش یه اسپمرم نداشت اما ظاهرا اسپمر ها هم هاستینگ زدن و اینجا پیداشون شده :| :|
من سرور مورد نظرمو با کیفیت بالا و قیمت نسبتا مناسب پیدا کردم و خریدم و دیگه در این تاپیک کاری ندارم فقط قابل توجه اسپمر های عزیز بنده به اندازی موی سرتون هاستینگ عوض کردم و هرکی پیشنهاد داده تا الان تاریخچشو در آوردم پس لطفا این سخنان گهربارتون رو بزارید در کوزه آبشو بخورید =))
فقط میتونم بگم برا یه عده مثل شما که مدام اسپم میدید متاسفم (;
از تمامی عزیزانی که پیشنهاد دادن تشکر میکنم یکی از عزیزان انتخاب شده که به زودی باهاشون هماهنگ میشه :x
آقایون ، دوستان ، عزیزان دل ، اسپمر های محترم ، شما چرا بهتون بر خورده وقتی که خودتون دارید به قیمت فضایی میدید یکی درخواست قیمت پایین بده مبتدی و مارگزیدس ؟ اصلا دوست دارم کیفیت پایین بخرم به کسی چه ربطی داره ؟ این انجمن تا چند وقت پیش یه اسپمرم نداشت اما ظاهرا اسپمر ها هم هاستینگ زدن و اینجا پیداشون شده :| :|
من سرور مورد نظرمو با کیفیت بالا و قیمت نسبتا مناسب پیدا کردم و خریدم و دیگه در این تاپیک کاری ندارم فقط قابل توجه اسپمر های عزیز بنده به اندازی موی سرتون هاستینگ عوض کردم و هرکی پیشنهاد داده تا الان تاریخچشو در آوردم پس لطفا این سخنان گهربارتون رو بزارید در کوزه آبشو بخورید =))
فقط میتونم بگم برا یه عده مثل شما که مدام اسپم میدید متاسفم (;
از تمامی عزیزانی که پیشنهاد دادن تشکر میکنم یکی از عزیزان انتخاب شده که به زودی باهاشون هماهنگ میشه :x
اول شما درست صحبت کنید عزیز .
قیمت فضایی ؟ گمونم اصلاً تو باغ نیستید شما .
این انجمن تا چند وقت پیش یه اسپمرم نداشت اما ظاهرا اسپمر ها هم هاستینگ زدن و اینجا پیداشون شده
تاریخ عضویت خودتون رو نگاه کنید بعد به تاریخ عضویت به اصطلاح ما اسپمر ها نگاه کنید .
بنده به اندازی موی سرتون هاستینگ عوض کردم
همون بحث مار گزیده
شما طوری حرف میزنید انگاه ماهیانه 300 تومان به ما سود میرسوندین حالا که نشد خیلی نارحتیم . 12 تومان ؟ عزیز winstonelight پاکتی 4800 شده با پولی که شما قرار بدی در ماه 3 بسته هم نمیشه خرید .
نصب سیستم عامل مورد نظر شما رایگان | کانفیگ مورد نظر شما رایگان | منابع اختصاصی | پنل تحت وب | دلار بر اساس نرخ روز محاسبه میشود ( امروز : 2900 تومان ) | مشاهده سبد خرید (http://vpspro.org/cart.php) | ارسال تیکت (http://www.vpspro.org/submitticket.php?step=2&deptid=3)
موفق باشید.
mohashemi
November 21st, 2012, 11:43
سرور های مجازی پر قدرت مارال هاست با منابع اختصاصی ، خدمات پشتیبانی 24 ساعته در خدمت شماست
تماس با ما : 03116263661
هزینه هر گیگابایت رم اضافه ماهیانه 15 هزار تومان ** هزینه هر هسته سی پی یو اضافه ماهیانه 15 هزار تومان **هزینه هر 100 گیگابایت هارد اضافه 20 هزار تومان به صورت ماهیانه