PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نیاز به نیرو مسلط به html

nivdata.com
November 19th, 2012, 11:30
با سلام
این شرکت نیاز به یک نفر نیرو مسلط به HTML, CSS, JQuery دارد تا کادر فنی خود تکمیل کند. دوستانی که در این زمینه علاقه به همکاری دارند لطفا شرایط زیر را مطالعه کنند.

کار به صورت تمام وقت یا پاره وقت (بعضی از روزهای هفته، در صورتی که امکان کار تمام وقت را ندارید)
محل کار: شرکت نیودیتا (تهران میدان تجریش) کار به صورت دورکاری امکان پذیر نمی باشد
ساعت کار 9 صبح تا 5 بعد از ظهر ، پنج شنبه ها تعطیل ، البته امکان تغییر ساعت کار برای هر نیرو نیز وجود دارد.
بیمه بعد از سومین ماه همکاری
مبلغ حقوق کاملا وابسته به میزان توانایی و تجربه شخص دارد

توانایی های فنی مورد نیاز

امکان تبدیل فایل PSD به HTML (حتما Slice در PSD انجام شود)
توانایی ویرایش کدهای HTML در محیط Visual Studio (هدف برنامه نویسی ASP.NET نیست فقط تغییرات HTML, CSS در محیطی که کد های ASP نیز وجود دارند)
انجام کارها با کیفیت مناسب و زمان قابل قبول
توانایی و تجربه کار به صورت تیمی
علاقه به پیشرفت انجام کارهای جدید

دوستانی که تمایل به همکاری دارند یا موردی در نظرشان هست که در موارد بالا آورده نشده ، بفرمایند تا پاسخ داده شود

nivdata.com
November 19th, 2012, 15:01
کسی نیست واقعا!

pedram165
November 20th, 2012, 12:47
من html5 و css3 رو بلدم و مدت چند ماهی میشه که باهاشون کار میکنم . تبدیل psd به html رو هم انجام دادم ولی متاسفانه رزومه کاری ندارم چون سفارشی نداشتم تا بحال . توانایی کار به صورت تمام وقت رو ندارم چون دانشجو هستم ولی خیلی تمایل دارم کار کنم در این زکمینه تا چیزهای بیشتری یاد بگیرم و تجربه کاری بدست بیارم .

AriyaDownload
November 20th, 2012, 14:01
کسی نیست واقعا!

سلام
علت اینکه دوستان درخواستی ندادند، واضح هست.
اگه نحوه فعالیت به صورت دورکاری باشه، بنده و به احتمال زیاد تعدادی از دوستان هم می تونن شرکت کنند
اگه خواستید بفرمایید تا نمونه کارها رو خدمتتون ارسال کنم.
مجدد تاکید می کنم که نحوه فعالیت بنده به صورت دورکاری هست.

nivdata.com
November 20th, 2012, 16:24
بله حتما این طور هست که شما می فرمایید. ولی خوب روش کار ما به گونه ای هست که حتما باید تیم در کنار هم کار کنند. به همین دلیل است که نمی توانیم دور کاری انجام دهیم.

webnevis
March 2nd, 2013, 14:47
salam
be rahat i tarhahie websitetun anjam midam ba gheimate monaseb
mosalat be css3 va dreamweaver cs6 va html5 fireworks
darsurate tamalol etela dahid