توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : یک زمینه و فرصت شغلی عالی.
shirinsoft
November 18th, 2012, 22:30
با عرض سلام.
یک زمینه و فرصت شغلی عالی.
تمامی عزیزان جویای کار در زمینه هاستینگ و طراحی وبسایت دعوت به همکاری میشود/
حتی دانشجویان بصورت پاره وقت و تمام وقت.این آگهی برای کسانی است که دنبال یک دفتر کار برای شغل خود در زمینه آی تی هستند.
عزیزانی که مایل به کار میباشند از طریق پیغام خصوصی اطلاع بدهند تا زمینه تماس های بیشتر فراهم شود.
موفق و پیروز باشید
habiballahafg
November 18th, 2012, 22:31
میشه بیشتر توضیح بدید
pm to me
shirinsoft
November 18th, 2012, 22:45
ببینید دوستان،بیشتر شما عزیزان از لحاظ دانش بالا ولی امکانات ضعیف هستید.
بنده مدیر یک شرکت کوچک در زمینه وب در تهران هستم.به دلیل مشغله های زیاد و دانشگاه زمان و امکاناتم به هدر میرود.حالا در صدد این هستم که با پیدا کردن یک شخص مورد اطمینان از ساعات خالی شرکت بصورت بهینه استفاده کنم.این برای هر دو شخص مناسب است.بطور مثال بنده 3-4روز هفته در شرکت نیستم و این مسئله کاملا به ضرر اهداف شرکت است.
بصورت خلاصه کسی رو میخوام که در هم زمانی که هستم و هم زمانی که نیستم(حد اقل 2-3روز هفته و یا کامل)داخل شرکت باشه و با هم کار کنیم.تحت یک عنوان اسم.چنانچه بخواهید جداگانه و با اسم خودتون هم فعالیت کنید میتونم در ازای دریافت مبلغ کمی،ماهانه شرکت رو با تمام امکانات در اختیارتون قرار بدم.
بازم سوالاتونو بیشتر بپرسین تا توضیح بدم.
shirinsoft
November 18th, 2012, 22:47
در ضمن،خودم بیشتر مایل به راه اندازی یک شرکت هاستینگ قدرتمند هستم
kingserver
November 18th, 2012, 23:08
با عرض سلام.
یک زمینه و فرصت شغلی عالی.
تمامی عزیزان جویای کار در زمینه هاستینگ و طراحی وبسایت دعوت به همکاری میشود/
حتی دانشجویان بصورت پاره وقت و تمام وقت.این آگهی برای کسانی است که دنبال یک دفتر کار برای شغل خود در زمینه آی تی هستند.
عزیزانی که مایل به کار میباشند از طریق پیغام خصوصی اطلاع بدهند تا زمینه تماس های بیشتر فراهم شود.
موفق و پیروز باشید
سلام علیکم
من متاسفانه به صورت حضوری نمیتونم با شما کار کنم ولی خوب از طریق اینترنت و از راه دور 24ساعته وقت ازاد دارم که بتونم با شما همکاری داشته باشم
برای صحبت با بنده به ایدی من در یاهو مسنجر پیغام بدهید vgig@rocketmail.com
با تشکر
shirinsoft
November 18th, 2012, 23:16
سلام علیکم
من متاسفانه به صورت حضوری نمیتونم با شما کار کنم ولی خوب از طریق اینترنت و از راه دور 24ساعته وقت ازاد دارم که بتونم با شما همکاری داشته باشم
برای صحبت با بنده به ایدی من در یاهو مسنجر پیغام بدهید vgig@rocketmail.com
با تشکر
سلام دوست عزیز.چنانچه مایل هستید توانایی های خود رو کامل از طرقیق پیغام خصوصی برای ینده بفرستید همراه شماره تماس.فردا با شما تماس گرفته خواهد شد
shirinsoft
November 19th, 2012, 15:15
هم چنین عزیزانی که مایل باشند میتوانند در ازای مبلغ کمی،هفته ای 3 روز دفتر رو به اجاره خود دربیاورند