توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در دانلود فایل
TLOVE
November 18th, 2012, 17:35
سلام من یک هاست دانلود دارم که دارای پنل دایرکت ادمین است
وقتی روش می زنم یک صفحه دیگه باز می شه و کد های این فایل رو نشون می ده و دانلود نمی شه این توی فایر فاکسه
تو کروم شروع می کنه به پخش انلاین اما خبری از دانلود نیست
برای دانلود باید لینک رو توی دانلود منیجرم کپی کنم اینو من می دونم اما برای کاربرای سایتم جالب نیست
ممنون میشم راهنماییم کنید
parsdrive
November 18th, 2012, 17:50
درود
شما فایلت یک فایل تصویریه
در مرورگر پلاگین ویندوز مدیاپلیر یا پلاگین پخش کننده دیگه نصب میشه و پخش آنلاین میکنه با کلیک.
اما مثلا برای سیستم بنده دانلود منیجر نصبه و پلاگینش هم در مرورگر نصبه با کلیک روی فایل شما شروع می کنه به دانلود
شما فایل مستقیم رو روی سایت لینک دادی. اگر میخوای از این مشکل جلوگیری بشه برای اونهایی که دانلود منیجرشون پلاگینی در مرورگر نداره در سیستم مدیریت محتوای سایتت لینک فایل رو در قسمت دانلود در قسمت مدیریت وارد کن اونوقت لینک دانلود فایل از سی ام اس رو بده توی سایت تا دانلود انجام بشه و با کلیک اون فایل باز نشه.
TLOVE
November 18th, 2012, 18:06
ببخشید متوجه نشدم
parsdrive
November 18th, 2012, 18:30
دوست گرامی
شما یک فایل روی سرور گذاشتید. و برای دانلود. وقتی روی فایل کلیک میشه مرورگر ابتدا شروع می کنه به اینکه چه باید بکنه؟ روی مرورگر مثلا فایر فاکس پلاگین های مختلفی نصب میشه. از پلاگین نرم افزار دانلود تا پخش کننده فایل نظیر ویندوز مدیا پلیر. اگر روی سیستم شما دانلودمنیجر مثلا اینترنت دانلود منیجر نصب شده باشه یه پلاگین هم روی مرورگر نصب می کنه و با کلیک روی یک فایل دانلودی نرم افزار شروع به دانلود می کنه. اگر مثلا دانلود منیجر نصب نشده باشه و پلاگین یک پخش کننده مثل اینترنت مدیا پلیر نصب شده باشه خوب طبیعیه که مرورگر فایل رو اجرا می کنه نه اینکه دانلود کنه.
شما لینک دانلود در فایل رو در سیستم مدیریت سایتت در قسمت دانلود وارد کن و لینک خروجی دانلود رو در سایت بگذارید تا فقط دانلود شود.