ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : Hetzner Outage

Ethan
November 17th, 2012, 23:00
سلام.
از دوستان کسی‌ سرور از هتزنر داره که طیه ۲۴ سات گذشته دچار قاطی‌ شبکه شده باشه؟

AvalinHost
November 17th, 2012, 23:15
سلام
خیر مشکلی نداشتیم.

mehrshad.ho
November 17th, 2012, 23:17
مشکلی نداشتیم

Reza68
November 18th, 2012, 09:16
دوست عزیز احتمال داره مشکل از سمت پرداخت کننده شما باشه

itjavani
November 18th, 2012, 09:32
موردی نبوده است. به احتمال زیاد مشکل عدم پرداخت سرور هست

novinvps.com
November 18th, 2012, 10:09
سلام
جهت اطلاع
ما هم مشکلی نداشتیم

DeltaGostar
November 18th, 2012, 10:10
کی بود میگفت fdc دیتا سنتر کاغذی است و هتزنر فولادی؟ معیار مقایسه چی بوده از دوسال پیش این حرف من رو آتش سوزان داده :)

Reza68
November 18th, 2012, 10:20
دوست عزیز سرور رو از چه کسی گرفتید ؟ اگر م تونید وارد پنل روبوت بشید یعنی آی پی هاتون بسته شدن احتمالا واسه عدم پرداخت اگه نمی تونید بشید که خدابیامرزه سرور خوبی بود که دست رفت.

از پیام خصوصی در ارتباط باشید شاید اون چیزی که فکر می کنم باشه بتونم کمکتون کنم و جایز نیست اینجا بگم

AvalinHost
November 18th, 2012, 11:08
کی بود میگفت fdc دیتا سنتر کاغذی است و هتزنر فولادی؟ معیار مقایسه چی بوده از دوسال پیش این حرف من رو آتش سوزان داده :)

اول متوجه شو ماجرا چیه بعد اظهار نظر کن.
دیگه این رسم شده هرکی از راه میرسه سنگ خودشو به سینه میزنه و همه عادت کردن نونشون رو از دهن اون یکی بکشن بیرون!
مثل اینکه پنل آقای خسروی به دلیل پرداخت دیر بازهم لاک شده!

alireza9549
November 18th, 2012, 11:49
همه سرور های ما در دیتاسنتر های 1 . 2 . 3. .... اوکی هست و مشکلی در شبکه وجود ندارد اگر پرداخت کننده شما گفته مشکل شبکه دارید از robot. بررسی کنید اول .

DeltaGostar
November 18th, 2012, 13:22
اول متوجه شو ماجرا چیه بعد اظهار نظر کن.
دیگه این رسم شده هرکی از راه میرسه سنگ خودشو به سینه میزنه و همه عادت کردن نونشون رو از دهن اون یکی بکشن بیرون!
مثل اینکه پنل آقای خسروی به دلیل پرداخت دیر بازهم لاک شده!

شما سنتون قد نمیده به این موضوع که در تاپیک دیگری مطرح شده بود این موضوع متوجه شدم به علت بدهی بسته شده . خواستم یادآوردی بشه . اظهار نظر کردن من به شما ربطی نداره کسی نگفته جواب بدید یا شات گان پشت سرتون قرار ندادن که پست من رو ریپلای کنی ؟ حله؟!

AvalinHost
November 18th, 2012, 13:25
شما سنتون قد نمیده به این موضوع که در تاپیک دیگری مطرح شده بود این موضوع متوجه شدم به علت بدهی بسته شده . خواستم یادآوردی بشه . اظهار نظر کردن من به شما ربطی نداره کسی نگفته جواب بدید یا شات گان پشت سرتون قرار ندادن که پست من رو ریپلای کنی ؟ حله؟!

ادبیاتت منو کشته!!!

parsspace
November 18th, 2012, 13:33
ماهم ۳ تا سرور داریم مشکلی نیست

Ethan
November 18th, 2012, 14:52
من اصلا بدون واسطه همیشه کار می کنم صاحب سرور و پرداخت کننده خودم هستم.

================================================

مشکل از این قراره که برای یکی از سرور های من در دیتاسنتر شماره 16 هتزنر مشکل عجیبی پیش اومده.مدت 48 ساعت هست که یک Range 60 تایی از سابنت هایی که روی این سرور دارم مدام دچار قطی میشن و جالب اینجاست که Single Additional IP که برای vm-Router گرفتم و IP اصلی خود سرور هیچ مشکلی ندارند.تنها و تنها این بلوک 60 تایی IP ها دچار مشکل میشه.سرور دیگه ای هم در همین دیتاسنتر هتزنر دارم که اصلا موردی نداره.

روتری که برای Share کردن شبکه بین سابنت ها قرار داد یک میکروتیک هست که طی 4 5 ماه اصلا موردی نداشت.حتی این رو پاک کردم و یک میکروتیک دیگه نصب کردم.تنظیمات هم دقیقا مثل همون روتر دیگه که روی سرور دیگه دارم هست.

تنها راهی که برام مونده اینه که درخواست Hardware Check بدم که شدیدن به کارم صدمه میزنه چون ساعات زیادی سرور باید پایین باشه.

ممنون میشم اگر دوستان کمک کنند.

AvalinHost
November 18th, 2012, 15:04
روی سرور فشار نیست؟
لاین سرور چند درصد پر شده؟
اگر از سرور خودتون مطمئن هستین بگین سابنتتون رو دوباره روی سینگل ip روت کنن.

Ethan
November 18th, 2012, 15:10
ممنون از پاسخت.

بله سرور آلان 60 vm روش ساخته شده اما شاید در ساعات اوج 70 درصد پر بشه و رم هم بسیار جا داره.سرور EX10 هست و هر 20 تا سرور روی یک هارد قرار دارند(مجموع 4 هارد)تا همین 48 ساعت پیش اصلا مشکلی نبود.

من حتی از یک Mikrotik Certified که مورد اعتمادم بود خواستم که روترم رو چک کنه و ایشون تنظیمات رو بررسی و تایید کردند که مشکل از روتر نیست.

آلان فرمودید که به Support بگم بلوک 60 تایی سابنت رو مجدد Rout کنند روی اون Single Additional IP?

AvalinHost
November 18th, 2012, 15:25
بله بگین دوباره روت کنن.
هسته خود مجازی ساز روی چه هاردی هست؟
روی همون هاردی هست که سرور مجازی ادد می کنید؟ اون هارد زیر فشار نیست؟
روترتون چطور؟ اون روی یکی از هاردهایی هست که سرورهای مجازی روی اون هستن؟
در نهایت یک تست شبکه براشون ارسال کنید تا چک کنن.

Ethan
November 18th, 2012, 15:31
ممنون از پاسخت.

هسته مجازی ساز ESXi5 هست که روی هارد اول قرار داره و سبکترین سرور ها رو روی اون قرار دارم.18 یا 19 تا روی اون هارد هست.
تست شبکه رو چطور و از چه قسمتی بگیرم؟

من براشون با MTR بیش از 1000 Tracerout برای آیپی های مختلف اون سرور که مشکل داره رو فرستادم.

AvalinHost
November 18th, 2012, 21:22
ممنون از پاسخت.

هسته مجازی ساز ESXi5 هست که روی هارد اول قرار داره و سبکترین سرور ها رو روی اون قرار دارم.18 یا 19 تا روی اون هارد هست.
تست شبکه رو چطور و از چه قسمتی بگیرم؟

من براشون با MTR بیش از 1000 Tracerout برای آیپی های مختلف اون سرور که مشکل داره رو فرستادم.

در mtr مشکلی نشان داده؟

Ethan
November 19th, 2012, 01:44
بله.اکثر جا ها Unreachable بوده.

مشکل رو امروز حل کردم.

یکی از یوزر ها داشته توی vps یه کارایی می کرده.از وقتی شبکه اون یوزر رو بستم سرور درست شد.کاربر رو شوت کردم بیرون lol عجیب این بود که نه Network می کشید و نه Ram و نه CPU همه Resource ها عادی بودند.

به هر حال از همکاری و همفکریتون سپاسگزارم.

hamedhp
November 19th, 2012, 10:18
ما هم مشکلی نداشتیم...

AvalinHost
November 19th, 2012, 10:25
بله.اکثر جا ها Unreachable بوده.

مشکل رو امروز حل کردم.

یکی از یوزر ها داشته توی vps یه کارایی می کرده.از وقتی شبکه اون یوزر رو بستم سرور درست شد.کاربر رو شوت کردم بیرون lol عجیب این بود که نه Network می کشید و نه Ram و نه CPU همه Resource ها عادی بودند.

به هر حال از همکاری و همفکریتون سپاسگزارم.

احتمالا داشته رنج ip هاتون رو چک میکرده و از ip های خالی سوء استفاده میکرده!