توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ریدایرکت با کد ریدایرکت 301
gerashboys
November 17th, 2012, 18:23
سلام دوستان من چند روزه سایتم ف ی ل ت ر شده و رنک و بک لینک های سایتم بسیار بالا هستش و رنک 3 رو توی گوگل دارم خوب حالا من میخوام یه دامنه جدید ثبت کنم و با ریدایرکت 301 تمامی رنک و امتیاز دامنه قبلی رو که تو گوگل دارم با گوگل وب مستر به دامنه جدید انتقال بدم الان من به کد ریدایرکت 301 نیاز دارم و باید بدونم اون رو کجا وارد کنم؟
دوستان خواهش خواهش خواهش میکنم خیلی ضروریه عزیزان
sohrab1374
November 17th, 2012, 18:26
سلام دوستان من چند روزه سایتم ف ی ل ت ر شده و رنک و بک لینک های سایتم بسیار بالا هستش و رنک 3 رو توی گوگل دارم خوب حالا من میخوام یه دامنه جدید ثبت کنم و با ریدایرکت 301 تمامی رنک و امتیاز دامنه قبلی رو که تو گوگل دارم با گوگل وب مستر به دامنه جدید انتقال بدم الان من به کد ریدایرکت 301 نیاز دارم و باید بدونم اون رو کجا وارد کنم؟
دوستان خواهش خواهش خواهش میکنم خیلی ضروریه عزیزان
فکر نمی کنم کد خاصی نیاز باشه
از cpanel ریدایرکت میکنن و توی اکانت گوگل هم راحت میتونید ادرسو انتقال بدبد
gerashboys
November 17th, 2012, 18:28
ولی ریدایرکت 301 همه جا نوشته بود فرق داره و باید باشه تا گوگل و دیگر موتور های جست و جو بفهمن سایت شما کاملا از دامنه قبلی به دامنه جدید منتقل شده تا رنک دامنه قبلی رو به دامنه جدید انتقال بدن
sohrab1374
November 17th, 2012, 18:43
شما از سی پنل و گوگل وبمسترتون اقدام کنید مشکلی پیش نمیاد و رنک به دامنه جدید انتقال پیدا میکنه