توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کیا از Hetzner استفاده می کنند ؟
fatimagorrani
November 17th, 2012, 13:18
سلام خدمت همه دوستانمیخواستم یه سرور از هتزنر بگیرم اما یک سری شایعاتی میشنوم اما خوب حتما بی دلیل نیسمن چیزی که از این سرور میخوام اینکه دون نشه یا سپیدش کند نشه!بیشتره یک سایت نمیخوام رو سرور بذارم اونم سایت آپلود سنتر هستخوب اگه میشه لطف کنید بگین چرا بعضیا سرورشن دون یا کند میشه یا خلاصه میرن یه جا دیگهاما خیلیا رو هم دیدم که چندین ساله دارن باهاش کار میکنن و مشکلی ندران! جالبه نه ؟و شنیدم چون بیش از حد سرور استفاده میکنن واسشون مشکل پیش میاد؟اما نفهمیدم بیش حد یعنی چقد و چطور بفهمیم که داریم بیش حد استفاده میکنیم
دوستان مرسی از بابت همهچیز
منتظر نظرهای دوستان حرفه ای در این زمینه هستم
lived
November 17th, 2012, 13:30
شما میخواین vps اجاره کنید و یا vds ؟؟؟؟
fatimagorrani
November 17th, 2012, 13:31
سرور می خوام بگیرم برای سایت آپلود سنتر
m-mehdipoor
November 17th, 2012, 13:50
بیشتر کاربرانی که به با هتزنر مشکل دارن، سرور مجازی ارائه می دادن و نت اسکن می شد
روی هاستینگ مشکل خاصی نداره
ولی آپلود سنتر ممکنه اذیتتون کته، کاربرا اگر آهنگ یا فایلی که آپلود کنند که غیر قانونی باشه و کپی رایت داشته باشه، ابیوز میاد و باید پاک کنید.
fatimagorrani
November 17th, 2012, 13:56
بحث پاک کردن باشه موردی نداره پاک می کنیم
از نظر و کمکتون هم ممنونم
mehrshad.ho
November 17th, 2012, 14:05
روتر اگر درست کانفیگ بشه هتزنر جزو بهترین دیتاسنتر هاست (البته با این رنج قیمت)
lived
November 17th, 2012, 14:07
سرور می خوام بگیرم برای سایت آپلود سنتر
سرور مجازی و یا اختصاصی ؟
سرورهای هتزنر سروهای خوبی هستند ولی دوستانی که سرور میگیرند به دلیل اینکه دریافت هزینه سرورهای مجازی ناچیز است مجبور هستند که اورسل کنند تا هزینه های سرور اصلی دربیاد و اینجاست که شما که سرور مجازی دارید با افت شدید کیفیت مواجه میشید و براتون قابل تحمل نیست و بد و بیراه میگید به دیتا سنتر و هر جا هم بشینید میگید هتزنر به درد نمیخوره در صورتی که ماجرا چیز دیگه ای بوده
اگر سرور اختصاصی میخواین که خوبه
در نهایت دیتا سنتر هتزنر از همه لحاظ تاییده و یکی از قویترین دیتا سنترها محسوب میشه
شما برای کارتون یه سرور اختصاصی کوچیک تهیه کنید و استفاده کنید
fatimagorrani
November 17th, 2012, 14:14
سرور اختصاصی می خوام بگیرم
اول می خوام از اینجا بخرم https://robot.your-server.de/order/market
کم کم بازدیدم زیاد شد میرم از اینجا می خوارم Hetzner Online AG: Root Server Product Matrix EX (http://www.hetzner.de/en/hosting/produktmatrix/rootserver-produktmatrix-ex)
خوبه ؟ نظرتون چیه ؟ میشه از یک سرور به سرور دیگه انقال داد یا Upgrade کرد سرور رو ؟
MOHAMMAD MOHSEN
November 17th, 2012, 14:18
هتزنر مشکلش ابیوس هاش نیست سرورهاش هستن که سخت افزارش اصلا در حد سخت افزار سرور نیست سخت افزارش در کلاس پی سی هست و قیمت های پایینش هم به همین دلیل هست شاید بشه برای هاستینگ اقصادی (درجه 2) و بکاپ روش حساب کرد اما برای سرویس دهی با کیفیت و درجه 1 به نظر من منطقی نیست با هتزنر کار کرد
dreamdata
November 17th, 2012, 18:09
کیفیت پایین هارد دیسک شاید براتون مشکل ایجاد کنه!
fatimagorrani
November 17th, 2012, 18:17
کیفیت پایین هارد دیسک شاید براتون مشکل ایجاد کنه!
چطور مشکلی ؟ یه توضیحی بدین لطفا
danitfk
November 17th, 2012, 18:48
چطور مشکلی ؟ یه توضیحی بدین لطفا
هارد دیسک ها بارها و بارها استفاده شدن..
سوختن هارد دیسک هم یکبار برای ما ( سرور EX4s ) و یکی از دوستان ( سرور EX10 ) پیش اومده .. بکاپ هم نداشته باشید کل اطلاعاتتون از بین رفته !
fatimagorrani
November 17th, 2012, 19:10
سوختن هارد دیسک هم یکبار برای ما ( سرور EX4s ) و یکی از دوستان ( سرور EX10 ) پیش اومده .. بکاپ هم نداشته باشید کل اطلاعاتتون از بین رفته !
Thanks for cm
razavihost
November 17th, 2012, 21:34
سرور اختصاصی می خوام بگیرم
اول می خوام از اینجا بخرم https://robot.your-server.de/order/market
کم کم بازدیدم زیاد شد میرم از اینجا می خوارم Hetzner Online AG: Root Server Product Matrix EX (http://www.hetzner.de/en/hosting/produktmatrix/rootserver-produktmatrix-ex)
خوبه ؟ نظرتون چیه ؟ میشه از یک سرور به سرور دیگه انقال داد یا Upgrade کرد سرور رو ؟
در مارکت قابلیت ارتقا نیست
fatimagorrani
November 17th, 2012, 21:37
ama move mishe etelaat ? doroste ?
razavihost
November 17th, 2012, 21:47
بله میتونید انتقال بدین.
AvalinHost
November 17th, 2012, 21:58
حتما دیتاسنتر های دیگه وقتی شما سرور رو کنسل می کنید هارد سرور رو میندازن دور!!!
danitfk
November 17th, 2012, 22:12
حتما دیتاسنتر های دیگه وقتی شما سرور رو کنسل می کنید هارد سرور رو میندازن دور!!!
نه نمیندازن دور ! :|
نمیان هارد 5,2Krpm یا 7,2Krpm رو اونقدری استفاده کنن که سرعتش اونقدر کند بشه !
hamedmabdi
November 17th, 2012, 22:48
دوست عزیز من به این شرکت آلمانی اعتقاد کامل دارم واقعا عالی هست از همه لحاظ
rouhallah
November 17th, 2012, 23:06
سلام
در کل برای هاستینگ خوبه و شایعات بی مورد هست ( البته اگه شانس بیارید و هارد کهنه بهتون ندهد ، تا الان 3 تا از سرور اطلاعاتش بفنا رفته )
اما به نت اسکن به شدت گیر می ده
من الان 15 تا سرور دارم هیچ مشکلی هم نداشتم به جز اتک دادن و نت اسکن
AvalinHost
November 17th, 2012, 23:17
نه نمیندازن دور ! :|
نمیان هارد 5,2Krpm یا 7,2Krpm رو اونقدری استفاده کنن که سرعتش اونقدر کند بشه !
سری ex5 رو باهاتون موافقم.
ولی این بزرگنمایی شما فکر میکنم جنبه های تبلیغاتی دیگه ای داره.
موفق باشید.
fatimagorrani
November 17th, 2012, 23:46
واقعا جای تشکر دازه، که دوستان محبت کردن و در این موضوع شرکت کردن
و تشکر ویژه هم برای همه مسئولین WebHostingTalk
danitfk
November 17th, 2012, 23:57
سری ex5 رو باهاتون موافقم.
ولی این بزرگنمایی شما فکر میکنم جنبه های تبلیغاتی دیگه ای داره.
موفق باشید.
به قول یکی از همکارا :
شما فروشنده هتزنر هستید .. از هتزنر دارید هاست میدید .. کسی بگه هتزنر بده .. یعنی هاستای شما هم بده .. شاید منم جای شما باشم اینطوری رفتار کنم.
همینطور که سرهovh خیلیا الکی جبهه میگرفتن.. خلاصه مطلب اینه که هتزنر فقط داخل رنج قیمت خودش حرف واسه گفتن داره !
AvalinHost
November 18th, 2012, 00:03
به قول یکی از همکارا :
شما فروشنده هتزنر هستید .. از هتزنر دارید هاست میدید .. کسی بگه هتزنر بده .. یعنی هاستای شما هم بده .. شاید منم جای شما باشم اینطوری رفتار کنم.
همینطور که سرهovh خیلیا الکی جبهه میگرفتن.. خلاصه مطلب اینه که هتزنر فقط داخل رنج قیمت خودش حرف واسه گفتن داره !
همکارای محترم حتما همه برین از اینجا سرور بگرین و اصلا سمت هتزنر نرین:
ReliableSite.NET
!!!
fatimagorrani
November 18th, 2012, 00:06
ادیت سوری
danitfk
November 18th, 2012, 00:09
همکارای محترم حتما همه برین از اینجا سرور بگرین و اصلا سمت هتزنر نرین:
ReliableSite.NET
!!!
چِه رَفتاریه از خودتون نشون میدید؟
Ramin
November 18th, 2012, 00:16
باز هم بحث بی فایده و بی نتیجه در مورد مقایسه هتزنر و ovh !!!
در این انجمن چند مدل تاپیک هیچ گاه به نتیجه نخواهد رسید
1- مقایسه هتزنر و یا OVH با دیگر دیتاسنتر ها
2- ازران فروشی برخی ارائه دهندگان هاست و VPS
fatimagorrani
November 18th, 2012, 01:35
من که خیلی به نتایجی رسیدم
به Support@Hetzner.de ایمیل دادم 24 پیش هنور ج ندادن
پشنیبانیشون چطوره ؟
AvalinHost
November 18th, 2012, 11:13
پشنیبانیشون چطوره ؟
دیروز و امروز خیلی از دپارتمان های دیتاسنتر تعطیل هست و فقط به سرورهای فعال ساپورت میدن.
باید تا دوشنبه صبر کنید.
razavihost
November 18th, 2012, 13:42
پشنیبانیشون چطوره ؟
info@hetzner.de
به مهم بودن تیکت بیتگی داره.
اولویت بندی میکنن.
alireza9549
November 18th, 2012, 13:56
من همیشه برام سوال هست که چرا هر کسی میخوات کار یک نفر دیگر را بد کند .
اگر هتزنر بد بود چرا باید به این صورت مشتری داشته باشد . به این صورت تعداد سرور داشته باشید حالا ایران هیچ از تمامی کشور ها
هر کسی به مقداری که هزینه دارد باید سرور بگیرید هر کسی از کشوری که دوست دارد باید سرور بگیرید .
اگر من در المان سرور میخوام بررسی بر روی دیتاسنتر های المان میکنم اگر از امریکا میخواهم بهترین دیتاسنتر امریکا را پیدا میکنم.
mehrshad.ho
November 18th, 2012, 14:16
اگر هتزنر بد بود چرا باید به این صورت مشتری داشته باشد . به این صورت تعداد سرور داشته باشید حالا ایران هیچ از تمامی کشور ها
هر کسی به مقداری که هزینه دارد باید سرور بگیرید هر کسی از کشوری که دوست دارد باید سرور بگیرید .
اگر من در المان سرور میخوام بررسی بر روی دیتاسنتر های المان میکنم اگر از امریکا میخواهم بهترین دیتاسنتر امریکا را پیدا میکنم.
دوستانی که بلد نیستند مدیریت سرور خود رو در دست بگیرند همیشه میگن هنزتر بده ! ما خودمون از 3 دیتاسنتر داریم سرویس میدیم اما هنوز بهتر از هترنز رو پیدا نکردیم
حتی ex5 که میگن داغونه ما 32 آی پی با پورت 100 روش فعال داشتیم سرور نه افت سرعت داشت نه مشکل فنی دیگه
fatimagorrani
November 18th, 2012, 14:19
من حالا استرالیام قیمت بدم حدمتتون :دی ؟
این هارو ببینید !!!
www.dedicatedserversaustralia.com.au
www.serversaustralia.com.au
www.dedicatedservers.net.au
www.ozservers.com.au
ماهی کمتر 200$ نیست !
alireza9549
November 18th, 2012, 14:28
من حالا استرالیام قیمت بدم حدمتتون :دی ؟
این هارو ببینید !!!
www.dedicatedserversaustralia (http://www.<strong>dedicatedserversaustralia</strong>).com.au
www.serversaustralia (http://www.<strong>serversaustralia</strong>).com.au
www.dedicatedservers (http://www.<strong>dedicatedservers</strong>).net.au
www.oz (http://www.oz)servers.com.au
ماهی کمتر 200$ نیست !
باز اینجا شد سوال Australia خوب اگر شما کیفیت این دیتاسنتر ها را تایید کنید خیلی هم خوب هست دوستان میتوانند خرید کنند
fatimagorrani
November 18th, 2012, 14:34
باز اینجا شد سوال Australia خوب اگر شما کیفیت این دیتاسنتر ها را تایید کنید خیلی هم خوب هست دوستان میتوانند خرید کنند
من استفاده نکردم اما دیتاسنترای بزرگی دارن و دیدم! در Brisbane, Sydney & Melbourne
mariean
November 18th, 2012, 14:37
سلام
واقعا اگر میخواهید سرور خرید کنید
با قیمت پایین اگر من 7 ماه سرور میدم از هتزنر آلمان تا بحال یک مشکل هم نداشتیم
فقط سرورهای سری eq مشکل داشتند که دوره انها تمام شد
سوالی بود در خدمتیم
با تشکر
razavihost
November 18th, 2012, 16:35
سلام
واقعا اگر میخواهید سرور خرید کنید
با قیمت پایین اگر من 7 ماه سرور میدم از هتزنر آلمان تا بحال یک مشکل هم نداشتیم
فقط سرورهای سری eq مشکل داشتند که دوره انها تمام شد
سوالی بود در خدمتیم
با تشکر
شما که یک ماه بیشتر نیست آفر دادی :-o
و واسه مشکلات به من تماس میگرفتین !
razavihost
November 18th, 2012, 16:39
سرور های ex5 همان eq ها هستن که با رم بالاتر دوباره به فروش میرن.
کلا بهتر هست ex5 رو نگیرین با وقتی سفارش دادین بدین تست سخت افزاری بشه که اگه سرور مشکل داشت همون اول بدون دردسر عوض کنیدش.
danitfk
November 18th, 2012, 16:44
:))
peyman0742
November 18th, 2012, 16:53
والا من اینقدر از این دیتاسنتر بد شنیدم جرات نمی کنم نزدیکش بشم
موضوع ابیوز نیست چون مدیریت بر روی پورت ها انجام میشه ولی در کل شخصا دوست دارم یکبار امتحانش کنم
razavihost
November 18th, 2012, 16:56
والا من اینقدر از این دیتاسنتر بد شنیدم جرات نمی کنم نزدیکش بشم
موضوع ابیوز نیست چون مدیریت بر روی پورت ها انجام میشه ولی در کل شخصا دوست دارم یکبار امتحانش کنم
واسه تست بهت یک سرور به مدت 10 روز رایگان میدم.
دوست داری کدومشون رو تست کنی؟
mariean
November 18th, 2012, 19:19
منتظر این حرفت بودم یک روزی بخای بگی که گفتی.
افر یک ماه میدم دلیل نمیشه سرور نفروشم شما بفکر سود جوی های خودت باش از مشتریها.
کمک هم میگرفتم که احساس رقابت شما با من زیاد نشه بیشتر دوست بمونیم تا رقیب همین دیگه هم نمیگیرم چون برا هر کمکی هم که خواستم پولشو گرفتی در دوستی
موفق باشید دوست قدیمی
razavihost
November 18th, 2012, 20:37
منتظر این حرفت بودم یک روزی بخای بگی که گفتی.
افر یک ماه میدم دلیل نمیشه سرور نفروشم شما بفکر سود جوی های خودت باش از مشتریها.
کمک هم میگرفتم که احساس رقابت شما با من زیاد نشه بیشتر دوست بمونیم تا رقیب همین دیگه هم نمیگیرم چون برا هر کمکی هم که خواستم پولشو گرفتی در دوستی
موفق باشید دوست قدیمی
این که در مورد سود جوی صحبت کنیم اینجا جاش نیست.
اما رقابتی که من دارم از سودی که میکنم خرج دانشگاه اجاره خونه و ازدواج میدم این حقمه.خدارو شکر رازی هم هستم.ولی این کارت نون آجر کردن.این کار هم اصلا درست نیست.واسه همین واسه هر نصب esxi 40تومن ازت میگرفتم!
در کل خدا روزی میده من که رازی هستم اما به فکر دیگرانم هم باش!
aligoli
November 18th, 2012, 20:52
سلام خدمت همه دوستانمیخواستم یه سرور از هتزنر بگیرم اما یک سری شایعاتی میشنوم اما خوب حتما بی دلیل نیسمن چیزی که از این سرور میخوام اینکه دون نشه یا سپیدش کند نشه!بیشتره یک سایت نمیخوام رو سرور بذارم اونم سایت آپلود سنتر هستخوب اگه میشه لطف کنید بگین چرا بعضیا سرورشن دون یا کند میشه یا خلاصه میرن یه جا دیگهاما خیلیا رو هم دیدم که چندین ساله دارن باهاش کار میکنن و مشکلی ندران! جالبه نه ؟و شنیدم چون بیش از حد سرور استفاده میکنن واسشون مشکل پیش میاد؟اما نفهمیدم بیش حد یعنی چقد و چطور بفهمیم که داریم بیش حد استفاده میکنیم
دوستان مرسی از بابت همهچیز
منتظر نظرهای دوستان حرفه ای در این زمینه هستم
ما با تضمین اطلاعات سرور مجازی به شما ارایه میدیم.
هزارنویس | سرور اختصاصی، سرور مجازی، میزبانی وب لینوکس و ویندوز، ثبت دامنه و خدمات دیگر (http://www.hezarnevis.com)