ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : عدم ارسال ایمیل از سرور مجازی

SASHAELIT
November 16th, 2012, 10:44
سلام و خسته نباشید......
تورو خدا کمک
حتی یک ایمیل هم خارج نشده از این سرور من...وقتی آخرین ورژن سی پنل رو نصب کردم...اول کانفیگ کردن whm ازم نیم سرور خواست و من مدل دیفالت رو که لوکال هاست بودش عوض کردم و فکر میکنم به خاطر همین بوده که دیگه ایمیل نمیره..چون هیچ کسی نتونست این مشکل رو حل کنه..الان سوال من اینجا اینه که نیم سرور دیفالت و فابریک که روی سرور به صورت پیشفرض هستش چیه و چه طور میشه الان تعغیرش داد از توی ssh
سرور من لینوکس او اس.6 5 هستش....
کمممممممممممممممک. هرکی مشکلمو حل کنه به خدا بهش شیرینی میدم.....کمکککککککککککککککک

majidisaloo1
November 16th, 2012, 10:49
خوب شما کدوم دیتا سنتر هستین؟>
آی پی سرور بدهید لطفا

SASHAELIT
November 16th, 2012, 11:01
سرور از دیتا سنتر رد استیشن آمریکا هستش.....بهم اجازه انتشار آی پی رو نمیدن :-(
مطمعن باشید از دیتا سنتر نیست...آی پی بن نیست....فایر وال نصبه که دیس ایبل کردیمش اما فایده نداشت.
تنها مشکل که به نظر میاد آخرین تیر در تاریکی باشه همون دی ان اس هستش که با ایمیل سرور هماهنگ نیست....چه طور باید هماهنگ بشه یا چه طور باید دیفالت بشه؟
این مشکل خیلی ها در سرتا سر جهان بوده و هیچ کسی نتونسته حلش کنه. برای همین جایزه براش گزاشتم. اینهم بگم که کلیدش تو تعغیر دی ان اس سرور هستش که وقتی whm رو برای اولین بار بالا میارین ازتون میخواد تعغیر بدین که ما کردیمو این بلا سرمون اومده..دیفالتش لوکال هاست هستش در حالی که ما تعغیر دادیم..چه طور میشه باز هم همون لوکال هاست کردش؟؟؟
یا اگه راهی دیگه که به نظرتون درست میاد رو بگید تا امتحان کنیم...مطمعن باشید بی جواب نمیزاریم این کمک شما عزیزان رو...فعلا که دست به دامان دانش شما عزیزان هستیم