توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست 5 گیگ نمایندگی سی پنل
98patogh
November 15th, 2012, 17:51
سلام دوستان خسته نباشید برای یکی از آشناهامون که تازه میخواد سایت های شخصی خودش رو بالا بیاره نیاز به نمایندگی سی پنل داره
1-آپتایم 99.9% باشه
2- چند روز دیگه انتقال و ... نداشته باشه
3- ترجیحا شرکت ثبت شده باشه اما نبود سابقه کاری بالا و تاپیک رضایت مشتریان داشته باشه
4- اخلاق داشته باشه و پشتیبانی خوب داشته باشه و بعد از دریافت پول کلی اخلاقش فرق نکنه و جواب نده
5- ریستور بکاپ داشته باشه ( این گزینه خیلی براش مهمه چون زیاد خرابکاری می کنه میخواد خودش بک آپ هاشو ریستور کنه ) ( که البته حجم سایت هاش 100 % زیر 200 مگابایت هست )
6- لایت اسپید باشه ( این مورد بسیار مهمه )
7 - بکاپ روزانه و هفتگی
سرور پینگ بسیار مناسبی به ایران داشته باشه
ممنون میشم آفر بدید که براش خرید رو انجام بدم
ertebat7
November 15th, 2012, 18:01
Reseller E - 1
5 گـيگابايت نمايندگي هاست لينوكس
ترافيك ماهيانه نامحدود
قابليت ساخت نامحدود اكانت
وب سرور قدرتمند Litespeed
کنترل پنل قدرتمند WHM/Cpanel
DNS اختصاصي (ns1.Domain.com)
قيمتها روزانه به روز مي گردندو قيمتي که در زمان تکمیل سفارش در سايت منظور گرديده است معتبر مي باشد
14,000T ماهانه
120,000T سالانه
http://user.ertebat7.ir/cart.php?gid=3
sheitonakshirazi
November 15th, 2012, 18:05
سلام
از سرور های قدرتمند با سی پی یو های چهار هسته ای و 24 گیگ رم در هر سرور در خدمتتون هستیم .
کلیه توضیحات در مورد مشخصات سرور داخل سایت هست میتونید مشاهده کنید .
سرور شماره1
نمایندگی هاست لینوکس PHP5.2-کاکو هاست - هاست | دامین | سرور مجازی | نمایندگی (http://www.kakohost.com/services/main/%D9%86%D9%85%D8%A7%DB%8C%D9%86%D8%AF%DA%AF%DB%8C_% D9%87%D8%A7%D8%B3%D8%AA_%D9%84%DB%8C%D9%86%D9%88%D A%A9%D8%B3_PHP5_2/id-18)
آپتایم 99.9%
لایت اسپید
بکاپ هفتگی
دارای نماد اعتماد الکترونیک
SantaHost | ارائه دهنده خدمات سرور، هاستینگ، ثبت دامنه و طراحی سایت (http://www.santahost.ir/hosting-linux-r.html)
amirizadi
November 15th, 2012, 21:26
با سلام
در خدمتم
ماهانه 15000
nginx . apache
rezarostami
November 15th, 2012, 21:36
با سلام
فضا : 5 گیگابایت
پهنای باند : 160 گیگابایت
تعداد کاربر : 100 کاربر
Max Email Lists : نامحدود
Max Email Accounts : نامحدود
Max FTP Accounts : نامحدود
Max Addon Domains : نامحدود
Max Parked Domains : نامحدود
Max Sub Domains : نامحدود
Max Databases : نامحدود
Cpanel + LiteSpeed
قیمت ماهیانه : 22.000 تومان
سبد خرید - بخش کاربران دریا وب هاست (http://my.daryawebhost.com/cart.php?gid=5)
98patogh
November 16th, 2012, 02:16
ممنون دوستان از ایران پیچ تهیه شد به دلیل ایری بودن سرویس تا ببینیم چه شود انشالله که ازشون راضی باشه این دوست ما :)
pardishosting
November 16th, 2012, 09:58
خیلی ببخشید :
سرویس ابری اگر منظورتون cloudLinux هست ، که همه داریم. قدیمی ترین و اولین تو ایران هم ما هستیم.
اگر منظورتون سرویس ابری هست که سخت افزار هاش اون طوری طراحی شدند ، تو ایران کسی نداره و در دنیا هم برای هاستینگ استفاده نمی شه و فقط برای سرور مجازی استفاده می شه.
اگر برای هاست استفاده بشه هزینه هاش بالاست.
بنابراین اینکه هر کس cloudlinux نصب کنه و بگه ما هاست ابری داریم ، در واقع داره خودش و مخاطبش رو استهزا می کنه ... از کاربران خواهش می کنم در خرید دقت کنند .
قصدم فقط روشن کردن کاربران بود.
isoroush
November 16th, 2012, 12:34
خیلی ببخشید :
1- سرویس ابری اگر منظورتون cloudLinux هست ، که همه داریم. قدیمی ترین و اولین تو ایران هم ما هستیم.
2- اگر منظورتون سرویس ابری هست که سخت افزار هاش اون طوری طراحی شدند ، تو ایران کسی نداره و در دنیا هم برای هاستینگ استفاده نمی شه و فقط برای سرور مجازی استفاده می شه.
3- بنابراین اینکه هر کس cloudlinux نصب کنه و بگه ما هاست ابری داریم ، در واقع داره خودش و مخاطبش رو استهزا می کنه ...
4- از کاربران خواهش می کنم در خرید دقت کنند .
5- قصدم فقط روشن کردن کاربران بود.
با عرض سلام خدمت شما
پاسخ هایتون رو مورد مورد می دهم !
1- شما که قدیمی ترین توی ایران هستید نه اثری از تبلیغاتتون توی سایت ها هست و نه چیزی ، بنده که دوساله کارم رو شروع کردم تا هفته پیش تبلیغ 600*90 توی وبگذر داشتیم که چون بازدهیش نسبت به جایگاه 120 در 120 کمتر بود اون جایگاه رو رزرو کردیم تا نوبتمون بشه ( از آقای فرجام پور می تونید بپرسید ) و نیز الان وی بی ایران و میهن اسکریپت و الان 7ماهه در نوبت تبلیغات وبهاستینگ تالک هستم و اگر تبلیغم زده بشه توی این سایت دیگه بین این پست و اون پست نمی گردم واسه آفر دادن! اگر واقعا قدیمی هستید ....
2- بله این رو درست می فرمایید ، اگر منظور واقعی از میزبانی ابری باشد هر گیگ آن برای مصرف کننده حداقل ماهیانه 9 هزار تومان آب می خورد
3- کلود لینوکس را اکثرا عامه به اسم میزبانی ابری می شناسند و این اطمینان برایشان حاصل می شود که از میزان استفاده آنها از رم و سی پی یو تضمین شده است
شاید شما در این مدت با استهزا ( تمسخر کردن ) مشتریانتان به این جایگاه رسیدید که هنوز نتوانستید مورد 1 را تحقق بخشید !!
4- بنده هم همین درخواست رو از کاربران دارم
5- ممنون که روشن کردید
موفق باشید
AvalinHost
November 16th, 2012, 12:42
خیلی ببخشید :
سرویس ابری اگر منظورتون cloudLinux هست ، که همه داریم. قدیمی ترین و اولین تو ایران هم ما هستیم.
اگر منظورتون سرویس ابری هست که سخت افزار هاش اون طوری طراحی شدند ، تو ایران کسی نداره و در دنیا هم برای هاستینگ استفاده نمی شه و فقط برای سرور مجازی استفاده می شه.
بنابراین اینکه هر کس cloudlinux نصب کنه و بگه ما هاست ابری داریم ، در واقع داره خودش و مخاطبش رو استهزا می کنه ... از کاربران خواهش می کنم در خرید دقت کنند .
قصدم فقط روشن کردن کاربران بود.
دوست عزیزم جناب شریفی، از اونجایی که کلمه cloud به معنی ابر هست به همین جهت کسانی که از cloudlinux استفاده می کنند پسوند هاست ابری روی سرویس هاشون اضافه می کنند و در ایران این موضوع جا افتاده بنابر این بنده این صحبت شما رو قبول نمی کنم.
الان خیلی از سرویس دهنده ها نمیدونن اصلا cloudlinux چی هست!!!
pardishosting
November 16th, 2012, 14:08
با عرض سلام خدمت شما
پاسخ هایتون رو مورد مورد می دهم !
1- شما که قدیمی ترین توی ایران هستید نه اثری از تبلیغاتتون توی سایت ها هست و نه چیزی ، بنده که دوساله کارم رو شروع کردم تا هفته پیش تبلیغ 600*90 توی وبگذر داشتیم که چون بازدهیش نسبت به جایگاه 120 در 120 کمتر بود اون جایگاه رو رزرو کردیم تا نوبتمون بشه ( از آقای فرجام پور می تونید بپرسید ) و نیز الان وی بی ایران و میهن اسکریپت و الان 7ماهه در نوبت تبلیغات وبهاستینگ تالک هستم و اگر تبلیغم زده بشه توی این سایت دیگه بین این پست و اون پست نمی گردم واسه آفر دادن! اگر واقعا قدیمی هستید ....
2- بله این رو درست می فرمایید ، اگر منظور واقعی از میزبانی ابری باشد هر گیگ آن برای مصرف کننده حداقل ماهیانه 9 هزار تومان آب می خورد
3- کلود لینوکس را اکثرا عامه به اسم میزبانی ابری می شناسند و این اطمینان برایشان حاصل می شود که از میزان استفاده آنها از رم و سی پی یو تضمین شده است
شاید شما در این مدت با استهزا ( تمسخر کردن ) مشتریانتان به این جایگاه رسیدید که هنوز نتوانستید مورد 1 را تحقق بخشید !!
4- بنده هم همین درخواست رو از کاربران دارم
5- ممنون که روشن کردید
موفق باشید
منظورم این بود که ما اولین هاستی هستیم که از کلودلینوکس استفاده کردیم ...
اما من مثل شما نمی خوام وارد حاشیه بشم و سر اینکه کی اوله وکی معتبرتره بحث کنم ... خوش بحال شما که اولید امیدوارم همیشه برتر باشید.
اما در مورد بحث علمی ما :
عامه کاربران که خبر نداشتند کلودلینوکس چی هست ، من و شما سرویس دهنده روی سرورمون نصب کردیم و استفاده کردیم.
اما یکی مثل شما با نصب cL می گه من سرویس ابری می دم ، یکی دیگه برای شعور کاربرش احترام قائل هست و می دونه با نصب CL قرار نیست اتفاق خاصی بیفته و تبلیغات نمی کنه.
استفاده از کلودلینوکس همیشه به نفع کاربر نیست بنابراین نیازی به بزرگنمایی نیست.
و بهتره کاربر همیشه واقعیت رو بدونه ، وقتی شما می گی کلود ممکن هست تصور دیگه ایی روی ذهن کاربر بوجود بیاد .
بهتر نیست بگید استفاده از سیستم عامل CloudLinux مثل خیلی از شرکت های معتبر دنیا ؟
isoroush
November 16th, 2012, 14:24
منظورم این بود که ما اولین هاستی هستیم که از کلودلینوکس استفاده کردیم ...
اما من مثل شما نمی خوام وارد حاشیه بشم و سر اینکه کی اوله وکی معتبرتره بحث کنم ... خوش بحال شما که اولید امیدوارم همیشه برتر باشید.
اما در مورد بحث علمی ما :
عامه کاربران که خبر نداشتند کلودلینوکس چی هست ، من و شما سرویس دهنده روی سرورمون نصب کردیم و استفاده کردیم.
اما یکی مثل شما با نصب cL می گه من سرویس ابری می دم ، یکی دیگه برای شعور کاربرش احترام قائل هست و می دونه با نصب CL قرار نیست اتفاق خاصی بیفته و تبلیغات نمی کنه.
استفاده از کلودلینوکس همیشه به نفع کاربر نیست بنابراین نیازی به بزرگنمایی نیست.
و بهتره کاربر همیشه واقعیت رو بدونه ، وقتی شما می گی کلود ممکن هست تصور دیگه ایی روی ذهن کاربر بوجود بیاد .
بهتر نیست بگید استفاده از سیستم عامل CloudLinux مثل خیلی از شرکت های معتبر دنیا ؟
آقای شریفی عزیز ، ما هیچگاه ادعای اول بودن نکردیم.
میزبانی ابری به معنای واقعی کلمه هم بنده با حضرتعالی موافقم که اصل آن چیز دیگریست و بدلیل ارزان خواهی مشترکین ایرانی در حال حاضر ایجاد چنین سرویسی اصلا به صرفه اقتصادی نیست.
ولی همین که با سیستم عامل کلود شما بتوانید جلوی افزایش بازدید های ناگهانی و افزایش مصرف رم و سی پی یو مشترکین پر مصرف را بگیرید ، این گونه این اطمینان را به مشترک می دهد که در یک سرور هیچگاه به علت تعدی سایر مشترکان سرعت لود سایتش کاهش نمی یابد.
استفاده از عبارت CloudLinux هم مناسب تر است نسبت به این قضیه ولی همونطور که بنده خدمتتون عرض کردم و دوستمون آقای اولین هاست هم فرمودند ، این چیزی که فعلا جا افتاده توی اذهان عموم
98patogh
November 16th, 2012, 14:27
دوستان قبول ولی من دلیل اینتخابم فقط بحث کلود نبود
برخورد عالی
مشتری مداری عالی
حتی هنوز هزینه سرویس رو پرداخت نکردم و در حال تست سایتم هستم
تحویل آنی
هر امکانی رو که خواستم در یاهو گفتم و برام بدون چون و چرا فعال کردن
و ...
اینها همه دلیل بر انتخاب بنده بوده
5 ساله در اینترنتم با خیلی ها برخورد داشتم با خیلی ها و سرویس بد و خوب رو به طور کلی میشناسم با خیلی کلاهبردار معامله کردم و با خیلی هم انسان شریف
مشتری خودتون بودم آقای شریفی و ازتون 3 ماه هاست نامحدود 18 تومانی داشتم خوب بود
مشتری همون دوستمون اولین هاست بودم و خوب بوده کیفیت
البته و البته من این ریلسر رو دارم برای دوستم می گیرم که فقط سایت های شخصیش رو بالا بیاره روش همین