PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : چه هاستی برای سایت موزیک لازم است ؟

arashshiler
November 15th, 2012, 00:13
سلام و خسته نباشید سه نفر هستیم می خواهیم یک سایت موزیک بزنیم البته کاملا مجاز که فــیـ لـ تر نشیم در نخست نظرتان در مورد این ایده چیست؟

بعد اینکه از چه نوع هاستی بهتر است استفاده کنیم ؟

اگر در این مورد تجربه ای هم دارید خواهش میکنم عنوان کنید

m-mehdipoor
November 15th, 2012, 00:18
سوالتون خیلی کلیه !
اگر منظورتون لینوکس یا ویندوزه ، لینوکس ، کنترل پنل خوب ، می خواید سی پنل !
اگر چیز خاصی مد نظرتونه با جزئیات سوال بفرمایید.

arashshiler
November 15th, 2012, 14:20
نه دوست عزیز منظورم هاست اشتراکی یا اختصاصی و یا ... هستش

کلا میخام بدونم واسه ی داشتن یه سایت موزیک چه چیزایی لازم هستش من از وردپرس میخام استفاده بکنم
اگر چیز بهتری دارید که از وردپرس کاراییش بهتر خواهد بود عنوان کنید ممنون

MihanV
November 15th, 2012, 19:14
برای خود سایت هاست لینوکس بگیر
برای اهنگ ها هم هاست دانلود
برای شروع هم اشتراکی جواب میده

parsdrive
November 15th, 2012, 19:37
درود
بهتره همش رو با هم روی یک سرور اختصاصی پیاده کنی تا منابع دست خودت باشه. بتونی پخش آنلاین هم راه بندازی مثل ویکی صدا خوب مسلما موفقیت بیشتری بدنبال داره. پهنای باند هم ترجیحا نامحدود.

dertgtr
November 15th, 2012, 20:14
اول از همه باید مسیر رو مشخص کنید که از چه نوع سیستم مدیریت محتوایی مایلید استفاده کنید به نظر من از وردپرس شروع کنید مثلا سایت vmusic.ir با وردپرس هست و سایت موسیقی هم داره مجاز هم هست . به نظر من از هاست اشتراکی شروع کنید کارتون که گرفت به وی پی اس و بعد سرور اختصاصی منتقل کنید موفق باشید

vps-baran.ir
November 15th, 2012, 20:37
برای شروع به نظر من یه هاست اشتراکی بگیرید

و بعد از پیشرفت یه هاست دانلود کم حجم اضافه کنید و به مرور بعد از اینکه هاست دانلودتون پر میشه

هاست دانلود رو افزایش بدید

arashshiler
November 15th, 2012, 20:48
خیلی ممنون واقعا بچه های این سایت فعال هستند مرسی مرسی مرسی :)
راستش من تا الان دو یا سه تا سایت عوض کردم یکیش تفریحی بود بعد گالری عکس بود و بعد یک انجمن بود
راستش تفریحی واقعا خوب بود یعنی مشکلی باهاش نداشتم و حیف شد ولش کردم البته دوست نداشتم عمومی کار کنم
بعد اومدم گالری عکس زدم اون هم سر اپلود عکس مشکلاتی پیدا کردم که باز مجبور شدم ولش کنم بعد هم انجمن زدم که باز اسکریپت مشکل داشت
و دیگه آپ نمیکنم من فکر میکنم برای موفق شدن در زمینه سایت داری اول باید طراحی سایت رو به خوبی بلد بود
من حرفم اینه وقتی که برنامه نویس حرفه ای که یک سایت مثلا گالری عکس داره با منی که فقط کمی ازش سر در میارم میتونیم رقابت کنیم؟

vps-baran.ir
November 15th, 2012, 20:54
رای موفق شدن در زمینه سایت داری اول باید طراحی سایت رو به خوبی بلد بود
من حرفم اینه وقتی که برنامه نویس حرفه ای که یک سایت مثلا گالری عکس داره با منی که فقط کمی ازش سر در میارم میتونیم رقابت کنیم؟

داداش ببین اصلا طراحی سایت یا یکی که برنامه نویس هست رو نباید در نظر بگیرید

من شخصی رو می شناسم که باهاشون هم آشنا هستم کامل می شناسمشون

آقای مقدسی

سایت نیک صالحی و پرشین وی رو راه انداختن

اصلا به گرافیک سایت نگاه نکردن ولی همیشه سایتشون آپ هست

و همیشه باید شما اینو مدنظر بگیرید که چه موضوعی بیشتر در بین مردم طرفدار داره

یعنی اینو بگم بهتون که در حال حاضر از اون چیزی که من تواین مدتی که گرفتم سایت های خبری اولویت دارن و بعد از اون سایت های تفریحی و بعد موزیک و فیلم و ...

ولی هیچ وقت نباید نگاه کنید رقیبتون کیه و فقط به فکر آپ بودن سایت و تبلیغ کردن سایت باشید تا بتونید به مردم سایت رو نشون بدید

sohrab1374
November 15th, 2012, 21:38
اگه تازه کارهستید نیوک مشهد تیم از نظر من گزینه بهتری هست
از وردپرس سبکتره امکاناتش برای سایت موزیک بهتره کمتر به سرور فشار میاره محیط مدیریتش ساده ترهست
یک هاست 500 مگابایتی هم برای شروع کفایت میکنه و یک هاست دانلود با پایین ترن پلن
با افزایش بازدید میتونید سایت رو روی وی پی اس یا هاست های مخصوص سایت های پر بازدید انتقال بدید و هاست دانلود را هم به وی پی اس ویندوز انتقال بدید.
بازم تصمیم با خودتونه

arashshiler
November 16th, 2012, 15:55
نیوک مشهد تیم !!!
همون نیوک هستش؟
وردپرس تنها مشکلش همینه که مصرفش زیاده
ایا این مشکل به این می ارزه که با نیوک کار کنم "؟

armin1376
November 16th, 2012, 19:01
به نظر من بهترین و راحت ترین راه اینه که یه هاست دانلود(دیگه هاردش بستگی به نیاز خودت داره) برای موزیکات بگیری که بازدیدکننده های سایتت از نظر سرعت دانلود و قطعی مشکلی نداشته باشن و یه هاست لینوکس اشتراکی در حد 2گیگ هارد و پهنای باند و پورت مناسبم بگیری که خود سایتو روش بالا بیاری

sohrab1374
November 16th, 2012, 19:10
نیوک مشهد تیم !!!
همون نیوک هستش؟
وردپرس تنها مشکلش همینه که مصرفش زیاده
ایا این مشکل به این می ارزه که با نیوک کار کنم "؟

شما وردپرس بزن !

Ramin
November 16th, 2012, 19:14
برای سایت موزیک به خصوص اینکه شما تازه کار هستید از نیوک مشهد تیم استفاده کنید . برای شما قدرت مانور بالاتری دارد ، از امنیت بالاتری برخوردار است و خصوصا اینکه مصرف بسیار ناچیزی دارد !
در نظر داشته باشید در گوگل اگر جستجو کنید صدها قالب مخصوص موزیک برای این سی ام اس وجود دارد ( در ورژن های مختلف) و سایت ها مشهوری وجود دارند (در زمینه موزیک) که از همین سی ام اس استفاده می کنند !

arashshiler
November 17th, 2012, 08:52
برای سایت موزیک به خصوص اینکه شما تازه کار هستید از نیوک مشهد تیم استفاده کنید . برای شما قدرت مانور بالاتری دارد ، از امنیت بالاتری برخوردار است و خصوصا اینکه مصرف بسیار ناچیزی دارد !
در نظر داشته باشید در گوگل اگر جستجو کنید صدها قالب مخصوص موزیک برای این سی ام اس وجود دارد ( در ورژن های مختلف) و سایت ها مشهوری وجود دارند (در زمینه موزیک) که از همین سی ام اس استفاده می کنند !

من تازه کار نیستم دوست عزیز فقط اینکه تخصص من روی جوملا هستش و با وردپرس هم مدت کوتاهی کار کرده ام
نیوک سئوی بسیار پایینی دارد

composer
November 17th, 2012, 18:12
من تازه کار نیستم دوست عزیز فقط اینکه تخصص من روی جوملا هستش و با وردپرس هم مدت کوتاهی کار کرده ام

با نیوک کار کردید که فهمیدید سئوی پایینی دارد؟

Ramin
November 17th, 2012, 18:20

نیوک در ورژن های قبلی سئو خوبی نداشت . در ورزن جدید این سی ام اس سئو بسیار بسیار متحول شده و ارتقا پیدا کرده است

arashshiler
November 17th, 2012, 22:37
نه دوست عزیز من کار نکردم ولی خب اینطور شنیدم
جوملا هم سئوی خوبی نداره اما قابل حل هستش
چشم نیوک رو هم یه مدت تست میکنم ما که همرو تست کردیم اینم روش :)مرسی