توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست از مشتریها ... معرفی vps ارزان و خوب
Mohamad26
November 14th, 2012, 02:31
سلام و خسته نباشید
مردم از بس توی هر تاپیک رفتم طرف خودشو معرفی کرده آخرشم معلوم نیست خوبه یا بده.
از استفاده کننده ها و به قول معروف مشتریهای مختلف تقاضا دارم اگر راضی هستید از جایی یا کسی به من معرفی کنید.
سرور 1 گیگ رو از 20 قیمت دارم تا 40 خدا میدونه یهو واردش بشی 40 تومنی از 20 تومنی بدتر باشه.
ممنون میشم اگر با جایی کار میکنین و ازش راضی هستید و مخصوصا از لحاظ پشتیبانی اذیتتون نکرده به من معرفی کنید.
قیمت میخوام ارزون و مناسب باشه چون کار زیادی با سرور نمیکنم که بخوام شبانه روزی چیز بفروشم و پولش در بیاد. یه سری یوزر ثابت دارم. و کارای دانلود و آپلود سایتهامو انجام بدم.
خودم از جاهای زیادی سرور گرفتم که خب بعد یه مدت لنگ زدن. یکی قیمتاش مثل رقص نور میمونه. یکی 4 تا مشتری پیدا کرد جوگیر شد. یکی کلا از همون اول جوگیر بود و مشکلاتی از این قبیل که خودتون میدونین دیگه.
خلاصه ممنون میشم شما استفاده کننده ها راهنماییم کنید نه ارائه دهنده ها.
با تشکر
یا علی
Ashkankamangar.ir
November 14th, 2012, 02:34
من بهتون دوست عزیزم اقای مجید زمانی رو معرفی میکنم
parsvps.net
Mohamad26
November 14th, 2012, 02:41
ممنونم دوست من
پورت 1 گیگ 30 تومن. فکر کنم ارزونتر بشه پیدا کرد.
30 تومن خود سرور و برای کانفیگ هرچیزی هزینه جدا فکر نمیکنم ارزش داشته باشه. بازم میزارمشون توی لیستم.
webvillage.ir
دوست عزيز وقتي هيچي نمي دونيد اظهار نظر نكنيد شما از كجا ميدونيد اين شركت قلابي خوبه اول كار يك سري توي انتقاد و پيشنهاد ها بزن چند نفر بخاطر نارضايتي از سرويس اينها ضرر چند ميليوني كردن گرچه اينجا جاي انتقاد و پيشنهاد نيست
http://www.webhostingtalk.ir/f129/
هر صحفه اي بري نزديك به چند پست درباره اين شركت قلابي در مورد كيفيت و مسولين بي كفايت اونجا انتقاد شده
iman00
November 17th, 2012, 14:43
از بقیه دوستان هم برای انتخابی دقیق تر و مطمئن تر تقاضا دارم شرکت کنن
با تشکر
دوست عزيز من خودم به شخصه از اين شركت استفاده كردم از نظر كيفيت و سخت افزار حرفه اول ميزنه تا جايي كه مي دونم پرتش 1 گيگ اختصاصي و منابع بصورت اختصاصي ارائه ميدن
نوین وی پی اس | ثبت هاست | ثبت دامین | نمایندگی هاستینگ | سرور مجازی | سرور اختصاصی | طراحی سایت | راه اندازی فروشگاه | ثبت آنی هاست و دامین (http://www.novinvps.net)
من راضي هستم
hamid_234
November 17th, 2012, 14:45
من وارز دیتا پرداز رو با لینک زیر توصیه میکنم
سرعت تحویل و کیفیت سرویس عالی پشتیبانی از کاربر هم که حرف نداره شب ها هم پشتیبانی دارن تا صبح / من توصیه میکنم قبل از هر جا اینجا رو امتحان کنید